6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Matesko, to má doma docela divokeh západ. A co prcci? Ten můj by nespal a duet fňukal. A jaké plány máte? Takhle se nedá existovat.
Čekan, jetě tě to drí? Holky, kde berete energii, my jsme teď furt sami a jsem hotová. Ale ono je tospí naopak, bokovka energii dodává, e?
Není tady
ty jo, to se nám to tu rozjelo... Bohuel neveselé téma, co...
Matesko, to jeden zírá, co... Taky máte pocit, e chlap nikdy nedělá chyby? Za vechno můe enská? A on se vlastně jen snaí to urovnat? Mně to tak aspoň přijde, e to takhle vdycky podávají...
No nic, my jedem dnes za kamarádkou, budem tam do soboty a pak jetě frčíme k naim. těím se, aspoň tu nebudem samy.
Není tady
Dobré ráno enský!
Gábi....chlapi zásadně nikdá nedělají chyby! Oni jen improvizují a pokud se to tobě nelíbí,tak je to přece tvůj problém Ale hlavu vzhůru paní...jak vidí můe být i hůř / třeba u nás/ ale třeba máte pouze dočasnou krizi...a kdo jí nená...a do toho počasí na prdlajs,zlobivé dítko a cloumají s tebou hormony...uvidí e zas bude líp!
A uij si víkend v milé společnosti...uvidí,e ti to dobije pěkně baterky!
Jinak u nás setrvalý stav...mana je tu jak na hotelu...příjde po práci,s děckama se chvilku pomuchluje,pak je vykoupeme,nakrmíme...jukneme na večerníčka a jdou chrnět... My si řekneme tak 3 věty....a před 20 hodinou jde k té důře dolů. Myslím,e jsem silná povaha,ale tohle mě fakt ubíjí.... u aby jsme prodali ten byt a já la někam pryč. U mám pomalu problémy se s ním i jen potkat v koupelně,nebo na chodbě.... a to nás teď čeká víkend....to bude dlouhý!
Není tady
Matesko, to se má na co těit, co se prostřídat u dětí? Dopoledne ty a odpoledne on? A ten druhý rád zmizí, co.. ale stejně je to na nic, nezávidím..
Gábi, uij si víkend, co ta količka, ve ok?
Já nemám moc čas psát, neb dítko opět v noci nespí. Minulý pátek vstával ve dvě, no od 4 jsem to zabalila, li jsme do kuchyně a hráli si do esti. Pak trochu spánku do devíti, no a po zbytek dne vzhůru. Tento týden se furt budí v noci a nechce spát a nijak naspáno přes den nemá, včera vstávačka v půl páté, u jsem si i pobrečela, e je to tady zase (začne blbnout při prodluování dne, take hlavně na jaře). Dnes v noci si to uil mana, do toho večer chytl teplotu, ale co, bude hůř, přítí týden jsme sami a do neděle.. auuu
Ale abych si jen nestěovala, Honzík začíná mluvit ve větách typu "táta je, máma není, auto jede" a dělá mu to fakt radost. Vechno opakuje s větím či měním úspěchem, u měsíc pouívá já-ty, naučil se i první slovo v aj "bye" (slyel to v rozhovoru táty v aj a moc se mu to líbí)
Není tady
aaaa zase nikdo.. no nic, tak se mějte při neděli hezky..
Sluní, jo vzpomněla jsem si, to chytré pero u nás slaví úspěch a právě jsem ho objednala pro tříletá dítka kamarádek..
Není tady
Bensi, količka proběhla výborně, Bibi byla spokojená a "teta" říkala, e se zapojila, komunikovala a vůbec byla v pohodě. Tak ji tam budu dávat jak finance dovolí.
Matesko, jak je? Jak jsi zvládla víkend?
My za chvíli vyráíme do Kladna, tak se mějte, večer se sem asi nedostanu... Zkusím nakouknout zítra z práce.
Není tady
Bensi,tak to jste sikovni, u nas se zatim vubec nechyta,my ted ulitavame na hravem uceni, zacina rozeznavat prvni pismenka a snazi se mi pocitat do peti,ale to je tak vsechno.
Dokonce uz zacina i rozvazovat,ale hrozne spatne vyslovuje,tak jeste chvilicku pockam a pokud se to nebude lepsit,tak vyrazim k logopedovi. Hodne mu k mluveni pomaha probirat a ucit se vyslovovat jednotliva pismenka z abecedy,takze pomalicku zacina rikat i ta,co mu treba pred 14 dny nesla,ale i kdyz vyslovi L,tak ho neumi dat do slova,takze mliko rika jako "miko" a mohla bych pokracovat,ale i tak je to uspech. A co miluje nejvic jsou rikadla a pisnicky, vede u nas Tato, mamo v komore je mys.
Jinak barvy u nas frci take hodne, co rozezna uplne jiste je bila,seda,cerna a cervena. Ostatni umi formou prirovnani, takze mu reknu najdi zloutou jako banan a on ji ukaze, nebo zelenou jako Rakosnicek a ukaze spravne zelenou. Nevim,jestli je to tak spravne,ale doufam,ze casem ta prirovnani nebudou nutna.
Není tady
Zdarec enský! Tak víkend jsem přeila,ale bylo to na palici...a bohuel,e to výhledově v jednom bytě lbude lepí fakt neočekávám. V pátek byl chlap na návtěvě u té důry...a ona měla holku doma ze kolky od středy jí prý tak troku pokalávala a měla rýmu...byl tam s dětma v pátek i v sobotu dopoledne...no a Terča má zas opět horečky střídavě mezi 39-40 stupni,take zas doma sirupujeme a čípkujeme... málem jsem mu jednu flákla za takovouhle nezodpovědnost. Jinak nějaké střídání...no při dobré vůli by to moná lo,ale je to jen o té vůli,take tu mívám já... né on....ale v neděli...ač byla dítko nemocné jsem si uděla s Petrem výlet na celé odpoledne....na černou studnici /rozhledna/ no výstup ve sněhu byl docela náročnej,ale zas ten výhled a ty zasněené stromy kolem...do toho svítilo sluníčko...prostě to bylo super! Nabila jsem si pěkně baterky,neb je mi jasné,e a udeří ty hnusný mrazy,tak nevystrčíme ani nos.... tak jen ted doufám,e nás ty horečky brzo pustí a nebude zas z toho nic horího... Jinak dalí víkend má volno chlap...a já pak ten dalí...co mě vede k tomu...Bensi co něco teda podniknout?
Jinak enský máte ikovná dítka!: Terča sice hodně opakuje,ale jetě to není ono...pohádky jsou u nás v kurzu,take DVD jede na plné obrátky...hlavně Teletubbies,Bob a Bobek a Mainka Tomá...je sranda,kdy Terča opakuje po nich...Tuli-tuli,Jejda,Ahoj, A zpívá si na začátku s nima tu písničku,take od ní zpívané Tinky-Linky,Dipsy,Lála Po...je fakt rozkoný!
Upravil(a) Mateska01 (8. 2. 2010 12:28)
Není tady
Ahojky vem!
Kdy tady čtu o Teletubbies, chtěla bych Vás poprosit, nemáte náhodou některá doma nějaké na dvd a monost mi je přepálit a poslat? Samozřejmě ve uhradím.... Michaelka je z nich úplně posedlá, pár dílů máme nahraných z televize, ale chtěli by jsme nějaké nové....
Není tady
Zirafko, zeptam se muze na moznost,jestli to nekde nesezene,ale nic neslibuji, ja muzu nabidnout par dilu Borka ci Tomaska.
Není tady
irafko já mám asi 4 dvd s Teletubbies,take zkusím poprosit chlapa,jestli by to nepřepálil jetě jednou,neb já to sama neumím...a určitě kdy mi písne do SZ adresu,tak ti je polu...
Není tady
Ahojky babuchy!!!
Tak do toho klubíku nechtěných en bych se taky hned připojila. Já vůl korunovanej!!!!!!! Víc psát nebudu, asi bych skončila ukamenovaná. Jen si tak někdy říkám, kdyby existovalo nějaký tlačítko RESET, e by se zmáčklo a člověk mohl ten čas a ty blbý rozhodnutí nějak vymazat - hned bych ho pouila.
Jetě e mám ten můj zvěřinec a hlavně dětičky (i kdy ty mi dávaj sodu), ty mě drej nad vodou.
Gábi písnu ti SMS nebo na FB. Jen doufám a drím ti palce, aby se to zlepilo. Já jsem taky takovej bulínek, kvůli vemu hned chytám nerva a bulím, ale ono to někdy pomůe se pořádně vybrečet.
¨Jinak vás vechny moc zdravím!!! Chtěla jsem přijet na ten srazík, ale kadou korunu otáčím 10x ne ji vydám - jsem na tom finančně hodně hodně zle, tak moc nejezdím a Praha je daleko. Ale přítě bych se snad mohla svézt s kamarádkou - jezdí tam do koly.
Mějte se krásně!!! Pá Peulína
Není tady
Ahoojky, konečně taky na netu, neb dítko opět marodí. O víkendu jsme vyrazili za kamarádkou, pak za druhou, zkouknout nový byt. Příjemné opravdu, pokec super, jene dcera od jedné kamarádky dostala průjěm a Honzík to chudák chytil. Včera byl tak nějak na nic, pokakal se do pleny, zato dnes ve tři poblil celou postýlku, pak i nai postel, neb nesnese spát v horizontální poloze, nakonec vytuhl kolem esté na gauči v polosedu. Teď mu stoupla teplota, nevím, dát panadol? Nevím, zda ho v sobě udrí, dávám černý čaj, suchary a snědl i trochu vařené rýe. Ale dáví se furt, chudinka moje.
