29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martinko - ježiš, to je mi líto, že to takhle zase Vojtík odskákal Je mi jasné, jak Ti muselo být, když se tak trápil
chuďátko malinký
. Držím palce, ať najdete něco vhodnýho, ale rozumím Ti, že je to těžký - navíc, koukat na něj, jak pláče hlady nebo naopak zase bolestí břiška... taky bych z toho byla hotovson
Budu na vás myslet, ať to zvládnete co nejdřív a aby ta alergie co nejdřív zmizela!!!
Cassi - jsem to popletla, jasnačka, že jste mladší!
oslavu plánujem na 7.3., ale jen rodinnou. Tak snad to nějak zvládnem, bude tu dost lidí
jinak díky, holky. Já teda nechtěla působit, že tu dělám reklamu na BB soutěže, normálně jsem taky na takovou nic nevyhrála, ale jen mi to přišlo milé, že se štěstí usmálo i na nás...
Není tady
Ahoj,
tak aspoň na večer mám chvilku časík písnout.
Moc si užíváme počasí, takže jsme byli dopo i odpo venku no a odpoledne jsme to jaksi zapíchli u babči na kafe takže se nám to protáhlo. Terinka už chrupká, tak jsem zvědavá jak dlouho v té postýlce vydrží než se zase nakvartýruje k nám!
Marti to je trápení, chuděrko vím jak ti muselo být nad tím Vojtíkem vydržte, určitě brzo najdete co vám bude vyhovovat
jako bys toho i tak měla málo!
Beru gratuluju k výhře! To je fajn!
Už si zase prdlačky pamatuju.
Zítra jedem do Olmika, Tom na krev, a my s Terezkou a babčou po obchodech. Tom už mi odevzdal kreditku
Přeju co nejklidnější noc všem!
Není tady
Marti děkujeme za zprávy od Sylvika . A chudák Vojtík takovýhle trápení s bříškem měl chudinka malej
.
Teda Zuzi tak u vás se marodí ve velkém . Teda to jsme zvědavá z čeho máš tu vyrážku. Tak přeju ať je brzo líp
.
Jinak jak jsme tady psala o té kamarádce jak má holčičku alergickou na kravskou bílkovinu tak dneska jim přišli výsledky z krve a naštěstí to není celoživotní takže do půl roku se musí ona hlídat co jí a pak naklusat k dr a tamjí dají rozpis jaké příkrmy může malé dávat, protože tyto děti musí mít ještě nějakou dobu bezlepkovou dietu.
Nojo už se to tady pomalu blíží oslavy prvních narozenin .
Byla jsme zase dneska cvičit a malá spala za celý den jen 1 hodinu a večer prý padla za vlast .
Jo a musím vám napsat, že jsme malé začala dávat plíny z lídlu a má po nich chudák úplně opruzená nebo nevím jak to napsat na místech jak to sedí okolo nožiček a na zádíčkách takže jí je nebudu dávat .
Jinak tady zase asistovala tchýně, když jsme nebyla doma fakt bych jí vystřelila na mars a byla móóc chytrá
Tak jdu spinkat jsme hotová z bazénu.
Bery a gratuluju k výhře já tady jednou vyhrála parfém.
Upravil(a) janaT (23. 2. 2010 21:56)
Není tady
Ahoj holky,
dnes prga??? Fakt.
HOlky, tak já nevím, co mám tomu Vojtínovi koupit za mlíko. Včerejší noc byla hrozná, chudinka se ještě poblinkal, lítalo to z něj obloukem, takže evidentně to bylo po HA mlíku ( a to má být speciálně pro něj), bylo mi ho tak strašně líto, že jsem do rána nespala a měla ho u sebe v posteli, J. ho držel za ruku a oba jsme mu říkali, že mu už v životě nikdy nic takovýho nedáme. Normálně jsem pak myslela, že pojedeme na pohotovst, aby mu vypumpovali žaludek, nebo s ním něco provedli. Teď jen naprosto OK, takže mu nebudu prostě dávat jogurty a sýry, ale to mlíko asi ano, protože po něm mu nic není. To jsem si zase postěžovala, ale vy mě chápete, protože já už jsem opět z toho na nervy, protože prostě nevím co mu mám dávat k jídlu, a je hrozný , když já jako matka prostě vím, že mu nesmím dávat jogurty, který tak miluje.
