18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,vak jsem to tady psala,e se nám stačí jen na chlapa podívat a je to!!taky jsem po dcerce a miniinterupci v noci sháněla práek po.... a sehnala u sestřenice ta mi ho dávala v polospánku a pak mi druhý den říkala,jaký se jí zdál sen,e jsem u ní byla pro práek-ona to normálně zaspala
vy jste ale cisla
můeme dělat děti na zakázku-co ty na to Mahari?
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,vak jsem to tady psala,e se nám stačí jen na chlapa podívat a je to!!taky jsem po dcerce a miniinterupci v noci sháněla práek po.... a sehnala u sestřenice ta mi ho dávala v polospánku a pak mi druhý den říkala,jaký se jí zdál sen,e jsem u ní byla pro práek-ona to normálně zaspala
vy jste ale cisla
můeme dělat děti na zakázku-co ty na to Mahari?
Tyjo, ale to by dneska byl celkem vynosny obchod
Není tady
NO to věřím, e to musí být na nervy, kdy se pořád nedaří...ale 9 IVF je fakt drsny, ti teda museli mít trpělivost!
Nicky, mě normálně éfová i oponentka k obhajobě pustili!!! Dokonce jsem od nich dostala dvojky. Vůbec jim nevadilo, e jsem měla kvalitativní výzkumný design, ale ti zbývající v komisi mi to úplně sepsuli - to, e jsem to měla mít předevím kvantitativně (vyfasovala jsem bohuel do komise drsny metodology), a prostě jsem to neukecala...měli čím dál víc argumentů proč jsem to měla celý dělat jinak. A bohuel 4 ku 2 je přesila. No u nás jsou ty obhajoby celkem drsny...ak jsem nebyla jediná koho dneska vyrazili .
Any tak bacha na to, kdy pak po porodu nebude moct brát HA, abys nebyla opět v jarňátkách 2011!
Není tady
nickaveru napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
nickaveru napsal(a):
vy jste ale cisla
můeme dělat děti na zakázku-co ty na to Mahari?Tyjo, ale to by dneska byl celkem vynosny obchod
Hehe , to sice jo, ale nám jde bohuel jen to početí, ale s tím donoením je to horí...
Není tady
nickaveru napsal(a):
Mefi, ty si tajne prejes holcicku? Jee ja bych nevydrzela do porodu.
Neboj, vydrzim
Není tady
mefinka napsal(a):
meryblue napsal(a):
Mefi, jak tak koukám na tu tvou novou fotečku z ulz.....připadá mi jako holčička a i ta váha.....co bys chtěla?
Zrovna vcera se me holky ptaly na to same. Ja rikam od zacatku holcicku, ale nevim proc, smiruju se s chlapeckem...
Ale na te fotce to vypada, ze bude mit nosik po me. Jen nevim, jestli zrovna z prsacku bude mit prcek radost
Mefi, má sice holčičí rysy, ale to jsme si mysleli u mimča vagrové taky...a nakonec to byl takovej jemnej chlapeček
Není tady
Mahari,tak to určitě nehrozí-pokud nebudu mít 100% jistotu,e neotěhotním nebudu sexovat ,nebudu nic riskovat-chtěla bych,sterilku-hned po porodu,tak snad nebude problém.Do HA se nějak u nehrnu a taky nevím jestli budu moct kvůli těm výsledkům krve,ale i kdyby to bylo OK raděj bych to řeila definitivně-take ádný jarňátka 2011!!!
Není tady
slunicka napsal(a):
já bych si chtěla nechat po porodu nasadit mirenu! To je na 5 let, tak to by bylo pak s dalím tehu ok !
Jj,ta je fajn,ale já u vzhledem k věku bych to chtěla řeit radikálně!Protoe dalí mimi u fakt v plánu nemám a mít u nebudu-si počkám na vnoučátko
Není tady
meryblue napsal(a):
já bud Mirenu, nebo Depo Proveru....
Co je Mirena? Ja znam Depo Proveru a uz bych do ni nikdy nesla. Mela jsem jen problemy. Kazde tri mesice injekci zvladnu, ale vzdycky nakonci jsem i mesic spinila a krvacela, takze jsem se zpatky vratila k obyc praskum.
Není tady
Není tady
Zrovna jsem si Any přečetla o té Mireně...ale já jsem toti hrozný psycho veho, co se týká jakýchkoliv cizích a umělých tělsek na mém nebo v mém tělě
Nesnesu kontaktní čočky, ani rovnátka, dokonce bych snad nemohla mít nikde piercing. Vak si ze mě holky v nemocnici dělali srandu, e jak mi zavedli kanylu do íly, tak hned po dokapání infuze jsem otravovala sestry, a mi to hned vytáhnou, ale ony nechtěly, tak jsem celou noc nespala, protoe jsem řeila to, e mám nějakou hnusnou jehlu zapíchlou v íle . Jsem fakt nenormální.
