|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj ženský!
Tak jen hlásím,že šmíračka furt funguje i tady...jak jsem si tady zaplesala,že mám zapůjčený noťas,tak sem naklusal manža a protože jsem odmítla dále platit UPC internet a tv(bohužel je to balíček)a když si tady "hrál" s dětma tak odmontoval modem a odnesl i kabely a settopbox.....nooo abych náhodou neměla ještě nějaké to potěšení.... no nic teď zas píšu od Camelie. Ale chci jen napsat,že tady bohužel končím,protože při představě,že to tady furt ta pinda čte a furt se mi to někde obklikou vrací a to věci ohledně dětí...nemluvě o osobních věcech...to už je úplně hrozná představa,že ona čte o tom jaké budu mít plány a podobně...prostě je to hnus a vůbec z toho pak nemám radost,protože to mám od ní tím čtenním znechucené a skoro poplivané...prostě nechci,aby vůbec měla informace o mě a dětech...tohle zřejmě pochopíte.
Takže mám nepatrný návrh...pokud teda budete chtít....co se přemístit někam jinam...třeba na nějaký chráněný soukromý chat? Jarňata jsou třeba na šťastných ženách....ale samozřejmě nutit vás nemůžu,takže to nechám na vašem uvážení...určitě vás číst dál budu,ale už sem bohužel nenapíšu ani řádku! 

Holky moje opatrujte se tu a dejte vědět třebas přes SZ..... 

Není tady
Ja vim,ze uz Vas sem moc nechodi,ale Bensi, diky tomu,ze je Mata relativne sikovny mi ho vzala reditelka nakonec do skolky v Praze,takze se nam take zadarilo,pritom jsem netajila tehotenstvi ani ji nijak nelhala,proste naznala,ze bude vhodnejsi ho dat do skolky,aby se take naucil hrat si s detmi nez jen pocitat a abecedu. 

