29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Akar, 32 let
Délka snažení: 2 měsíce ( v 05/09 neplánované nepovedené těhu)
// objeveny 17.8.2009 14.9.2009
TP dle MS 27.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Alex/ Sofie
první pohyby: 17+4
vzhledem k nepovedenému těhu v 05/09 nasazen Utrogestan
Andulka bude to ...velké překvapení
délka snažení:
// objeveny 17.9.2009 6.10.2009
TP dle MS 29.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: ???/???
první pohyby:
doma rarášek Davídek
A-N-Y 1, 39 let bude to
délka snažení: plán nebyl,ale zadařilo se
// objeveny 7.8.2009 26.8.2009
TP dle MS 10.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: Matyáš/Vanessa
první pohyby: 16+3
Blue, 29 let bude to
Délka snažení: 7 dní
// objeveny 30.7.2009 28.8. 2009
TP dle MS 7.4. 2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/Kačenka
První pohyby:
vzhledem ke dvěma potratů při snažení o první mimi nasazen Utrogestan
doma princezna Karolínka
Elii bude to
délka snažení: 3a1/2 roku ( zadařilo se až po 1. IVF)
// objeveny:
TP dle MS
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby:
Gabrielle, 31 let bude to...velké překvapení
Délka snažení: 1 měsíc
// objeveny 13.9.2009 5.10.2009
TP dle MS 16.5.2010
dle UTZ 18.5.2010
vybraná jména: Nikola/Anastázie
první pohyby: 15+0
doma zlobidýlko Berenika (nar. 18.9.2007)
Gabu, 39 let bude to
Délka snažení: od 01/07
// objeveny 1.9.2009 po IVF 21.9.2009
TP dle MS: 14.5.2010
dle UTZ 9.5.2010
Vybraná jména: Jan/ Berenika
první pohyby: 15+6
Heliorik, 37 let bude to
Délka snažení: se souč. partnerem od 11/08( jinak 5 let, neúspěš. IVF, KET), zaml těhu 04/09
// objeveny 27.7.2009
TP dle MS 1.4.2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby: 13+6
Katka83, 26 let bude to
délka snažení: hned
// objeveny
TP dle MS 7.3. 2010
dle UTZ 12.3. 2010
vybraná jména: Toníček/???
první pohyby: 16+4
Maharishi, 27 let bude to
délka snažení: 10 minut:D
// objeveny 29.7. 2009
9.8. 2009
TP dle MS 4.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: ???/Victoria
první pohyby: 15+2
doma princezna Nicol
Mefinka, 27 let bude to ...velké překvapení
Delka snazeni: 11/07 (02/2009 mikropotrat)
// objeveny: 27. 9. 2009 22.10.2009
TP dle MS: 1.6.2010
dle UTZ
Vybrana jmena: Adam/Emílie
první pohyby: 17+2
Meryblue, 30 let bude to
Délka snažení: 3 měsíce
// objeveny 10.9.2009 9.10.2009
TP dle MS 25.5.2010
dle UTZ
Vybraná jména: Jakub/Valentýna
první pohyby: 17+2
doma rarášek Štěpánek
Nickaveru, 30 let bude to
a
délka snažení: od 06/07 ( 07 revize v 12tt)
// objeveny 5.9.2009 23.9.2009
TP dle MS 10.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: Adam/Nika
první pohyby: 17+0
Nika9, 27 let bude to
délka snažení: -1 měsíc ( plánované snažení bylo od 10/09, ale 09/09 objeveny // )
// objeveny 23.9.2009 23.10.2010
TP dle MS 3.6.2010
dle UTZ 27.5.2010
vybraná jména: ???/???
