Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 1. 2010 9:20

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Káva do presovače

Děkuji za tipy!

Není tady

#27 24. 1. 2010 11:38

miaa
♥♥♥♥♥--

Můj žaludek robustu odmítá, je mne z ní špatně. Arabica nevadí. Jestli chceš být za fajnšmekra, navštiv miniprodejny dovážených káv, kde si vybereš, namelou ti to přesně do presovače (tedy melou na různou "jemnost) a máš tam původ i druh kafe. Můžeš na místě i vyzkoušet, dát si tam malé kafíčko. Stačí koupit v  5 dkg. V Ph třeba Kaprova ulice, fakt miniprodejna.
Když chceš být obyč. kafařka, tak hlavně kupuj Arabicu. Já třeba jednou dostala z Etiopie kafe. Namleto nahrubo, na turka přím hnus na pití. Tak tam stálo a stálo to kafe a když po letech! byla nouze, tak jsem si doma znova umlela na svém mlýnku a udělala italské kafe (taky princip presa), tak jsem se nestačila divit, jak lahodné kafe to bylo.

Není tady

#28 4. 12. 2012 20:17

spanysek
♥------

Ahoj, zkus se mrknout na reklama tam najdeš opravdu různé druhy kvalitních káv, já si ted oblíbila kávu belgické pralinky, no vynikající!!!

Není tady

#29 19. 2. 2013 23:29

KatkaNov
♥------

Podle mě je nejlepší káva od Gaetano Daneli smile http://gaetano.cz

Není tady

#30 15. 12. 2013 23:15

JohankaDl
♥♥-----

Na presso je nejlepší si kávu namlít doma, proto kupuju zrnkovou (poslední dobu od Oxalisu - http://www.oxalis.cz/zrnkova-kava/cz/c-1184/ , protože mají nově pražírnu - http://www.oxalis.cz/prazirna-oxalis/cz/t-471/ a jsem si tak jistá čerstvostí a kvalitou), je prostě taková výraznější a plnější smile

Není tady

#31 8. 11. 2014 17:21

xTerezax
♥------

muzzle napsal(a):

Ahoj, dostala jsem preso, jenže nevím, jakou kávu používat. Preso nemá zabudovaný mlýnek, takže mletou. V Makru mají samé zrnkové. Mám raději jemnější chuť. Tak poraďte jakou používáte a kterou nedoporučujete. Díky.

Co takhle káva Kostarika? Tu mám velice, ale velice ráda!! I když máš zrna, nevadí, v krámku s kávou Ti to namelou a je po problému smile

Není tady

#32 13. 11. 2014 10:11

miaa
♥♥♥♥♥--

Můj žaludek neomylně pozná, zda piju Robustu nebo Arabicu. Prostě už ani vůně mne nesedí a dostanu z robusty křeče.
Doporučuji koupi arabicy z různých zemí v růžové 7,praha. Kluci umí výborné kafe, asi jsem na nich už závislá. Umelou ti to tam, vysvětlí, poradí.

Není tady

#33 14. 1. 2015 13:56

aaaKveta
♥------

miaa napsal(a):

Můj žaludek neomylně pozná, zda piju Robustu nebo Arabicu. Prostě už ani vůně mne nesedí a dostanu z robusty křeče.
Doporučuji koupi arabicy z různých zemí v růžové 7,praha. Kluci umí výborné kafe, asi jsem na nich už závislá. Umelou ti to tam, vysvětlí, poradí.

Fakt to takhle poznáš? No páááni, tak to čučím! Takže jedině Arabica? A nenakupuješ v Praze 9, Libeň taky? Tam mi někdo říkal, že je taky super "obchůdek" na tohle.

Není tady

#34 3. 2. 2016 1:11

helca7
♥------

kopi luwak mi prijde nechutna, tyjo pit neco, co vykaka ptak, no nevim, clovek uz se musel asi fakt zblaznit big_smile a jeste za to platit takove penize. Nicmene k tematu urcite volte cerstve prazene kavy, my bereme od http://www.gourmetkava.cz , prima ceny a fakt cerstva, voni i pres balik, nicmene najdete si klidne jinou prazirnu, dulezite je tu kavu mit cerstvou, chleba taky nejite 1 rok starej smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí