6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojy všem...
dlouhoi jsme tu nebyla páč jsme byli nemocný. Bensi mi měli masku Karkulky, ale ot je pro holky. my byli na karnevalu včera jinak kluci tam byli za šašci, čerty, pak tam byl čmeláček(to bylo sladký), piráti, bořek stavitel, policajt.....
HOlky mi ted máme problém s chození na velkou...maláý měla začátkem týdne teploty a dnes už nebyla tj 6 den na velký..... vždy večer říká mami e.. ee....éé a bud ji to nejde a nebo to zadržuje...příjde mi že to zadržuje, už si s ni nevím rady..budu muset zítra zatjít asi k Dr nebo tam zavolat.....nemáte s tím někdo zkušenosti???my jsme s velkou měli problém už do mala.... ted chodila tak jednou za 2-3 dny....
Matesko koukám že to nemáš vubec jednoduchy......
Není tady
Famozko, zkus koupit Fructolax Kids - je to něco jako přírodní projímadlo, ale spíš to změkčuje stoličku a podporuje pravidelnost vyměšování. Nám docela kromě švestek zabírají měkké sušené fíky a meruňky a v nouzi ten Fructolax.
Pokud ji to ale opravdu bolí, tak myslím, že by mohly zabrat glycerinové čípky, v nejhorším pak klistýr
Není tady
Matesko, no, co říct... Není líp, že je v čudu? Hlavně ať opravdu ty prašule dává a nenech se žulit!
Já jsem si včera spočetla, na kolik mi spadne mateřská po těch úžasných úpo*ných opatřeních a šly na mne mdloby. Přijdu o 3 tisíce
Není tady
Zdar ženy!
Jo Gábi já jsem ráda,že je pryč! A vyzkoušela jsem si celý víkend s prckama sama...sice tu byl Petr přes noc a ráno a dopoledne si s prckama hrál,ale jinak na všechno jsem byla sama...je to docela zvláštní pocit,že ti nikdo v případě nouze nepřijde pomoct...ale zvládla jsem to včetně vaření,drobného úklidu a koupání dravé zvěře....takže ve finále si myslím,že to půjde....sice hlavně s Matesem bude ještě boj,protože si dělá co chce a naprosto mě má na háku,to už musím zařvat,aby mě vzal na vědomí,nebo mu rovnou jednu plácnout přes zadek,aby věděl,že to fakt myslím vážně.... takže určitě budeme mít teď doma docela vojenskej drill! Protože jinak bych s nima nemohla ani v létě nikam sama na hřiště a podobně...prostě bude se muset naučit poslouchat! Bude to souboj dvou silných vůli! Buď vyhraju,nebo skončím někde v Kosmonosích s nervovými tiky
Jinak hlásím poloviční úspěch do stoličko-nočníku,chytila jsem Terču když tlačila a něco už bylo v plínce...a ten zbytek dodělala tam...a měla děsnou radost,že tam udělala fuj tak jsme to šli vynést a spláchnout na záchod a dostala za to malého gumového medvídka,jako odměnu...tak jsem zvědavá,jestli to bude mít nějaké další pokračování
Není tady
Ahoj holky, tak vidím, že nic nevíte.
10.2.2010 se nám narodil chlapeček Marek (tentokrát normálně...) Váha 3050g. Dnes nás pustili domů.
Všem krásné dny...
Není tady
Smíšku, gratuluji k přírůstku do rodiny, hlavně hodně zdraví a pevné nervy, abys všechno zvládla
Není tady
Smíšku obrovská gratulace! Hlavně ať jste zdraví a ať ti Mareček dělá jen a jen radost!
Není tady
Matesko, tak to je fakt drsný, no nic, příští víkend bude tvůj a pořádně si ho užiješ. My nakonec jedeme do Čisté, je tam ples, no kdybys měla cestu kolem Být sama není žádný med, to souhlasím, my dnes měli tatínka doma, ráno jsme byli v Národním muzeu na výstavě, pak pizza, odpo kluci jeli do tesca pro vyčištěné sako a já měla možnost trochu se natáhnout, neb na mne něco leze. Aaa to byla dovča.. pak mi to fakt přijde jako rodičovská dovolená a chápu maminky, co si to užívají..
Na Matese budeš muset pořádně, kluci víc zkoušejí autority, i dkyž dítka mi přišla docela v poho. Já nedržet Honzinovy opratě na fest, tak si hodím mašli. Ale přijdou těžké chvíle, víš, ještěže máš partnera, co tě podrží. Navíc dítka cití, že se něco děje a budou lehce nervní. Máš ten pocit? Reagují nějak? Pro Honzíka táta moc znamená, sice se lepí furt na mne, ale ho má rád prostě jinak.
