|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Gabu napsal(a):
Toši gratuluji ke kontrole
a co bylo ukázkový maličká,nebo máš namysli kávové zrnko
?
Gabu kavove zrno jsme dnes nesledovali
myslela jsem malou, jak je hlavou dolu, tak ji byla nadherne videt hlavicka a vsechny detaily, malem jsem se tam rozbrecela
Dneska tam byl Dostál,že?Jinak velká gratulace ke kontrole
byl tam Marek ANY... skoda 
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Gabu kavove zrno jsme dnes nesledovalimyslela jsem malou, jak je hlavou dolu, tak ji byla nadherne videt hlavicka a vsechny detaily, malem jsem se tam rozbrecela
Dneska tam byl Dostál,že?Jinak velká gratulace ke kontrole
byl tam Marek ANY... skoda
Marka jsem nikdy neviděla,ale kolegyňka chodí taky k Dostálovi a jednou tam měla Marka a byla taky spokojená!!Já jsem zvyklá na Dostála,chtěla bych ho i u porodu-zatím jsem u všeho měla,ale teď to nevyjde,už v nemocnici není
škoda,byla bych klidnější!!
Není tady

Se musim taky pochlubit...konečně jsem sehnala chůvičky. ( ty co jsme měli na Aničku se jaksi porouchali..no jedna mi spadla na zem a nikdo nebyl schopnej to spravit..všude mi tvrdili že jsou OK a přitom vím že nejsou, protože vysílají strašně potichu, že nejsou skoro slyšet i když je to na plný kule
) no tak jsem koukala po netu, samože ty co jsme měli vyzkoušený už se neprodávají, tak jsem nakonec vybrala úplně stejné, ale o malinko lepší model http://www.electroworld.cz/product/male … ips-scd480
Ale ještě to bylo šou s cenou. Manžel že tam pošle kolegu , ať je koupí přímo na prodejně a on volal, že tam je mají ale za 2300.- 
:co:tak je nekoupil, tak jsem je objednala přes net s tím, že si je vyzvedneme na prodejně ( takže bez poštovnýho) a stály těch uváděných 1499.- tak mi řekněte jakej je v tom rozdíl ??? mi to přijde úplně jedno jestli jsou nebo nejsou objednaný přes net když si je stejně vyzvednu osobně v prodejně...a rozdíl v ceně 800.- mi přijde teda sakra hodně 

