18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
..a vůbec nejlepí aspoň pro nás.Je smaený plněný hermelín.
syrečky taky nejsou patné ,ale íleně smrdí!
Není tady
Hermelín je dobrota,ale drahota ! Dělej to pro celou rodinu....
Není tady
Vladena napsal(a):
To je fakt.dělám jen ,kdy je v akci!!
Není tady
Vladena napsal(a):
hermelín nebo kotleta, to vyjde na stejno
Není tady
ja teda na panvi delam hermelin v testicku, a vytekl mi snad jednou....klasickej eidam nebo tak nedelam, pac ho nemusim....
a ze je drahej? my jsme si ho 4 clenna rodina davali, a k tomu staci pet sest hermosu, takze zadna drahota. kdyz pripocitam hranolky, tak kde se 4 clenna rodina naji ani ne za dve kilca?
Upravil(a) clavel (1. 2. 2010 12:53)
Není tady
Vladena napsal(a):
jdi si ho dát do hospody, kolik za něj dá...to ti pak doma bude připadat, e je zadarmo
Není tady
Já zde napíu, jak také etřím...koupím tři hermelíny a rozkrojím. Potom vezmu obyčejný krájený salám ,potřu vajíčkem tu měkkou stranu a připlácnu salám. potom ve důkladně obalím nejlépe 2x. Tatarka,hranolky a mám est porcí.
Není tady
Taky mám nejradi Hermelín a krájím ho na půlku. Ani ne kvůli etření, ale protoe je moc vysoký. Zbytek rodiny jí cihlu. Ale a vyteče nebo ne, nikdy neprotestují a dlabou
Není tady
ja jsem kdesi nasla recept na syr trochu jinym zpusobem, hnickovym, zatim jsem to teda nezkousela, ale pry je to super. Postup: mensi hrnicky vymazat a vysypat strouhankou. Na dno nasypeme strouhaný sýr, na něj nasekanou unku, na unku rozklepnout 1 vajíčko, na něj opět vrstvu unky a zakončíme to vrstvou strouhaného sýra. Hrníčky poskládáme na plech, který do asi 1/2 výky hrničků zalijeme vařící vodou a dáme do trouby na 230°C na ca 20 minut. Aby to bylo dozlatova. Pak vyklepneme z hrníčků a podáváme s přílohou. Tenhle se určitě nerozteče ale jeste jsem to nezkousela takze kdyby s tim mel nekdo zkusenost, rada se dozvim, jak to slo
Není tady
zkuenosti s tím má na předelé stránce...
Není tady
Já pouívám 40% eidam, nivu, hermelín (klasika), tvarůky nebo otiepok - dvakrát obalit, někdy se mi to rozteče, někdy ne, ale čím to je...
Není tady
ajaE napsal(a):
Kdyz jme jiz u toho obalovaneho syra-muj syn(vyuceny kuchar-cisnik) mi vola a pta se : mami musim ten syr obalit,nebo ho muzu udelat PRIRODNE!!!!!!Dobry ne,myslela jsem ze padnu do vrtule!!
No ono to není zase taková scifi, kolegyně dělá sýr přírodně a chutná báječně!
Není tady
Barborko,to si ho rovnou muzu nastrouhat do panvicky a ohrat,ale to pak s pravym SMAZAKEM -nema co delat!Ale proti gustu zadny disputat.
Není tady
vzpomněla jsem si na jeden recept, u jsem to dlouho nedělala ...
nastrouhat eidam, vylehat bílky - mnoství - přiměřeně :-))) a smíchat to dohromady
z té hmoty vykrajovat lící placičky a obalovat ve strouhance
Není tady
ivca napsal(a):
vzpomněla jsem si na jeden recept, u jsem to dlouho nedělala ...
nastrouhat eidam, vylehat bílky - mnoství - přiměřeně :-))) a smíchat to dohromady
z té hmoty vykrajovat lící placičky a obalovat ve strouhance
Já jsem tady kdysi dělala smaák strouhaný- nastrouhat najemno sýr, přimíchat celé vejce dle potřeby, vytvarovat jako kdy dělám karbanátky a obalit ve strouhance.Nevytekl a dětem tak rychle neztuhl.
Není tady
Sice není moc zdravý, rád si ho dám a nejlépe s hranolky.
Není tady
Kdo má kvalitní pánev (já to dělala na titanové), můe opravdu udělat "smaák" přírodní. Na rozpálenou pánev jsem stříkla troku oleje ve spreji (ale dalo by se i na sucho) a dala tam hrubí plátek sýra, nádherně zezlátne, troku se rozteče, ale dá se obracečkou jakoby nahrnout zpět. Není to jen roztavený sýr, má zlatou kůrčičku, drí pohromadě a táhne se jako normální smaák. Zkuste.
Není tady
Stelička napsal(a):
Kdo má kvalitní pánev (já to dělala na titanové), můe opravdu udělat "smaák" přírodní. Na rozpálenou pánev jsem stříkla troku oleje ve spreji (ale dalo by se i na sucho) a dala tam hrubí plátek sýra, nádherně zezlátne, troku se rozteče, ale dá se obracečkou jakoby nahrnout zpět. Není to jen roztavený sýr, má zlatou kůrčičku, drí pohromadě a táhne se jako normální smaák. Zkuste.
Nééé,,,to určitě nemůe jít zdravej smaák. Já bych si ho tak teď dala. Hmm..
Není tady
Mně dřív také skoro vdy vytekl, tak jsem ho začla balit dvakrát. Mouka, vajíčko, strouhanka a pak zase vajíčko a strouhanka. A nebo to je také druhem sýru, já pouívám jen tento http://www.akcednes.cz/akcni-letak/6030 … locek-300g
Není tady
Správnej smaák má trochu vytéct a jetě při dojídání se má táhnout jak Ordinace v Růové ohradě. Věděl jsem o jediném místě, kde takový dělali, bohuel tam minulý rok zavřeli a vypadá to jako definitivní tečka.
Není tady
Jetě můete vyzkouet smaený sýr bez smaení... http://www.onlinekucharka.cz/recept/285 … ez-smaení
Ale nezkouel jsem to.
Upravil(a) QuidoF (18. 7. 2013 15:25)
Není tady
Zkousela jsem podobny recept bez smazeni, jak psal Quido, jen to nebylo smichane dohromady, ale davala se vrstva syra, sunky, rozkleplo se vajicko a zase vrstva sunky, syra -- vse nastouhane. Hrnicky jsou predem vymazane a vysypane strouhankou. Da se zapect na plech (hrnky stoji v plechu ve vode, cca. do pulky hrnku) a pak se podava s tim co mate radi i manzel si pochutnal, neni to tak tucny, jak smazak
Není tady
Druh sýru je hodně důleitý, třeba cihla ta nevytéká. Naopak hermelín to chce smait prudčeji a krátce, niva ta se můe opalovat na oleji celkem dlouho, ne vůbec změkne... důleité je to důkladně obalit, dát si pozor na to, aby vajíčko přilnulo na vech místech a pak důkladně přimačkat strouhanku
Není tady