6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky jen jsem nakoukla, nezbývá čas chodit na Babinet - začala jsem "podnikat" a tak musím obsluhovat mimo jiný server i své ratolesti a jaksi u nazbývá na nic jiného čas....Psala mi Enji a tak vidím, e Gabi čeká mimčo....
Gabi - moc gratuluji
a samozřejmě i Smíkovi, ale s tou se občas vidím osobně tak pokecáme
Taky velká gratulace Slniečku....
Holky a Vám ve dopadne dopře a vichni jste zdraví....
Tom roste jak z vody, a u snad máme vztekací období za sebou..... Koukám, e i Vae ratolesti jsou velké a mají se k světu.....Mějte se moc hezky a vzpomínejte v dobrém, snad zase nakouknu:-)
Upravil(a) step (10. 2. 2010 10:31)
Není tady
Jeee dalí těhule, tak hlavně zdraví a pohodové těhu..
Holky, tak včera k blindění jetě horečka.. ale dobrý večer usnul po osmé a spali jsme do půl osmé... aaaa to byla paráda.. jsem dnes schopná pracovat..
Jo a máme novinku, Honzík usíná sám v pokoji, vím, budete se smát, ale on se pořád bál a nechtěl, abych odela.. no v pondělí při nemoci vytuhnul, ne jsem se vrátila, včera si tam asi půl hodiny povídal, občas mne zavolal, já jen p a pak odpadl..
Není tady
Eli i od nás velká gratulace....dalí těhulka! panečku tady to jede na plné obrátky
Bensi super pokrok.... Honzik u je velkej kluk a je to ikula! Drím palečky a vás horečky a blindění brzo opustí,neb sama to znám velmi dobře
Není tady
eligar napsal(a):
Ahoj holky prisla jsem pozdravit.
Enji ozvi se mi ... ) na skype, nebo facebook
JETĚ JEDNOU GRATULUJU!!
Není tady
Bensi, není nad to, kdy dítě usíná samo, e? Teď ale váně, je to fakt o jednu straně velkou starost míň, to půlhodinové leení u dítěte a čekání a usne kadý den dvakrát... uff
Step, Ty jsi nějaká příli akční, ne? Reaguji na tu Tvoji dnení sms...
Není tady
Step, to je mile,ze jsi po takove dobe nakoukla,rada jsem Te videla.
Bensi, ted se u tech deti spousta veci lame ze dne na den,vidim to na nasem Matyaskovi. Co se tyka blinkani,ani mi nemluv,asi jak nam leze ta horni petka jsme si to uzivali v sobotu,vcera opet,vzdy je mi ho tak lito,kdyz vidim,jak uz se za to stydi a je potom hrozne unaveny. Noci jsou u nas take plactive,hodne ted place ze spinkani,takze asi bujna fantazie, usinani nastesti u nas bez problemu. Dokonce ted nechce vecer ani cist pohadku,ale lehne si s nami na chvilku pod perinu a povidame si,co jsme delali a co budeme delat dalsi den, pak nam da pusu a chce do sve postylky.
Jinak u nas zacalo obdobi chozeni na nocnik bez doprovodu, nekdy minuly tyden to parkrat udelal,ale od pondeli uz ani tata ani mama nema sanci. Proste rekne lala a utika k nocniku, sam se svlece, vycura/vykaka a pak se oblece a jen mi prijde rict,ze to mam odnest. Takze k vyslekani,ktere uz praktikuje sam x mesicu zacina pribyvat i samostatne oblekani rano a curani na nocniku.
Krome toho se ted pustil i do puzzle,ktere do te doby skladat ani nahodou nechtel. Kostky nas moc neberou a na detske domino musi mit jo naladu,co z toho,kdyz ta mluva stale poradne nic. Pridava kazdym dnem slova,ale hodne komoli. No uvidime.
Není tady
Eli,tak jestli vsechno dobre dopadne,jako ze dopadne,tak se Vam krasne zadarilo.