Není tady
Ahoj holky, tak to s námi vypadá bledě, já se tu taky často nedostanu, no o sdílení soukromých věcí, to se raději nezmiňuji, přece jen je to veřejný web a Matesku chápu. Matesko, písnu ti přes fb a domluvíme se..
Jinak co u nás nového? Zapomněla jsem vám napsat, že už měsíc jsme bez plen kompletně, prostě se pán rozhodl, že je nechce, tak zůstal suchý. Když jsem mu plenu přece jen dala, v noci se vzbudil a dožadoval se sundání, potfůrka. Zásoby plen ale nechám, ještě nás čeká toho 12.5. operace, možná se ještě využijí...
Jo a jinak Honzík už začiná všechno komentovat, po svým, hlášky máme každý den.. I když je to furt hatmatilka, co ji ztěží rozumím já..
Dnes jsem ho i měřila, takže ještě přidám míry a váhy - rovný metr a 14,5 kg, macík jeden..
samozřejmě je furt samý "já sám" a "chci", ale to asi patří k jeho věku
sluní, gratuluji ke školce, ale opravdu mne nenapadlo argumentovat před ředitelkou tím, že umí Honzík písmena a čísla, teď už i v angličtině, spíš to beru jako zábavu, když potřebuji, aby někam došel.. ale ohledně nutnosti školky to nic neříká..
Není tady
Bensi,tohle bylo jen mimo rec,kdyz tam zacal louskat abecedu na zdi,tak se reditelka zacala trosku divit a vyptavat,takze jsem sla s pravdou ven.
Pak ho videla,jak si sam dosel na zachudek,takze naznala,ze uz je hodne samostatny a relativne sikovny. Jestli toto nakonec pomohlo to netusim,ale vim,ze vsichni ostatni znami se nedostali,takze me ted hodne lidi nenavidi,pritom jsme opravdu nedoufali, nechala jsem to plavat,protoze vim,ze budu doma s druhym. Jinak pupiku si vsimla ihned,takze vi,ze doma budu s druhym, nemusela by na me vubec brat ohledy.
Není tady
no tak u nás včera půlhodinový řev jen proto, že jsm chtěla,aby se zkusila vykakat do nočníku. Prostě za žádnou cenu ne a ne...
Jen do pleny.
A takyjsem zjistila, že nechce čůrat na trávník venku nebo kdekoliv v cizím prostředí. To teda je masakr.
Není tady
Gabi, to bylo u nas jedno obdobi take a pak se to samo zlomilo,asi bude lepsi ji nenutit,cim vic, ji nutit budes,tim vic se bude branit a nebude chtit. 
Není tady
Sluní, aha, no Honzík u zápisu nebyl, tatínek ho vzal ven, neb jsem tam hodinu a půl čekala a to by fakt nedal. A závist je klasika.. my naštěstí máme fajn lidi kolem..
Gábi, jo o tom mi povídej, taky se mladý pán šprajcoval, ale dnes řeknu, že jdeme udělat dírku a jde to, samozřejmě to musí být ve křoví, aby nás nikdo neviděl.. no s kakáním do pleny počkej, ještě máte před sebou léto, začni plašit až tak na konci srpna. Jo nedávno jsme se o tomhle bavily v mc, jedna maminka říkala, že to její dítko má taky tak. No pak jsem ji nechtěně při dělání čaje poslouchala, jak přebaluje, no říkat dítěti, že má fuuuj v pleně je podraz. U nás je vztah k bobku velmi pozivitní, vykakání znamená žádná bolest bříška, asi tak. Ale to třeba byl konkrétně její problém. U vás bych tipla souvislost s narozením mimča. Ona vlastně nechce vyrůst... myslím, že to tu řešilo více holek, koukala jsi do historie?
Není tady
Ahojky kecalíny!!! Moc vás zdravím, poslední dobou se vyskytuju spíše na FB než tady, ale poctivě vás dočítám.
U mě nic moc nového není. Vojta je taky samý Já sám, Chci, Nechci apod. Plínku máme jen na spaní - nějak se mi nedaří odbourat kadění při spaní, takže neriskuju nehody. Ale čůrá krásně na nočníku nebo na záchodě (tam mimochodem lítáme asi 100x za den, on si sedne a s úsměvem mi oznámí, že to nejde. A když s ním zrovna jednou nejdu, tak se počůrá. Už umí pár básniček, ale bojujeme s barvami - je to filuta a i když to umí, schválně to říká špatně. S Páťou se neustále perou a pošťuchujou, tak se každý večer těším, až usnou.
Tak se mějte krásně a já zase někdy písnu.
Pápá
Není tady
Teda, Gábi, máš to za pár a ty máš čas si tady ještě povídat, sakra holka jak to děláš, že tohle všechno stíháš? Fakt koukám a závidím!!!!
Jinak já se doma rozčiluji, vyřizuji věci klem auta, domu, dětí a ost. lítám s Nikčou po závodech, minulý týden se nominovala ze 3.místa mistrvství čech na mistrovství republiky, takže fakt vůbec nevím, kde mi hlava stojí a nohy běží.... takže všem tady zdraec a pá!!!!!!!!!!!!
Není tady
Gábi, tak to tiše závidím
. myslím, hafo času... Vím, že to máš s Bibi celkem těžký
.
Mistrovství je 15.5.2010 v Sparta areně, určitě hodím pak video na Youtube, ale co s tím že je to frajerka a hezky skotačí, když mě poslední dobou s prominutím s.re. To je na delší povídání...
matesko na tebe holka myslím, jak je a co děti? samozřejmě nemusíš psát věci osobní, zmiň se o dětech a spokojenosti....
Není tady
Ahojte všichni!
Gabi, ty už to máš opravdu "za pár", nějak to strašně rychle uteklo.....
Už máme taky konečně vyřešenou školku. Nevzali nás sice do té, kterou máme vedle baráku, ale nakonec se nám podařilo sehnat ještě místo v jiné. Je sice trochu dále, budu muset jezdit s Miškou autobusem, ale zaplať pánbůh za to, že ji vzali...
Není tady
Tes, tak to asi zrovna budu mít plno práce s porodem (aspoň teda podle mamky
, ta to předpověděla na 15.5.) 
Žirafo, my to máme taky kousek z ruky, ale naštěstí v pěším dosahu. Ale hlavně, že ji někam vzali!
Není tady

Ahojda ženský! Tak se zas jednou ohlásím....žiju docela dobře...pravidelně doplňuju fotky na rajče,takže můžete juknout
Jinak děcka řáděj...Terča už je docela solidně ukecan...furt všechno opakuje,takže si člověk musí dávat bacha na pusu co kde říká...snažíme se každý den cajdat někde po venku,ale když je hnusně,tak to překlepeme radši doma. Baví nás děsně malování a momentálně z pohádek...krteček a mašinka Tomáš....
Jinak všem co přijali do školek obrovská gratulace!
a já jen furt doufám,že nám to taky dopadne a snad se brzo ozvou....
Gábi...ty už to máš se Sluní opravdu za "pár" holky držte se! Já se každý den vidím s Camélií a ta je ve 30 týdnu,takže se už taky pěkně kulatí 