první pohyby:
doma rarášek DominičekPetulacka, 35 let bude to
délka snažení: od 12/06 ( 2x zaml. těhu 10/07,01/08)
// objeveny 25.7.2009
TP dle MS 2.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Lukáš(Petr)/Madla
první pohyby: 20+3
Sigi, 29 let bude to
délka snažení: 18 měsíců
// objeveny 12.7.2009 13.8.2009
TP dle MS 19.3.2010
dle UTZ 15.3.2010
vybraná jména: ???/Maruška
první pohyby 16+2
doma princezna AničkaSita, 32 let bude to
délka snažení: 3 roky ( 2x potrat v 07,08)
// objeveny 4.7.2009 3.8.2009
TP dle MS 9.3.2010
dle UTZ 12.3.2010
vybraná jména: Mateusz/ Agnieszka
první pohyby: 17+4
Slunicka bude to
délka snažení:
// objeveny 9.8.2009 8.9.2009
TP dle MS 18.4.2010
dle UTZ
vybraná jména :
první pohyby:
Stokky
Toša, 24 let bude to
délka snažení: bez snažení nic neplánovali
// objeveny 22.7.2009
TP dle MS 25.3.2010
dle UTZ
vybraná jména: Honzík/???
první pohyby
Verca01, 27 let bude to
délka snažení: 9 mesicu
// objeveny 22.6. 2009 30.7. 2009
TP dle MS
dle UTZ 26.2.2010
vybraná jména: ???/Natálka
první pohyby 17+2
Zoubeček, 27 let
Délka snažení: necelý týden
// objeveny 14.9.2009 8.10.2009
TP dle MS 22.5.2010
dle UTZ
vybraná jména:
první pohyby:
CO DO PORODNICE
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php … 2005052806
NAŠE MAMINKY A JEJICH MIMINKA
Adanka
klučíci Matýsek 1250g a Honzík 1390g se narodili předčasně 1.1. 2010 v 29+6tt
Upravil(a) Sigi (25. 1. 2010 14:37)
Není tady
Juuu, koukam, uz mame novy chlivecek. Ted nam to vsem bude uz rychle utikat, takze nam preji zadne predcasne porody, zadne potize a veselou naladu
Není tady
Tak i já Vás vítám vnovém domečku. KOukám, že než jsem se dohrabošila s nástěnkou tak jste mě pěkně předběhly
tak doufám, že sem budou přibývat jen samé pozitivní zprávičky.
Není tady
jeee novy chlivek. Tak nam preji hodne stesti a pohody.....
ANY, jeste jsem Ti psala do stareho.....
Není tady
Sigi napsal(a):
Tak i já Vás vítám vnovém domečku. KOukám, že než jsem se dohrabošila s nástěnkou tak jste mě pěkně předběhly
tak doufám, že sem budou přibývat jen samé pozitivní zprávičky.
Jj,Sigi jsme rychlovky
Není tady
Ahojte holky, tak ja akorat zrovna chytla novy chlivecek, prave jsem vas docetla. Takze preji jen dobre zpravicky, zadne chmury, potize a neprijemnosti.
Andulko, tys me vydesila Moc na tebe budu myslet, snad to bude dobre, hlavne opravdu odpocivat. Ja to ted delam radsi taky, zadne vylezani z postele.
Mahari, je mi to lito, blba obhajoba. Snad vas ta smula konecne pusti. Hlavne aby malinka byla v poradku
Holky a vy s tim nakupovanim uz prestante, to by stacilo i na moje dvojcata, co uz mate nakoupeno
Není tady
Andulko myslím,že není co psát,ty sama víš co musíš
tak ještě,že tak ..že tě nechají ležet doma
Nicky ty taky hajáš?To mě nějak uniklo co máš za problém?
Upravil(a) Gabu (19. 1. 2010 15:04)
Není tady
Gabu napsal(a):
Nicky ty taky hajáš?To mě nějak uniklo
co máš za problém?