Není tady
Enji, no já u něj nikdy tak dlouho neseděla. To zas ne. A navíc jsem si vdy u toho odpočinula na večerní směnu. No prcek snad u usnul a to je od rána na nohou. Jak se mu ulevilo, vyaduje pozornost, dnes jsme proli snad úplně vechny hračky. AAA, těím se na tchýni.
Sluní, tak to má fakt ikulu, u nás to oblíkaní pořád nic moc. Puzzle jsme nezkouieli, domino taky ne. Vyzkouíme, díky za tip.
Není tady
Ahojik,
u nás se teda furt chrchlá a prská, nemůem ven a doma je to fakt na budku... Jen včera jsme byli v Baumaxu objednat novou pracovní desku do kuchyně (potřebuje větí) a koupili jsme takovej ten koenkovej potah na dveře. Sice se mi to extra moc nelíbí, ale pořádně mám tam táhne a dveře i předsíń jsou jak led... A doufám, e to taky troku odhluční zvuky výtahu a z chodby.
Na rajčeti nové fotky - jak Bibi tak je tam aktuálně můj pupík ze dneka
Není tady
Zdar enský!
Gábi jakej pupek prosím tě?
Jinak hlásím,e jsme byli dneska u mudry...Terča má opět ATB má něco na madlích...do toho máme furt tu zvýenou teplotu...no děs...Mates straně kale....a se mi z toho včera v noci pěkně poblindil....take jsem převlíkla celou postýlku a nastěhovala si ho k sobě do postele...prostě si to uívám plnými douky! Ven taky nemůeme....minimálně do dalí kontroly za týden...u jsem z toho docela sluně na palici...tyhle dny se tak straně vlečou! U aby bylo jaro!
Není tady
Tak zas jeden ftípek....nebo spí pro mnohé chlapy holá realita!
# Synáček se ptá matky: Mami, proč jsou svatební aty vdycky bílé? Matka
# se
# zamyslí a povídá: To vem svatebčanům a přátelům říká, e nevěsta je
# čistá.
#
# Syn se zamyslí a jde s touté otázkou za otcem. Tati, proč jsou svatební
# aty
# bílé? Otec se na něj překvapeně podívá, pak jej vezme za rameno a provede
# ho
# po
# bytě. V kuchyni ukáe na lednici a ptá se, jakou má barvu. Syn odpoví:
# Bílou.
# Ukáe na myčku nádobí a znovu se ptá, jakou má barvu? Bílou, odpoví syn.
# Toté
# udělá otec v koupelně s pračkou a suičku. Potom povídá: Vidí, chlapče,
# vechny
# domácí spotřebiče jsou přece bílé.
Není tady
Matesko, úplně tě chápu, u nás to bylo podobný, ale u je z marodění skoro venku. Dnes přijela tchýně, no hysterická scéna při mém odchodu byla děsná. Ale krásně jsem si zacvičila, vyřídila pár drobností, aa je mi skvěle. Taky ti to doporučuji. Jen aby dítka pak neodtáhl zase dolu, kde něco chytí.
Sluní, mám puzzle, tak uvidíme.
Není tady
Bensi, videla jsem spoustu krasnych opravdu rozvijejich hrace,ale to bych musela vydelavat jeste i ja,abych mu je mohla poridit,jsem blazen do drevenych didaktickych hracek,co prave stoji majlant.
Ted netusim,jestli to bylo Bino nebo Woody,ale byly to vzdy 4 ctverecky a z toho se slozilo zviratko. Pro Honzika by urcite bylo super i to detske domino, Mata musi mit naladu,aby skladal,jak se da,jinak nerespektuje pravidla a stanovuje si svoje.
Není tady
Tak tohle je opravdu hezké a i pravdivé...ale kdo z nás to dělá dámy co?
Damy!!!
Pamatujte .... vrstva prachu na nabytku chrani drevo ktere je pod ni.
'Dum se stava domovem az kdyz muzete napsat 'Miluji te!' prstem na
nabytek.'
Travivala jsem kazdy vikend 8 hodin uklidem, aby 'v pripade ze nekdo prijde
na
navstevu' bylo vse perfektni.
