29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda holký mi nemáme nový chlívek
Rendi teda se tady úplně rozplívám nad těma fotečkama Tomíkovi je k sežrání a Míša prostě pravá princezna.
Bery pochvala fotek je vidět, že jste si to náramně užili .
Jinak musím podat zprávu Sudinka jde zítra na vyvolání teda jestli se jí to do rána nerozjede tak jí tady budeme určo všichni držet všechny pěstičky pro štěstí a hlavně pro rychlý a bezbolestný teda holky já už se nemůžu dočkat až si malého poňuňám
Teda nevím přesně co to tady rozebíráte, ale bejt 7 lidí ve 2+1 by mě kleplo
Není tady
Jani -díky!
a díky za info o Sudi - taky na ni budu moc myslet a těším se na zprávičku o narození malého Taky bych si zas pochovala miminečko, ale v okolí se teď žádné nechystá..
tak dobrou.. my tu prožíváme štafetu na běžkách... tak kluci do tohooooooooooo!!!
Není tady
Taky jsme fandili já jim věřila
zaslouží si o klucííí. Jo a "fandili" jsme všichni, hádě stle nespí, to zase ráno bude chrupat do půl desátý...
Sudině držím pěsti, my máme dvouměsíční neteřinku, takže mám kdy ňuňat.
Není tady
Včerejší večer stál za TO!!!! Máme dvě medaile!!! Jupí!!!! Martina je nejlepší!!!!!! Teď by se měli pochlapit naši hošani v hokeji. KOukat na ně nebudu, jdu chrnět.
Pavlí - spát do půl 10, co to je???? To je nějakej novej hit??? Jestli je to na předpis nebo za prachy, sem s tím.
Není tady
Nevím co se to děje, ale příspěvky se mi sem nechtěj napoprvé zaslat, vždycky musím dát náhled a až pak odeslat, jsem si myslela, že jsem kopyto, ale je to nějaký rozhašený, i ten seznam nějak blbne.
Není tady
Jáj sem prga??? Je vidět, že tu chybí Sylvinka.
Hošani to v hokeji projeli, takže jedeme domů, přiznávám, že jsem jim stejně nevěřila.
Dnes jdu volat na alergologii, aby nás někde vzali a nechám Vojtínovi udělat testy, abych věděla na čem jsem, takhle jsou to hokusy pokusy a je mi ho hrozně líto, když něco nemůže, tak snad tu alergii mít nebudeme a bude to pouze ten ekzém. I když ten léčitel (moc tomu nevěřím) říkal, že správně neměl ani moje moje mlíko, že jsem ho kojit neměla vůbec, ale kdo tohle má vědět dopředu. Ach jo .
Mějte se , musím jet Nikče koupit obědy jak malýmu prckovi, páč si to samozřejmě zapomněla prachy a do toho ještě někdě potratila legitku na autobus, čím je starší, tím je to horší.
Není tady
ahojky
tak dneska není nejlepší den, fakt fest mě bolí hlava, snad to nebude migréna na dva dny....včera mi volali kvůli té autosedačky, že ji v červené budou mít až příští týden...tak jsme se sbalili a sjeli do jejich kamenného obchodu a nakonec ukořistili poslední kus co měli, sice v oranžové, ale neva...a je perfektní, malá byla celou cestu vysmátá, jak viděla z okna ....no a my máme další pokrok, Verunka si umí vylézt na křeslo, gauč i postel
.... slézt dolů už umí teda docela dlouho, ale ted se naučila i vylézt nahoru
.... hokej jsme bohužel projeli, Filip si dal budíka na 4 a fakt vstal a díval se..., Tomík vstal s ním, ale bobek u televize usnul
....tak a Slováci zrovna vyhráli, tak budu fandit aspon jim
Marti, tak přeju at se alergo brzo dostanete a at vám tam pomůžou
Beru, supr fotky, musela to být krásná dovolená, je vidět, že jste si ji užívali...a teda upřímně závidím spaní Tomíka v kočárku, to už se mi nepodařilo ani nepamatuju....ale fakt jste krásná rodina
Rendi, brouček a princezna krásní....a člověk by ani neřekl, že je Tomík takový čertík, vypadá moc hodně
Janičko, vyřid Sudince moc pozdravů a at má miminko brzo v pohodě u sebe
Cassi, já chodím na preventivky na gyndu co půl roku
Upravil(a) Luciana81 (25. 2. 2010 8:22)
Není tady
Luci, díky Tomík fakt spí v kočárku moc dobře.
a tfuj tfuj, ať Tě přestane hlava bolet!!!!
a super, že se malé v sedačce tak Líbí!!!