Zuzí - tak vyrážku, jo??? Nejsou to potníčky, že by se nám Zuzanka opotila???
Tak nevím, co dám Vojtínovi na sebe, u nás je +7 , takže asi džíny + bundu, čepici a fusak. On se nesmí spotit, tak jsem z toho jelen.
Jo, a koupila jsem si včera noťas, protože se musím pořád doprošovat, aby mi někdo pustil na net, a hlavně v létě na chatě bych byla naproto odřízlá od světa, takhle si aspoň přečtu zprávy, novinky a tak, ale nejdřív musím zpracovat tchýni, aby tam nainstalovala wifinu.
Já razím, Vojtín zřejmě tlačí a snažíme se do nočníčku.
Není tady
Dobré ránko,tak u nás se vstávalo ve 4 ráno na hokej.Teda manžílek.
A tuto noc to bude to samé,protože se zase hraje ve 4.
Nelinka už řádí,takže usuzuji,že antibiotika zabraly.
Martinko chuderko,snad ta další varianta zabere!:hjarta:Jaká byla noc????????
Yvetko ty si užij nákupy!
To osypání na břichu mi ještě neslezlo ač jsem si dávala antihistaminikum,no tak uvidím.Zítra jdeme s NElinkou na kontrolu na ušní,tak bych když tak skočila i k dr.Doufám,že na ušním to bude v pořádku,protože v sobotu máme jít Amálce na ty křtiny.
Za chvíli jdu na spinning,už se docela těším,
Jo včera už nám babičky donesli tu autosedačku pro NElinku,co má dostat k narozeninám.Je to Baby design Jumbo Trendy.
Upravil(a) ZUZANECKA (24. 2. 2010 8:53)
Není tady
Marti-je mi vás tak líto!!!Posílám pusinku.
Marti-já teda dávala asi 2 mesíce Tomínovi Ha sunar a dlabal mi ho,jako normální mlíko(ale náš Tom zbodne všechno)Já jsem to mlíko chutnala a je teda hořký a hnusný,takže to bude asi jako to vaše.S tím jídlem ti bohužel neporadím.
Zuzi-jsem ráda,že už je Nelince líp a že řádí.
U nás jsou teď tři noci šílený,buzení a řev.No,dáseň má teda pěkně nalitou,tak doufám,že se to do 4dnů už prořízne,jinak mi hrábne.
Není tady
ahojky
Martinko držte se, je mi moc líto, že má Vojtíšek takové problémy
tak u nás nic moc noc, malá se pořád budila, prděla, takže nejspíš bříško po dlouhé době....manžel taky ráno vstal na hokej, ale v 5 odjížděl do práce...já to zapla až v 6 po budíku....no takové infarktové stavy hned po ránu...a zítra to samé .... před chvílí jsem objednala autosedačku...ještě jsem volala kamarádce, protože vím, že ji má, tak jaká je spokojenost, tak prý super, takže zítra už budeme mít novou autosedačku
....budeme mít Caretero sport 2010 červenou
Zuzi, super, že je Nelince lépe
Beru moc gratuluji k výhře
Rendi, moc bych přála lepší noci
Marti, my máme zkušenost akorát s Nutrilonem Allergy care, nutrilonem HA ... a obojí mi moc nechtěla pít, ale slyšela jsem docela dobré reference na Bebu....pak vím, že je ještě Sunar HA a určitě budou i další....tak snad to brzo vyřešíte
Není tady
Marti - normálně se mi tu chce brečet nad váma taky Je mi jasný, jak hrozně vám s J. muselo nad Vojtíkem být, když mu bylo zle.. ach jo. Věřím, že najdete něco, co mu nebude dělat zle a co bude papat!
