29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi - taky Tě obdivuju s tím pravidelným hlídáním... neříkám občas, ale... a to vstávání brzo by mě taky nebavilo...
a přeju, ať je Nelince brzo líp!!!!!!!
Marti - už by se ti vaši měli vrátit, to je síla, co Ty zkusíš
Luci - ajaj, angína - tak hlavně, aby ji nedostali i ostatní... nebo rodičové
Upravil(a) Berka (20. 1. 2010 14:28)
Není tady
Holky co se děje na tom Haity je děs!To snad nemá konce!
Tady se vybírají peníze přes Charitu.
Nelinka už se dnes po 3. pokakala jako prasátko,tak asi to budou zubáky.
Jo a teď mi psala švagrová.20.2. jsme pozvaní na křtiny Amálce.
Yvetko to jsi fakt borka,že to kojení nevzdáváš!
Není tady
Ahoj
Tak celý dnešní den stále překládají ten kamion. Je to stavební materiál asi na takový ten "montovaný" dům (asi nebo prosě materiál). Od stěn, přes okna a izolaci všechno. Trvá jim to celkem dlouho. Ale kdyby jim třeba chtělo něco spadnout za plot (k nám) nezlobila bych se tady by se to taky upotřebilo.
Kamiony občas nějaký projedou ale ne moc, bydlím ve vesnici 2km od Ústí nad Labem. Je tady takoví pidi točna tak jí využili, autobus stejně už nezajíždí přímo na ni.
Na Haity je to neštěstí. Přiznám, že jsme ještě nepřispěli. Když byli povodně u nás, prostě jsme zavolai starostovi postižený vesnice domluvili co potřebují nakoupili a dojeli. Tenkrát jsme kupovali omítkový směsi, barvy, protiplísňový prostředky a tak. Byli jsme tam v sobotu a neděli pomáhat (kluci obouchávali omítky a holky přebíraly oblečení). Na organizovaný konto jsme neposílali. Nějak nemám důvěru 100%. Teď ještě popřemýšlím, myslíte ten UNICEF?
Ještě k těm autosedačkám. Je nějaký rozdíl (funkční) mezi http://www.spuntik.cz/storchenmuhle-sta … tosedacka/ a http://www.spuntik.cz/recaro-sport-tren … acka-2010/ já nějak kromě vyšitý značky a barev nic nevidim. I v obchodě se mi zdáli stejný
Upravil(a) Pavka (20. 1. 2010 18:17)
Není tady
Ahojky, díky všem za držení palečků, uvidíme, jak dopadnu, nabrali krev, zítra má zavolat mudr. a domluvíme další. Každopádně mám dnes natočené ekg a další předoperační vyšetření a pokud to krevní výsledky dovolí, tak mi konečně objednají na termín a bude, fakt jsem nevěřila, že se někdy budu na operaci těšit, no jsem asi praštěná, ale opravdu už se těším, až budu mít po ní a bude to zase lepší. Tak držte palečky i na zítra, ať mi konečně objednají, protože moc se jim do toho pořád nechce, nepostupuje to tak, jak by mělo
Jinak M. je na noční, takže bojuju sama, uvidíme, Ondínovi začíná opět kašel, něco nového u nás a kluci zase řádili jak černý ruky, nějak to poslední dobou zvládám natěsno.
Zuzi, tak na křtiny jdete? Paráda, určo si užijete, to je fajn.
Ke střechám, je to děs, všude to taje a nic s tím, na dveřích máme ceduli, pozor padající rampouchy a přes ten vchod do baráku z chodníku asi máme přeletět či co
Není tady
Pavli, ty sedačky vypadají super, já měla takovou vyhlídlou taky, ale M. zamítnul, protože byla moc široká, bohužel u nás se musí koukat na rozměry kvůli tomu, že máme vzadu dvě plus podsedák, takže jedeme na centimetry.
Není tady
Ahoj,
dnes se u nás spí už od 18:40, protože jsme měli přetrhaný polední spaní. Taťka vzal Erika na výlet, takže spal jen 20min cestou tam a 20min cestou zpátky a pak už nic. Uvidíme jestli bude kolem půlnoci zase na dvě hoďky vyspáno No a to naše trdlo snad i kdyby bylo celej den bez mlíka tak se prostě toho čaje nenapije. Mlíko měl ráno v 7:45, po desátý když vyrazili na ten výlet mlíko nechtěl a dal si ho až ve 13:15 když se vrátili a čaje se za celou dobu ani nedotknul
No nic, mlíkem se pak zavodnil do večera ještě 3x.
Fidor my jsme posílali standardně nějaký dms - posílali jsme na to konto Člověk v tísni, to je myslím dost věrohodné. Teď jsem četla že Češi už darovali přes 33 milionů, ono by stačilo kdyby každý v republice poslal alespoň tu jednu dms a je to pěkná suma. Je to fakt hrozný, já ani nejsem schopná se na to dívat, protože je mi z toho vždycky strašně zle (myslím psychicky). Nejhorší na tom je, že tam naprosto nefunguje vojsko ani žádná jiná organizace která by tu pomoc rozdělovala aby byla pořádně využitá. Ve s rovnání s tímhle je potom nějaký soud ohledně auta naprosto banální
Ohledně autosedačky, dostali jsme za nějakou protislužbu použitou od kamaráda a máme Ferrari Cosmo http://autosedacky-prikryl.cz/_c100425_ … cosmo.aspx už jí používáme asi dva měsíce, jde totiž otočit i po směru i proti směru jízdy a polohovat když dítě usne až naležato, je fajn, jsme spokojení a Erik taky, ve vajíčku už se mu sakra nelíbilo.
Holky a ještě jsem se chtěla zeptat kdo vám bude zpracovávat daně za loňský rok - myslíte že stále zaměstnavatel? (Mám na mysli ten "blbej růžovej formulář" , teď mi zrovna přišlo potvrzení ze staveb. spoření o zaplacených úrocích a to jsem vždycky dávala účetní aby mi to tam zahrnula...
Není tady
Sylvi držím palce aby ti to dopadlo dobře
Není tady
čau holky,
Zuzí - nejsi v tom sama, Vojtín od rána srandí o 106, leze mu dvojka nahoře, tedy má jí už půlku venku, ale jaksi jsem si toho ani nestihla všimnout, protože normálně se mu do pusiny nedá šáhnout.
Autosedačku máme Recaro - chtěli jsme rovnou 9-36 kg, a je super, sice ještě leží zabalená v krabici, ale už se bude muset namontovat, protože Vojtovi se ve vajíčku moc nelíbí, a já teď moc často nejezdím, takže tu chvilku to ještě vydržel.
KOtr - daně by měl dělat zaměstnavatel, ale můžeš si je udělat i sama, když budeš chtít, já tedy ne, dám všechno do práce a pak jen budu čekat, že mi taky něco pošlou zpět.
Přiznávám, že jsem ještě nic neposlala na žádný konto.
Sylvi - držím palčáky!!!
Pavlí - vy jste fakt jak ve filmu Ať žijí duchové (můj oblíbený), jen kdyby vám tam taky něco přistálo.
Silw - takže máš taky doma veselo.
V noci se vrací naši , huráááá, tak pes je už OK, dostal tři inejkce antb, takže zabrala a už konečně žere a pije, fakt jsem ráda, že to přežil, protože vysvětlovat našim v sms, že umřel, to nevím., asi bych jim to nenapsala.
Ty rampouchy a sníh nad vchodem, to máme taky, takže domů peláším jak Bolt.
HOlky, jak se sem vkládá to video, je mi jasný, že to musím umístit někam na web a pak dát odkaz, ale jak????? Někdo poraďte.
Není tady
Pavlí ta autosedačka Recaro má zesílení a vyztužení okolo hlavy + trupu proti nárazům, a bočním nárazům , a vyhrála nějaký testy v Německu ( a Němcům já věřím, ty všechno testujou a dobře). Tu druhou autosedačku ani neznám, radši jsem dala přednost osvědčené a prověřené značce , ale tím nechci tu druhou sedačku nějak hanit, to ne.
Není tady
Ahojda nějak nestíhám reagovat nějak toho moc nakecáte
Ten sníh je fakt hroznej mám úplnou hrůzu, když někde jdu tak futr čučím nahoru:lol: děs.
Jinak autosedačku máme poděděnou Maxi Cosi, ale kterej tip to je fakt nevím, ale jsme maximálně spokojená.
Na Storchenmühle jsme koukali jako první, ale nakonec jsme změnila názor, že bych chtěla vidět jak zůstane v dobrém stavu po celé roky když je až do 36 kil a nelíbili se mi na ní opěrky na hlavičku .
Silv ať ti dopadnou výsledky dobře
Dneska jsme byly na plavču tak trénujeme potápění na delší vzdálenost a docela to malá zvládla jsme měla strach aby se pak nebála.
Teda Zuzi to je síla s malou no hlavně, aby to byly jen ti prdíky chuděrka malinká
Kotr mě dělali daně v práci a už je mám podepsaný
No a víc si nepamatuju tak se ostatním omlouvám
Není tady
Děkuju za info k sedačkám, my právě chcem ještě tu 9-18 a zřejmě asi se nám víc líbí ta Recaro Young http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?zbozi=1176363 (i když vím, že King je taky dobrej a chválenej).