No já jsem měla o zábavu postaráno, jak si dokáete představit. Horí je, e jsem tu sama, sousedka má také nemocné dítě, nevím zda nebudou potřeba léky. Průjem zatím moc nemá, ale do večera to začne...
Take Matesko, chápu, po nemoci hned dalí, to je na nic. My se v tom plácáme od silvestra.. a co psychika? Ten víkend by el, jen nevím, jak na tom zdravotně dítko bude.. no to ale zná..
Sluní, on taky nechápe vechny tabulky, ale prostě chce, abych mu to vysvětlovala. Jinak doplňování říkanek je super, my vede Jo písmenka řekne vechny, teda přečte, číslice u zkouí říkat po sobě, pak je z toho pet-e-sem-osm-de Ale jemnou motoriku má furt dost patnou, 10m prcek umí s klíčemi víc, holt to tak má, bude se ivit hlavou Jo hravé učení je super, právě u nás vede ta část o slovech a samo zvířátka..
irafko, u nás je zákaz teletrubek, take nepomůu. Ho to ani nikdy nebavilo. Ale mám jedno dívko Ferdy, nové, nerozbalené a Krtka (taky neba). U nás vede mainka Tomá a ten Ferda, nově poák Pat.
Jo a nově jsem na facebooku..
Není tady
Ahoj holky,
tak to je mi líto, e se Vám to doma tak hroutí... U nás pohoda, vechno při starém. Malá je zlatá, nemůu si stěovat. Tento víkend jsme byly na karnevale, no super to bylo.
irafko, teletubbies mám taky jedno dvd, tak případně dej vědět, ráda polu.
Nemáte někdo prasátko Pepinu? E. je z toho paf, pořád to poutíme z youtube...
Není tady
Bensi, tak to my jdeme krucek po krucku, hold je zase naopak sikovny manualne, to ma asi po me, zadny genius z nej asi nebude.
Jinak my sice nemarodime,ale jen co mu vylezly ty spodni petky,tak uz mi tyden blinka a dnes mi to nedalo a koukam mu do pusinky,tak uz nam leze leva horni petka a ta prava se tam uz take tlaci,takze proplakane noci, chodim jako matoha, no jeste minimalne 14 dni to vydrzet budeme muset,pocitam,ze to bude stejne jako s temi spodnimi. Jen me mrzi to blinkani u toho obeda, je mi ho hrozne moc lito,broucka. No jen se modlim,aby se k tomu nepridala ryma,tu jsme meli u tech hornich zubu skoro vzdy. Takze vsude je neco, Bensi,at je Honzik brzy zdravy.
Není tady
Enji,bohuzel prasatko Pepinu nemame, muzeme nabidnout vecernicky Rakosnicka, Krtecka, Maxipsa, vcelku Maju, klasiku.....
Není tady
Sluní, děkuju, jsi moc hodná, ale něco z těch večerníčků máme, to nám stačí... Samozřejmě taky můu komukoliv nabídnout Pat a Mat, Sněhurku, Nemo, Pejsek a kočička...
Co vlastně čekáte - Sluní, Gábi - holčičku nebo chlapečka?
Smíku, haló, co Ty, jak to zvládá? U finiuje, ne?
Není tady
Enji,netusim jak Gabi,ale ve 13 tt se doktor tvaril,ze by to mohl byt dalsi klucik,tak uvidime v breznu na velkem utrazvuku,jestli se nahodou nemylil. To vis,ze tise touzim po holcicce,ale kdyz to bude kluk,tak ho budu milovat uplne stejne, hlavne at je miminko zdrave.
Není tady
Tak ač mi nebývá poslední dobou moc do smíchu,tak sem hodím jeden pro pobavení!
Opravdu to stoji za přečtení !
Ideální rodina z pohledu TV reklam:
Ideální rodina ije v novém domku, s velkou zahradou a bazénem, ve zatíené výhodnou hypotékou.
V garái mají rodinný vůz pořízený na leasing, stejně jako mají na splátky vybavenou celou domácnost.
Členové rodiny jsou čtyři, otec, matka a dvě děti. Mají doma psa, pravděpodobně labradora.
Starí je kluk, mladí dcera. Otec pracuje jako ředitel firmy a v pracovní době chodí na tenis. Jetěe má schopnou sekretářku, která mu ochotně podává tenisáky.