Rendi - vám taky přeju, aby byly noci klidnější!! ach jo, ty zoubky...
Zuzi - užij si spinning! tak super, že už máte sedačku! my už ji taky konečně budem muset koupit, ale když to vajíčko je tak praktické
Dneska jdu k zubařce zas a vím, co mě čeká, to moc příjemný nebude...
Jani - je fajn, že té holčičce se nepotvrdila ta celoživotní alergie, to by bylo fakt smutné.
CHudáček Eliška, to opruzení je hrůza. Já právě už taky nechce experimentovat s plínkama a třeba ušetřit. Fakt jsme si zvykli na ty Pampersy Active baby a jsme spokojení, měnit už nebudu.
Není tady
jé, ještě i Luci napsala.
holky díky .
Luci, tak super, že už taky máte sedačku.. fakt už tu budem skoro poslední..
Chudinka Verunka, že ji trápilo bříško, snad to bude už dobrý!
My hokej dneska nesledovali, jen ráno se manžel koukl na net, jak to dopadlo - no, ještěže, jinak bych taky z toho nemohla spát. Samozřejmě jim fandím, ale jak říká Luci, ty infarktový stavy nemusim
Doufám, že to dneska kluci s Finama zvládnou a zrovna tak i Martinka S. Držím moc pěsti!!
Není tady
Přeju bré dopoledne tak u nás jsou pokusy ó spánek, ale nevím jak to dopadne nechci aby vyváděla, když P spí no noční tak uvidím.
Teda Marti chuděrka malej se vám nedivím, že jste s nad ním brečeli hlavně přeju ať je brzo líp a posíláme s Eliškou moc pusinek na podporu
.
Zuzi teda takhle po ránu na spining to jsi dobrá
No mi zase uvažovali s kamarádkou, že až dochodíme cvičení v bazénu tak bychom zkusili posilku tak nevím zda se zadaří se mi tam nechce plašit mezi těma namakancema
No nic letím, protože se asi spát nebude
Jinak u nás od včerejška prší
Není tady
Pěkné dopoledne
Marti ach jo. Je mi Vojtíka líto. Snad brzy přijdeš na to jak pokračovat.
Jani opruzení je blbý. Plíny kupuju už jen hugies a happy jiný ne. Prostě nevyhovujou. Počkám na akci a nevyjdou tak draze.
Zuzi ať jste brzy fit
Včera jsem měla pěkný den. Měla jsem sraz s Mufinou a Gabu. Bylo to fajn A večer jsem bal na tom Šimánkovi. Tu diashov má pěknou
Manžel hlídal a prý taky v pohodě. Jen se mu prý pokajdil ve vaně při koupání
ještě se to nestalo
Beru gratuluji k výhře. To je ta soutěž o prsten? Nebo jaká?
Není tady
Fidorko: máš SZ
Silw: prosím až budeš mít chvilku, napsala bys mi do SZ něco o té celkové narkóze a kojení? děkuju moc
a musím letět, půlhodinka v čudu a už je opět vyspáno
ještě jsem se chtěla zeptat, jak často se chodí ročně preventivně na prohlídku ke gyn. ... normálně jsem to zazdila
ty sedačky to je něco, na idnes je nějaký test pár sedaček, koukala jsem na to jak puk, isofix vybouchl, teda s nějakou konkrétní sedačkou ... no a je to i v dnešním Mladým Frantoj http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=046 … ;c=1340740
jo a ještě Kotrmelí: držím palce na tu lapálii s autem!
a Vojtovi ať mu je už líp
Upravil(a) Cassiopeia (24. 2. 2010 12:37)
Není tady
Ahoj kočeny,
Marti, já už fakt nevím co říct, proč vy si to musíte takhle vyžírat, posíláme
a ať pro Vojtíka něco vymyslíte co mu bude sedět
Člověk musí bejt narposto zoufalej v takový situaci.