Máš pravdu, našim se to nepodařilo, ale jsem ráda, že Slovákům jo, aspoň máme komu fandit - tak doufám, že to bude medaile a to, co nejlepší!!!
Marti - to je dobře, že objednáš Vojtu na tu alergologii, aby Ti poradili co a jak.
Není tady
Přeju dobré ranko tak koukám, že nový domeček nikde kdepak je Fi??????
.
Teda Sáblice je nejlepší a kluci ze štafety taktéž jen ti hokejisti jsou zas vedle jak ta jedle .
Luci to je fajn, že se malé v sedačce líbí konečně pořádně vidí do světa a tfuj tfuj ať tě přestane bolet hlava .
Jinak Sudi poslali domů takže z toho nic ještě nebude .
Není tady
Dítě spí a venku vylezlo slunko takže odpoledne vyrazíme ven na prochajdu i s tatínkem, aby se taky vyvětral .
Na dnešek je uvařeno včera vařil guláš takže bude mít i malá jsem jí odebrala než to dodělal pro nás.
Není tady
Ahojky!Tak jsme zpět z kontroly.Nelinka je už v pořádku jen antibiotika musí dobrat.
Martina Sáblíková je pro mě hvězda!:godlike:Tohle zvládnout,táááák mladinká!
Hokejisté no škoda,ale zase nemůžeme chtít všechno!
Manžel ten blázen vstával ve 3 ráno a šel se dívat ke kámošovi a došel v 7 hodin.
Tak co Sudinka?????????
Není tady
Beru: tady v Plesku jsem ty autosedačky objevila přehledněji
http://www.blesk.cz/clanek/servis-auto/ … zpeci.html
Silw: ta odsávačka TFY je výborná věc, sice jsem ji použila jen začátkem prosince, kdy měla Verunka takovou jednu významnější rýmu (naštěstí jen 3 dny ... asi to otužování v bazénu je platné!), ale fakt jsem ji ocenila ... komfort užití se s tou na vysavač nedá srovnat a navíc já bych ji ani na vysavač použít nemohla ... tak ještě jednou děkuju za radu
já jsem teda myslela prev. prohlídku na tu cytologii hlavně ... ale to jednou ročně žejo? asi jo, ale já si prostě nějak teď nemůžu uvědomit, jak často jsem tam před těhotenstvím preventivně chodila
Verunka už se naučila běhat za chodítkem, ťape za tím jak medvídek je to strašně komický ji pozorovat - a jak jsme si ze začátku s manželem říkali, že jsme nevybrali dobré, teď jsme s ním spokojený, nepřeváží se a je stabilní
Fidorko, kde jsi? mám u Tebe resty
tyjo holky ale Verunka jí jen skleničky, normálně nechce skoro nic jinýho, jsem fakt zvědavá, jestli někdy bude jíst normální jídlo - si pamatuju, jak jsem do ní nemohla ani ty dostat, a teď se zas začínám hlodat s normálním (vařeným) jídlem - máte to taky tak někdo? uklidněte mě
Upravil(a) Cassiopeia (25. 2. 2010 11:22)
Není tady
Cassi, my jsme taky začínali skleničkama, nic jiného mi Verunka nechtěla, ale když se pořádně rozjedla, tak jsem pomalu přešla na domácí a vklidu....no a ted jsem zase myslela, že mi nebude chtít skleničku a vše ok, takže ted už sní všechno... ...určitě si Verunka zvykne i na domácí
Zuzanko, gratuluji ke kontrole, super, že už je Nelinka v pořádku
Sudi, ti tě teda napínají.... držím palce
Upravil(a) Luciana81 (25. 2. 2010 12:03)
Není tady
Cass jakou to máš odsávačku a jaké chodítko????? A co se týče jídla tak tě nebudu popichovat, protože mi s tím nemáme problém je nám jedno zda je uvařené nebo ze skleničky . Neboj Verunka se to naučí je to šikulka.
Jinak mi máme taky to aktivní chodítko a už za ním taky malá začala ťapat, ale musím jí jistit poněvadž to ještě není ono U nás se spí ráno si dala jen 0,5 hodiny takže teď to zalomila, ale snad to ještě stihneme jít pak ven je tam nádherně slunečno.
