29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Matesko vzhledem k tomu, že Tvojí situaci už nějakou dobu znám, Ti snad jen znovu můžu napsat, že na Tebe moc myslím a držím palce, ať se dokážete s manžou dohodnout na tom nejdůležitějším, tedy dětech a následně bydlení. Taky Ti moc přeju, aby nový partner byl ten pravý a bylas s ním šťastná. Písnu večer ještě SZ.
Holky srazík vám závidím, u mě nehrozí, chodím do práce a Aleš má prázdniny.....
Není tady
Holky mě jen včera strašně překvapil,že jsem měla sto chutí mu normálně jednu vrazit! Chodí každý večer spát k sousedce...odchází lehce před 20 hodinou a ráno dle toho kam jede tak od ní přichází se omýt,oblíknout a jede do práce.... dohodli jsme se,že dokud se byt neprodá,takže budeme spolu s dětma nějak fungovat...on je bude mít celé dva víkendy v měsíci.... tak to se kasal,že to zmákne,ale,že večer až půjdou spát,tak zas pojede spát k té sousedce a vezme si s sebou chůvičku! Sice 4 patra,ale při tom Terčiném blindění....vůbec jen pomyslet co by se mohlo všechno stát...on,kterej chrápe a neprobudí se ani,když spí vedle pokojíku....a on se bude spoléhat na chůvičku a odbíhat nahoru domů 4 patra...jestli to je třeba jen kašlání,nebo jestli zvrací.... no tím u mě klesl až na na samé dno a když jsem ho slušně požádala ať to zváží,že to je nebezpečné a podobně,tak mě řekl ať nevidírám.... a to by byli 4 noci v měsíci.... A on,který mě napadá jaká jsem matka,že se o ně nechci starat a podobně... no je to děs!
Jinak k prozatimnímu příteli- do podnájmu chci jít sama a jemu dát postupně čas,aby si zvykl třeba na představu,že bude mít na krku ženskou s dvojkama...co si budeme povídat...nejsem rozhodně žádné terno,takže sice doufám,že by to mohlo vyjít,ale pořád si nechávám pootevřená zadní vrátka,kdyby to náhodou nevyšlo...nechci už být na nikom zatím závislá...a časem se pak uvidí,ale myslím že on je má spřízněná duše.
Není tady
Matesko a sousedka je v pohode a nesokuj me vic,ze to je snad byvala kamaradka. Ch jo.
Není tady
Sluní bingo! A vše co jen na mě věděla.... to samozřejmě manžovi vykdákala.... no nic nemám čeho litovat...manža je z ní úplně vedle... to víš může se jí vyplakat na rameni a ona mu pofouká to jeho pošramocené ego! Jinak i ona vykopla manžela,neb prý také měli nějaké problémy....a už podala žádost o rozvod. Takže já teď jen manžovi tu uvřískanou fůrii strašně přeju! Ale on zatím má růžové brýle a nevidí...ale až mu spadnou,tak to bude rachot a já se smíchy neudržím! Jinak ona má taky 2 děti... holky 6 a 4 roky,takže až se k ní časem manža nakvartýruje,tak se asi po....sere! Naš 2 děti...její dvě děti... to bude hukot....chci,aby si je bral 1 večer v týdnu a dva víkendy v měsíci... Jinak už na mě vyrukoval se střídavou péčí...prý až půjdou do školky....
Není tady
Matesko, jsem presvedcena,protoze jsme meli v rodine neco podobneho,ze jeste prileze po ctyrech, ale ja se jen smeju ten nasim omezenym muzum,ja fakt nechapu,co hledaji a hlavne jak to delaji. No a vyhrozovanim se neboj, to jsem byla take kamaradce skoro svedcit,kdyz se ji byvaly pritel chtel pomstit a pozadal o stridavou peci i kdyz o ni nestal,jen chtel kamaradce ublizit,ted ma vlastni rodinu a po synkovi ani nestekne. Je to smutne,ale je to realita. Moc moc drzim pesticky,jsi silna zenska,mas muj velky obdiv a podporu.
Není tady
No je fakt,že při dotazu co u ní hledá a já to nemám....tak mi řekl,že více vcítění a pochopení....no skoro jsem šla do kolen! Hlavně,že on je chápavej až na půdu,ale tohle nebyl ten hlavní problém....prostě nic neřešil a už jednou jsem tu rozebírala i jiné problémy co má...takže žít dalších 30 let v bratrsko-sesterském svazku fakt nemá cenu! oba chceme změnu...a tu jeho mu opravdu přeju...když si představím,že se furt těšil až ti naši trochu odrostou,že si pospí a bude klid...no s těma 4 dětma...jsem na to zvědavá,jak si ten klídek bude pěkně užívat já si ty svoje volné víkendy přes jaro-léto pěkně užiju někde po výletech,mám slíbený víkend v Krkonoších,projedu si Jizerky na kole a budu výletit i sama.... / Jinak Bensi Petr má příbuzné v čisté...mají tam volný byt/ ale ty Čisté jso prý dvě a já nevím ve které máte babi vy.... tak třeba se sejdeme na jaře v Krkonoších co?
