|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

No tak to je v pr.....
zápisy jsou tady v dubnu a to ještě přestěhovaná nebudu.... a pak to řešit nějakým přestupem no to si nějak nedokážu představit 

Není tady
Tes, tak to znám velmi dobře, všechno ne, všechno je špatně, tady sedím já, prostě hlavinka se začíná prosazovat, potfůrka moje. teď je u babi, tak trochu přijde na jiné myšlenky 
Gábi, hlavu vzhůru, zkus se poptat na magistrátě po těch kurzech, jsou většinou levné. Taky bych chtěla pro prcka koloodrážedlo, kamarádka snad bude prodávat first bike.. nový se mi kupovat nechce..
Matesko, fí ha, tak to je maso, zkus se poptat, v které části mají volno ve školce a můžeš si najít podnájem tam. Nebo holt budeš muset sehnat podnájem v místě bydliště, pokud ti dají místo. A to ti ho dají, neb budeš samoživitelka, musíš to zdůrazňovat!!
Není tady
Bensi,ja po novem first biku netouzim,ale jety se poradne sehnat neda, manzel objevil,ze se da objednat nekde v Mnichove za 2 tis. a rikal,ze se pokusi domluvit s kamaradem,co tam celkem casto jezdi na sluzebni cesty,ze by ho dovezl,ale jestli to vyjde to je jeste ve hvezdach.
Není tady
Sluní, asi tak, taky se mi nechce, snad mi to vyjde, jinak půjdeme do něčeho domácího..
Holky, asi jsem manžu přesvědčila, pojedeme v létě na trek na island
http://www.treky.cz/view.php?nazevclank … 2009040001
No hlavní bude sehnat levnou letenku, na treku jdeme po svých a spíme pod stanem.. já se tak těším..
Není tady
Bensi,tak to ja mohu jen tise zavidet, obavam se,ze mou nejvetsi naplni bude prabalovani,kojeni a kocarkovani. 
Není tady
teda Bensi to je mazec...to je super dovča....o takové bych taky snila i když nevím jetsli bych to všechno ušla...ale je to nádhera...kolik to prosím Tě stojí? jetsli se můžu zeptat nikde jsme to nenašla.
Není tady
Sluní, dětičky jsou taky paráda, ale já už mám zase absťák, prostě moje závislost..
Famozko, to se neprodává, tam jede člověk po vlastní ose. Ale tuším, že organizovaný zájezb by vyšel tak na 15 tis a 14 tis letenka. My jezdíme zásadně jen s batohem a průvdcem, anglicky se více méně domluvíš všude. Letenku jsem našla za 9 tis z Krakova, náklady tam počítám tak 5 tis za osobu na těch 14 dní. Takže to doma prošlo. Kamarádka jela Island s manžou za 70 tis, ale to měli půjčené auto a bydleli v hotelech. No ujít se to dá vždy, pokud máš sebou někoho zkušeného, ono i trekování má svoje pravidla a chce to i dobrou výbavu. Třeba na Islandu bude aktuální brodění řek (nemůžeš v obuvi atd), taky pláštěnka jako v Patagonii je tam na nic.
Není tady

Bensi ty hadéééééé! Tohle mi nedělej....já bych jela taky!!!!!! 

teď bych i měla dokonce s kým....ale to hlídání!!!!! 

Já teď tady řeším,že na podzim bych měla jít na operaci s tím křečákem přes skoro celou nohu...a to je jen 5 dní hospitalizace,ale opět si netroufám dát mamce na těch 5 dní děti na starosti...s manžou určitě počítat nemůžu.... 
Jinak hlásím,že zas napadl ten hnusnej bílej sajrajt! A zase jsme pěkně v pr...deli! Je zima a v tom marastu zas budeme trčet doma...holt ani na kočárek,ale ani na sáňky.... Holkýýýýý já chcu už jaroooo!

Není tady
Marťa má své chvilky, ale dá se to zvládnout. Jen musím některé věci opakovat 20x. Marka chce vozit v kočárku a pomáhá mi vyhazovat plenky.... 

Marek je nosící dítě, už se stalo, že jsem nestihla uvařit. Uvažuju o pořízení šátku... uvidím. V noci vstáváme 2-3x 
Není tady

Gábi vše nejlepší k dnešmínu svátku!
a samozřejmě nezapomenu ani na na všechny ostatní,takže vůbec všechny ženy všech zemí vše nejlepší! 