Není tady
Ahojky,
tak jsme byli dopoledne na policii podat vysvětlení k tomu autu, takže teď cca do dvou měsíců proběhne expertýza a pak se uvidí.... Jinak pan příslušník byl moc milý a měl porozumění, takže mu došlo kde je vlastně v našem sporu zakopaný pes
Teda Sudi, jak to že tě odeslali domů? Ještě času dost jo? Tak ať to máš co nejdřív za sebou a v co největší pohodičce
Marti to je dobře že půjdete na tu alergologii, jak je vidět tak to asi bude trošku složitější a přece jen budeš mít jistotu že Vojtíkovi dáváš to nejlepší
My jdeme zítra na kožní s tím ekzémem, aby se na to taky mrknul odborník, tak jsem zvědavá.
Lucince posíláme aspoň pofoukání, aby přestala hlava bolet
Cassi já myslím že s jídlem můžeš být úplně v klidu, Erik toho jí tak málo, že škoda mluvit , Verunka si pomalu zvykne i na ostatní chutě, jen to chce pořád dávat a zkoušet. Erik vždycky sní pár lžiček čehokoliv a končí, jen jogurty a přesnídávky může ve větším množství a taky rád dlabe šunku - ale samotnou
Beru taky závidím spaní v kočáru, to už u nás nefrčí hodně dlouho.
A fotečky krásný, jak Berušky z dovči, tak čmeláčka Tomíka a princezny Michalky
Holky tam je dneska nádherně, úplně jarně, odpo pojedeme za taťkou, mrknout jak pokračuje s rekonstrukcí dílny - dostal od mámy část pozemku na kterém jsou bývalé stáje, tak to předělává na dílnu a na krám, je z toho hrozně nadšenej, i když penízky lítaj , ale ono se to určitě vrátí.
Tak už se vedle něco děje, prcek se asi budí, takže pa pa
Není tady
Ahojdá,
tak my už jsme absolvovali první dopolední procházku a ve 3h se chystáme znovu! Krásně svítí sluníčko, jsem fakt nadšená
Včera v obchodáku pohoda, jsou tam vystavený dinosauři tak jsem udělala i pár fotek! Pak hodím na rajče, možná večer! Jo a koupili jsme malé boty!
Beru fotečky z dovči jsou super, fajn že jste si to užili! Hlavně vám to moooc sluší!
Zuzi fajn že jste na ko dopadli dobře
Luci ať tě hlava přestane trápit
Jsem si myslela, že Sudi už bude mít prcka a ona tu na nás stále dělá opičky
Kdepak je vůbec Fí, buď jsem ji úspěšně přehlídla, nebo tu dýl nebyla
Holky anketní otázka! Zajímá mě s čím si vaši prckové teď hrají, u nás momentálně jdou všechny chrastítka bokem, nejvíc ji zajímá mobil, dálkový ovládání, myš od pc a nebo pes od FP přemýšlím koupít jí nějaký složitější hračky, tak poraďte, prosím!
Není tady
Jani: odsávačku mám The First Years, a chodítko Playskool - to co na něj Zuzi moc chválu nepěla - nám se taky dřív nezdálo, ale teď je to O. K., taky Verunku jistím, ale rozhodně ji nedržím za ruku, jen za ní chodím (nebo spíš běhám)
Yvet: u nás jsme ovladače museli schovat, Verunka by je totálně rozbila, už se k tomu schylovalo ... ani mobil jí nemůžu půjčit, i když by ho strašně chtěla, nemám ho vodotěsný a nový si teď kupovat nechci
... a jak kojení? si vždycky, když se Verunka odtrhne
, vzpomenu na Tebe a kousance
... jinak Verunku nejvíc baví balón, kelímek od jogurtu
. kuličky ze zatloukadla
a knížky, ale ty jen pod dozorem
páč je jinak jí
s plyšákama si nějak extra moc ráda nehraje, maximálně tak s Čmeldou ... ona vůbec nejradši leze kam nemá anebo lítá za tím chodítkem, že by jako někdy chvíli poseděla a tak to ani omyl, vždycky si říkám jak jí jednou udržím na nočníku, chrastítkama nechrastí už měsíce
, kroužky ze žirafy, co umí Erísek pěkně dávat na sebe, pouze hryže
, a hlavně u nás musí furt dokola vyřvávat Svěrák s Uhlířem
, Verunka začne nesouhlasně mručet i když je pouze pomlka mezi písničkama
já ty skleničky teda nevím ale na druhou stranu jsem ráda, že vůbec jí ¨
jéj tam je tak krásně, jaro, vysvitlo slunko, prozářilo okna špinavá jak vepř, to je správná jarní romantika ... konečně
už mi to lezlo na mozek
Upravil(a) Cassiopeia (25. 2. 2010 16:40)
Není tady
čau holky,
u nás bylo tak krásně už ráno, že jsem drandila s kočárem 3 hodiny. Vojtín teď začal spát v kočáře, normálně vodpadne jak švestka, že by to dělalo to sluníčko??? Takže ráno chrněl 1,5 hodiny a teď odpo hodinu. Sice nespí přes poledne, ale zásadně kolem 11 a pak kolem 3 , což je dobrý, takhle jsem si to představovala už na začátku, ale jaksi mi asi skončilo to hajání po obídku
Sudi, co tady děláš????? KOukej jít rodit, a to hned, žádný zdržování, co Sissi???