Není tady
Hurá, dítě spí... dnes bojkotoval polední spánek a pak mi usnul u zpráv na gauči
Matesko, kočko moje, moc na tebe myslím. Chápu tvůj údiv, jak se chová, je to mužské ego, které bylo raněno. To víš, nemůže přiznat, že se na vše vykašlal a nic neřešil, takže vinu musí te´d hodit na tebe. To by žádný chlap neustál, přitom ty jsi se už snažila dlouho, no což. Lépe pro tebe. Hlavně si to musíš teď zařídit co nejlépe, prcky mu dávej co nejvíc. A ohlídej finance, však víš, už jsem ti psala.
No ohledně toho spaní mimo. Je to jasný, nechce promarnit ani jednu noc
Však víš. Já od manžela ani odpovědnost už ani nečekám, vždy mám hrůzu, když má hlídat..
My máme příbuzné v Čisté u Horek, jojo, je jich tam víc.
No tak se hlavně drž a přeji ti pevné nervy, čeká tě těžké ale krásné období, ono je super, když z člověka spadne kámen..
Není tady
No já nevím, emoce jsou teď hodně čerstvé, řešit to hned rozvodem........ nevím, asi bych počkala, jak se situace bude dál vyvíjet. Přeci jen jde hlavně o děti a vztah s manžou je přeci jen silné pouto, všechno se ještě může uklidnit...... Matesko hlavně abys byla spokojená a děti v pohodě, ono se o tom lehce píše, ale sama víš nejlíp co a jak.....
Možná je dobře, žes to sem napsala, možná Ti různé názory v některých věcech pomůžou
Clare nakukuješ? už jsem s Tebou kočko nepokecala ani nepamatuju...... všechno při starém?
Není tady
Bensi je to fakt síla! Hlavně ještě docela nedávno jsem si třeba manži mohla ještě trochu vážit,ale teď už z toho nezbylo vůbec nic....prostě tohohle člověka já vůbec neznám a snad ani znát nechci...vím,že kvůli dětem stejně budeme muset nějak vycházet,ale prostě v krizové situaci se opravdu předvedl! Hlavně ví,že cokoliv řekne mě,tak,že tohle mě od něj urazit nemůže,ale jede do mě přes dětí...už prohlásil,že to kde a jak u něj jednou budou spát děti,tak,že do toho mi nic není...tak jsem ho ujistila o opaku,že buď to bude zajímat mě,nebo sociálku.... prostě asi začnu být svině,ale jinak to asi nepůjde a při představě,že ta hysterka / a ona fakt je...na své děti vříská přes celý panelák/ tak ta představ,že jednou bude vřískat i na ty mé....tak jsem na něj houkla,že až se od někoho dozvím...tak bude hodně zle!
Není tady
Ahoj kočulky,
jen ve zkratce, kontrola pohoda - ta arytmie se řešit nebude - jako minule. V poradně taky dobrý, jen jsem nabrala za poslední měsíc 3 kg!!!! Takže celkem zatím 6.
Matesko, já teda zírám... O manžovi ses vlastně nikdy nezmiňovala, tak mě to vůbec nenapadlo... Ale když už je to tak daleko, tak se mi moc líbí tvůj přistup a nadhled. To je to, co mě bohužel chybí, já se hned hroutím a sypu. Takže jestli jsi pevně rozhodnutá - a zdá se, že jo - tak věřím, že to zvládneš a pokud je tvůj nový přítel jako ty, budeš v něm mít velkou oporu.
Já jsem teď silně v háji, nechce se mi o tom psát, tak se nezlobte.
Není tady
Gabucho tak super že je všechno v pořádku a klíííííd, kilově pohoda na to jaký jsi tt, pak to půjde sakra dolů až se Ištván narodí
Hele copak, nekecej že Tě ten Tvůj taky zlobí...... ty jo holky, já mám chlapa super a ani si ho nezasloužím spíš ho zlobím já
Matesko, díky za SZ, ani nevím co vlastně napsat, asi máš pravdu...........
Není tady
Čekanko, u nás je tak nějak "zataženo" déle, jenže já to teď hůř zvládám. Pro příklad -dneska dal manža raděj přednost tomu zůstat v práci (dnes už mají od odpoledne volno)než aby jel domů a zítra přijede (teda asi) jen kvůli tomu, že jsem ho požádala... Co dodat...
Není tady
Čekan, no u Matesky to není záležitost jednoho večera. Co ty, zvládáš to? Jinak, potkala jsem po čase jednu kámošku a ta hned - tak kdy se rozvedeš? Takže tak. Gábi, musíme dát slezinu.