Pavli - nám pán v prodejně říkal, že Storchenmuhle je levnější verze Recara (že se to ale jinak snad dělá ve stejně výrobně, ale aby byla nákladově níž) V čem je ale rozdíl, to přímo neříkal.
Kotr - růžovej papír, jak říkají holky, mám ho jen doma na podpis a dovyplnění a vracím do práce na zpracování
Sylvi - tak držím pěsti, ať máš výsledky ok a můžou Tě operovat! a jinak ten pocit, aby to už bylo a že se vlastně na operaci těší - ten znám!!!
Marti - tak fajn, že pejskovi je líp a i že už se vaši vrací, uf, aspoň si trochu oddychneš!
Není tady
Ty brďo, Jani, krásný fotky - malá je kouzelná!!! jsem koukala až teď... a celkově vám to moc sluší! a jak se i pěkně smála v tom ateliéru - super!
a jak má hezky sladěnej nočník a dudlík - fakt povedený!
Není tady
Marti s tím vkládáním videa - já se prostě zaregistrovala na www.youtube.com (navíc je to už česky) a tam pak už jenom klikneš po přihlášení na tlačítko nahrát, najdeš si to ve svém PC a nahraješ. Pak už jenom zkopíruješ odkaz na stránky když máš to video puštěný a vložíš sem
Není tady
Já jsem trdlo, tak až teď jsem se podívala Janičce na ty profi fotky - fakt náádhera!!! Eliška je rozená fotomodelka
Není tady
Ahooooj,
Sylviiii, taky držíme palečky
Zuzko, na to hlídání bych se fakt vybodla, vždyť to je normální zneužívání
Kotr, to je fakt síla s tím vašim autem. To je bezmoc, co? Já se nedivím, že někdo někoho zmlátí, protože to co některý lidi dělaj, je fakt vrchol a člověk k tomu přijde jako slepej k houslím!
Já taky ještě nemám dořešenej spor s tou mrchou kvůli tomu přebalováku, ale nemám energii se dohadovat s někým tak vyčůraným, pokud nemusím. Ty musíš, když tě ještě žaluje... to je mi tě fakt líto a držím všechny palce aby to brzy skončilo, dopadlo to v tvůj prospěch a dal ti hajzl pokoj!
Beru, my máme právě Römer King..
Není tady
Ahoj holky,
dnes asi poslední, co???
KOtr díky za info, na youtobu zaregistrovanej je Jirka, tak snad to nějak zvládnu, ale není čas si s tím hrát, když rarach usne přes dne, tak většinou odpadnu vedle něj taky. Večer se snažím aspoň něco podělat doma a pak taky něco přečíst, zkouknout, a tak.
Jani - fotky fak super!!!! Taky jsem ostuda a koukala jsem až teď.
Tak já jdu do hajan.
Není tady
Prvníííí
Tak už jsme po snídani, Míša ve škole a M. chrupká po noční, ještě dneska na noc a je do pondělí doma, tak si trochu odfuknu. Potom mi má volat mudr ty výsledky, tak jsem napnutá jak struna, doufám, že se to zlepšilo oproti minule.
Náš čoklín už má zase falešnou březost , to je síla, chodí tu věčně po bytě a kvičí, jako kdyby nestačili prcci.
Na youtube musím juknout a vytáhnout tu kameru, jsem normální ostuda.
Marti, tak už jsou vaši doma viď, to je úleva, o starost míň
Není tady
Dobré ráno!
Silvinko jsem strašně ráda,že za náma chodíš nakukovat!Už jsi tu strašně chyběla!
Marti tak jaká byla noc??????U nás o něco lepší.
Včera jsem zjistila,že Nelince jsou už malé papučky,takže dnes jdeme koupit větší.Ale až bude trochu tepleji,teď do toho mrazu se mi ale vůůůůůůůbec nechce.
Kotr mně daně zpracovává účetní od manži z práce.Takže jsem moc ráda!Ale jinak nevím,kam bych to dala.
S tím soudem ať už je to za váma!
A jsem ostuda,protože jsem ještě neviděla Janiččiny fotky,tak jdu na to!
Není tady
Tééda Jani, ty jsou parádní. Ještě jsem je taky neviděla , fakt se povedly.
Zuzi, díky
Já je taky budu muset nechat vyfotit, chtěla bych všechny tři najednou, ale nevím, kdo to zvládne.
