29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andri napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
A
AAAndri kočko moje strašně mooooc gratuluji...jsem na tebe zrovna vzpomínala kdy druhý a ták a pak to po příjezdu od Márci hned čtu..Fool, děkujiiii
jste mě drbaly s Marcelkou joooo?
a co vy? nechystáte se na?
No tak to by jsme si nedovolili ale říkala jsem že se tady fakt rozrhnul pytel s mimi a já zááávidím...já až za 3 roky,nejdřív si chci dodělat VOŠku a pak do toho jít znovu..musíme stejně zas naumělko tak si to můžem na plánovat a jeslti to půjde...uvidíme,ale chtěla bych hned
Není tady
Jé koukám,že i Cizinka..teda holky to je super
Andri já mám narozky 4.2. ..a nějak před tím bych měla dostat Ms..takže bych nedostala a měla krásný dárek k narozkám
...jo a mimochodem,Mudr už mi napsal hormony,tak třeba se zadaří i díky tomu
Není tady
Díky kočko ..a metr nemám,abych na to pořád nemyslela...ikdyž metrem to asi nebude
Není tady
kačí,cizi-cerny uhlí by se nemelo,je to napsany v pribalaku-ja ho studovala,jak me postihl prujem na vanoce...
Není tady
Andri napsal(a):
Fool a jakou VOŠku? máš odloženo?
Luci, jsem si říkala, že nemáš metr...no tak moooc držím palce na krásný dárek a budu tě dál kontrolovatvěřím, že hormony zaberou
no právě že odloženo nemám a nechci odkládat..mám za sebou zimní semestr prváku a je to na tři roky tak až to dodělám(jeslti jí dodělám ) tak pak do toho půjdem,bojím se odkladu,že bych to pak nedodělala a se dvěma dětma dojíždět do Plzně
ty jo to bych se zcvokla
jo a studuju očního optika
Není tady
no vidíš meg a to bych bejvala řekla že se smí...no zase jsem chytřejší no snad se to bude ještě někdy hodit
Není tady
kaci-ja prave myslela taky,ze se muze,ale v letaku je ze nee...ale zase treba to jde,ale vyrobci se chrání..
Není tady
Ono se hlavne nesmi skoro nic...to je snad v kazdem letacku u leku, ze az po porade s lekarem...si to nikdo nechce vzit na triko
Andri uz mam objednano u dr.... vypocitali mi to na 9.2. prvni navsteva
Varim nam super obed, ryze a varena mrkev, no to mame po ty zranici v sobotu jako odtucnovak
Není tady
Nazdááár holky
teda valím bulvy
Moc oběma těhulkám gratulujeme a hlavně držíme pěsti,at je všechno ok
Není tady
já nevím ono je to tak že se prostě chrnání ty farmaceuti, já když tenkrtá v tom 16tt měla 40 horečky atk jsem šla k mojí mudře a prej že zrovna byla na nějakým semináři a vytáhůa nějakou knihu a hned začala co všechno můžu, že je pry lepší dát nějaký léky, samože po poradě s mudrem a vyléčit to během 3 dnů než se plácat v horečkách, který ten plod ohrožují, týden...takže toť moje zkušenost, ale já si stejně myslím, že to vaše kadění bude tak max na dva dny...
Není tady
Cizi,no jo mám náskok
Jedině,že bych vás zkusila ještě dohnat a rychle otěhotnět
Není tady
se mnou nepočítejte
Není tady
Tak jsem se trochu prospala a teda neni o moc lip...teda bricho uz me nejak neboli, ale je mi zima, boli me vsechny kosti...proste asi fakt strevni chripajzna
Jo a svagrova volala v poledne, ze taky zvraci a ma prujem a to jsme se s nima cely vikend nevideli, takze fakt neco lita ve vzduchu.... Jsem myslela, jak reknu tchyni, at si vezme odpo Maxika a ona mi povida, ze jde hlidat svagrovy malou.... no tak jsem zase ostrouhala....hlavne ze me sem chodi otravovat porad, ale pomoc to teda moc ne! No nic jdu nejak zmobilizovat sily a jdu si hrat s Maxickem...
Není tady
no cizi to je pech s tchýní to taky miluju otravovat to jo ale když je potřeba pomoct...
já naflákala prádlo do pračky, pověsilla naflakala další uklidila kuchyň, pustila pekárnu s chlebíkem, a ještě vysát v obýváku po tý čuzině malý a bude hotovo...a zítra počítám budu žehlit, no možná si to nechám na středu an topstár a džungli rtěnek
Není tady
ahoj...
ty jo.. Cizi.. lituju Tě.. hlavně, ať to nemá nějaký neblahý vliv na
Já se taky zdržuju těhotnění... až tak min rok a půl
kdo má chuť .. fotky z návštěvy Fool na rajčeti.. ( je jich zase neskutečně.. už jiná nebudu...
)
Není tady
u nás teda pořádná obleva... sníh se sune ze střech.. rány jak z děla.. všude mokro... ani se sníh pořádně nedá odklízet, jak je to těžký.. njn.. škoda.. zase nevylezeme pár dní z baráku.. Vojta dostal včera neskutečnou rýmu a venku děsně mokro.. bych ho okamžitě mohla ždímat.. a musíme být fit.. za 3 týdny jedeme na hory.. Ale ted začít mrznout.. tak máme kluziště všude.. no nevím co je lepší..
Není tady
jo holky.. napadlo nás s věrkou, co udělat příští rok jarní/letní sraz v chatičkách.. jako bejvávaly tábory.. ?
Děcka už budou větší... školkový.. a byla by to příjemná a určitě zábavná změna.. chatičky, venku táborák.. v lese bojovka.. to by bylo príma , ne ?
Není tady
hele Cizi, taky jsem jedla v týdnu brufeny, neboj, to vydrží no hlavně, ať už ti přejde...mě tak napadá, že si asi i společník s ženou odnesli pěkný dáreček z toho oběda co
?
Eweli, tak šup do třetího
Kačí, teda ty jsi pilňaska, u nás to je jako po výbuchu, ale místo úklidu jsme šli do cukrárny
Marcel, jdu to omrknout, se těším na fota...u nás taky obleva, jezdí tu hasiči a sundavají to ze střech, má Tobík vzrůšo
tak jsem si koupila další testíky a vitamíny, tak mám dobrou zásobu
Není tady
Tak jsem se byla podivat na manzu, ten spi v loznici a rikal, ze na nej skocila regulerni chripka...a aby toho nebylo malo, Maxik ma taky prujem, me fakt klepne :dubom:
Marci vy budete ta druha varka tehuli odsud...ty, Leeni a urcite se jeste nekdo najde
Není tady