Smíšku, obrovská gratulace, držím palce, abyste ty první týdny doma zvládli dobře a občas informuj, aby Gábi věděla, do čeho jde
Jo a ještě jedna novinka, Honzík mi definitivně přestal spát ve dne. Když jsme doma, tak od sedmi ráno do desíti večer vydrží s přehledem, no dnes odpadl už v půl osmé. kde to dítě bere energii..
Není tady
Famozko, koukni na témátko ohledně kakání, zmiňovali lactulosu?? nebo tak nějak, hodně změkčí stolici, musí se používat denně, aby se upravila tuhost a dítko se pak nebálo jít na velkou..
A nakonec půjde za rytíře, i koníka mu udělám Fotku dám pak na fb, ju?
Jo Matesko, zajdi taky na facebook, tam jsem přes den častěji, neb ho mám v mobilu a můžu komunikovat, tady se mi už moc nechce, je to dost veřejné a krom pár lidí už to tu stagnuje..
Není tady
Dobré ráno ženský!
Tak hlásím,že pokračování na nočník-stoličku je u Terči super! dneska ráno po snídani nahlásila,že chce ee,tak jsem jí hezky posadila a byl tam za chvíli regulérní bobek a načůráno :godlike:tak snad se brzo zbavíme plínek,neb už máme pmalu načase:D
Bensi na facebook zkusím juknout,ale nevím jak to zvládnu,nikdá jsem tam nebyla,tak než se tam trochu zoorientuju...ale snad si tě tam někde najdu
Není tady
ahoj holky :
mam problem s adelkou: strihat nechty -ne ... reve, cesat- absolutne ne, copanek nenosime, dat kapky do nosu, nebo sterimar, reve priserne, sahnout mezi prstiky na noze muceni, olivovym olejen osetrit cikulku neeee. ... Bojim se aby z toho to dite nemelo trauma, nebo uz ma? Delaj to vase prtata taky?
Není tady
Smíšku, velké gratulace k Marečkovi
Bensi, no, u nás se v poledne nechrní už dlouho a je to mazec. navíc Bibi vstává většinou po půl sedmé a spát chodí v osm. Ten den je pak nekonečný, hkavně teď, když nemůžem ven
Eli, Bibi občas mívá taky takový stavy, no jsem měkkejš, vetšinou zabere slíbení malé sladké odměny. Ale je fakt, že ona se většinou vzteká kvůli jiným věcem, hygiena jí baví
Matesko, za chvilku si zvykneš postarat se sama. V mnohém to má výhodu, nikdo ti nekecá do toho, jak to děláš
Není tady
Matesko, gratuluji k nočníku, Terka je Šikula, za chvíli se obslouží sama. A Mates to od ní okouká. Na Facebooku mne najdeš podle jména.
Gábi, je to fakt mazec, dnes jsme byli v MC a dost se uhnal, tak spí. Jinak jsou ty dny dlouhý. Jak děláš polední odpočinek? Pohádku? Nebo zavřít na půl hod do postele?
Jo a u nás se řve u všeho jmenovaného, stresuje ho cokoliv, od sousedova vrtání až po výstavu. Cokoliv. A trauma? Nevím, snažím se přijít na způsob, jak to překonat.
Holky dnes jsem byla v MC sama s 6 dětmi... Jsem ko...
Není tady
Tak Matesko,velka gratulace k nocniku.
Eli, ja Ti bohuzel neporadim, Matu striham jak vlasky,tak i nehtiky od malicka a nema s tim problem,kdyz nema naladu,tak si rekne,kdyz je trosku unavenejsi,tak uz neprotestuje. Je to ted narocne obdobi, Matyasek opet stavkuje s jidlem,u nas staci vzit jakekoliv sladke vcetne Bobika ci Lipanka a opet ji vsechno. Proste prisel na to,ze muze zkouset a ceka,kam az muze zajit, bohuzel jsem se naucila to,co jsem nikdy nedelala,ze jsem klidna,nedam mu najevo emoce a tudiz ho to velice rychle prejde a hold parkrat jsem ho nechala jit spat hladoveho. Co jsem ted prosla tim kursem,tak jsem pochopila,ze deti hrozne tesi vytocit nas dospele, citi se potom jako vitezove,takze i kdyz se to ne vzdy uplne podari,tak se snazim a musim rict,ze na toho naseho maleho provokatera to mohutne zabira.
