|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zuzanka007 napsal(a):
Def tak kousavy neberem
a ja slysela ,ze jsou strasne prijemny
Vlna kouse jen nekoho
Treba me neee
vlneny trika mam na leto rada. Satky vlnene byvaji i silnejsi i tenci, treba vlnene rybky svetle modre, jsou sice heboucke a mekke, ale opravdu silne, tak v tech v lete nenosim, ale ve vlnenem indiu klidne 
velka vyhoda vlny je, ze za mokra nestudi

Není tady
Zuzi - přesně jak píše Baji. O. třeba nekoušou vůbec, to jen mě
Takže já budu muset jít do nějaký uměliny
Jestli tě nekoušou svetry, tak tě nebude kousat ani tohle...
Peti - prodeje se neboj, to nic není
Určitě by to za tebe klidně prodal někdo z nás, aby sis nemusela zařizovat účet 
Není tady

No tak ja jednou sla do skoly ve vlnenych kalhotach a musela predcasne ukoncit vyuku
takze tohle bych nedala ...
Baji jak je Sofince ,uz je zdrava?
Tak a capacky jsem konecne (na konci zimy) objednala 
Není tady
Jani-na tyto brylky uz jsem se taky divala, mas je uz doma osahane? Posli prosim foto a reference. Dik 
Není tady

Holky mooooc dekuji za rady
Janabas, to je dobre vedet, akorat ty uterky ... no ale nejak bych si to mohla zaridit. Bylo by to urcite fajn si to vyzkouset a hlavne osahat predem. Muzu vedet odkud presne jsi?
A jak je to s tema velikostma? Ty elasticke jsou myslim v jednotne velikosti, ale ty pevne uz se deli a vubec nevim, podle ceho se vybiraji. 
Není tady

Peti na didymos.cz je tabulka velikosti ,tak snad ti pomuze
Ja kupuju 4,2 a jsem 36 velikost ,uplne mi to staci.
Holky prosim vas jake navleky mate nejradsi?Nebo co davate doma na nozky?Sofinka ma fakt dost oplacana stehynka a jedine tyhle Bamboobugz Panda jsou ji fajn a nerezou.Jinak jsem vzala od nich jeste jedny a ty se zarezavaji hodne
Nemate nejaky tip??
Co ty mokobi?
Není tady
Peti jsem z Havířova
Zuzi capáčky mám, jsou dobré, ale Tobi má ještě tak tak nožky i pod bundou, nožky má teplé, mám velikost tu největší - délka stélky psali 18, Tobi má mnou zěmřenou nožku 11 a jsou mu akorát, menší bych mu asi nenarvala na nožku
Zuzi nám se mokobi zařezávají, ikdyž Tobi moc oplácaný není- svlečený je celkem hubeňour, tak nevím, kde těch 9 a něco kilo schovává
, že by v délce ? / krejčovským metrem má cca 73 cm)
PAuli zatím je doma nemám, ale hned jak dojdou tak ozkoušíme, hlavně nevím jestli si je Tobi hned nebude chtít sundat- mám pocit , že jo 
Není tady
Tak mám dnešní novinku 
Lila na královské modři ve lnu
Taky hodně povedená 
Upravil(a) Definitiv (22. 2. 2010 17:45)
Není tady

To je ale nadherna jasna modra 
Aha tak to je lila
Super
Jani jdi po ni ,nez zas nebude 
Upravil(a) Zuzanka007 (22. 2. 2010 18:33)
Není tady
Zuzi - našiř paniku
Je to lila, úplně jsem se orosila když jsem jí viděla...jako líbí se mi moooooc
Ale šetřím na nějakou opravdu chuťovku...něco ještě výraznějšího
A možná by zas mohli vyjet se zelenou, už dlouho nic nebylo
Mě se dost líbí i ten rubín s mandarinkou
Nebo kdyby byla třeba nějaká sytá růžová...hmmmm 
Není tady

No proste mas v tom jasno
hmmm ,lila je peknoucka
Ja ted koukala na mechove indio a neco takoveho by mohly ,ze 
Není tady
No, to by mi taky nevadilo.... jééé, nebo bych chtěla ještě žlutou
Ta mě nenapadla vůbec
Mimochodem i to sonne rot je moc moc moc krásný
To kdyby se mi někdy dostalo do rukou 
A já dřív nechápala, jak může někdo toužit po nějakým určitým šátku, když jich je na výběr tolik