Gabu, asi jen pocuchane nervy, ja uz psala holkam vcera pro uklidneni. Nejak me poboliva podbrisko a obcas citim takove tahnuti dolu. Proste me vydesilo, abych se nejak predcasne nezacala otevirat. Spis to bude z unavy a nevyspani, ti dva rarasi me celkem davaji hajas, natlaci se kazdy na jednu stranu a ja nemam jak lezet Ale tedka uz se zklidnili a ja taky ... proste budu radsi zalezena v pelechu .... i kdyz venku je tak nadherne, porad u nas chumeli. Ja vzdycky milovala tohle zimni pocasi
Není tady
Nicky tak to určitě odpočívej ať je to zčehokoli,hlavně když budeš mít dobrý pocit
Jámám taky malou nejčilejší jakmile večer zalehnu do postele,denně usínám až kolem druhý hodiny chodíme spát kolem jedenáctý,pak si ještě čtu do únavy,ale stejně se pak převaluji a jdu pravidelně třikrát za sebou na malou
strašný
kdy jdeš na kontrolu?
Není tady
Jo Any, jeste jsem se dost pobavila, jak jsi psala o poceti svych deti ... to uz me dlouho nikdo takhle nerozesmal Fakt mazec. My snazilky, co jsme sve partnery malem sedrely "nucenym" sexem nekolikrat denne a nejvic v ty spravne dny, muzeme jen tise zavidet
Není tady
Gabu, tak to je mi hodne povedome. Taky kdyz se konecne jakztakz "usadlim" tak musim vstavat na wc. A s tim pupkem nic moc jednoduche vstavani Ale hlavne ze o nasich beruskach vime
To rikam ted, kdyz oba kupodivu spi
Na kontrolu jdu az pristi tyden, ale pokud by me to jeste zlobilo, zajdu driv. Ted bych mela jit stejne jako ty na cukr, nejak se nemuzu rozhoupat
Není tady
nickaveru napsal(a):
Jo Any, jeste jsem se dost pobavila, jak jsi psala o poceti svych deti ... to uz me dlouho nikdo takhle nerozesmal
Fakt mazec. My snazilky, co jsme sve partnery malem sedrely "nucenym" sexem nekolikrat denne a nejvic v ty spravne dny, muzeme jen tise zavidet
já nikdy neřešila plodný dny-tak někdo to tak má,ale já zase před váma smekám co jste dokázaly všechno udělat proto,aby jste otěhotněly
,když to tady čtu,tak je to fakt mazec!!!Já na to vletím jednou za měsíc a šup-zaděláno
Upravil(a) A-N-Y 1 (19. 1. 2010 15:23)
Není tady
Já dostala žádanku s pevným datumem,na ten cukr.
Už máte vybraný ten kočárek?
Není tady
HOlky s tou diplomkou se nedá nic dělat..je fakt, že jsem tomu moc nedala, protože jsem neměla ani náladu, jak vlastně cely těhu jen krvácím nebo mám nějaký problém, tak to podle toho vypadá....musím akorát dodělat ještě jeden výzkum navíc a mělo by to být ok. A hlavně si změnit vedoucí práce, protože ta moje mi vůbec s ničím nepomohla.
Nicky, tak pěkně taky lež, když se necítíš.
Andulko a jaký léky tě doktor napsal?
Any, tak s těma početíma jsme na tom stejně , my jsme nikdy neřešili plodný a neplodný dny, a jak už jsem psala kdysi, tak s manžou jsme měli pouze 2 nechráněny styky a z toho máme dá se říct dvě děti
Takže nikdy jsme nezažili takový ten sex pro to, abysme počali. To vám holky, co jste to takto řešili nezávidím...ale vidíte, hlavně že se zadařilo posléze i vám!!!
Jo ještě jsem měla jeden nechráněný styk s bývalým a praskl nám kondom, tak to jsem teda pořešila práškem po...ale byla to sranda, stalo se to v USA a ty pilulky se prodávaly akorát v různých centrech a nemocnicích a musela jsem podepsat, že jsem si vědoma, že se vzdávám vlastního dítěte a že je nebudu za to žalovat, že jsem si ho chtěla nechat atak...prostě jsou prdlí někdy ...a přitom se jednalo jen o pilulku po.