Vojtu jsem objednala na tu alergologii, ale byl to horor, obtelefonovala jsem všechny na Kladně a jaksi jsem se nakonec dozvěděla, že soukromé ordinace berou děti od 3 let, takže jsem nakonec volala do nemocnice kam jako máme jít, takže naštěstí od nového roku funguje alergologie pro prcky tam, takže jdeme 24.3. a rovnou mu budou brát krev, aby se zjistilo na co je tedy alergický, am á zatím jíst to, co jedl normálně, protože pak by ty testy nemusely být prokazatelný, když by to vynechal. On toho stejně moc nesní.
r yefffffffffffffff ccccccccccccccccwjhjjkkjkkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkjk bbbbbbbbb - to psal Vojta, aby jste si prej přečetly, jak mu ubližuju (huláká tady na mě, že ho nechci nechat mláti do klávesnice).
KOtr - tak snad to bude OK s tím pos.... autem. KOtr - že ty budeš nakonec v tom krámku prodávat a nahánět u toho Eríse???
Hračky - my jedeme houkací volant, mašinku Tomášěe, prostě všechno co dělá nějakej hluk, a tak. a nejlepší jsou tuby od krémů, kartáčky na zuby, hřeben plnej vlasů, případně mi přehrabuje odpadkovej koš ( to je teď no. 1).
Dnes jsem vyprala všechny plyšáky, byly celý voslintaný a takový umorousaný, prostě fujfuj.
Zatím se mějte a večer snad někdo bude.
Není tady
Tak u nás teda odpolední procházka - fiasko Takovej hysterák už teda neztropila dlouho
Takže jsme byli venku asi půl hoďky a mazali jsme s příšerným řevem domů. Vůbec nechápu důvod, ale řvala ještě i doma a nikdo jiný než já se na ni nemohl ani podívat. Nechápu!
Marti, doufám, že vám to na té alergologii nějak pomůžou rozlousknout! Ať máte už pokoj konečně!
Cassi teda s tím hryzáním už je to lepší, prostě jak vidím, že už nepije a dělá zevloviny tak jí to prso vezmu a hotovo. Jinak ona z toho má radost když mě kousne, hihňá se tomu jak mě to bolí K tomu jídlu, mě teda jí všechno jak je v tom maso, domácí i kupovaný, zkoušelas jí to dávat třeba půl na půl? Teď mě tak napadlo!
Kotr držím palce ať to klapne s tím sporem a i s tou dílnou!
Rendi fotky z maškaráčku jsou super! čmelda rozkošnej a princezna nádherná
jo už jsem taky přidala únor na rajče tak můžete kuknout pokud se vám bude chtít
Není tady
Cassi nene my právě to Playskool chtěli,ale brácha koupil na Vánoce jiné tomu podobné a to není ono.Nicméně chodítka jsou nám už k ničemu.Jedno už máme nachystané k vrácení a to další je jen tak,aby s tím Nelinka házela na zem.
Dnes jsme teda byli venku a malá krásně chodila bez kočárku.Jen jsem ji nechtěla přetěžovat ,když ještě bere antibiotika,ale nejraději by byla bez kočárku.JEn jsem jí musela hlídat,aby nesbírala každé ho...;)Foto hodím až bude časík.
Yvetko to tak někdy bývá.A už je Terezka dobrá?
No jak čtu o tom praní plyšáků.Dotazík.Vyvařujete nebo desinfikujete ještě hračky atd.?
Upravil(a) ZUZANECKA (25. 2. 2010 18:14)
Není tady