29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
čusík holky.....
no já tu budu pečená vařená
mahari-beru Clotrimazol, jemazol a magnezko....co ty?
Není tady
Mery,tahle je fakt super-stojí sice víc,nějak kolem osmi stovek na tři měsíce,ale je dobrá!Já užívala spoustu let Trisiston a pak Lyndette-mě vyhovovaly oboje,ale já si poctivě dělala pauzu
Není tady
Ja jsem si delavala trimesicni cykly a byla jsem spokojena. Jen si ted nemuzu ani za nic vzpomenout, jake prasky jsem to brala..
Není tady
já brala Dianu 35 je i proti akné
po 6nedělí bych chtěla to tělésko ale asi to nehormonální
Není tady
andulka napsal(a):
čusík holky.....
no já tu budu pečená vařená
mahari-beru Clotrimazol, jemazol a magnezko....co ty?
Andulko, ja beru magnezko, ted me to zvysil na dva balicky za den, a predtim macmiror.
Jsem myslela, ze ti dal doktor treba nejaky leky aby ses neotvirala... ale to asi nic takovyho neexistuje, co?
A meril ti delku cipku ultrazvukem?
Upravil(a) Maharishi (19. 1. 2010 18:49)
Není tady
s čípkem ani s otvíráním zatím nic nemám
to co mi dal je na poševní výtok a proti případné infekci
magnezka beru 6 tablet denně
Není tady
andulka napsal(a):
s čípkem ani s otvíráním zatím nic nemám
to co mi dal je na poševní výtok a proti případné infekci
magnezka beru 6 tablet denně
tak pokud se neotviras, tak budes ok. Me jeste jinej doktor rikal, ze tlak hlavicky na cipek otvirani nezpusobi, takze bud v klidu Ale je fakt, ze doktori rikaji pokazdy neco jinyho.
Upravil(a) Maharishi (19. 1. 2010 19:00)
Není tady
Maharishi napsal(a):
NO to věřím, že to musí být na nervy, když se pořád nedaří...ale 9 IVF je fakt drsny, ti teda museli mít trpělivost!
Nicky, mě normálně šéfová i oponentka k obhajobě pustili!!! Dokonce jsem od nich dostala dvojky. Vůbec jim nevadilo, že jsem měla kvalitativní výzkumný design, ale ti zbývající v komisi mi to úplně sepsuli - to, že jsem to měla mít především kvantitativně (vyfasovala jsem bohužel do komise drsny metodology), a prostě jsem to neukecala...měli čím dál víc argumentů proč jsem to měla celý dělat jinak. A bohužel 4 ku 2 je přesila. No u nás jsou ty obhajoby celkem drsny...šak jsem nebyla jediná koho dneska vyrazili.
Mahari, tak to je mazec, prijde mi to nefer. Vedouci prace i oponentka by mely byt natolik zkusene, ze by mely vedet, jestli prace projde nebo ne. No ale co uz, zvladnes to pak v cervnu bez nervu, az budes mit malou hezky uspinkanou v kocarku
Jo a jinak, jak jsi psala, ze nesneses nic ve svem tele .... jsem rada, ze to pises, ja jsem na tom uplne stejne Dosud jsem nemela ani tampon a telisko bych nedala ani ani nahodou ... nesnesla bych ten pocit, ze tam mam zavedeno neco, co tam nepatri. Jsem rada, ze tam snesu ta dve ditka
Není tady
Mahara to je blbost
tla miminka na spodek zkracuje čípek a pak se otvíráš
měla jsem to u D ale tedy mnohem později a neležela jsem
aaachjo
Není tady
nickaveru napsal(a):
Maharishi napsal(a):
NO to věřím, že to musí být na nervy, když se pořád nedaří...ale 9 IVF je fakt drsny, ti teda museli mít trpělivost!
Nicky, mě normálně šéfová i oponentka k obhajobě pustili!!! Dokonce jsem od nich dostala dvojky. Vůbec jim nevadilo, že jsem měla kvalitativní výzkumný design, ale ti zbývající v komisi mi to úplně sepsuli - to, že jsem to měla mít především kvantitativně (vyfasovala jsem bohužel do komise drsny metodology), a prostě jsem to neukecala...měli čím dál víc argumentů proč jsem to měla celý dělat jinak. A bohužel 4 ku 2 je přesila. No u nás jsou ty obhajoby celkem drsny...šak jsem nebyla jediná koho dneska vyrazili.