Jo a dokonce mi dělá zle i tampon! kdy nemusím, tak si ho nedávám...jen na sport.
Upravil(a) Maharishi (19. 1. 2010 16:51)
Není tady
Maharishi napsal(a):
Zrovna jsem si Any přečetla o té Mireně...ale já jsem toti hrozný psycho veho, co se týká jakýchkoliv cizích a umělých tělsek na mém nebo v mém tělě
Nesnesu kontaktní čočky, ani rovnátka, dokonce bych snad nemohla mít nikde piercing. Vak si ze mě holky v nemocnici dělali srandu, e jak mi zavedli kanylu do íly, tak hned po dokapání infuze jsem otravovala sestry, a mi to hned vytáhnou, ale ony nechtěly, tak jsem celou noc nespala, protoe jsem řeila to, e mám nějakou hnusnou jehlu zapíchlou v íle . Jsem fakt nenormální.
Někdo to nesnese,to je normální!!To mě nevadí nic,klidně můu mít naunice vude snesu vechno,nic mi nedělá problém i tetování jsem měla v poho
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Já to zrovna minulý týden vechno studovala co by pro mě bylo vhodné a Mirena se mi zdá být super
JJ, i mě se zamlouvá, na DV neznám a o mireně jsem četla docela dost, navíc jí má i jedna známá a je moc spokojená, take a bude čas, asi do ní půjdu.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Nesnesu kontaktní čočky, ani rovnátka, dokonce bych snad nemohla mít nikde piercing. Vak si ze mě holky v nemocnici dělali srandu, e jak mi zavedli kanylu do íly, tak hned po dokapání infuze jsem otravovala sestry, a mi to hned vytáhnou, ale ony nechtěly, tak jsem celou noc nespala, protoe jsem řeila to, e mám nějakou hnusnou jehlu zapíchlou v íle . Jsem fakt nenormální.Někdo to nesnese,to je normální!!To mě nevadí nic,klidně můu mít naunice vude snesu vechno,nic mi nedělá problém i tetování jsem měla v poho
Any já mám taky tetování na zádech , to mi nevadilo, nevadí mi ani třeba odběry, ale spí to, kdy musím mít delí dobu něco zavedeného nebo zapíchlého v mým těle. No říkám, e to semnou není jednoduchy
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Nesnesu kontaktní čočky, ani rovnátka, dokonce bych snad nemohla mít nikde piercing. Vak si ze mě holky v nemocnici dělali srandu, e jak mi zavedli kanylu do íly, tak hned po dokapání infuze jsem otravovala sestry, a mi to hned vytáhnou, ale ony nechtěly, tak jsem celou noc nespala, protoe jsem řeila to, e mám nějakou hnusnou jehlu zapíchlou v íle . Jsem fakt nenormální.Někdo to nesnese,to je normální!!To mě nevadí nic,klidně můu mít naunice vude snesu vechno,nic mi nedělá problém i tetování jsem měla v poho
Ani mi ne, jen co mi bolelo a pak se dlouho hojilo, byla naunice v pupku, a to mi ji píchala gynekoloka!
Není tady
Sluní, gynekoloka, jo? jak to?-)))))))
mě nevadí vlastně nic, pearcing v pupíku se mi hojil dobře, o tetování delčí dobu přemýlím....
k antikonepci, Mirenu má známá a je taky spokojená, hlavně se mi líbí, e i u depo provery se zeslabí,a vymizí MS, moná, e se tloho dá docílit i nějakými práky....nevíte o některých?
Není tady
tak jsem jí volala,je to-JEANINE- ,ale ona si nedělá vůbec přestávku(tu sedmidenní),u téhle se to můe a nic to neudělá-tak jednou za půl roku ji vysadí a udělá týden přestávku,kdy dostane slabou menzes!Jinak jede nonstop
Není tady
Any, díkes, jsi zlato, tu brala kolegynka, ale asi normo s pauzou, ale kdy to jde, brala bych nonstop, je fakt, e práky jsem vdycky brala spolehlivě a jestli ta Provera dělá větinou neplechu, no, ,muselo by se to zkusit....
prý tělo nepotřebuje menstruovat, kdy nenaroste sliznice, nemusí se čistit, tak to je fajn.....třetí dítko taky u nedhcem, teda, kdyby bylo více financí a větí byt, tak ano-)
Ta Mirena stojí myslím 6 tisíc a je to na 5 let, ale nevím, zda budu mít tolik peněz najednou, pořád ted strkáme praulky do bytu, pak bude na řadě zahrada a tak, tak moná pak časem....
já brala po porodu Cerazzetku, ta mi teda neseděla, měla jsem Ms vdycky znovu po týdnu klidu.....připadala jsem si pořád jak v estinedělí.....
Není tady