Není tady
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z kontroly na cévním, taky jsem měla dobré patálie, lítala jsem asi půl hodiny po odděleních a hledala kde to je, protože se přestěhovali. Pak jsem sebou málem švihla na parkovišti - samozřejmě celé parkoviště bylo pokryté krustou ledu, lituju důchodce, co pře to musí chodit.
Ale je na prd, že při chůzi mě malá pořád táhne dolů a cítím ten čípek...tzn. že to asi moc ideální není 
Toši tak to je fajn, že jsi malou dnes tak krásně viděla a že už se ti přetočila.Tak snad ti hlavou dolů zůstane až do porodu. Já to mám pořád jakysi divoky, jednou mám na UTZ napsany, že je KP, pak zas hlavičkou, někdy i že tam leží ze šikma, takže se pořád motá. Uvidím příští týden.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari a jak jsi dopadla na cévním-předpokládám,že dobře
Já budu mít výsledky příští týden,tak jsem taky zvědavá
Byla jsem jen na kontrole, jak se mi o vánocích udělal zánět do žíly...myslím, že jsem to zde psala. Je to ok, ale křeč. žílu tam mám pořád, tak jsme se domlouvali, že pokud to samo po porodu nezmizí, tak budu muset si to nechat chirurgicky odstranit...říkám, že mě to těhu moc nesvědčí 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Jinak jsem teda zvědavá, co ti tam najdou...doufám že to budeš mít vše v pořádku. Ale aj kdyby jsi nějakou tu mutaci měla, tak nezoufej, aspoň ti to pohlídají.
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Jinak jsem teda zvědavá, co ti tam najdou...doufám že to budeš mít vše v pořádku. Ale aj kdyby jsi nějakou tu mutaci měla, tak nezoufej, aspoň ti to pohlídají.
myslím,že určitě někde něco najdou,není přece možný,že bych měla úplně všechno OK-tak uvidíme,ale lepší to vědět,než pak nějaký průser a zbytečné komplikace!
Není tady
Holky včera jsem si objednala toto:
http://www.detskyraj.cz/zbozi/6609-pipi … or-dudliku
škoda, že to tenkrát neměli, když byla Niki mimi...
Není tady
Mahari,ten je super,já se na něho už dívala včera a přemýšlím,že bych to taky vzala,stojí pár korun a je to praktická věc!Tak se ještě podívám co tam mají jiného a pokud mě tam něco zaujme,tak to objednám a vezmu si tu sterilku! 
Není tady
Ahojte babuchy,
tak se po víkendu hlásím , že jsem v pořádku, ale nějak nestíhám. Víkend jsme měli návštěvní až do pondělí. Včera doktor a zařizování, tak se hlásím až dnes 
Veru a Toši -
bříška 
Četla jsem o Katce, moc pozdravuju a je super že je to lepší a nemusí do nemocnice
Držím palečky aby se to brzy spravilo uplně 
K tomu jídlu, jak jste se bavili, tak to mám stejné jako Any a Toša, první jídlo jím v poledne
a to jen proto, že musím a ne že bych měla hlad. Dneska to byla jen přesnídávka s mangem
ale hned se pustím do bramboráčků 
Ad vana - koupu se teprve od vánoc, tj od 30 tt, předtím mi to doktor zakázal kvůli placentě. teď už smím , ale nesmí být moc teplá voda. a tak toho využívám právě každý den, to je neuvěřitelnej relax 
Ke kafi a alkoholu ... kafe jsem nepila ani před těhu, piju Inku 3v1 a ještě si tam dávám tak čtvrt hrnku mlíka
, ale celý těhu ujíždím na kakau
a ka alkoholu ... ten nepiju vůbec. V sobotu jsem ale měla černé karamelové pivo s příchutí maliny - to mám mooooc ráda a pila jsem ho občas i před těhu. 

Mefi krásný věcičky z netu 
Mahari - sterilizátor na dudla je 
Mě dneska přišlo povlečení z mamitati 
Holky, k objednávce ... psal mi prodejce, že se omlouvá, ale je na zahraniční dovolené a vrací se až v pátek, takže zavinky pošle až po neděli, tak prosím o strpení 
Joooo, a od včera jsem na mateřský 
Upravil(a) Sita (27. 1. 2010 18:21)
Není tady
Čau Situš, no ty jsi neustále v jednom fofru 
Dnes jsem mluvila se švagrovou má nějaký potíže ohledně mateřské. Věděli jste holky, že když jdete z rodičáku zpět na mateřškou, tak si musíte zažádat o zrušení rodičáku zvlášť? Švagrové se stalo, že si rodičák nezrušila, tak ji i tak přišly peníze, ale bude to muset vrátit...no a na mateřské je už 2 měsíce a zatím jí žádný peníze nedorazily. Je to šíleny, to nás asi čeká všechny. Mě to půjde taky přes Prahu. 
Není tady
Já taky na první nemocenskou čekala skoro tři měsíce, ale pak už to chodilo pravidelně. Naštěstí máme strašně šikovnou účetní v práci a nevyplácí nás Praha, tak to snad nebude trvat tak dlouho.
Včera jsme to všechno vyplnily, vypsaly a dneska to už odešlo. Tak zítra, nebo v pátek to tam mají a pak mají 30 dnů na vyplacení
tak to čekám na přelomu března a dubna

Není tady
Sita napsal(a):
Já taky na první nemocenskou čekala skoro tři měsíce, ale pak už to chodilo pravidelně. Naštěstí máme strašně šikovnou účetní v práci a nevyplácí nás Praha, tak to snad nebude trvat tak dlouho.
Včera jsme to všechno vyplnily, vypsaly a dneska to už odešlo. Tak zítra, nebo v pátek to tam mají a pak mají 30 dnů na vyplacenítak to čekám na přelomu března a dubna
![]()
![]()
Tak to máš fajn,mě to dojde tak za tři nebo čtyři měsíce 
Není tady

