29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak nejprve děkujeme Renatce za info od Sylvika a posíláme vzkaz ať to ještě chvilku vyrdží a pak už bude jen líp
Cass neboj u nás se taky přes ty okna nedá koukat jak vylezlo sluníčko
Já peru plyšáky v pračce a místo prášku dávám trochu jaru a hračky občas properu ve vaně v teplé vodě, ale nijak to nepřeháním.
Yvetko teda copak se malé nelíbilo chuděrce tak ať je zítra líp
Není tady
Yvetko zkoukla jsem fotečky a musím teda říct, že Terezka je pořádnej kus ženský A nejlepší jsou ty grimasy
.
Jinak asi nebudeme mít nový domeček Fi je v nedohlednu
Není tady
Ahoj holky,
Fi - kdepak jsi??? Potřebujeme novej domek, nebo nám to tady stopnou.
Yvetko - naprosto nechápu, jak dokážeš "takovej kus ženský" narvat do korbičky v kočárku. Mě se tam to naše vyžle prostě nevejde už od listopadu. Ale fotečky jsou hezký a tobě to moc sluší, hlavně destruktivní výraz Terezky je bezva. Ten měl Vojta dnes celej den.
Rendí - taky se chystám napsat Sylvince, ale nechci jí votravovat, chápu, že jí ještě asi není hopsasa. Aspoň si odpočine.
Já se přiznám, že jsem vytuhla u Ordinace, pak hodila vanu a jdu znovu chrnět, je mi celej večer nějaká zima, asi z nevyspání.
Jo, tak Vojta se dnes zapomněl držet a stál v ohrádce v prostředku a naprosto nechápal, co se děje, pak samozřejmě kecnul do tý největší nasyslený hory hraček a krámů, takže má šrám na bradě ( trefil tykadlo od pavouka).
Plyšáky jsem prala normálně s gelem na praní, nedávala jsem aviváž a je fakt poznat, že byly jako čuňátka, Vojtovi se sice strašně líbily , jak visely na sušáku, hlavně Bart visel za nohy hlavou dolů, tak mu pořád šťoural oči.
Tak a já razím hodit zádíčka, snad se to naše zvíře zase nevzbudí, když si půjdu lehnout.
Není tady
Ahoj tak mlaďoch se probudil o půlnoci a jaksi se nemá k spánku, jsem zvědavá jak dlouho budu strašit...
Z hraček u nás teď "letí" pěnové puzzle (rozebírá), pak různý drobnosti co může kousat a žužlat, pet lahev, ovladače, mobily, dvd.... jinak ho baví prostě krámovat.
Zuzi jsem ráda, že už jste +- v pohodě.
Jestli budete psát Silvi tak prosím pozdravujte.
Nejela Fi někam na chlupu?
Není tady
Čau holky,
u nás noc podle možností v poho. Sice měl šílenej hlad, takže dlabal 3x, ale dobrý. Osypanej je pořád stejně, takže se těším až budeme moc sundat čepici a třeba to bude dobrý.
Myslím, že Fi jela na chalupu, ale třeba taky ne.
Co budete vařitna víkend??? Pořzebuju nějakou inspiraci, aby toho bylo hodně, moc se to nemuselo vařit, a aby to vydrželo alespoň na dva dny, normálně už mě docházej nápady.
Zatím se mějte.
Není tady
Ahojky!
Tak to je blbé,že trápí Silvinku teploty po operaci.
Marti my jdeme zítra na ty křtiny,takže vařit nebudeme a v neděli je manža v práci,tak se vetřu k našim;).Ale v pondělí máme v plánu lososa.Co takhle šunkafleky nebo rizoto nebo tak něco.To je většinou na víc dní.
Yvetko Terez je fakt strašně prčovní!
Není tady
Dobré ráno, holky, moc se omlouvám, vypadla jsem a nic neřekla, domek nepostavila, bylo to trochu hektický.
Novej domeček už máme vedle, tak pojďme tam. Novou jarní nástěnku tam dodám dodatečně, budeme to mít nový a jarní
Zatím hezký den, pak vás dočtu a napíšu víc, teď jdu uspat Sama.
Jo a díky Beru za sms
Není tady