Není tady
do nového domku vše neeeeej a žádné předčasné porody, ju?-)
Maha, to je škoda, ale zkus si to předělat, než se mimčo narodí, at máš klid, když to nějak půjde, v posteli na noteboku, určo to příště dáš....
Andulko, jejda...nemocnice je blbá, ale fakt tam člověk odpočívá...ale když máš prcka doma, je těžký si tam jt lehnout, hodně odpočívej, je brzy a hlavně tomu věř a zkus být v klidu, psychika je mocná čarodějk-)
Mefi, jak tak koukám na tu tvou novou fotečku z ulz.....připadá mi jako holčička a i ta váha.....co bys chtěla?
Není tady
Gabu, kocarek jeste nemame, nasi pojedou do Polska pro to Tako nebo Firkon, to se mi porovnani cena ucelnost zdalo nejlepsi. Navic my ho mame fakt hlavne do lesa, tak potrebujeme poradny terenak a neprilis drahy, protoze se stejne brzy znici. Navic mame zvedaveho pejska, ktery se na mimi moc tesi, tak aby kocarek vydrzel jeji "hlidani" Jinak cukrovku jsem dostala jen doporucenku, tam se neobjednava, podle toho to taky vypada, ze se nemuzu donutit tam zajit.
Mahari, ja se prave chtela zeptat, jakeho jsi mela vedouciho prace. U nas se nestalo, ze by te pustil k obhajobe, aniz by ta prace byla pripravena Urcite si vyber nekoho jineho.
Any, bylo to nekdy na palici, i kdyz jsme meli oba sex radi, nekdy se z toho stala skoro povinnost a to bylo neprijemne Ale ja byla jeste v pohode, povedlo se nam hned prvni IVF, znam holky, co toho zvladly mnohem mnohem vic a pred nimi smekam. Tady sousedi byli na IVF devetkrat! Jsou zadluzeni az po usi, trvalo jim to devet let, ale ted maji dva krasne bobecky a jsou stastni.
Upravil(a) nickaveru (19. 1. 2010 15:49)
Není tady
meryblue napsal(a):
Mefi, jak tak koukám na tu tvou novou fotečku z ulz.....připadá mi jako holčička a i ta váha.....co bys chtěla?
Zrovna vcera se me holky ptaly na to same. Ja rikam od zacatku holcicku, ale nevim proc, smiruju se s chlapeckem...
Ale na te fotce to vypada, ze bude mit nosik po me. Jen nevim, jestli zrovna z prsacku bude mit prcek radost
Upravil(a) mefinka (19. 1. 2010 16:17)
Není tady
mefinka napsal(a):
meryblue napsal(a):
Zrovna vcera se me holky ptali na to same. Ja rikam od zacatku holcicku, ale nevim proc, smiruju se s chlapeckem...
Ale na te fotce to vypada, ze bude mit nosik po me. Jen nevim, jestli zrovna z prsacku bude mit prcek radost
Nosánek má krásnej určo to bude holčička
Není tady
Mahari,však jsem to tady psala,že se nám stačí jen na chlapa podívat a je to!!taky jsem po dcerce a miniinterupci v noci sháněla prášek po.... a sehnala u sestřenice ta mi ho dávala v polospánku a pak mi druhý den říkala,jaký se jí zdál sen,že jsem u ní byla pro prášek-ona to normálně zaspala
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,však jsem to tady psala,že se nám stačí jen na chlapa podívat a je to!!taky jsem po dcerce a miniinterupci v noci sháněla prášek po.... a sehnala u sestřenice
ta mi ho dávala v polospánku a pak mi druhý den říkala,jaký se jí zdál sen,že jsem u ní byla pro prášek-ona to normálně zaspala
vy jste ale cisla
Není tady
Mefi, ty si tajne prejes holcicku? Jee ja bych nevydrzela do porodu.
Není tady