29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásné poledne,tak jsem tady měla na oběd dcerku s přítelem a už odjeli ale bude tu celý víkend,tak se hrozně těším
U nás byla ráno mlha a teď krásně svítí sluníčko,ale už jsem zaujala polohu ležmo u televize-takže se ven nechystám
Není tady
Ahoj holky, tak ja se vcera zasekla na solitaire na PC a pak jsem nemohla usnout, takze jsem usnula asi az ve dve, o pul treti. Ale nevim proc, jsem nejaka aktivni a vydrhla jsem koupelnu a kuchyn. Ted se houpuv kresle a cekam, az budu mit hotove zapecene testoviny.
Jak rika Akar, u nas pocasi nic moc. A to jsem si precetla, ze do konce ledna jeste maji byt teploty -18. Me asi klepne. Uz aby bylo teplo.
Jo, vcera jsem prala plinky, protoze jsem dostala od svagrove po nich a zdali se me dost tvrde, tak jsem je vyprala v Arielu a az poridim Lovelu, tak to vyperu znovu. Tech plen je 35 ks, takze to asi pak vyzehlim i driv, abych pak u te zehlicky neumrela , kdyz bezne nic nezehlim.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,tak to máš bezva,že už máš plenky i vyprané-ty jediné mi zbývají koupit-taky tak maxim.25-30ks.
Jeste k tomu chci prikoupit ten balicek po 10 ks s potiskem, kdyz pujdeme k doktorovi nebo ven. Ty pliny se rychle zamazou a tak. Ale ceka me to jeste jednou v te Lovele. Jsem mela cely ten vesak plny a to jsem pouzila vsechny tri patra.
Není tady
Ahoooj holky :-))
tak koukám, že tu chvilku nejsem a zas je toho nakecáno tolik že ani nestíhám dočítat
Mám teď doma manžu, je marod tak se moc k PC nedostanu, znáte to když chlap marodí
Mefi - 35 plen? a ty chceš dávat jakože klasický látkový plíny né jednorázovky?, protože jinak mi to připadá hrozně moc, já měla na Káju 10 bílých a 5 s potiskem a stačilo to booohatě. Dávala jsme jí je pod hlavičku do kočárku, autosedačky a lehátka a pak klasika k doktorovi, přes rameno při krmení a taak a fakt to v poho stačilo
Jinak holky už mám objednané lehátko, váhu i náušničky už se těším až to dorazí. Babičky slíbily že něco přispějou tak to snad ani nebude taková rána
Není tady
ahoj babulky u nas je dneska kraaaasne
teda ten snih a namraza nic moc, ale konecne krasne sviti slunicko
pred chvili jsem se vratila z prace... byla jsem podepsat danove priznani a "vyklidit pole" vsichni se tam bavi o nove sile, ktera prijde misto me a mne je to hrozne neprijemne
ale co, mam ted trosku jine starosti
dnes me mala tlaci do zebra tak, ze uz nevim jak si sednout
Mahari ta obhajoba me mrzi... ale ted jsi stejne spis maminka nez vzorna studentka, ne?
K tomu vasemu poceti, ja se pripojuju k ANY a Mahari jednou to cloveku "ujede" a ma na celej zivot vystarano
Vam holky, co mate deti vymodleny a "vydreny" moc blahopreju a strasne moc vas obdivuju...
Není tady
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,tak to máš bezva,že už máš plenky i vyprané-ty jediné mi zbývají koupit-taky tak maxim.25-30ks.
Jeste k tomu chci prikoupit ten balicek po 10 ks s potiskem, kdyz pujdeme k doktorovi nebo ven. Ty pliny se rychle zamazou a tak. Ale ceka me to jeste jednou v te Lovele. Jsem mela cely ten vesak plny a to jsem pouzila vsechny tri patra.
ty jo Mefi, ty jsi se do toho pustila
ja mam plen dost jeste po nas (stara dobra kvalita, nekolikrat vyvarene a drzi
), ale dokoupila jsem jen 2ks s kacenkama do poradny k Dr. - jinak pod hlavicku atd. pouzivam ty po nas
Není tady
BLUE napsal(a):
Jinak holky už mám objednané lehátko, váhu i náušničky
už se těším až to dorazí. Babičky slíbily že něco přispějou tak to snad ani nebude taková rána
to je super
ja na ty nausnice porad nejak zapominam, jeste jsem ani s manzou nemluvila, jake vubec budem vybirat
add lehatko - vcera jsme byli v Ikee, tak A. nenadchlo ani jedno z kresilek - do toho bileho si sedla, chtela se zhoupnout, ale je to na ni tuhe, to druhe houpaci rovnou presla a na to vajicko koukla a sla pryc proste jeji houpaci kresilko asi pro ni vede. Tak manzel rekl, ze pro Sofinku koupime nove (zatim je posledni varianta, ze koupime toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29717699&tab=1 )
Jeste cekam, jestli teta nenajde nekde to po nas. Meli jsme podobna jako deti (teda bez vibraci atd.), musel by se tam zrejme jen usit novy potah, ale konstrukce (co si alespon pamatuju), byla dost podobna. Meli jsme ho s brachou dost dlouho (ja cervene, bracha modre) - pak ho prave mel bratranec se setrenici, tak nevim, zda ho jeste ma a taky, zda by na nej pripadne A. presedlala.