Holky, je blbý období, zrovna včera jsem se pohádala s jednou paní kvůli Svj, dnes na mne vyjela bába od vedle ohledně odečtu vody. Tak jsem hotová, já s tou funkcí prásknu.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Čekanko, u nás je tak nějak "zataženo" déle, jenže já to teď hůř zvládám. Pro příklad -dneska dal manža raděj přednost tomu zůstat v práci (dnes už mají od odpoledne volno)než aby jel domů a zítra přijede (teda asi) jen kvůli tomu, že jsem ho požádala... Co dodat...
A tak to znám, den po návratu z porodnice, já v těžké depresi a manžel jel na celý den shánět prkna do oken. Pediatr kroutil při návštěvě hlavu. Raději nevzpomínat.
Není tady
Jo jo, u nás vše při starém, snad jen že jsem teď tak nějak celkově víc v pohodě, ale mám straaaaašně málo času
Gabi to je mi líto, že to je doma taky na prd, snad bude líp, krizovky jsou všude občas nějaké.....
Není tady
Matesko, moc ti držím palečky, aby jsi to vzládla jako doposud - se vztyčenou hlavou a bez depek - jsi velmi silná a já věřím tomu, že si zaslopužíš a budeš mít jednou pro sebe toho nej muže a děti nej tátu.
My jsme s bejvalým od sebe 7 let a stejně, když si přijede pro Nikču - podotýkám tak jednou za 3 měsíce, tak mě sotva u vrátek pozdraví a když z něj nakonec vypadne nějaké slovo, tak vždy něco v tom stylu, že bude stavět barák, že si koupí novou audinu, že začal studovat medicínu, že si ho vybrali na misi do Bruselu, že za týden odlítá na dovču do Chile... a myslíte, že z toho někdy bylo něco pravda?
Serou si tak do huby, že se bejvalýho úplně štítím za to jaký je to člověk a to jsem ještě mírná ve slovech... U soudu se kasal, že si pro nikču bude jezdit v týdnu a co druhý víkend, a tak mu soud uznal každé úterý a liché víkendy, a v úterý si pro ní nikdy nepřijel.
Chtějí opravdu jen ublížit, jenže si nakonec neuvědomují, že ubližují jen sobě - vlastní děti je nebudou mít rádi, budou pro ně cizí.. a vlastně dobře jim tak. Matesko, holka naše, nechej ho ať se potrestá sám, on to zvládne moc hezky!!!!!
Není tady
Gábi, to je mi moc líto, že jste se tak odcizili, držím palečky, aby to bylo jen přechodné. A gratuluji k dr. kontrole
Není tady
Gabi, bud v pohode,jen jsem Ti chtela napsat,ze vsude je neco a nikde to asi nebude uplne ruzove. Citim s Tebou.
Není tady
téda holky... vy si tu založte klub "nechtěných"žen ? né beru to se srandou jinak se to ani nedá
Matesko teda tebe obdivuju z tvých příspěvků cítím obr sílu a v tom se fakt klaním takhle bych to nezvládala..
Gábuš a ty víš jak moc tě máme rádi a tohle mě fakt mrzí a úplně to cítím jak jsi bulík a je mi to líto,zrovna teď když je třeba klídek a radost. Snaž se na všem vidět to pozitivní ju
Čekana doma teda v poho s manžou?
Není tady
Teda holky,tak jsem sem k nám koukám skoro zatáhla manželské problémy ve velkém stylu to jsem fakt nechtěla.
Gábi s tím co máš doma,tak to mě fakt mrzí,ale uvidíš třeba bude líp!
U nás to už fakt nejde....manža je fakt úplně mimo mísu! Dneska v noci tady u nás doma spal Petr/ten můj/ a manža ráno dorazil zas kolem 5:45 a když uviděl boty v předsíni...jinak já už byla vzhůru kolem dětí...jako vždy... a manža se chystal do práce,tak jsem ho slušně zda-li vezme koš s plínkama...tak mi odvětil ať ho odnese Petr,když tady u nás neplatí nájem.../spal tu poprvé celou noc/ a že prý jestli se mi není takhle trapně no co dodat...on chodí každý den ve 20 hodin k ní....vrací se ráno,když už mám děti v richtiku...celou noc tu není,když brečej a maj jiné problémy...a mě se ptá jestli mi není trapně....
Jinak Leni musím uznat,že hodně lidi v okolí mi dodávají sílu a hlavně ten můj.....prostě znám spoustu rozvedených co si našly nové protějšky a jsou mnohem šťastnější a více v pohodě.... takže doufám,že já snad nebudu vyjímka
Jinak klub nechtěných beru! A hlásím se jako čestná předsedkyně
Upravil(a) Mateska01 (3. 2. 2010 14:46)
Není tady
leenka napsal(a):
Čekana doma teda v poho s manžou?
NEEEEEEEE
Není tady
Koukam,ze neco neni uplne v poradku, ze by skvrny na slunci?
Není tady