Není tady
Gabi, pridavam se. 
Není tady
Ahoj holky,
můžete mi říct,jak řešíte ty negativistické stavy
??? Poslední dobou je to u nás strašný,nic na ni neplatí,na malého si asi nezvykne.... Jediná odpověď je většinou ne .Když slyším své známé se stejně starými dětmi,nikde se tak nevyvádí. Dokonce nechodím ani sama s dětma ven,páč mám strach,že bych jí domů prostě nedostala a nezvládla
Jinak nám školka nehrozí a geniální naše dítě taky nebude
Občas mám vnitřně náběh až do hysterie s předinfarktovým stavem a to jsem bývala táááák klidná a vyrovnaná
Moc vás zdravím..
[/url]
[/url]Není tady
Jo jo,hezké eMDéŽet 
[/url]
[/url]Není tady
Sari, u nas je take na vsechno ne,takze bud v pohode, mame to kazda,take kolikrat silim, ale jedine,co me drzi je vidina,ze to jednoho dne skonci. Nekdy pomuze,kdyz s nim take mluvim negativne a jindy zabere,ze ho upozornim na nasledky,ale ne vzdy to zabere, ted zacina i mluvit a o to je to horsi, mam pocit. Sari, preji pevne nervy,me to vsechno ceka v lete.
Není tady
Sluní,ten čas tak strašně rychle letí,že? za chvíli budeš mít doma
Si vzpomínám,jak jsme chodily mezi těhule a Ty sis objednala zrovna ten košík pro mimi do pokoje.....máš ho ještě
?
Potřebuju získat nadhled,ovšem zatím mi to moc nejde.. Malá má rýmu,nechce mi smrkat(ale umí),oblíkání atd. atd. mě tak vysiluje,že můžu být štěstím bez sebe,že chlapeček je takové zlatíčko. Chci po ní ty nejobyčejnější věci,nic nad a všechno je problém.Vím,že je to období vzdoru,ovšem bude-li dlouhé,skončím na koronárce
[/url]
[/url]Není tady
Ahoj holky, takže Gábi vše nej nej k svátku.. jo a chci taky jaro, už mi ta zima leze na nervy... jo ten kurz, zmiňovala jsem se o dopoledním programu pro prcky od tří u nás v DDM, že se máš zkusit poptat..
No u nás byl odpočinkový víkend, ten ples, pak v neděli pro prcka. Byl u babi moc spokojený, už jsme zamluvili další hlídání. Ale zase se mu rozjelo to nachlazení, byla jsem u doktorky, dala mi fenistil, asi za tím bude nějaká alergie, achjo. Pak mi taky vypsala žádanku na dětskou chirurgii, jak nemá sestouplé jedno varlátko, bude se to muset buď injekcemi nebo operací chudáček můj..
Jo a na vzdor je právě super vzájemný oddech, klukovi to prospělo, te´d se pořád mazlí a má radost, že je se mnou. Ale ne vždy to jde, to chápu..
Není tady
Sari u nás je to taky tak. Marťa je protivná hlavně když příjde tatínek. To se ukazuje, co všechno umí, včera už dostala ode mě na zadek. Bolelo mě to víc než ji. A k tomu máme druhé miminko nosící... 20minut nošení, 2minuty ležení a křik... Tekže hlavu vzhůru.
Nemůžeš Danielku dát nachvilku k babičce? Dost by vám to pomohlo, aspoň u nás to tak funguje. U našich je strašně hodná - doma si to pak vybere.
Není tady
Díky za přání k svátku!
Já dneska byla na UTZ, tak mimís je celkem v normě, váží asi 1500g. No, hlavička (teda BDP) je jen 28+4, ale HC odpovídá 31+1, bříško 31+2... Ale za to stehenní kost je 32+5 Takže to bude basketbalista nebo modelka...
Není tady
Sari já asi tisíckrát za den zařvu "co to děláš, jsi normální????? " a odpovědí je mi ledově chladné "ne"
co dodat...
Není tady
Smíšku,nemůžu.Babička chodí občas hlídat k nám(když lítám po doktorech),není na tom zdravotně úplně nejlíp,má jednu ruku slabou a nesmí ji namáhat.Už to je maximum ty dvě tři hodinky. Jenže naše dračice ráda skáče apod.. Děda se víceméně distancuje od her,jen svátečně. Prostě je poněkud divoká i s babičkou atd atd Hlídat nemá kdo. Dnes na sebe shodila komodu
,sletěla z vysavače apod. Malý zatím žije 
Gábi,gratulace
,taky to může být dlouhonohá intelektuálka
Čekanko,tak jsem ráda,že v tom nejsem sama. Fakt jste mě potěšily.Pořád si říkám,jestli je malá hyperaktiv nebo temperamentní.....
Ta zima je nekonečná,malá zas rýmuje,kašle...Jsem někde na MMB narazila na reklamu ,prodávají od Weledy biorakytníkový sirup s vit. C ,vhodný i pro malochy. Uvažuju o koupi...neznáte jej???
Tes,Ty rodíš samý geniální děti,ty jo .Měla bys jít do třetího,ať se nám tady ta společnost ozdraví.Ale zřejmě to nemá Nikolka lehké...a mít nebude.Vyjímečnost se neodpouští
[/url]
[/url]Není tady