|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, ja myslela, ze jsem se satkem kvuli manduce uz rozloucila. Ale vy mi delate takove chute... Vcera jsem normalne smirovala ND a nasla jeden Didy, zanosenej indio extra pistacii... mozna uz je pryc, nevim, ale jsem v pokuseni!!!!!!!!! Jen nevim, zda zvladnu vazat chodici dite
Drive nez na jare bych satek nepouzivala a Dany uz ted projde tak 2m sam...
Není tady
Jani - no právě, to mě taky zarazilo, že se neleskne
čekám na někoho zkušenějšího až se vyjádří (Baji, Heri
). Dokonce jsem i kontrolovala cedulku a je tam vážně 30%silk, takže podvod to nebude. Ještě mě napadlo, jestli s tím nějak nepohlo to barvení. Asi je to tím barvením...na ND v galerce se ty levandule předi jen lesknou.
U mě je to maličko vidět jen an tý fotce, jak visí na postýlce 
Zuzi - no, mě to vůbec nedošlo
Ona se probudila, tak si říkám, že jí tam hned šoupnu, páč spala jen chvíli, tak třeba se dospí. A už při nandavání to byl jekot
Tak tam pobyla asi minutku a šup s ní ven, s hladounem jedním 
Není tady
Tak ja sem dnes neodolala a objednala nase prvni Indio Loden, jsem zvedava.
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidor - no jen tipuj
Nakonec jsem to usmlouvala na USPS, takže chtějí pouhých 83 dolarů
no co, je to jednou za čas, tak si to holt dovolím
83 ďolíků je náhodou slušný, pod míň už se ndostaneš..
Definitiv napsal(a):
Baji - dolar za 25?
Tybláho, to je vejvar
Já se do toho snad taky pustím
ti říkám, že se to musí vyplácet, když to tak "jede". Člověk tady vymějšlí jak přijít s něčím objevným a příjemným, co by mu vydělalo nějakou kačku nebo spíš jinou měnu a zatim je to tak jednoduchý 
Není tady
sillwan napsal(a):
Holky, ja myslela, ze jsem se satkem kvuli manduce uz rozloucila. Ale vy mi delate takove chute... Vcera jsem normalne smirovala ND a nasla jeden Didy, zanosenej indio extra pistacii... mozna uz je pryc, nevim, ale jsem v pokuseni!!!!!!!!! Jen nevim, zda zvladnu vazat chodici dite
Drive nez na jare bych satek nepouzivala a Dany uz ted projde tak 2m sam...
No já jsem úplně nemocná. Jsem si myslela že jsem si tuhle "dětskou infekční nemoc" prodělala už na jaře a recidiva je tady
a s ještě větší intenzitou
Moje vůle dokonce selhala tak ukrutně, že jsem obratem skočila po jedný Zaře infinity a už se mi něžně převaluje v bubnu pračky 
Na tu extra pistácii jsem koukala taky, ale nešla by mi k pleti 
Není tady
Fi, tak Ty mi jeste prilejes olej do ohne, jo?
Není tady
Definitiv napsal(a):
Fidor - no jen tipuj
Nakonec jsem to usmlouvala na USPS, takže chtějí pouhých 83 dolarů
no co, je to jednou za čas, tak si to holt dovolím
Def, na fotkách nevidím jaký máš oči, ale podle téhle fotky, která je jakž takž na světle http://definitiv.rajce.idnes.cz/Matylda … G_7122.JPG bych řekla že máš chladnej podtón pleti, popelavě hnědý vlasy, opaluješ se dobře?
Pak by ti měly sednout tyhle barvy (převedeno na Ellevill):
Raději Mild nebo Candy než Mauve
Radši terracotta než curry
radši aubergine a lavender než purple
z modrý palety pak radši infinity a deli než yonder
niike než ocean
radši chocco než natur
radši forest než fresh nebo spring
no ale já nejsem profík, takže to neber úplně vážně, pokud jsem tě zrovna zklamala. Mě když ségra říkala co mi sluší, tak to byly barvy, který bych si tehdy dobrovolně na sebe nevzala, třeba petrolejová nebo hořčicová
a naopak mi pohanila oblíbený barvy 
Není tady
janabas napsal(a):
Fi já chci taky otipovat , prosím
taky mám mluvit řečí ellevill, nebo stačí že jsi (asi) zimní typ? 
už nemáš přístupný album, ale co si tak pamatuju, tak jsi taková sněhurka
a těm sluší pěkný sytý barvy a ledový pastelový.
Upravil(a) Fidorka (20. 1. 2010 20:51)
Není tady
ale pamatuješ si mě dobře, takže yonder by mi měl slušet ne ?
jinak jestli chceš tak mrkni na fotky, máš SZ
zaheslovat jsem musela jinak na ně koukal celý magistrát a to nechci je to jen pro rodinu a kamarády
Není tady
Pauli
Po Lodenu jsem dneska pokukovala celý den
Hrozně se mi líbí
Ale když už mám gekony v přesně stejným složení...
Ale zase aspoň jedno indio prostě potřebuju
Dej mi pak určitě vědět, jaký je
Určitě bude
a já neodolám
A jakou délku sis vzala? 5?
Sillwan, aspoň bude malej třeba hezky spolupracovat, když už ťapká
Vyskočí ti na záda jedna radost
Def, tak mě se moc líbí, zvlášť ta světlejší strana. Trochu se lesknou jak jsou tam u toho okna přehozený, taky bych ale čekala víc, bude to možná tím barvením
Mě se ty elipsy začnají líbit čím dál víc, ty levandulový třeba klidně
Ale ty by mi asi k pleti nešly
Škoda, že mě taky Fi nemůže otypovat, když mě má na ignore listu 
Heri, do kdy jsi zhruba nosila Fildu na břichu?
Upravil(a) lulana (20. 1. 2010 21:00)
Není tady
jani, zkusím vložit foto 
Není tady
Loden mel takovou myslivecky zelenou nitku s prirodnim zakladem, ale uz je pryc.
Def - ten lesk se myslim ztratil barvenim, ale pekne jsou moc
popravde se mi libi vic nez nebarvene 
Fi radsi se te nebudu ptat, jaky barvy mam nosit ja, jeste bys mi sahla na mou oblibenou cervenou, ruzovou a fialovou
a to by neslo