Není tady
ahojky holky taky Vás zdravím po dlouhý době... ale pravidělně čtu !!!!
Tak my dnes byli u zápisu do školky, pevně doufám že nás tedy vezmou páč v září mám nastoupit do práce. My jsme taky už asi 3 týdny bez plen( a to jsme začínali bez plínek 1.1.2010, Kačenka si řekla dost a optavdu plínky už jsou tabu)...občas dám na noc když vidím že večer hodně bumbala. Když nejsou plínky tak to je už vcelku pohodička.
matesko plně tě chápu že končíš s psaním..milá paní se tady předvedla opravdu moooc hezky, mám Tě na FB tak občas písnu).
Gábi drž se koukám že to máš opravdu za pár...
Není tady
Matesko, vidíš, já ani netušila, že Cam je těhule...
No jo, nějak nestíhám pročítat všechno... A jak jste na tom s nočníkem? u náš žádná změna 
FAmozko, to je Kačenka šikulka, mně se Bibi poslední dopbou počůrává v poledním spaní, na noc plínu má vždy.
Na školky držím palce 
Není tady

Gábi u nás taky žádná změna...snažíme se nočníkovat,ale Terča hlásí až po.... ale když jí posadím,tak tam něco vytvoří...Mates to totálně bojkotuje...sice vydrží sedět i 20 minut,ale neudělá nic...možná někdy pár kapek,ale bobek tam ještě nebyl nikdá
a s mluvením to je taky...Terča ta tu pusu nezavře,ale Mates krom kiká...to je úplně všechno...neřekne nic. Prostě má na všechno dost času...holt je to chlap 

Není tady
Matesko, no čas by se našel, ale nebudu si to snad povídat sama se sebou...
Gratuluji k odplenkování úspěšným, ke školkám též... vůbec se školkou to bude sranda..
Jinak otevření penzionu se zpozdilo, ale snad už se zadaří.. více info+ceny
http://www.rphomole.cz/
Všichni jste srdečně zváni, objednávky prosím přímo přes švagra. Je to levnější penzionek na klidném místě, ideální pro rodiny..
Není tady
na Rajčeti jsou těhu fotky od Ledy, ty jo, jsem ohromně nadšená...
http://gabrielamars.rajce.idnes.cz/Druhe_tehotenstvi/
Není tady
Gábi, až se tu objevíš, tak ti přejem i Stázce hodně štěstí a zdraví, a doma pohodu.. pak napiš, jak se vám daří..
Není tady
Gabi,ted jsem to konecne zjistila take s mirnym zpozdenim popreji hlavne zdravicko obema princeznam. 
Není tady

Ahoj holky,tak se zas hlásím po delší době....
Takže hlavně Gábi....ohromná gratulace! 
přeju hodně zdravíčka a pevných nervů! Dyť to sama znáš... tak to má manža doma radost takový babinec.... a Ištván žádnej 
Jinak novinky.... vzali nás do školky,ale zatím to je vyvěšené jen na té školce...takže to čekám ještě poštou...jinak mám z toho obrovskou radost! Teď se jen ještě domluvit v práci,jak to tam bude....protože když budu sama,tak to bude docela blbý...odvádění a vyzvedávání ze školky,babi má do důchodu ještě daleko,takže to budeme muset nějak spytlíkovat. Jen doufám,že mi nějak vyjdou vstříc...nebo budu muset místo k přepážce jít roznášet poštu...což by mi možná snad ani nevadilo....hezky pohyb na čerstvém vzduchu a žádný otravný lidi...
ale uvidíme.

Není tady
Matesko, supr zpravicky a velka gratulace. Ja ma s tim prijetim do skolky vic problemu nez uzitku. Sousedka,o ktere jsme si myslela,ze je kamaradka si dala tu praci,aby se sla osobne zeptat,jestli nas vzali nebo nevzali zjistila,ze narozdil od jeji o pul roku mladsi dcerky mi Matyaska vzali se se mnou uz 14 dni nebavi a stale to musi rozdychavat,tezko ji vysvetlim,ze pani reditelku neznam a ze nam proste dala sanci jen po ustnim pohovoru,tak asi tak. Takze misto radosti mam pocit viny,ze jsem nekomu nepravem,protoze jsem predci matka na materske dovolene a ne pracujici,jak mi bylo vysvetleno nepravem obsadila misto.
Ach jo, at zije zavist a odsuzovani.
Není tady