Jenom ale do te doby nez jsem si jednoho dne uvedomila, ze nikdo neprijde,
protoze vsichni si nekde jinde uzivaji zivota
NYNI, kdyz me nekdo navstivi, nemusim vysvetlovat 'stav' sveho
domova.Vsechny
vic zajima slyset o tom co jsem delala, kdyz jsem doma neuklizela a uzivala
si
zivota nekde jinde.
Pokud vam to dosud nedoslo, ridte se touto radou:
Zivot je prilis kratky. Uzivejte si jej!
Utirejte prach jen pokud opravdu musite .....
nebylo by ale prijemnejsi nakreslit obrazek nebo napsat dopis, upect
zakusek
nebo dort a olizat pritom lzici od kremu nebo nasadit kvetinu? Uvedomujete
si
rozdil mezi 'chci' a 'musim'?
Utirejte prach jen pokud opravdu musite,
ale moc casu vam nezbyva . . . .
se vsim vinem ktere je treba vypit , rekami ktere je treba preplavat a
horami
na
ktere je treba vylezt, hudbou kterou je treba si poslechnout, knihami
ktere
je
treba precist, prateli kterych je treba si uzit a zivotem ktery je treba
zit.
ale tam venku je svet se sluncem pro vase oci, vetrem ve vasich vlasech,
popraskem snehu, destovou prehankou. Tento den se uz nevrati. Nikdy!
ale mejte na mysli, ze prijde stari a to nebude laskave .....
Kdyz odejdete - a odejit musite - vy, z vas samych se stane jenom prach!
Podelte se o tento emajl se vsemi bajecnymi zenami ve svem zivote.
Ja jsem to prave udelala.
Není tady
Matesko, díky za vtípky, jsi sluníčko podzimňat.. jak válčíte? Honzík u má z mých odchodů paranoiu, furt mne hlídá, kontroluje, no babičku a Terku hezky vyhodil za dveře, e prý u mají jet, aby ta mamka zase někam nezdrhla.. no já tu kolku vidím patně..
Ale mám hotový jeden zub, sice trochu jetě bolí, ale to si sedne. A přítí týden budu volat, jak je na tom ten zbytek..beee nesnáím zubaře a to moje zubařka je fakt moc hodná a citlivá enská.
Sluní, to já jsem sehnala takové puzlíky se 4 dílky, tvrdí papír, za pár korun. Dřevěné kostičky má, ale je to dost těké a neba. A hlavně mám kníku nálepek auto, samé audi a bmw, ten bude hotový..
Jen mana zůstal viset ve Frankfurtu, chudák, kdoví, kdy přiletí..
Není tady
Jetě jedno aktuální téma: karneval? Máte někdo masku a jakou? Netuím, co mu mám dát, jdeme na dva..
Není tady
Tak kdy se vám ty vtípky tak moc líbí....
Ten mě dostal....
# Veverka sedí na stromě a louská oříky.
#
# Rozlouskne první - stříbrné aty.
#
# Rozlouskne druhý - zlaté aty.
#
# Rozlouskne třetí - svatební aty.
#
# Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká:
