8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Tak nejprve děkujeme Renatce za info od Sylvika a posíláme vzkaz a to jetě chvilku vyrdí a pak u bude jen líp
Cass neboj u nás se taky přes ty okna nedá koukat jak vylezlo sluníčko
Já peru plyáky v pračce a místo práku dávám trochu jaru a hračky občas properu ve vaně v teplé vodě, ale nijak to nepřeháním.
Yvetko teda copak se malé nelíbilo chuděrce tak a je zítra líp
Není tady
Yvetko zkoukla jsem fotečky a musím teda říct, e Terezka je pořádnej kus enský A nejlepí jsou ty grimasy .
Jinak asi nebudeme mít nový domeček Fi je v nedohlednu
Není tady
Ahoj holky,
Fi - kdepak jsi??? Potřebujeme novej domek, nebo nám to tady stopnou.
Yvetko - naprosto nechápu, jak dokáe "takovej kus enský" narvat do korbičky v kočárku. Mě se tam to nae vyle prostě nevejde u od listopadu. Ale fotečky jsou hezký a tobě to moc sluí, hlavně destruktivní výraz Terezky je bezva. Ten měl Vojta dnes celej den.
Rendí - taky se chystám napsat Sylvince, ale nechci jí votravovat, chápu, e jí jetě asi není hopsasa. Aspoň si odpočine.
Já se přiznám, e jsem vytuhla u Ordinace, pak hodila vanu a jdu znovu chrnět, je mi celej večer nějaká zima, asi z nevyspání.
Jo, tak Vojta se dnes zapomněl dret a stál v ohrádce v prostředku a naprosto nechápal, co se děje, pak samozřejmě kecnul do tý největí nasyslený hory hraček a krámů, take má rám na bradě ( trefil tykadlo od pavouka).
Plyáky jsem prala normálně s gelem na praní, nedávala jsem avivá a je fakt poznat, e byly jako čuňátka, Vojtovi se sice straně líbily , jak visely na suáku, hlavně Bart visel za nohy hlavou dolů, tak mu pořád oural oči.
Tak a já razím hodit zádíčka, snad se to nae zvíře zase nevzbudí, kdy si půjdu lehnout.
Není tady
Ahoj tak mlaďoch se probudil o půlnoci a jaksi se nemá k spánku, jsem zvědavá jak dlouho budu strait...
Z hraček u nás teď "letí" pěnové puzzle (rozebírá), pak různý drobnosti co můe kousat a ulat, pet lahev, ovladače, mobily, dvd.... jinak ho baví prostě krámovat.
Zuzi jsem ráda, e u jste +- v pohodě.
Jestli budete psát Silvi tak prosím pozdravujte.
Nejela Fi někam na chlupu?
Není tady
Čau holky,
u nás noc podle moností v poho. Sice měl ílenej hlad, take dlabal 3x, ale dobrý. Osypanej je pořád stejně, take se těím a budeme moc sundat čepici a třeba to bude dobrý.
Myslím, e Fi jela na chalupu, ale třeba taky ne.
Co budete vařitna víkend??? Pořzebuju nějakou inspiraci, aby toho bylo hodně, moc se to nemuselo vařit, a aby to vydrelo alespoň na dva dny, normálně u mě docházej nápady.
Zatím se mějte.
Není tady
Ahojky!
Tak to je blbé,e trápí Silvinku teploty po operaci.
Marti my jdeme zítra na ty křtiny,take vařit nebudeme a v neděli je mana v práci,tak se vetřu k naim;).Ale v pondělí máme v plánu lososa.Co takhle unkafleky nebo rizoto nebo tak něco.To je větinou na víc dní.
Yvetko Terez je fakt straně prčovní!
Není tady
Dobré ráno, holky, moc se omlouvám, vypadla jsem a nic neřekla, domek nepostavila, bylo to trochu hektický.
Novej domeček u máme vedle, tak pojďme tam. Novou jarní nástěnku tam dodám dodatečně, budeme to mít nový a jarní
Zatím hezký den, pak vás dočtu a napíu víc, teď jdu uspat Sama.
Jo a díky Beru za sms
Není tady