Není tady
Jak pryč???
Dyk uvádějí dostupnost 14 dní na didymos.cz.. To není aktuální informace? 
Není tady
Na nemeckem didymosu uz neni, to znamena, ze nema vyrobce. Vzdyt jsem to vcera rikala, ze limitky je lepe objednavat z Nemecka a to ihned 
Nez to daji v ceskem diddy na stranky, nez ty si to objednas a nez to zase oni objednaji v nemecku, tak uz muzou byt limitky pryc.... je to blba politika didymosu vuci lokalnimu distributorovi.

Není tady
Jani-Loden je takova myslivecka sedo-zelena, hledala jsem ji na netu a pro predstavu mrkni sem http://www.hunting-shop.cz/produkty/lod … 105012463/
Luli-vzala jsem si vel.4 na batoh, petek uz mam vic, ale zadny kratky batohovy, tak si myslim, ze indio je prave na batoh idealni, no a to slozeni ramie-hedvabi me dostalo. Navic sem chtela neco svetleho na leto a ta barvicka sedo-tmave zelena je takova neutralni si myslim, bude se hodit ke vsemu.
Není tady
janabas napsal(a):
ale pamatuješ si mě dobře, takže yonder by mi měl slušet ne ?
jinak jestli chceš tak mrkni na fotky, máš SZ
yonder je pěkná barva, ta sluší hodně lidem, vyjma úplně světlých typů, který tyhle vybledlý tóny dělají ještě vyblitější.
A už ji máš objednanou? 
janabas napsal(a):
zaheslovat jsem musela jinak na ně koukal celý magistrát a to nechci je to jen pro rodinu a kamarády
no to mi chvíli vykládej, manžel dělá ve společnosti která má jen v ČR 4 tis. zaměstnanců, takže opravdu netouží, abych exhibovala na netu až tak, že bych vystavovala fotky na kterých je do půl těla nebo spící v posteli se svým synem nebo naši flotilu, hnízdo a prostě další velmi nevšední a originální scenérie na BB 
Musela jsem pomalu přísahat jak v pionýru, že nikdy neuvedu žádný skutečnosti, který by vedly k odhalení naší totožnosti, jakožto uvádění pikantních detailů z našeho soukromí (jako by nějaký existovaly
)
Není tady
Ha Baji, takze se asi tesim zbytecne
Toz nevyjde to ted, vyjde to priste. A mas zkusenost s objednavanim na didymos.com? nebo fakt lepsi jen na tom nemeckem?
Není tady
Pauli mozna ne, jestli ti uz Dany z Didy napsala, ze ho ma, tak ho stihla objednat.
Ja to beru primo z didymos.de, postovne do cech je 9,5 eura a vozi to prepravni sluzba za dva dny, zadny problem....

Není tady
Baji Dany mi psala, abych ji napsala adresu, tak snad...budu doufat. Prave sem dnes uz skoro objednala na didymos.com, jeste rano tam byl, ale ja si ho necham poslat do CR a nespecham na nej. A prave mi to vyslo s tim postovnym nastejno, tak sem si rikala, ze kdyby nahodou byla reklamacka, bude to lepsi objednat v CR.
Není tady
tak to bych byla v klidu, jestli si psala o adresu.
Ja jsem u nemeckeho Didy i reklamovala a v pohode, dokonce mi zaplatili postovne, ktere je do Nemecka dost drahe.

Není tady