#
#
# " Se kvůli zasraný pohádce ani nenaeru..
Není tady
Zdar eny! Tak se vám hlásí vae sluníčko
Bensi válčíme furt nějak +- stejně...mana furt chodí spát dolů a ráno u sem ani nechodí.Večer dorazí cca na 2 hodinky a zas mae dolů...včera na mě vyrukoval,e kdy tu nebydlí,tak bude ode mě chtít platit půlku nájmu,internet a pojitění na děti...tak a se zas ukáe,tak mu musím připomenou nějakou vyivovací ma mne a na děti....přispíval mi pouze na půlku jídla na děti,take pokud to bude chtít hrát takhle,tak mu předhodím,e mi při odluce slíbil,e bude na dítka na kadého dávat 2000,- a minimálně soud mi prý přiřkne jetě 1000,- na mě,kdy jsem na matřské...za ztrátu ivotního standartu...nebo tak něco. No je to děs...Holky po letech se nestačím divit s jakým de-bilem jsem to vlastně ila...dneska se tu stavila skoro ex-tchýňka a donesla mi idličky se záchodem a s dětma pilujeme,kdy odmítají nočník i záchod! Ta mi prý nezazlívá nic,ale tchán se mnou samozřejmě nemluví. Sama tchýně mi řekla,e prý se kolikrát divila,jak se ke mě mana choval...a prý se staví sama někdy na delí pokec,aby si poslechla i mou verzi,neb mana jim napovídal,e odcházím já a kvůli jinému chlapovi! Prostě si to ve pootočil k obrazu svému. Jinak marodíme dál...Matesovi ten kael pomalu přestává,ale Terča furt má ty ATB a na kontrolu jdeme a v pátek,take to bude zas nekonečný týden...u teď máme doma s dětma ponorku...jak furt nemůeme ven
Není tady
Tak hlásím hot news z domova.... mana se tu stavil,tak jsem na něj vyrukovala s tím nájmem a výivným...tak sklapl a souhlasil,e ne se byt prodá,tak bude platit celý nájem a nic víc kolem.... take super! Jo a dalí novinka...sbalil si batůek a 5 igelitek s osobníma věcma a přestěhoval se o 4 patra ní vyslechla jsem hovor,e tenhle týden kadé ráno bude vozit její děcka do kolky! No není on to vlastně hodnej taka!!!! Nechápu proč já se vlastně chci rozvádět? ale za náma prý bude docházet kadý den po té 17 hodině....aby si ho prý prcci taky trochu uili...no uvidíme jak dlouho mu to vydrí....nebo-li spí ne kdy ona mu to zakáe,e s náma přece nemusí trávit tolika času....
Není tady
Tak tohle fakt nemá chybu!
Kdy jde ena spát
Rodiče se dívali na televizi a matka řekla: "Je u pozdě, jsem unavená,
půjdu
spát!
Odela do kuchyně udělat svačinu na zítřejí výlet dětem,
vytáhla maso z mrazáku na zítřejí večeři,
zkontrolovala, kolik müsli je v zásobníku,
dosypala pepř a sůl do solničky,
připravila kávu do kávovaru na ráno,
pak dala vyprané prádlo do suičky,
do pračky dala dalí várku prádla,
vyehlila manelovu koili a přiila knoflík,
uklidila ze stolu hru, kterou děti dohrály,
dala na místo telefonní seznam,
zalila kytky a vynesla odpadkový ko,
pověsila mokrý ručník na suák.
Pak zívla, protáhla se a odcházela do lonice.
Cestou se zastavila u psacího stolu a napsala na lístek vzkaz pro
učitele,
Odpočítala nějaké peníze dětem na výlet a vytáhla učebnici schovanou pod
křeslem,
Také jetě napsala blahopřání k narozeninám pro svoji kamarádku,
nadepsala adresu na obálku, nalepila známku
a zároveň napsala na lístek seznam, co se má zítra nakoupit v
potravinách,
oba
lístečky si poloila vedle kabelky.
Pak se odlíčila pleovým mlékem tři v jednom, natřela se výivným nočním
krémem
a krémem proti vráskám a vyčistila si zuby.
Otec zavolal: "Myslel jsem si, e jsi la do postele!?"
Právě jdu!"odpověděla.
Nalila psovi do misky vodu, pustila kočku ven a zkontrolovala dveře,
jestli jsou
zamčené a jestli svítí venkovní světlo,
nahlédla do pokoje kadého dítěte a pozhasínala jejich noční lampičky a
televize, poklidila jejich na zemi poházené oblečení, pinavé ponoky
odnesla do
koe, promluvila s dětmi, které byly jetě vzhůru a políbila je na dobrou
noc.
V lonici si nastavila budík, nachystala si oblečení na zítřek.
Dopsala na lístek 6 nejdůleitějích věcí, které musí zítra zařídit.
Pomodlila se a vzpomínala, jestli splnila ve, co měla na dneek
naplánované.
Ve stejné chvíli otec vypnul televizi a řekl, e jde spát.
To taky bezmylenkovitě provedl.
Něco zvlátního v tomhle příběhu?
Uvauje, proč eny ijí déle?
Protoe jsme naprogramovány na dlouhý proces!!!
Nemůeme umřít dřív,protoe máme jetě tolik práce...
Není tady