|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Teď mám zrovna ergo na zádech, protože žehlím a v batohu mám ještě rezervy - proto radši ergo

JInak mám vždycky hrozný dilema kterej 
Není tady
No to si prave rikam taky, ze az toho jednou, treba
bude vic, co si jako vezmu, asi to sladim s oblecenim a zehleni chvalim, ja tu mam horu pradla a nikomu se do toho nechce
a s manducou na brise to nejde, uz se tesim na zada 
Není tady

Nazdar nosnice, mam dotazek. Před tydnem jsem si koupila z 2 ruky satek didymos indio se lnem delka 3,7. Puvodne to melo byt na batuzek, k tomu jsme se zatim nedostaly. Uvazy na bok me zatim nejak nenadchly a tak vazem na bricho dvojity kriz a kapsu. Zda se mi ale ze to indio je na kapsu a kriz jakoby moc hrube. Nebyl by lepsi nejaky bavlneny nebo hedvabny na leto o delce 4,2?
Jinak musim pochvalit Fi i Jancu i Lulu, satky jsou nadherne. Je to fakt nakazlive. Jeste cekam na navazany od Fi, ten se mi libi asi nejvic.
Není tady
Hanýsku, tak nakonec to není ledově modré indio?
Tak se pochlub, co jste nakonec pořídili 
Dotazy určitě zodpoví větší zkušenářky 
Není tady
Luli - já žehlím i s Maty na břichu
U těch Zaráckejch limitek mě hodně prdí, že udělají vždycky jen jednu. To prostě člověk nekoupí, ani kdyby se ztrhal
Co se týče originalu, asi si ho objednám od Věrky na ND, aby ho přidala k další objednávce (bohužel objednávala tuším minulý týden a to jsem pros...pala
)
Hany - Já asi taky moc neporadím. Jen z mý osobní zkušenosti jsou všechny Didy tuhý - než si je osobně zanosíš
I když je z druhý ruky, taknějakou tu domácí péči potřebuje, takže válet se, válet se a válet se 
Není tady

Pochlubila bych se, ale nejak neumim vkladat fotky. Je to bileindio se svetlounce modrou nitkou. z dalky je spis uplne bile. Ledove modre na me porad mrka :-). Uz jsem strasne moc neco chtela, takze jsem na zkousku vzala tohle, i kdyz barva neni podle me.
Není tady
Doprkna, teď jsem zjistila, že Věrka má na ND Aubergine v 3,7
Ach jo, mě se ty moje předsevzetí táááák hroutí 
Není tady
Takže kdybych chtěla original, tak Věrka mi ho objedná z Norska? To platí o jakékoli barvě?

Defi, taky jsem ještě donedávna žehlila s Teri na břiše, ale už přes tu obryni stáňu nedošáhnu a hlavně nevidím na prkno 
Hany - dej [img]tady adresu obrázku[/img]
Není tady
Fakt Jani?
Uka 
Není tady

Luli ja mam tez kratke rucicky na praci
Jani jj ukaz
Jinak Yonder naaaaadhera 
Není tady

Myslim ,ze se neubranim takove malickate zavisti
ale fakt jen malickate
hele ,aspon napis jake
Jeee ja na to prisla ,ze ty jsi nekde narazila na akci 2+1 zdarma
jestli jo ,jdu do toho taky 
Není tady
Def-3 zary naraz, no to je aspon kuraz
tak ja ted beru satky jako modni doplnek, kdyz uz teda nesleduju ty modni trendy, pac uz jenom premyslim, co si teda na sebe muzu koupit, aby mi to nevadilo pri vazani.
Jani-hod odkaz, kde jsi s medvedama...
Není tady
holky já nevím jestli můžu dát odkaz, nemám souhlas autorky, ale je to na ND, diskuze, najdeme se, Ostrava, str 132, asi uprostřed stránky v příspěvku od viviny - čímž ji děkzji za fota 
Není tady
Jani - už jsem tě našla a moc vám sluší
Jen se přiznám, že mě úplně zarazilo, že se kamarádíš s nějakejma jinejma maminkama, než s náma
Jsem si vás tady tak nějak všechny uzurpovala pro sebe 
Není tady
Jani ty se znas s vivi ? A nevideli jsme se treba uz na nejakem srazu ND ? ? ? ?

Není tady

Jani moc vam to slusi
medvedi fakt krasny
Ja chci taky nejake "nosnice" pobliz
tady snad nosi jenom Bajaja a i ta je taaak daleko ....
Ale dnes jsem nahlodala jednu kamaradku co ma rodit v breznu
ma pujcenou takovou tu silenou klokanku na kraliky
a tak jsem ji to statecne vymlouvala a doufam,ze jsem ji uvrtala aby tu vec vratila majitelce
a my dve spolu vyrazime v lete s satky ... treba 
Není tady
no já k nim přišla jak slepý k houslím 
byla jsem u Haničky zkoušet bundu a Vivi tam byla a pozvala mě k nim do Bejbáčku, to bylo před Vánoci
no a pak jsem se sešla ještě s jednou holkou, co tam jezdí a tak jsem jela a bylo to fajn, sice jsem byla jediná nekojící, no ale co
a jinak to bylo takhle poprvé , kde jsem byla
Není tady
Jee a nechystas se na ten sraz v Bejbacku v unoru ? Ja jo 
Zuzi jakepak daleko ???? Vzdyt je to 25km
to ujdes i pesky za pul dne .... 

Není tady
Def SZ, doufám, že jsem to nenapsala moc zmateně
Jsem rozespalá z uspávání...
A propos snad už ses pro něco nerozhodla?
Já chci taky 2+1.... a sejdeme se v pekleeee 
Baji, včera se mi o tobě zdálo a mělas malou v Zaře candle
Tak co, je to on, na kterej čekáš? nebo jsem prd sibyla?
Není tady
a kdy to bude ? já se tam tak rozkoukávala, Tobi byl taky celkem vyjukaný z tolika dětí, ale pojdu ráda, já to mám kousek
chtěla jsem jít i na to úterní vázací odpoledne ,ale musím počkat až se zahojí ruka
Upravil(a) janabas (21. 1. 2010 20:59)
Není tady
lulana napsal(a):
Baji, včera se mi o tobě zdálo a mělas malou v Zaře candle
Tak co, je to on, na kterej čekáš? nebo jsem prd sibyla?
Prd
lalallalaaa budeeee to jineeej 
Jani, tak ja ti dam vedet, az se domluvi termin
melo by to byt nektery unorovy vikend.

Není tady

To by me bolely nozicky
Holky kde mate ten sraz? To je Ostrava?
Tak ja uz vim jakou Zaru chci 
Není tady
janabas napsal(a):
a kdy to bude ? já se tam tak rozkoukávala, Tobi byl taky celkem vyjukaný z tolika dětí, ale pojdu ráda, já to mám kousek
chtěla jsem jít i na to úterní vázací odpoledne ,ale musím počkat až se zahojí ruka
tam byva Vivi nebo Magda, ze jo ? Obe jsou hrozne fajn 

Není tady