My jsme měli teď dvě noci kdy se Erik budil po dvou hodinách a chtěl pořád kojit, takže mně začaly bolet bradavky jako když jsem kojila na začátku , ale dneska v noci už pil zase jen 2x, tak nevím co to zase bylo. Teď spinká a přijela nám návštěva z hor, ségra a synovec, tak mám radost
Beru já taky nikdy nic nevyhrála, tak moc gratuluju k té tvojí výhře
Cassi a holky díky že na mně myslíte s tou lapálií s autem. Já jsem teď fakt docela v pohodě, přijde mi že je tam aspoň nějaká šance, tak z toho nejsem tak nervózní. A navíc to teď bude trvat minimálně další 3 měsíce než se začne zase něco dít.
Cassi na prevent. prohlídku já chodím 1x do roka.
Pavli tak to je fajn že jsi se viděla s holkama , a to jsi byla bez pipina? Gabušce to sluší co?
S těma plínama je asi fakt lepší neexperimentovat, tak ať se to Elišce brzy zahojí . Já už kupuju taky jen ty ze Schleckeru a jsou
, Erikovi krásně seděj, jsou jemňoučký a už dávno vůbec nemusím mazat prdku, opruzeniny se nekonaj.
Rendi ty zuby jsou prevíti , tak snad už se Tomíkovi prořízne a bude mít pokoj
A už nevím, všem co mají nějaké trable ať je líp a hlavně ať už je to jaro!!!! Erik včera šmajdal po dvoře, chtěl si šáhnout na sníh a v tý bundě ho to převážilo, takže se oběma rukama opřel do bahna, vymáchal si tam i šálu, takže jsme šli domů
Jo ještě Marti s tím oblíkáním, já dávám Erikovi celou zimu punčocháče, džíny nebo manšestráky, svetr a péřovku, teď už jen slabší zimní bundu a lehčí čepici když je kolem těch 8°. Kombinézu žádnou nemáme a vlastně jsme jí ani nepotřebovali, byl v kočáru ve fusaku a pod nánožníkem. Zima mu nikdy nebyla, takže myslím že to není problém.
Není tady
Ahojki,
Cassi, omlouvam se, vcera jsem to uz nestihla a dnes jsem v desnem skluzu. Byli jsme se dopoledne fotit a vratili jsme se teprve ted... Napisu hned, jak budu moct.
Moc vas zdravim, ozvu se pozdeji, az kluci usnou...
Není tady
Čau holky,
my jsme byli celý odpo venku, bylo tak krásně. Sluníčko svítilo, jen kdyby nebyly všude ty blbý louže a hlavně - řidiči idi.oti, byla jsem s kámoškou, takže jsme pokecaly a tak nějak.
Taky chodím na prohlídku 2x do roka, ale jaksi naposledy jsem byla v srpnu po porodu, takže teď budu muset, ale fakt nevím kam půjdu, protože ten můj gyndař prostě ukončil ze zdravot. důvodů praxi a nikde jinde mě nechtěj vzít. Fakt mi to sejří.
Tak jsem začala soutěžit , ale silně pochybuju, že někdy něco vyhraju, jedině tak rýmu nebo perpetum mobile.
Mějte se zatím, jdu za drakem.
Dnes výkon - spal ráno i odpo, ale asi byl utahanej. Jo a taky po tom mlíku (Nutrilonu) m ěl chudák zácpu, takže snad už je to definitivně všechno z něj venku. Holky mi poradily další mlíko, tak to zkusím, za to nic nedám, případně opět pozásobuju kámošky dlabancem.
Holky je akce v Tetě dorgérii, Hagísky Prémium za 199, když vezmete troje tak dostanete zdarma tréninkové kalhotky na odnaučení do plín. Je to do soboty. Takže Martinka byla nanežraná a má troje, jsem byla jak agent s plínama. M8m tady zásoby jako bych čekala válku.
Není tady
Marti-držím palce,aby nějaké mléko Vojtíškovi chutnalo a neškodilo!!!
My jsme dnes měli pěkné odpoledne,byli jsme ve školce na maškarním karnevale.Kdo bude chtít vidět Čmeláčka a princeznu,tak jukněte na rajče,už jsem dala pár foteček.