Mahari, tak to je mazec, prijde mi to nefer. Vedouci prace i oponentka by mely byt natolik zkusene, ze by mely vedet, jestli prace projde nebo ne. No ale co uz, zvladnes to pak v cervnu bez nervu, az budes mit malou hezky uspinkanou v kocarku
Jo a jinak, jak jsi psala, ze nesneses nic ve svem tele .... jsem rada, ze to pises, ja jsem na tom uplne stejneDosud jsem nemela ani tampon a telisko bych nedala ani ani nahodou ... nesnesla bych ten pocit, ze tam mam zavedeno neco, co tam nepatri. Jsem rada, ze tam snesu ta dve ditka
![]()
No taky si myslim, ze by meli vedet, jestli se ta metoda hodi nebo ne. A na to mi nikdy nerekli vubec nic, takze jsem s tim nepocitala, ze by to z toho hlediska nemelo projit. No proste jim tam udelam jeste ten druhej vyzkum, zkloubim ho s tim co mam a snad uz drzkovat nebudou. A co jsi studovala ty??
Predstav si, ze ja jsem predtim nez jsem otehotnela s Niki resila, jestli bych vubec snesla mit to "cizi" dite u sebe v brichu ale nakonec mi to zas tak neprirozeny oproti ruznym teliskum a tamponum neprislo
Není tady
andulka napsal(a):
Mahara to je blbost
tla miminka na spodek zkracuje čípek a pak se otvíráš
měla jsem to u D ale tedy mnohem později a neležela jsem
aaachjo
No vidis to, co doktor, to jinej nazor. Ten mi dokonce rikal, ze vlastne neni potreba lezet jen proto, ze je mimi dole. Zalezi jen na tom, jak dlouhy je hrdlo podle UTZ. Ale muj gyndar co k nemu chodim si zas mysli to co tvuj doktor, tak clovek si pak nevybere.
Není tady
Jee Mahari, tak to je presne, myslela jsem, ze nikdo jiny podobne obavy nema, sama bych s tim ani ven nesla Ale taky jsem si rikala, jestli mi to ditko uvnitr nebude vadit, bala jsem se prvnich pohybu, jakoze se ti neco bude zevnitr hybat v brichu
... nastesti jsem miminka krasne prijala a mam radost, kdyz se ozyvaji ... ted se spis desim, jak se dostanou ven
Není tady
holky, to je hrozne to predcasne otevirani, desi me to a beha mi mraz po zadech
Není tady
Jasne Any, mas pravdu, to tvoje poceti bylo zabavnejsi tema
Není tady
nickaveru napsal(a):
Jasne Any, mas pravdu, to tvoje poceti bylo zabavnejsi tema
to je sranda-ale někdy mi to k smíchu moc nepřišlo-zvlášť,když praskla guma a já byla tři týdny po porodu
Není tady
já beru 2 tablety magnezka denně, páč jsem dr. řekla, že mě to tvrdnutí někdy docela dost bolí...tak pro jistotu....
Není tady
dobre rano
tak vas od vcerejska na etapy procitam a jeste, ze se tu rano nekeca, asi bych to nedocetla
Maharishi to me mrzi s obhajobou, ale v cervnu to urco das a ted se budes plne soustredit na mimco
add telisko a jina antikoncepce po porodu - ja vubec netusim, co bych chtela - prasky dost flakam (brala jsem je sice 10let, ale v kazdem cyklu, jsem mela alespon jednu tabletu zapomenutou, branou druhy den atd. atd. ), predstava ciziho telesa v mem tele se mi taky moc nezamlouva a o nejake injekci ani neuvazuju. Kdybych byla presvedcena, ze uz nikdy zadne ditko, tak bych nejradeji sla do podvazani vajecniku (nebo manza do vasektomie) - ale tahle varianta ted neklape - ja jsem tak na 99% presvedcena, ze nejake pripadne dalsi ditko ne, kdezto manzel by si dalsi pral (tak to nechame otevrene).
Není tady
Maharishi napsal(a):
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
![]()
![]()
můžeme dělat děti na zakázku-co ty na to Mahari?Tyjo, ale to by dneska byl celkem vynosny obchod
Hehe
, to sice jo, ale nám jde bohužel jen to početí, ale s tím donošením je to horší...
Hele, tak nám jde všechno, ale ty výsledné děti jsou děsně zlobivé
Není tady
Katko u nas je taky pekne hnusne (teda ted to vypada, ze by se mohlo prodrat i slunicko, no uvidime). Rano tu byla mlha a pocasi fatk des, jsem s malou ani na vytvarku nejela, jsem udelaly minitvorbu doma.
Není tady