|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
lischinka napsal(a):
Fi, to je kominek ci? Drsny, ja napocitala 34 satku, ale mam 5 dioptrii
Jinak jsem tu mou Jade Mild poslala Verce zpet, s tim, ze teda nejsem spokojena s barvou, vsude na fotkach je to barva meho gusta, ale tohle proste nebylo ono. Chci jit do Candy, ale cekam na vzornik, Fi mrkni schvalne na Mild, zda se ti jako na fotkach?
No, me se libi vic Jade, ale treba az uvidim na zivo Zaru, kdo vi.....
Lischko, ta Mild je fakt jiná, nevýrazná, na promo fotkách určitě vypadá živěji!! Ve skutečnosti je to pastelová starorůžová až úplně jakoby do světlehněda, do kakaova.
Def, jo ty holky z Ruska se s tím nepářou, i v galerii na TBW jsem viděla že ty největší a nejpestřejší komíny jsou z Ruska
Dost mi to koresponduje s povahou "nových Rusů" - u nichž se kloubí movitost s vyhladovělostí (po věcech), ohromnou vášní a sklony přehánět
Na novej vzorník jsem taky zvědavá, ale vzhledem k tomu že jim trvá dodání vzorníku prý tak půl až třičtvrtě roku a limitky jsou rozprášený hned (trigreen už je fuč), tak nevím k čemu nám bude 
Není tady
Pauli - fakt sjou stejný, jo: No to je teda k prdu, jsem myslela, že je koupím...No, tak budu holt plíst dál a dál 
Fidor - třebas Věrka nějakej trigreen ulovila...ale nejspíš na něj bude fronta. Co tak čtu, tak je to hodně oblíbenej šátek. Strašně se těším na první fota z reálu 
Není tady
ahojky 
u tech limitek a novinek mi to zacina pripominat davove silenstvi
hlavne ty Rusky a Americanky blaznivy skoupi kde co....a ty nabatikovany satky s motylkama a kvetinkama co ted v Rusku frci
no nic pro me....

Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidor - třebas Věrka nějakej trigreen ulovila...ale nejspíš na něj bude fronta. Co tak čtu, tak je to hodně oblíbenej šátek. Strašně se těším na první fota z reálu
no skoro i pochybuju, trigreen se dal ofiko objednávat myslím 16.2. a 12.2. byl na elle uzavřen waiting list, ale třeba něco má. Ale zase jako žíly mi to netrhá, pokud se neukáže že je ve skutečnosti stejně nebo ještě víc hezkej jako na promo fotkách.
Není tady
Fidor - určitě bych si ho chtěla alespoň prohlídnout. Ale když nebude, tak nebude, na hlavu se nepostavím
Však bude nějakej jinej 
Baji - právě na Amíky jsem narážela, většina to koupí během první minuty a teprve potom se rozhodujou, jestli to vůbec chtějí. No, jejich věc. jen kdyby to poštovný z Améru nebylo tak drahý 
Není tady
bajaja napsal(a):
ahojky
u tech limitek a novinek mi to zacina pripominat davove silenstvi
no to JE davový šílenství 
já mám zase ryze soukromé šílenství, protože mám už hned dva vážný kupce na Fíkus, který mě bombardujou a nenašla jsem zatím náhradu (pěkná zelená a délka 3 nebo 4). Je fakt blbý mít něco co "není-ještě-úplně-ono" ale nemít nic lepšího
A leží mi v tom prachy, za který bych měla dva kraťásky. Chjo. Muka nerozhodnosti.
Není tady
Tak lila royal je krásná
Už jsem jí měla v košíku, ale při placení mi to do aleluja odmítalo kartu a pak jsme šli uspávat a trochu se tam s mužem zdrželi
a když jsem se vrátila dokončit transakci, tak byla milá lila fuč 
Což mi teda bylo jasný předem, že mi asi není souzená.. Ale stejně bych taky radši odstín trochu víc do růžova - třeba takový korálový nebo ibiškový indio, za to bych snad i vraždila
Zuzi, že vím po čem tvoje srdce zatoužilo??? Já mám taky ráda třešňový koláč 
Není tady
Holky vam se ten TriGreen fakt libi

to jsem z toho jelen.... me teda vubec... jak to ma ten vytkavany vzor a do toho jeste barevne pruhy... me se nelibi ty zary ani dvoubarevny... jen jednobarevny.... no jo, holt nemam rada pruhy 
jo a jeste jsem nastvana, nebot me ted nekdo v poslednich peti vterinach prehodil na Ebayi.... sakra..... 
Upravil(a) bajaja (23. 2. 2010 12:03)

