|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ufuf, téda, jsem zpocená a udejchaná, jak kdybych tu měla čističe bazénu 
tak koník na bok je pohoda, to je přesně to, co potřebuju, když zazvoní pošťačka s tím, že si mám jít 4 patra dolů pro rekomando. Akorát na to je ten šátek zbytečně dlouhej, no vlastně 4,7 je vůbec dýlka, kterou už teď moc neocením, tak zas na druhýho prcka u KsK apod.
Kříž na bok už není tak úplně pohotovostní úvaz, ale na nějaký to poponášení a lehký úkony v domácnosti je dobrej.
Batoh byl pro mě vyšší dívčí, myslím že chvílema by to sociálka neviděla ráda, tady mám teda rezervy značný a musím trénovat. Myslím že Manduka je v tomhle nepřekonatelná, ale třeba zase na výlety bude Sam raději v šátku, protože se bude dát uvázat výš a uvidí dál, zvlášť když ho ponese táta.
Sillwi, upřímně? Můj názor - pokud máš Manduku, máš v ní všechno co potřebuješ. Ale pokud si chceš udělat radost malým fetišem, kup si šáteček, chvíli ti bude dělat radost a pak ho můžeš vyměnit za další anebo ho prodat.
Není tady
Fi, diky. To je prave to, ze by to nebylo kvuli Danymu, ale kvuli mne
Myslim, ze Daneckovi je sumafuk, jestli je v satku nebo v Manduce. Tedy pokud se zlepsenim chuze neodzvoni i manduce

Není tady
já to budu mít tak- doma jednoznačně manduca,Tobi vidí na zemi hračku a chce za ní, takže nandávání a vyndávání co pár minut bych v šátku asi nedala, na delší vycházky šátek- tam spí a já mám v šátku leší pocit tělo na tělo
a yonder je doma
, je krásný 
Upravil(a) janabas (21. 1. 2010 13:09)
Není tady
janabas napsal(a):
já to budu mít tak- doma jednoznačně manduca,Tobi vidí na zemi hračku a chce za ní, takže nandávání a vyndávání co pár minut bych v šátku asi nedala, na delší vycházky šátek- tam spí a já mám v šátku leší pocit tělo na tělo
a yonder je doma, je krásný
no jednoznačně u nás taky vede Manduka. Ale uvádí mě v šílenství, když potřebuju rychle nandat Sama dovnitř a zjistím, že mám přeštelovaný popruhy, protože večer nosil manžel. A tak jsem dokonce jeden čas uvažovali i nad druhým nosítkem. Ale myslím že nákup týhle utěrky to řeší
když budu rychle potřebovat Sama poponést, udělám uzel na bok a jdu, aniž bych štelovala v rychlosti popruhy 
Není tady
no to jsem zvědavá za jakou cenu se vydraží ti medvědi
no a tady je náš přírustek, všem zkušeným nosnicím se omluvám za úvaz , ale se stehem v dlani se nedá skoro vůbec utahovat, takže to máme volné, ale jen pro ukázku 
Upravil(a) janabas (21. 1. 2010 13:55)
Není tady
Jani, ten je teda nádhernej
Takovej taky do levandulova trochu nebo se mi to zdá? Tobimu se tam evidentně líbí 
Není tady
lehce levandulový nádech má, no a hned mi v něm usnul, já ho chtěla na rychlovku jen vyfotit a pak hodit do pračky, ale zatím pořád spí
Není tady
Jani, je krasnej. Takova barva by se mi libila!
Není tady
Tak jsem dneska zkoušela batoh pro změnu s mauve
Bylo to už trošku lepší a to hlavně díky tomu, že mauve je asi z pračky kratší (jinak má stejnou velikost jako gekoni). Taky se dotahuje líp než gekoni. To přisuzuju vzorku, protože gekonci jsou hladký
Ale chce to ještě hodně hodně cviku, víc jsem bohužel dotáhnout nemohla, protože Teri při náhozu upustila dudlík za záda, takže nás celou dobu experimentu tlačil
Tak jsem jí nechtěla mučit ještě víc 
Takže jdu ještě po nějakým kraťásku na batoh
takže kdyby se chtěl někdo něčeho krásnýho zbavit
A ještě jeden poznatek - pro začátečníky je určitě lepší nejen krátký šátek, ale taky pruhovaný s rozdílnými kraji 
Omluvte strhaný a upocený výraz nosičky - dalo mi to zase dost zabrat

