29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky,chtěla jsem vás poprosit, naše malá nám včera předvedla, že už vyleze /spíš teda vypadne/ z postýlky, kterou máme samozřejmě na nejnižší polohu tj.54cm od matrace nahoru, potřebovali jsme tedy koupit nějakou kde rošt jde dát skoro až k zemi.... Jakou máte postýlky vy a kolik cm máte od matrace nahoru.....
Normální postel u nás nemá smysl, protože zatím nemá vůbec odhad, takže by z ní na 100% padala po hlavě dolu jak ji znám....
Děkuji za tipy
Není tady
Taky máme 54 cm. Spíš než novou postýlku bych vyvrtala další dírky, aby šel dát rošt ještě níž. Třeba u té naší by to šlo ještě o max. 15 cm níž (akorát už by pak nešla stahovat postranice).
Já myslím že to by asi nepomohlo, zase by tam vznikla zespoda mezera, ne?
A co koupit nějakou tu postej jak mají třeba v ikey? Jsoui tam ty postranní prkna že v noci nevypadne a přes den může vylízat sama jak chce
Není tady
Abby21 napsal(a):
Já myslím že to by asi nepomohlo, zase by tam vznikla zespoda mezera, ne?
to je fakt, to by se muselo "nějak" vyřešit
Vím, že to u nás na batolatech kdysi řešily maminy tím, že odmontovali šprucle, a je to lepší vylézt dírou než přelejzat.
Nás se to netýká, Marky spí se mnou v posteli od mala
Není tady
nas filipek ked ukazal ako vie preliezt postielku a vysvihnut sa, chcela som kupovat tiez postel... ale kym sme to stihli vyriesit tak ho to zasa preslo... som mu dorazne vzdy povedala ze to nemoze robit... on to teda robil hlavne vecer ked protestoval spanie, to bolo na lebo hned som tam musela letiet nech nepadne ako hnila hruska... obdobie preslo a v postielke je stale... ale sestra to riesila ze dala miesto postele na zaciatku matrac rovno na zem a este paplon ak by sa skotulala...
Není tady
Andrejko, nam se tohle stalo myslim uz nekdy v listopadu, nechtel spat a najednou rana a panacek lezel s revem na zemi. Pak jsme si mysleli, ze ho to neodradi a bude zkouset znovu a pilovat techniku, ze budeme muset neco vymyslet. Ale ted je to ve stadiu, kdy vyleze, takze pulkou tela je v postylce a pulkou ven, ale uz se boji se prehoupnout. Takze se to vlastne uz neopakovalo, ale i presto mu co nevidet budeme kupovat postel s postranici a postylka zustane pro druheho prcka.
Rozi je teda sikulka odvazna, ze i pres ty pady porad preleza Tak snad krome velke postele prijdete na neco jineho, vhodnejsiho
Není tady
máme postylku, kde se vyndaji dve sprusle a mala vyleze sama, naucila jsem ji vylejzat a lezt dovnitr aby si nenabila kokos. a je to...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
máme postylku, kde se vyndaji dve sprusle a mala vyleze sama, naucila jsem ji vylejzat a lezt dovnitr aby si nenabila kokos. a je to...
Jo jo, přesně jsem to takhle myslela, ale napsala asi blbě nesrozumitelně
Není tady
Holky, díky za reakce
Žlutí , u nás to dolejc nejde, pak by tam fakt byla díra....
Ta postel z ikei pro nás nic neřeší, líbějí se mi moc, ale mála je fakt ještě prdlouš ,skáče v ložnici po posteli,a nechytat ji, tak letí po hlavě na zem, když ji něco vysvětlujeme,tak se to s žádnou odezvou moc nesetkává....
Nejlepší se mi zdají zatím ty šprusle, dovnitř by jí to šlo na 1000%, ro se nacpe i do té nejmenší skuliny,ale ven by chodila určitě hlavou napřed
Není tady
Nicolka mi vylézá z postýlky už asi půl roku, taky jsem to zjistila náhodou, když visela přes.
Nemáme polohovatelné bočnice,ani vyndavací šprušle, při koupi postýlky jsem nevěděla k čemu by mi to bylo dobré , tak jsme na chvíli prostě převrtali postýlku,tak,aby byla jedna bočnice níž a tudy mohla Nicolka vylézt. My ale máme z jedné strany postýlky naši postel,tak je to jednodušší.
Jenže Nicolka z postýlky utíkala a jednou na otázku tatínka, jestli má postýlku zase zvýšit, řekla ano,tak tatínek nemeškal a bočnici vrátil zpět. Chívli byl klid,ale pak se Nikča naučila přelézat jen na stranu postele. Dostala instruktáž a i když si nejsem 100%jistá, že se nemůže nic stát,tak sama vyleze i vleze do postýlky kdy potřebuje. Postýlku máme taky na nejnižsí pozici. N. v noci hodně cestuje po postýlce,tak velkou postel ještě neřešíme, protože by mi určitě spadla.
Není tady
Teď jsem na to koukla, a u nás by to šlo asi o 8cm níž, aniž by tam byla mezera, ale když to u Andrejkovic nejde, tak je to pasé. Otázka taky je, jestli by takový kousek vůbec něco řešil.
Já bych taky odmontovala nějaké šprušle. Jednu dobu jsme to tak měli taky, ale když začal pak už pravidelně vylézat, tak jsme koupili postel - ale to byl o kousek starší - skoro 2,5 roku.
Není tady
Andrea - nám se zas Kája v malé postýlce neustále motala do šprušlí, každou chvíli měla zaklíněnou ruku nebo nohu, takže šla taky vlemi brzo do větší. Máme postýlku z Ikey, s tou zábrou, a kvůli tomu jejím vylejzání (vypadávání) jsme jí ze začátku dávali ještě vedle postele tu matraci z té malé - než se naučila normálně si slézt
Jinak ta postýlka je opravdu nízko nad zemí takže i když občas vypadla nic se nestalo, max. si odřela bradu o koberec :-)
Není tady
Andrea - jsem teĎ u našich ale večer budu doma tak ti to změřím a napíšu Jinak postýlka je to tahle
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S39823978
Není tady