Není tady
Luli, tak ibisek, ci ruzove india vubec, anebo rubin jsou
ale nevim, jake jsou na zivo a tak asi uz jen tak z euforie objednavat z netu kdeco nebudu, pac pak to dopadne jak s Mildem
zase vratit a cekat a cekat a cekat nez dojde nahradnik
Baji na co jsi mela, anebo na co mas zalusk?
Není tady
Baji - a po čem jsi šla?
Mě se teda ty Zary líbí trašně, ale fakt je, že naživo jsem je neviděla. Akorá Aubergine a ta je k sežrání, o tý vím, že z domu prostě nepůjde 
A taky teď pořá koukáte na Didy, kdy se objeví co novýho? :d Ty musí mít návštěvnost jak blázen
Jo a z vln dneska zmizley vločky 
Není tady
To vam holky nemuzu rict
nebo zpusobim dalsi silenstvi
nee chtela jsem indio flamingo, takova nezne ruzova... ale jestli mi ho ted nektera vyfouknete, tak budu zla 

Není tady
Baji - já se ho vzdávám ve tvůj prospěch
Ale kdybyste někde, někdo náhodou zahlíd sonne rot, tak mi pls dejte vědět. i když předpokládám, že na svtětě jsou tak maximálně čtyři a každej se jich drží jak vzteklej pes 
No co, kdo si počká...tomu Didy vydá limitku 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidor -a a nevyřešil by tohle dilema ten Trigreen?
![]()
Asi ne, jako je pěknej, jestli je jako na fotce tak bych ho ráda na střídačku na léto, ale na normální nošení je to moc divočina, si myslím.
Baji, já zas prokaučovala ten Tis ve dvojce před 14 dny - prostě jsem se zapomněla u knížky
Jinak Infinity je taky pěkná, ale to je tón v tónu. Lemongrass je fakt dvoubarevná a je to chaos na oči.
Není tady
jo uz je po aukci.... ale ono tam byva docela casto 
sonne rot ? tak to si priprav kreditku.....
asi jako moje vysnene indio mandarinka se lnem... to ted prodava jedna pani v UK za pouhopouhych 240liber

Není tady
Lischi
Je to nádhera nebeská
Baji - mě je jasný, že jsem si vybrala něco naprosto nesehnatelnýho
No co, budu holt toužit a modlit se, aby se objevilo něco, co me z toho vyléčí
A 240 liber?
Tak jsem si to ťukla do kalkulačky a tiše se kácím
Hoď pls foto 
Není tady
no jo, holt jsme mely mit ty deti driv

jo Def a jak to, ze se ti libi sonne rot, vzdyt je s vlnou

Není tady
je ale pravda, ze kdyz jsem loni kupovala hedvabny ptacky, tak jsem to radeji na kalkulacce nepocitala
a ono to v tech eurech nevypadalo tak zle

Není tady
Baji - no já vím
Líbí se mi strašně, otázkou je, jestli bych ho snesla
Budu asi muset poprosit někoho, aby mi dal šáhnout, jinak nemá cenu se po něm pídit
Ale já si stojím za tím, že teď na jaře didy s nějakou limitkou do žluta vyjede...a basta 
A nákupy v Eurech mám taky ráda, vypadá to o moc líp 
Není tady
Definitiv napsal(a):
Baji - no já vím
Líbí se mi strašně, otázkou je, jestli bych ho snesla
Budu asi muset poprosit někoho, aby mi dal šáhnout, jinak nemá cenu se po něm pídit
se budeš drbat celý léto 
Není tady