Není tady
Jani - no, posilka, to budeš dobrá, když to dáš - já bych to asi neuměla
Silw - tak už se moc těším na ty vaše fotky, kdy je budete mít??
Marti - tak snad nějaké to mlíko bude malej moct!!! a ještě zácpa k tomu, jak kdyby toho nebylo málo...
Rendi - obě vaše děti jsou k nakousnutí!! jak krásná princezna, tak roztomilej Čmeláček (mmch ta maska mu krásně sluší)!!
Pavli - fajn, že jste měli s holkama rande. a Muf měla obě holky? a na Gabu musim mrknout, jak nám roste
Cassi - díky za odkaz - sedačku teprv budem kupovat, ale moc chytrá z toho stejně nejsem...
Fidorko - moooc děkuju!!
a ještě prosím, udělala bys nám novej chlívek, jak budeš mít chvilku?? dík!!
taky jsem hodila fotky z dovči na rajče...
jo a na prohlídku ke gyndr - snažím se tak 1x za rok (ale posledních 5 let to bylo sakra častěji), ale myslím hlavně ty stěry by měly být aspoň 1x za rok..
Upravil(a) Berka (24. 2. 2010 19:19)
Není tady
díky, Rendi - ale ani už není co závidět, je to zas za náma
tak holky, dneska fandíme MArtince Sáblíkové a našim ne furiantům, ale hokejistům
Není tady
Brej večír,
tak u nás už se snad spí????
Rendí - čmeláček nemá chybu, je prostě k sežrání, moc mu to sluší, to by někam chtělo poslat, normálně jsem se tady rozplývala jak je Tomášek roztomilej. Míše to taky moc sluší, prostě pravá princeznička na bále.
Beru - krásný fotečky, a jak vzorně Tomášek sedí u stolu, šikula a samozřejmě jste krásná rodinka.
Holky, dala jsem fotky na rajče - dvojčátka té mojí kámošky, aby jste měly inspiraci, jak se to" prej má dělat", když už tak už. Ona už je doma, ale prckové zůstali zatím v inkubátorech, ale každý druhý den za nima dojíždí s mlíkem.
Nic novýho ani nevím, takže jdu mrknout na bednu a asi si schrupnu, než pojede ta naše Sáblice pro zlatou a pak možná mrknu na ty naše břídily v hokeji. Můj tip je, že skončíme 4.
Není tady
MArti - díky, jojo, docela jsem koukala, že vydržel - tak 15- 20 min u jídla, pak už chtěl zabavit nebo ven ze židličky .
jojo, máš pravdu, taky jsem uvažovala o tom, že budou tak 4-7... tak uvidíme, jak se jim bude dařit.
Ty jo, tak to jsou drobečci - ty dvojčátka. Nějak mi to ušlo - v kolikátem tt se narodili?
Jinak Vojtík je fešák, jsem koukala, že ani mu ten ekzem nijak nejde vidět! Tak snad mu brzo zmizí!!
Není tady
Beru - narodili se v 31+3tt, takže vydržela dlouho, ona by vydržela asi i dokonce, ale už byla hodně zavodněná a měla bílkovinu v moči a prckové už měli strašně málo místa a chudák už ani nemohla jít (když jsem jí viděla před měsícem tak byla jak velryba), ale je fakt hrozně šťastná, ona je prostě ten typ ,když bude mít dětí 10 tak jí to vůbec nevadí, do práce se jí nechce, takže takhle to vyřešila. Jenom nevím , jak se 7 lidí vejde do 2+1??? Já bych do toho vůbec nešla, ani o tom neuvažovala, já se do práce těším strašně moc a další dítko už nechci .
Není tady
Marti aha, tak to jo. To je fakt dobrá, já bych to taky nedala, asi ani psychicky. a s tou prací to mám jak Ty, akorát teda ještě jedno dítko bych brala. Ale představa 7 lidí v 2+1 - tak z toho bych asi klidné spaní neměla.. Ale tak co už nadělají, že jo Hlavně, aby se jim ti prckové ve zdraví vypiplali!!!
Není tady