29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj těhulky a babinetky,
chtěla jsem se vás zeptat co Vám pomáhalo na nevolnosti v prvních 3 měsících těhotenství?
Mám nevolnosti celý den a k večeru se to zhoršuje a o pálení žáhy ani nemluvím
každý den je pro mě utrpení .Nedokážu si představit jak to vydržím
prosím poradte co Vám zabralo.
děkuji
Upravil(a) lenula (18. 1. 2010 11:40)
Není tady
Cola s ledem a popíjet po douškách.Na pálení žáhy tabletky Rennie.
Není tady
Porad neco uzobavat. Zjistit, co sneses a porad neco do sebe cpat. I kdyz to nekdy bylo tezke do neceho kousnout, tak potom bylo vzdycky lepe.
A kdyz je opravdu hodne spatne, tak prodavaji v lekarne tabletky na nevolnosti v tehotenstvi a pak taky lizatka. Tak to zkus. Treba to pomuze...
A jak pise Leninka - Rennie na paleni zahy.
Není tady
Mně ze začátku pomohly ty lízátka. Že ranní nevolnosti, prd, já je měla taky celý den Sice ne moc, ale byly. Jinak cucat něco na pití mi pomohlo..
Není tady
Rano neco sladkeho. I kdyz dneska jsem se napila sladkeho caje a za chvilku sel ven...
Není tady
Ahoj, mě pomáhalo než vstanu něco sladkého pojíst, kousek sušenky apod. Čerstvý vzduch a k pití studený jablečný džus Tak hodně sil, občas je to zvracení na zbláznění, ale prostě to k těhu patří a určo to přejde! Já už teď blindím jen vyjímečně, ale je pravda, že za ty první 3 měsíce jsem zhubla 3kg a blbě mě bylo někdy ráno, v poledne, večer...
Není tady
Ahoj,
v lékárně se dají koupit Emesin tablety - jsou přírodní, žádná chemie. Obsahují kys. listovou a extrakt zázvoru. Pak Ti může gyndař napsat Torecan čípky, ale ty jsou spíše už až když zvracíš hodně, že se nemůžeš najíst a ani napít. Jinak bych je asi nebrala.
No a jinak, jak už psaly holky, něco sladkého, hlídat si žaludek, abys nehladověla, vychlazené ovoce nebo džusík a čerstvý vzduch. Každému ale zabírá něco jiného, takže zkoušej a sama časem příjdeš, co zrovna tobě dělá dobře. No a na pálení žáhy si můžeš koupit v lékárně pastilky rennie.
Tak hodně sil a doufej, že budeš mít to štěstí, že tě ty nevolnosti přejdou skutečně po 3 měsících.
Není tady
Tak já brala v prvním těhu tabletky Ginger (přírodní preparát se zázvoru)..pak mi sestřička poradila oblbnout žaludek něčím studeným...takže nanuk, vychlazená Coca-Cola, teď mi pomáhá hodně vychlazená dětská přesnídávka...pěkně jemně kyselá a studená nebo vychlazený jablečný džus...po ránu mám u postele piškoty, tak si jich pár schroupnu a hned je to lepší...no a přes den každou chvilku něco uzobnu..nemůžu se vyloženě nacpat, to mi je pak ještě víc špatně. Holka drž se...je to nepříjemné, taky je mi špatně celý den....někdy víc, někdy méně...je to jako na houpačce.
Není tady
mne zaberalo často jesť, aj každú hodinku. dobre mi robilo chladené-nápoje, ovocie, nanuk. ale realita je aká, že som vracala kedykoľvek, zle mi bolo nonstop a lepší sa to až teraz. musíme to holt vydržať
Není tady
Ja jsem taky pro zazvorova lizatka (nejvic mi chutnaly cervene) a vychlazenou coca colu. Nepomohlo to sice uplne, ale vzdycky se mi na chvili ulevilo Nezbyva nez vydrzet a doufat, ze to po prvnim trimestru prestane
Není tady
ahoj,
jednoznačně rennie na žáhu, na zvracení mi trochu pomáhala cola s ledem a nepít na prázdný žaludek.Jinak já patřím k té menšině, která zvrací i ve třetím ttrimestru, takže jsem vyzkoušela vše včetně lízátek, leč bezúspěšně
Ale tím se nezabývej, většina holek si najde, co jim dělá dobře a zpravidla mají po třech měsících pokoj
Není tady