29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobré ráno
mě dneska hned od rána bolí hlava, musím si jít udělat kafe
u nás v noci trochu pršelo, teplota je na nule, takže se ze sněhu dělá pomalu ale jistě břečka...což mě štve, radši trochu mráz než tohleto
dneska snad přijede ta švagrová mi popřát, tak udělám nějakou pomazánku, nemáte někdo tip???
aspoň mám ze včera oběd-kachničku, jen musím přidělat zelí
Není tady
Andri no já jí taky ráda, ale máme jí skorem pořád...mám ráda i tu z těch krabích tyčinek, no ještě uvidím, co tu doma vůbec mám za ingredience
dárečky?....ani to nestojí za řeč...od manži kytku, od tchýně kvetoucí čaj...vypadá krásně, ale chutná jak vařená tráva!!! a dneska uvidím co švagrová, ale taky počítám s kytkou....
dneska mě zase tchýně naštvala, teda vlastně už od pátku...jak něco není podle jejího gusta, tak je nabručená, nebo se mnou vůbec nemluví
Není tady
Andri napsal(a):
Silwi
.... se tu roztrh pytel
![]()
![]()
Andri, to je jenom dobre Ale desne to leti... za par dnu bude Daneckovi 10 mesicu a ja se pristihla, ze "zavidim" tehulim... Kdybych nemela takovou praci, jakou mam, jdu do tretiho
Není tady
Cau holky...
Tak ja nevim, kdo na nas co poslal, ale v noci jsem byla asi 10x na WC, sedela na mise a pritom zvracela do bidetu...fakt dobry procisteni trubek...a je mi teda hrozne...jak vstanu tak se mi mota hlava...a musim jit na zachod... Maxik ma taky prujem, rano mel proteklou plenu a mel to i v postylce... ale jinak vypada z nas relativne nejlip. Fuj me je blbe, ze nemam ani tuzku
Není tady
ahojte
cizi já přísahám že my ne, ale manža včerejšek taky proseděl na wc...naštstí do večera klid a večer...jo večer se zachvěla země a pořádně
Není tady
No Kaci u nas se zachvel jedine zachod
A jak se virozy co nejdriv zbavit? Co muzeme jist, ne ze bych teda mela nejakou chut k jidlu, spis mam zizen a piju cernej cajik
Není tady
no neděle zvlášť ráno nic moc, měla jsem nějakou blbou náladu, tak pak jsem šla na hodinovou prochajdu v rychlým tempu a vyvětralaljsem si hlavku no a pak super no a večer...uff až jsem se ptala s kým to tam na ledovci trénoval
cizi manža byl taky na černým čaji odpo k němu pár piškotů a večer už měl lososa s bramborem a dobrý...
Není tady
clare-a co nejakou pomazanku na MMB??
cizi-at je brzy lip,holku tu uz napsali,co muzes
kaci-teda,tak to je super!!
Není tady
jo a cpal se živoč. uhlím a imodiem
Není tady
Andri napsal(a):
Silwi
.... se tu roztrh pytel
![]()
![]()
Ahoj No Andri nekeeeeeeee
tak to je super,moc gratuluju a drž mi místo v podzimnátkách,jasný
Není tady
Ahoj Luci, jojo, už to tak vypadá, teda // jsou od pátku, krásně sílí, stejně jako u Tobíka, mnohem víc, než tehdy v září..... tak jsem v klidu, už je to jenom na prďousovi, se musí držet zuby nehty
Cizi, jsem blbka zapomněla na to těhu!!! to je jasný, že bez léků
Není tady
Andri kdy se chystas k doktorovi?
Jinak jsem volala mamce a rikala, ze pripadlo pres noc urcite 20 cm snehu...ale ze jsou plus tri stupne, takze bud zacne prset nebo snih s destem, ale ze je tam krasne...jak v mrazikovi, uplne si to umim predstavit!!!
Není tady
Ahojky Berušky...
Márci ještě jednou sem..velkééé dík....však víš
AAAndri kočko moje strašně mooooc gratuluji...jsem na tebe zrovna vzpomínala kdy druhý a ták a pak to po příjezdu od Márci hned čtu..bomba...držím vše co mám
Cizi ať jste brzy fit,střevní virozu nezávidím,ojoj a také gratuluji
Není tady
cizi ale snad živočišný by se mohlo ne?
Není tady
Fool-pick napsal(a):
A
AAAndri kočko moje strašně mooooc gratuluji...jsem na tebe zrovna vzpomínala kdy druhý a ták a pak to po příjezdu od Márci hned čtu..
Fool, děkujiiii
jste mě drbaly s Marcelkou joooo ?
a co vy? nechystáte se na ?
Upravil(a) Andri (18. 1. 2010 10:46)
Není tady