Není tady
dobré ráno
Verunka v noci v pohodě....Filip mi vyzvracel večeři, takže nastupuje přísná dieta...asi jsem byla moc benevolentní
Sylviku super, že sem chodíš....a moc držím palečky na výsledky a aby už se to pohnulo
Janičko fotky jsou nádherné, fakt bomba
Martinko, tak snad už ti ubyde starostí, když se rodiče vrátí
tak já musím jít taky prozkoumat autosedačky, malá už je tak tak ve vajíčku
Kotrmelí...moc držím palce
Zuzi at jsou ty noci čím dál lepší
Není tady
Tak volal mudr. jaterky sice pořád na ...., ale víceméně, protože bez operace se evidentně nepohnou, tak mě objednali, takže 12. února jdeme na věc , maličko obavy jsou, ale snad bude vše dobré.
Luci, ještě jezdíte ve vajíčku? Tý jo, tak Ondín už asi dva měsíce jezdí ve velký, tak ono při jeho mírách - takový vajíčko nevyrábí
Odpoledne musím pro pleny, do lékárny a do drogerky pro gel do myčky, počkám až vstane M. a objedem to autem, pěšky by to bylo na dlouho, protože je to na rozdílných koncích města a to me se v tomhle počasí fakt nechce, dávat procházky min. na 4 hodinky s Pátínem.
Jdu juknout na nějaký receptík, piškotový těsto můžu, tak upeču nějakou ňamku, včera konečně dorazil nový mixér, tak ho prubnu, před rokem jsem si vánoce kupovala tyčový ponorák fagor s vybavením a neměla jsem ho ani rok , tak mi to docela naštvalo.
Luci, pokud Fída zvrací, tak určitě dietku a odleví se mu, já už dietku mám měsíc a je fakt, že tvaroh a podobný už nemůžu ani vidět
Není tady
Přeju pěkné dopoledne!
Koukám, že se tady probírali autosedačky. Taky jsme to začali řešit, ale přiznám se, že se v tom množství absolutně neorientuju. Chtěli by jsme tu 9-36kg, myslím si, že když jezdíme autem jen tak jednou týdně, tak by to mohlo stačit. Malá už je ve vajíčku naknop,tak budu muset pomalu něco vybrat. Teď jsem někde četla, že by se dítě mělo co nejdýl vozit ve vajíčku, podle toho článku prý aspoň do roka. Ale jak to provést, když je miminko poněkud větších rozměrů jako třeba v našem případě, to už tam neporadili
Sylvi držím palce ať ti to dobře dopadne!
Holky tak hryzanec už tak nebolí, mastičku jsem ani moc nevyužila natřela jsem 2x, ale protože jsem doma neměla ani ten bepanthen tak jsem potírala mlíčkem, tak že by to fakt byla tak zázračná tekutina?
Tak se mějte jdu uspat a pak se trošku zkulturnit, protože kdyby jste mě viděly teď, porvete se smíchem. Rákosníček hadra! A odpoledne valím na kafíčko z holkama z práce (no holkama, spíš jsou to důchodkyně a předdůchdkyně, ale moc fajn ženský) tak se těším!
Není tady
jj Sylvi jezdíme ještě ve vajíčku, Verunka je drobek, má teprve 7,5 kg a 71 cm, nad hlavičkou má ještě trošičku místa, ale už to chce větší, ani se jí tam už nelíbí v leže a nemá rozhled....tak my budeme kupovat 9-25 kg
nj dietu jsem nasadila, zvracel v pondělí, to jsme si mysleli, že se přesladil....pak dva dny nic moc nechtěl a včera mu evidentně nesedl rohlík se sýrem na večeři, tak dnes jen suchý rohlí, na oběd rýži s vařeným kuř. masem...snad už bude ok
Sylvi, tak budeme držet moooc palce na operaci, at už máš všechny problémy za sebou
Yvett super, že se kousanec hojí...a užij si kafčo s kolegyněma
Není tady
ahojky
koukám se tu řeší větší sedačky ... naše dítě je asi trpaslík ale do vejce od Romeru se vejde furt a ještě má místo nahoře ... nožičky v sedačce natažený nemá, takže ani ty nejsou zatím problém ... neptala jsem se jí teda, jak se jí líbí/nelíbí ten nevýhled
, ale jinak prostě se tam vejde i navlíknutá do zimního oblečení ... chci ji tam teda vozit co nejdéle to půjde, je to nejbezpečnější a můžu ji mít proti směru i vepředu ... my jsme vůbec exoti, teď jezdíme ven v korbě ještě i
holky já mám zas depku, Verunka už docela zvládala usínání přes den v postýlce, ale teď je to zase 10 min řev - normálně mi to rve srdce (o uších nemluvě) jestli jde zdrovna něko po ulici, tak si musí myslet, že ji snad týrám
... vím že kdybych ji chovala, usne a pak ji položím (a to se možná probudí, možná neprobudí = vyzkoušeno), ale nemám záruku, že se nevzbudí, byly byste taky macechy jako dneska já nebo byste chovaly?
Upravil(a) Cassiopeia (21. 1. 2010 11:25)
Není tady