Není tady
Luli, Jani, Fi-krasne satecky jste poridily
Ja sem bohuzel prisla o Indio
Moc zajemcu bylo, takze priste objednavat primo z Nemec. Tak se uklidnuju, ze proste nemel byt nas 
Není tady
Fido - safra ta Infinity je ale hezoučká
Ale já už mám rozhodnuto, nejspíš půjdu do Candy, nějaký delší (zvažuju 4,7 aby mohl uvázat i O.) a pak bych vzala kraťase original
a doma provedla nějakej experiment, třebas s podobnou barvou jako aubergine by to mohlo vypadat pěkně. Nebo že bych vzala rovnou krátkej aubergine? Hele to je na prd, já se vždycky rozhodnu, pak se podívám na jinej a hned bych ho chtěla. Mmch, třebas i ten lemongrass je docela pěknej 
Jani - Yonder je moc hezkej 
Sill - myslím, že takovej kraťas, kterým uvážeš rebozzo na bok je pro poponášení chodícího dítka ideální
Máš ho celou dobu uvázanej na rameni, dítko jen strkneš dovnitř, dotáhneš jedním pohybem a jdete
Člověk ho v tom jednou rukou jakoby jistí, ale ten šátek v tom hodně pomáhá
Pauli- nesmutni, přijdou další, hezčí a levnější 
Fido - ještě k těm cenám, já na to koukám i na TBW a prostě ty ceny nepadají a nepadají. Nechci nikomu nasazovat psí hlavu, ať si každej prodá za kolik mu to další koupí, to je mi jedno. Ale sama za sebe, radši ty tři kila navíc díám a budu mít šátek novej a zaručeně v pořádku
Když je cena dole o litr, tak už je o čem uvažovat... pro mě teda 
Ach jo, musím jít vydělat nějakou kačku, abych měla na šátky 
Není tady
No ja jsem z prochazky zpatky a tahne me to do Jade mild, i kdyz Def uvazuju taky o candy
ale nevim jestli je to to prave orechove pro me, ale je uzasny
Akorat nevim jakou delku 5 ? Luli psala jsi, ze pro zacatecniky kratsi ? Tak je ta 5 ka moc dlouha?
Poradit 
Holky satky jsou nadherne a Jani sedne vam to, Luli jak by smet a Fidor ukaz se taky se Samem 
Není tady
Lischi, ale můžešm ale můžeš
Ty nej experti jich mají doma přes 40

Co se týče délky, šla bych podle konfekční velikosti... na 38 bude stačit 4,2. Já mám třebas mezi 36 a 38 a vážu s Didy 4,7 protože mám radši uzel na břiše
Ale s 4,2 uvážu to samý v pohodě, jen je uzel na zádech (není to nic špatnýho, jen jsem prostě na bouli vepředu zvyklá
)
U tý Zary zvažuju...spíš delší, aby sedl i O, ten třeba KsK s 4,2 už neuváže 
Není tady
jojo kdyz ony se ty satky fantasticky skladujou 
takze ja mam normal 38, ale vzhledem k tem mym 10 kilum nadvahy po porodu, mam 40 tak a ted teda jakou tu velikost?
Chce vazat i muj chlap a klidne do syte ruzovy to mi odsouhlasil
tak ted je to dilema 
Není tady
Lischi - tak to bych šla určitě do 4,7
Bude ti asi jako mě 4,2 řekla bych. Myslím, že 5,2 už by bylo hodně dlouhý (a navíc se k nám asi ani nedováží)
Není tady
Lischi, já myslela, že je lepší kratší pro baťůžkáře-začátečníky
Def a kde koupíš Original? mě se strašně líbí ta limitka černo-růžovej
To by šlo nabarvit z tohodle viď?
Není tady