Manzel zatim trva na tom, ze ji jeji brat nebudem, ze je na ne zvykla a ze se ho jen tak nevzda a on ji je nechce brat (nechce, aby Sofince musela ustupovat a davat svoje veci). Uvidime, zda vubec neco najdou, jinak pak objednam to, co se mi libi.
Není tady
Toso ty jsi sikula, ze uz mas podepsane dan.priznani - ja se chystam do prace to podepsat pristi tyden. Ale porad jeste nedorazil papir z pojistovny, kvuli zivotce, tak tam budu muset jit asi nekdy jindy (moc se mi to ale odsouvat nechce).
Není tady
akar napsal(a):
Toso ty jsi sikula, ze uz mas podepsane dan.priznani - ja se chystam do prace to podepsat pristi tyden. Ale porad jeste nedorazil papir z pojistovny, kvuli zivotce, tak tam budu muset jit asi nekdy jindy
(moc se mi to ale odsouvat nechce).
jsem rada, ze to mam z krku,posledni dobou se mi zarizovat a vyrizovat vuuubec nic nechce jeste tam musim v patek odevzdat ukonceni neschopenky a nastup na materskou a odevzdat vstupni kartu, klice atd. atd. no proste to tam definitivne na tech par let ukoncit... vubec se mi nechce, takhle si tam porad muzu zajit kdy se mi zachce, ale pak uz me bude muset nekdo poustet... ne ze bych se tam tak hrnula, nekdy je to tam pekna pakarna a na palici, ale kolegynky mi budou fakt chybet
Není tady
Toso to si zvyknes - me bylo taky nejvic smutno za kolegy - jeste pred porodem jsem tam nekolikrat byla (zasla s nima na obed na pokec), pak kdyz se mala narodila - asi 2x, ale posledni dobou me to nelaka tam chodit, i dane jsem si domluvila, ze pojedu podepsat na druhou centralu a papiry na materskou jim poslu postou
Není tady
Toši ty se máš,že máš zaměstnavatele v PV-já ho mám v Praze,takže to jsou jen telefony a faxy-a to přiznání mě taky čeká
Jinak Blue,nemocnej chlap je fakt super
Tak jak to tady čtu,tak už všechny dáváme dohromady výbavičky a vy dokonce už řešíte i náušničky paráda se už tak těším až ty drobeky budeme mít na světě
Není tady
Holky, ty pliny jsou podedeny a ne vsechny bych vzala ven. Proto chci jeste par uplne novych. Pokud najdu obchod, kde se prodavaji po 1ks, tak bych vzala treba jen 3, 4. Ale na netu jsou v baliku.
Ja to budu mit s odchodem z prace jednodussi, protoze jsem tam jedina holka a krome sefa mam 2 kolegy, ktere vidim tak 3x tydne na par min., kdyz se se mnou vyuctovavaji na vydane penize. Takze me vlastne muze chybet max. sef, ktereho vidim temer denne. Ale komu by chybel sef, at je jakkoliv mily, ze? Porad je to sef.
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, ty pliny jsou podedeny a ne vsechny bych vzala ven. Proto chci jeste par uplne novych. Pokud najdu obchod, kde se prodavaji po 1ks, tak bych vzala treba jen 3, 4. Ale na netu jsou v baliku.
Ja to budu mit s odchodem z prace jednodussi, protoze jsem tam jedina holka a krome sefa mam 2 kolegy, ktere vidim tak 3x tydne na par min., kdyz se se mnou vyuctovavaji na vydane penize. Takze me vlastne muze chybet max. sef, ktereho vidim temer denne. Ale komu by chybel sef, at je jakkoliv mily, ze?Porad je to sef.