Bensi, poridila jsem Matovi nove puzzle zviratek od Woody, jedny se skladaji ze 4 kosticek a druhe jen ze dvou a ty ze dvou udelal jednou a od te doby uz je to nuda,ty ctyrky mu zatim tolik nejdou a vzteka se u nich. Jeste jsem objevila,ze delaji stiny a na ty se prikladaji obrazky, neco podobneho,jak je na hravem uceni s temi zviratky a to ho mooooc bavi a jde mu to. Tak a ted hod tip Ty, protoze uz nevim,co s nim dalsiho delat. Plastelina a prstove barvy jsou velkou zabavou,ted jsme pridali nuzky,ale uz si nevim rady,co dal. Jo a zkusila jsem vytahnout po 3 mesich Chytre pero a nestacim se divit,neumi ani nahodou vsechno,ale nektere veci uz krasne chape a s malou pomoci udela bez chybicky, zatim jsme tedy stale Juniora 1,takze 2-4 roky.
Není tady
Bensi, no, polední odpočinek mám spíš já, Berenika toho jaksi není schopna. Takže většinou pustím nějaké DVD... Asi to není ideální, ale ona v pokoji nevydrží, děsně vříská. A já chci mít taky klid...
Není tady
Gabi, idealni mozna ne,ale ja Te naprosto chapu a obavam se,ze jakmile to prijde u nas,tak to nebudu delat jinak.
Není tady
Gabi, u nas se to plizi vpred pomalu a potichoucku,ale az to vybuchne,tak to mozna bude jeste horsi.
Není tady
Zdar ženy! Mám prosbu...mám kamarádku a ta se bude v létě vdávat a ten její není zrovna oblekovej typ....nemátě náhodou některá někoho známého co se ženil bez obleku? jen třeba v něčem ležérnějším? Kdyby ano,tak prosím jestli třeba nemáte fotečku k poslání....neb se mi jinak kamarádka v létě asi nevdá....
Není tady
Matesko,tak vkladam fotku z kamaradciny svatby,je pravdou,ze se brali tusim na Maledivach,ale take nemel co na sebe a byl hodne lezerne obleceny.
http://www.spoluzaci.cz/classroomScreen … mId=288154
Není tady
Sluní já se tam nemůžu dostat...vstoupit do té třídy....
Není tady
Matesko,pokusim se Ti jen fotku poslat mejlikem,nechci to zverejnovat tady,protoze k tomu nemam souhlas majitelu,ju?
Není tady
Gabi jen Ti chci napsat, že Ti závidím dítě čumčecí na telku, u nás nehrozí, nebyl takový ani Aleš, jen prudit matku (taťku) aby něco zapojovala, ukazovala, zúčastňovala se ale je fakt, že přes poledne chrápe dvě tři hoďky a tuším, že ještě pár let bude
Jinak obecně, zuby, kapky, převlíkání, základní pokyny, atd........... vše s totálním hysterákem...... nevím, jestli má nějaké trauma on, ale já určitě
Není tady
Čekanko, fakt? Já bych zas raděj to dítko spací přes poledne Vyměníš?
Trauma mám taky já, Bibi se myslím potají chichotá, jak mě zas vytočila doběla...¨¨¨
Mmch. dneska mi Bibi upila olejíček do aromalampy. Řvala, že to pálí, navíc se jí udělal obrovskej rudej flek na rameni, kde se tím olejem asi polila... No úžas... Ještě že u nás byla kamarádka a poradila, co dělat, jinak bych asi šílela ještě ted.
Není tady
Zdarec ženský!
Gábi teda Bibi je fakt dobrej střelec! Myslím,že bych asi zešílela...Mates je sice děsnej flegmouš,ale televize a kreslené pohádky nás teď docela vydrží zabavit na nějakou tu chvíli....
Jinak holky,myslím,že mě tu čtou poslední dobou cizí oči...tudíž tu nechám konverzaci pouze o dítkách...případné dotazy o stavu v mém rodinném kruhu ráda podám kdyžtak pře SZ. Je fakt,že ta důra byla stíhačka vždycky...a četla manželovi meily a kontrolovala telefony,takže myslím,že tohle měla docela slušný počtení
Sluní díky...meil jsem ti poslala....
Jinak u nás spánek přes poledne zatím funguje taky,ale tak 2 hodinky maximálně....a to už musí být.... Nočník zatím jede 50:50 jen u Terči...u Matese zatím nulový efekt,tak snad se to brzy zlepší
Není tady