29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja jsem si ted rikala, ze se zkusim domluvit s Dr. kdy mi ten papir na materskou vypise, ze kdyby mi to vystavil treba uz dneska (pokud to jde), i kdyz mam nastup az za mesic a pul, tak bych to mohla poslat do prace a oni pak zas na Trojskou a kdyz by na to meli tolik casu, tak snad by za ty dva mesice na to alespon nekdo koukl
Není tady
Mahari,
my mame Römer Baby Safe s Isofix bazi. a ke kocarku Gesslein jde koupit adapter, ale zatim ho nemam, uvidim, jestli bude potrebny.....
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
A porodný dostaneme,až ti naši drobci půjdou do školky
![]()
ale porodny zadas myslim na socialce, kde bydlis (alespon ja myslim, ze jsem to nesla tady u nas) a bylo to na ucte celkem rychle
Není tady
Verco gratuluju ke kontrole
ja bych vic verila Dr., nez nejakym hmatum pres bricho (i kdyz Dr. to ma taky jen jako vahovy odhad)
Není tady
Holky vzhledem k tomu, že Vás znám jaký jste kecalíny a já musím za chvíli frčet s malou na plavčo ( to bude cesta
) udělala jsem už nový domeček s číslem popisným 11
TAk se můžeme pomalu přesunout tam
Není tady
Sigi napsal(a):
Ahojky tak mám od rána špatnou náladu...právě jsem zjistila, že i já budu patřit k těm " šťastným" které bude vyplácet Praha 8 Trojská
Jsem z toho fakt pěkně rozladěná. Vůbec nevim jak to uděláme, když mají ve vyplácení dávek takové prodlevy....platíme hypotéku a vzhledem k tomu,že už jsem tři roky doma tak finanční rezervy jsou vyčerpány. To se z toho asi picnu.SNad by bylo lepší kdybych byla pořád na rodičáku ( stejně co se financí týče tak to takový rozdíl nebude
)
Sigi,je nás tady víc taky bych nejraděj přešla sem do Prostějova,tady je to totiž úplně bez problémů!!!
Není tady
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
ale porodny zadas myslim na socialce, kde bydlis (alespon ja myslim, ze jsem to nesla tady u nas) a bylo to na ucte celkem rychle
To doufám, to by nám aspoň na chvilku pomohlo
Není tady
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
Fakt?Tak to by bylo super,tady je to bez problémů-ANI NEVÍŠ JAK JSI MĚ POTÉŚILA
Není tady
Verca01 napsal(a):
Mefi,
uz mate neco vybrane na tu tvrdou vodu? My mame stejny problem..... do kavovaru davam jenom prefiltrovanou vodu, protoze jinak bysme mohli vsechno hned vyhodit.... a fleky v koupelne jsou hrozny, takze po kazdem koupani a sprchovani hned myju dlazdicky
takze mame taky neco takoveho v planu - nekdy
Mame. Je to zarizeni na bazi soli. A vypada to, ze se vybrala firma: www.bkg.cz.
Mame to teda na nas bytovy dum, kdy celkova cena vyjde asi na 70 tis. (jeden byt asi na 5-6 tis.) a o technicke specifikaci pise:
Surová voda bude nejdříve zbavena mechanických nečistot na filtru Premium 1“ s promyvatelnou vložkou 60 um. Odfiltrovaná voda bude následně změkčena na dvojitém změkčovacím zařízení WFD 300. Změkčovací zařízení obsahuje dvě laminátové nádoby včetně náplní katexu, řídící ventil Fleck, impulsní vodoměr a solnou nádrž včetně propojení.
Pro zachování optimální tvrdosti pitné vody je zařízení vybaveno mísícím ventilem Betaquick, čímž bude zaručena doporučovaná optimální tvrdost 6 – 8°dH.
U nas uz to par bytovych domu ma a jsou spokojeni, tak se mrkni na stranky, urcite tam budou mit i nabidku pro RD...
Není tady
Sigi napsal(a):
Holky vzhledem k tomu, že Vás znám jaký jste kecalíny
a já musím za chvíli frčet s malou na plavčo ( to bude cesta
) udělala jsem už nový domeček s číslem popisným 11
TAk se můžeme pomalu přesunout tam
Šikovná holčina
Není tady
HOlky tak to já nastupuji na mateřskou asi příští týden - to budu ve 32 a zrovna jdu k doktorovi, tak snad mě nějaký podklady k tomu dá. Ale nevím, kdy a jak mám teda zrušit ten rodičák, aby se nestalo, že budu úplně bez peněz. A nejhorší je, že já budu mít mateřskou jen tak 4,5 tisíce a zbytek si budu muset zažádat o sociální podporu, aby mi to vyrovnali do životního minima. Jsem zvědavá, jak si to vše povyřizuju, když nemůžu chodit.
A navíc jsem na tyto sociální věci úplně tupá.
Není tady
Maharishi napsal(a):
HOlky tak to já nastupuji na mateřskou asi příští týden - to budu ve 32 a zrovna jdu k doktorovi, tak snad mě nějaký podklady k tomu dá. Ale nevím, kdy a jak mám teda zrušit ten rodičák, aby se nestalo, že budu úplně bez peněz. A nejhorší je, že já budu mít mateřskou jen tak 4,5 tisíce a zbytek si budu muset zažádat o sociální podporu, aby mi to vyrovnali do životního minima. Jsem zvědavá, jak si to vše povyřizuju, když nemůžu chodit.
Tak málo?Ty jsi nechodila do práce,nebo proč?
Není tady
akar napsal(a):
ja jsem si ted rikala, ze se zkusim domluvit s Dr. kdy mi ten papir na materskou vypise, ze kdyby mi to vystavil treba uz dneska (pokud to jde), i kdyz mam nastup az za mesic a pul, tak bych to mohla poslat do prace a oni pak zas na Trojskou a kdyz by na to meli tolik casu, tak snad by za ty dva mesice na to alespon nekdo koukl
Akar,to nevim jestli to půjde,tady u nás to dělají až ten den-aspoň co jsem slyšela!!
Není tady
Maharishi napsal(a):
me rekli, ze az dostanu papir na materskou, tak jim mam poslat pisemnou zadost o stopnuti vyplaty rodicovskych davek k tomu a k tomu datu a ze budu od toho data pobirat materskou.
Me se to ale tek hezky kryje, ze nastupuju v puli brezna - tudiz rodicak uz za brezen nedostanu vubec a materskou kdo vi, kdy tak v dubnu neocekavam zadne penize a budu doufat, ze v kvetnu neco dorazi), jinak si pujdu rychle zazadat o porodny.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
akar napsal(a):
Akar,to nevim jestli to půjde,tady u nás to dělají až ten den-aspoň co jsem slyšela!!
reknu mu, kdy mi to muze co nejdriv vystavit a uvidim, co mi na to rekne
Není tady
akar napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
akar napsal(a):
reknu mu, kdy mi to muze co nejdriv vystavit a uvidim, co mi na to rekne
Uvidíš,třeba ti to dají!!Držím palečky
Není tady