Já třeba holkám chybím vidíme se tak dvakrát za měsíc a holky jezdí i ke mě domů-takže jsem asi byla hodná šéfová
Není tady
mefi - tady jsme kupovala pleny já, paní většinu prodává i po jednom kuse ;-)
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=410546
akar - já bych taky malé to lehátko nebrala, aby neměla hend od začátku pocit že jí mimi připravuje o její věci ;-)
my jsme se nakonec domluvili že vezmeme to obyčejnější lehátko ale aby mělo ty uši na přenášení, fakt je, že u Káji jsme to hodně využili, takže bude tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26772556&tab=9
a náušničky nakonec vybral manža, protože já se nemohla rozhodnout dneska mi psali že je budou dělat na zakázku takže budou za 6 týdnů, tak snad od tý doby neporodím
http://www.hodinky-klenoty.cz/zbozi/spe … ice--18235
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
Ja to budu mit s odchodem z prace jednodussi, protoze jsem tam jedina holka a krome sefa mam 2 kolegy, ktere vidim tak 3x tydne na par min., kdyz se se mnou vyuctovavaji na vydane penize. Takze me vlastne muze chybet max. sef, ktereho vidim temer denne. Ale komu by chybel sef, at je jakkoliv mily, ze?Porad je to sef.
Já třeba holkám chybím
vidíme se tak dvakrát za měsíc a holky jezdí i ke mě domů-takže jsem asi byla hodná šéfová
a ty uz nad sebou zadnyho sefa nemas???
Není tady
Ja mam svyho sefa taky "rada", ale od zacatku mame vztah profesionalni a na kafe spolu asi nikdy nezajdeme. vykame si a vykat budeme. Ale nezapominame na narozeniny ci Vanoce. S klukama to neresi, ale se mnou ano. Je to super sef a ja ho vychvalim, ale je to porad jen sef. Snad chapes, co tim chci rict
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
Já třeba holkám chybím
vidíme se tak dvakrát za měsíc a holky jezdí i ke mě domů-takže jsem asi byla hodná šéfová
Ale jo,jen ty nejvyšší a ti byli v Praze a v Německu takže jsem je skoro vůbec neviděla-jen občas telefon
Není tady
BLUE napsal(a):
akar - já bych taky malé to lehátko nebrala, aby neměla hend od začátku pocit že jí mimi připravuje o její věci ;-)
my jsme se nakonec domluvili že vezmeme to obyčejnější lehátko ale aby mělo ty uši na přenášení, fakt je, že u Káji jsme to hodně využili, takže bude tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26772556&tab=9
to je moc pekne, to urco vyuzijes
BLUE napsal(a):
a náušničky nakonec vybral manža, protože já se nemohla rozhodnout
dneska mi psali že je budou dělat na zakázku takže budou za 6 týdnů, tak snad od tý doby neporodím
http://www.hodinky-klenoty.cz/zbozi/spe … ice--18235
ja prave spoleham, ze taky vybere manzel
jinak vyber super - jsou krasne jake ma Kaja?
ty jo, 6 tydnu vyroba - to abych uz sla neco objednavat, nebo se nekde poohlidnout v obchode. chci ji je pak nechat u Dr. pichnout
Není tady
mefinka napsal(a):
Ja mam svyho sefa taky "rada", ale od zacatku mame vztah profesionalni a na kafe spolu asi nikdy nezajdeme.
vykame si a vykat budeme. Ale nezapominame na narozeniny ci Vanoce. S klukama to neresi, ale se mnou ano. Je to super sef a ja ho vychvalim, ale je to porad jen sef. Snad chapes, co tim chci rict
Jasný Mefi,chápu-je fajn,když je takovej vztah-my chodily spolu na kafčo i na večeře-prostě super kolektiv
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Já třeba holkám chybímvidíme se tak dvakrát za měsíc a holky jezdí i ke mě domů-takže jsem asi byla hodná šéfová
Ale jo,jen ty nejvyšší a ti byli v Praze a v Německu
takže jsem je skoro vůbec neviděla-jen občas telefon
co vic si prat ty jsi proste dite stesteny
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
a ty uz nad sebou zadnyho sefa nemas???Ale jo,jen ty nejvyšší a ti byli v Praze a v Německu
takže jsem je skoro vůbec neviděla-jen občas telefon
co vic si prat
ty jsi proste dite stesteny
jak se to vezme,zase hrozný práce a měsíčně jsem měla i 250 hodin-takže všechno má svoje pro a proti
Není tady
tak ja mam ditko vzhuru, slunicko nakonec vylezlo, tak vytahnem sanky na prochazku (doufam, ze na nas neco ze strechy nespadne, posledni dva dny se nam sesouva snih ze strechy - predminulou noc jsem musela nechat auto pred barakem, aby mi na nej nepadl ten nanos ze strechy, nastesti vcera to pres den slezlo, tak uz muzu parkovat - ale ve predu to je jeste na strese a tak musim davat bacha, muze to kazdou chvilku slitnout
)
Není tady