Není tady

Tak to ja jo ,ja po urcitym jeste touzim
a pak bude muj kominek komplet a jestli tu jen ceknu o novem ,tak mi to omlatte o hlavu
To sonne rot je krasne ,nastesti zlutou fakt nemam rada 
Není tady
Já si žlutou dost oblíbila v poslední době ... takže kdyby s nějakou přišli, tak jsem jasná 
A jimnak vím co znamená tvůj svatej smajlík. Kopu se do zadklu, že jsem takovej lůzr, sorry
Zítra se k tomu dostanu na stopro a jestli ne, tak ti ho zaplatím sama
A je to - mám na sebe pořádnej bič 
Není tady
Zuzi
neprodavam lavender ale purple
myslela jsem. ze bude jednobarevnejsi, ale ta svetla je proste moc svetla.....
navleky jsme mely tyhle http://www.zdravotniponozkyalice.cz/?68 … rize-alice jsou perfektne tlusty a pruzny a netlaci, hodne jsem je vyuzila i kdyz S. lezla, mela jsem je porad s sebou a kdekoli ji je nasadila. takze mohla smejdit 
Indio pekne, ale proc jen v sestce....
nastesti tam pisou, ze dalsi limitky prichaazejiii, zpiiivejme praaateleee

Není tady

Baji na ty jsem zrovna dnes koukala
jenom skoda ,ze je nemaji ve vsech moznych barvach
ale asi jedny ,dvoje vezmu
No vidis ,jaky mam v tech barvach zmatek
a jinou Zaru uz nemas vyhlidnutou?
A jine limitky?Doufam,ze to bude sama zluta ,oranzova ,modra .. proste samy nepouzitelny barvy pro me
Def
to by bylo zuzo

Není tady
hello 
tady se podívejte jak vypadaj komínky v Rusku 
Lila royal vypadá moc pěkně, škoda tý šestky.
Mě přišel ten vzorníček - Bajaja měla pravdu, nový vzory v něm nejsou, ale i tak to bylo užitečný vidět všechny barvy naživo a musím opět zmínit, že někdo v Elle má problém s pojmenováváním barev. Když vezmu v úvahu zkreslování monitoru a zavádějící názvy, tak myslím, že hodně lidí může bejt zklamaných, pokud šli třeba po nějakém konkrétním odstínu a trvají na něm.
Tak třeba Candy je nádherná barva, vůbec není sladká, je to takovej třešňovej odstín a klidně bych ho pořídila i pro kluka.
Jediný odstíny který jim podle mě seděj, je Forest a Aubergine.
Lemon Grass mě moc zklamal, stejně jako Fresh, to je fakt hrůza, ostrá limetková barva, čekala jsem hrášek podobnej Tisu a prd, je to jedovka.
Jinak jsem si definitivně ujasnila že jsem na Zary, Jade mě tak nebere.
Není tady
Fi, to je kominek ci? Drsny, ja napocitala 34 satku, ale mam 5 dioptrii 
Jinak jsem tu mou Jade Mild poslala Verce zpet, s tim, ze teda nejsem spokojena s barvou, vsude na fotkach je to barva meho gusta, ale tohle proste nebylo ono. Chci jit do Candy, ale cekam na vzornik, Fi mrkni schvalne na Mild, zda se ti jako na fotkach?
No, me se libi vic Jade, ale treba az uvidim na zivo Zaru, kdo vi.....
Není tady
Ty limitky jsou hned fuc, jsem zvedava, co bude nasledovat.
Ty navleky od Baji taky poridim, mam jenom Designsocks a vetsina se zarezava.
Není tady
Holky, k těm návlejkům, pokud se nepletu, tak Věrka na ND inzerovala že Designsocks vyrobily řadu specíálně pro ND, určenou na nošení dětí. Mají mít prý volnější lemy
Tak kdo to otestuje? 
Fi - tak lítání, nelítání v tomhle se budu v Rusku klidně inspirovat
Takhle vypadá řádnej komín
Na vzorník Zary počkám asi až na novej 
Limitky u Didy snad mají být ve lnu, tak pevně doufám, že si taky nějkou pěknou ulovím
Ale je to teda pořádnej fofr

Není tady
Jaaaa, je mam na ceste takze pak hodim info, mame tlustoucky nozky, takze jsme ti pravi na testovani 
Def 
jojo 
No a to jako Didy vada novou limitku jen tak a pak jen tak je fuc? To je hnus 
Není tady
Lischi - mě přijde, že těhlech dvou posledních (lila royal a kobalt rouge) bylo tak maximálně 50 kusů dokopy... No, když si to člověk představí, že na to číhá třetina všech ženskejch na mateřský, tak se po tom jen zapráší 
Spousta lidí to objednává i jen na zkoušku a hned zas pošle dál. Ale je to prostě limitka a co kdyby náhodou byla krásná 
Není tady
No to je snad pr.del
Zara Trigreen už je vyprodaná
To je strašlivej fofr
Kolik těch šátků proboha dělaj
Takhle to vidím, že se dočkám až na jaře příštího roku 
Není tady
Def-ja prave mam ty Designsocks special a jsou stejne, jako ty normal, fakt tesne...
Není tady
A normalne jsem zacala uvazovat o Tisu, kdybyste nektera nekde videla, dejte echo, diky 
Není tady