Matka je ena v domácnosti, ale od rána má straně moc práce. Musí vstávat straně brzy, aby byla při servírování snídaně, skládající se ze suenek a pomerančového dusu, upravená, namalovaná a svěí.
Po snídani musí doprovodit děti do koly, nesmí vak zapomenout vzít sebou do kabelky láhev aviváe, aby mohla lidem v autobuse ukázat, v čem si pere svetr.
Pak jde nakupovat a samozřejmě platí kreditní kartou. Po návratu z nákupu uvaří oběd ze sáčku, do polévky nesmí zapomenout přidat vejce. Občas ji u vaření asistuje éfkuchař firmy, která jídla v pytlících dodává.
Odpoledne má relativně volno, které tráví s přítelkyněmi u bazénu na zahradě a mezi její největí přání patří - na rozdíl od kamarádek, které se chtějí vdát nebo rozvést láhev minerálky.
Odpoledne se ze koly vracejí děti. Jsou pinavé od čokolády a syn je zamilovaný do paní učitelky s vědomím, e se musí jetě moc a moc učit. Pak děti dovádějí s kamarády na zahradě, větinou si hrají na indiány nebo s míčem. K svačině jim pak nabídne mléko a cereální suenky, co parchanty nechává ledově klidnými.
Dostane je a jejich babička, která vytáhne z lednice nějakou tu pochoutku s tučňákem.
Otec mezi tím, při návratu z práce, způsobí dopravní nehodu, ale protoe má skvělé pojitění, tak od pokozeného řidiče po drce nedostane.
Po návratu domů se otec zabývá natíráním plotu tou nejlepí barvou, do čeho mu neustále mudruje tchýně (babička), kterou celkem vkusně uzemní.
Manelka mezi tím dovádí na zahradě s rodinným psem a nemůe si vynachválit, v jaké je skvělé kondici a jak krásnou srst má díky granulím, kterými ho krmí.
Dcera u asi hodinu telefonuje s kámokama, protoe s telefonním tarifem, který mají, se to určitě vyplatí.
Je čas večeře. Objednávají si přes rozvoz pizzu, která je ta jediná pravá italská.
Po večeři manelka vezme totálně pinavý ubrus, na kterém jsou zbytky jídla a mapy od vína - mimochodem jediného pravého portského - postříká skvrny zázračným prostředkem a oupne jej do pračky. Do praní samozřejmě nepřidává ádný doporučený prostředek, take pračka brzo odejde.
Kdy u je v té koupelně, tak na doporučení jedné paní doktorky přetře dalím zázračným prostředkem obklady a umyvadlo a pohledem na pinavý hadřík to vypadá, e u tam neuklízela minimálně pět let.
Manel mezitím s kamarády na pivu řeí, e ten výčepní je nějaký divný a mezitím polyká pilulky proti zvětení prostaty.
Děti ly spát pod peřinami, jejich povlečení je tak heboučké, protoe je pral sám králík Azurit. A budou se jim zdát určitě jen ty nejkrásnějí sny!
Manelka si napustí vanu, přidá do ní úchvatnou pěnu, díky které se po vykoupání bude cítit tak skvěle, jako by celý den nebyla v jednom kole, ale dělala ho :-).
Pak si vodrbe vekeré ochlupení na celém těle a namae se několika krémy, čím odstraní celulitidu, bude mít ploché břicho a vyrostou jí kozy aspoň o dvě čísla. Přitom bude mít taky bronzovou barvu.
Manel se vrací z hospody, ale protoe má opět své dny, jde jetě se sousedem vyrat flaku něčeho výjimečně hořkého a výjimečně dobrého. Pak do sebe hodí modrou pilulku a přitulí se k manelce. Před tím si samozřejmě vloí do huby plátek výkačky pro svěí dech, protoe alkohol moc vábný dech nevytvoří.
No, nesmí na enu dýchat moc rychle a moc zblízka, aby mu při sexu díky jeho ledově svěímu dechu nezmrzla.
Z toho veho vyplývá, e v ideální rodině se manel fláká v práci a po večerech chlastá, manelka řeí s kamarádkami kraviny, parchanti jsou rozmazlení a pořád pinaví a neumí kulturně stolovat. Doma mají vude pínu, ale navenek se tváří, e jsou vichni straně astní, veselí a spokojení.
Krásný den!
Není tady
Bensi naprosto chápu...stejně je to a ten dalí víkend... prostě uvidíme,jak na tom vichni budeme.... Drte se a drím pěstičky a je vám brzo líp!
Není tady
Take nevíte ani jedna! Tak to jsem zvědavá...
Není tady
Ahoj holky prisla jsem pozdravit.
Enji ozvi se mi ... ) na skype, nebo facebook
Není tady
Eli,velka gratulace k tehotenstvi.
Není tady