6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fidor - no právě, už jsem tu nabízela ty fkční tríča, to jsem etda hodně nevychytala
Hele, mě se docelalíbí i Gold, jen kdyby neměl ty třásně
Ježiš, já píšu jak hotentot
Upravil(a) Definitiv (23. 2. 2010 13:44)
Není tady
co s trickama :?
Není tady
jee dekujeme
Není tady
No jo tak maly pismenka ,to jsme si my kratkozraky nevsimly
Vsechno nejkrasnejsi k narozeninam a zadne nemoci To asi maminka nadeli nejaky pekny novy satecek
Není tady
Baji - všechno nej Taky jsem přehlídla
A trička - mám od Devoldu dvě jkrásný fční trička - Multisport, jsou suprácký, jenže je to Merino a to mě prosím kouše Takže jen jedno z nich ozkoušený a půjdou z domu....kdybyste měla některá zájem...pište. O víku je asi hodím na ND a MMB
Není tady
Pauli, na ND byl v bazaru - kopčím ti to sem, je to ale už z 16.2., ale zkusit můžeš
Značka: Indio LE Tis Délka: 4,6
Popis: Prodám nový LE Tis vel. 6 nebo vyměním za Ledově modré Indio (Eisblau) stejné délky nebo kratší. Cena včetně pošty.
Cena: 3.100,00 Kč
Místo:
Email: hrebicci (zavináč) email.cz
Datum zadání: 16.02.2010
Není tady
Holky, kde to tam na tom Ebay je??? Asi jsem blbá, ale prostě jediný, co jsem našla jsou Didymos Cashmere Silk Ellipsen Size 7, pak standard modrobílý a nějaký Paul nebo co to je
Tak flamingo mám taky v top 5 Já chci nějaký pěkný růžovoý indio
Bajo, ty se chystáš na sraz? Jestli se tam potkáme, tak musíš prosím prosím přivézt všechny tvoje nádhery Já bych u tebe v komínu nakupovala, až bych brečela
A připojuju se k přání pro tvojí opičku malou
No a sonne rot se mi taky moc líbí a sonne terra taky Ale šel by nám k pleti jenom asi v době opálení, jinak nee
Není tady
Holky je novej chlív - když Heri je nepřítomna, tak aby tu nebylo moc překecáno
Není tady