Maharishi napsal(a):
Dnes jsem mluvila se švagrovou má nějaký potíže ohledně mateřské. Věděli jste holky, že když jdete z rodičáku zpět na mateřškou, tak si musíte zažádat o zrušení rodičáku zvlášť? Švagrové se stalo, že si rodičák nezrušila, tak ji i tak přišly peníze, ale bude to muset vrátit...no a na mateřské je už 2 měsíce a zatím jí žádný peníze nedorazily. Je to šíleny, to nás asi čeká všechny. Mě to půjde taky přes Prahu.
jj musi se zadat pisemne, uz jsem se tam pred 14 dny (jak jsme byla s malou na ockovani, sedi hned vedle v baraku) zeptat, zda to staci nahlasit jen telefonicky, nebo musim neco poslat. Rikala, ze az dostanu papir od Dr. na materskou musim jim podat pisemnou zadost o stopnuti davek. Jinak oni na to pozdeji taky prijdou, ale pak vzniknou preplatky a musi se to vracet a tomu jsem se chtela vyhnout.

Není tady

ja stejne nechapu, proc to i nadale nemuze vyplacet zamestnavatel, predloni to bylo super, zadne vypadky, proste mi ve stejnou dobu, jako chodila vyplata, zacala chodit materska a pak jsem si zazadala o rodicak a plynule to preslo, zadne prodlevy, zpozdeni
to zas nejaky chytrak premyslel a nedomyslel 

Není tady

no ja jsem zvedava kdy mi prvni materska prijde, protoze jsem si vtipne veskere volne prostredky poslala na sporici ucet, pak prisla 31.12. faktura na 21tis. za opravu auta (kterou odmitla pojistovna proplatit a do te doby nez to MeU uzavre, tak ani neproplati), tak jsem na ucte v kontokorentu
no jeden mesic bez davek ustojim, dva uz ne (to se mi nebudou platit trvalaky), tak jestli to potrva dyl budu muset rict manzovi, at prihodi na muj ucet nejake finance 

Není tady
Ahoj holky, tak od odpoledne jste toho moc nenakecaly, tak jsem vas stihla docist behem chvilky :-). S tim vyplacenim davek je to fakt sila. Nechapu ten system...
Vratila jsem se z kurzu, takze za chvili sepisu roman. Dneska jsme se bavili o tom, kdy se dostavit do porodnice. Jak se nam prihlasi I. doba porodni. Snad si na vsechno vzpomenu. Tak mi dejte chvilku. Napapam se a pak se do toho pustim 
PS:Tak me napadlo, jestli bysme pak nejake poznamky (z toho, co nam povidaly + vase poznamky z minula ci osobni zkusenosti) nedaly dohromady a nedaly nekam na web, az by to nekterou z nas chytlo a nebyla si jista co a jak, tak aby si to nasla...
Není tady

Mefi uz se tesim, co jsi se noveho naucila
ja si vsechno psala, tak jsem si to nedavno taky procitala (jelikoz jsem to minule tehu vubec nepouzila, tak snad tentokat jo
)

Není tady
mefinka napsal(a):
PS:Tak me napadlo, jestli bysme pak nejake poznamky (z toho, co nam povidaly + vase poznamky z minula ci osobni zkusenosti) nedaly dohromady a nedaly nekam na web, az by to nekterou z nas chytlo a nebyla si jista co a jak, tak aby si to nasla...
Mefííí, to mi příjde jako skvělej nápad 
Není tady
akar napsal(a):
ja stejne nechapu, proc to i nadale nemuze vyplacet zamestnavatel, predloni to bylo super, zadne vypadky, proste mi ve stejnou dobu, jako chodila vyplata, zacala chodit materska a pak jsem si zazadala o rodicak a plynule to preslo, zadne prodlevy, zpozdeni
to zas nejaky chytrak premyslel a nedomyslel
Taky to nechápu Akar 
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 40