29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ženský!
Tak se hlásím s výsledkama z Motola.... Na jednom levém uchu máme jen zbytky sluchu od 110 decibelů...což je skoro zvuk startujícího letadla...normálně se prý slyší od 20 decibelů...na druhém uchu je to trochu lepší...tam slyší kolem 80 decibelů...sice je to silná nedoslýchavost,ale je to lepší.... zatím se vyhneme operaci a na ten Kochleární implantát nemusíme...budeme to řešit naslouchadlama a budeme doufat,že se to nebude horšit,ale jsou docela všichni doktoři optimisti,tak se jim snažím věřit.... bude to běh na dlouhou trať,ale Máťa se už i teď snaží něco opakovat,ale prostě mu to zatím nejde,takže pak prý to bude lepší,ale chce to čas a pevné nervy.... Je děsný,když si uvědomím,kolik zvuků a různých intonací v mém hlase ještě pořádně neslyšel...chuděra....bude to pro něj asi obrovský šok.... takže já teď obýhám sociálku a žádám o různé přídavky a příspěvky a řeším co dál s prací... s Máťou budeme muset před komisi lékařů a tam nás zařadí do nějaké skupiny 1-3 dle "postižení" a pak se bude rozhodovat,jestli budu dál pobírat rodičák a v jaké míře,nebo jestli budu muset na pracák...tam aby mě nepposílali si hledat práci,když budu potřebovat být s dětma doma...no je to prostě děs! A to jsem zvědavá co bude od toho nového roku...jaké změny zas na nás vytasí....
Není tady
Matesko, teď čtu čím jste procházeli s Matýskem.... Musí to být strašně náročné. Jak to teď po 4 měsících vypadá? Co školka, budete spolu doma?
Není tady
Holky,kam jste se nakonec prestehovaly, nikde Vas nemuzu najit a rada bych o Vas vedela vic,jak se Vam dari a co prckove. Prosim,prosim.
Není tady