|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky-koukám řešíte prevenar...... no nám tenkrát dr řekla že pokut netrpí na uši atd..... že to nemá cenu.....
ted ale měl poprvé taky zánět stř.ucha-prasklo mu to,dostal atb......
-tak mi kámoška říkala at si vyžádám vždycky výtěry-že její holčina právě z toho měla pneumokoka-takže jí dala okamžitě naočkovat a je klid....
takže já za sebe-kdyby to mělo adámka ještě zlobit tak to dám naočkovat,ale pak mimču asi taky ne-dle situace.....
otázka je aby nebylo pozdě.......
no mi ted zas špekulujeme o klíšťovce.......
sylvince moc držím palce 
Není tady
Cassi teda ty jsi musela být fakt hodně potrhaná! Teda přeju ti ať je to lepší 
Beru ty to máš i zdokumentovaný?
To já jsem se na to původně nechtěla ani podívat, ale pak mě přišla domů zkontrolovat sestra od mýho dr, a zjistila, že mi tam praskl nějakéj šev a tak jsem to musela pak kontrolovat se zrcátkem jestli se to nerozjíždí dál
Taky jsem slátaná, byla jsem festovně potrhaná! A stejně doteď nejsem s výsledkem moc spokojená
esteticky škoda mluvit a občas ty jizvy ještě bolí 
Sylvince držím pěsti, snad bude mít konečně pokoj! 
Není tady
Sudi - vidím to podobně jako Ty s tím očkováním. No, a tu klíšťovku časem zvažuju taky, máme zahrady a pak i les u našich kousek, takže radši - ale až bude starší!
teda jinak vidím, že už to bude každým dnem... jsi šikula -jak se cítíš??? to je nádhera - vždyť nedváno jsi byla na začátku a už budeš rodit
paráda!
Yvet - jojo, asi dvě fotky, ale jako Ty jsem měla hrůzu se tam kouknout... ale u mě to navíc umocnila ještě veliká modřina a otok... no, děs. Naštěstí se to dalo hezky do pořádku a vypadá to hezky. Občas je ta jizva taky citlivější, ale naštěstí nebolí.
Není tady
Tak jsme slaměnka P jel do práce
.
Jinak já se ptala na to očkování jak proti pneumokokovi tak meningokovi a dr mi doporučila i když malá není vůbec marod ať jí to radši dáme kvůli srdíčku takže nejprve PREVENAR nebo SYNFLORIX, ale ot ještě nevím kterej a taky chci dát ŽLOUTENKU. Klíšťovku asi až bude starší.
Silvinko tfuj tfuj tfuj myslíme na tebe a držíme vše co doma máme 
.
Cassinko to je mi líto, že máš takové problémy ach jo kdy už tady budeme mít klíííd
.Tak přeju ať se to po dnešku začne hojit.
Holky už se těším na ten nový pořad na Nově VIZITA a začíná to příští středu a hned budou srdeční vady takže se kouknu konečne do zákulisí operace. A v ukázce je ten doktor co nám operoval malou ježiši to zas budu řvát
.
No nic jdu zalehnout mám rýmu jak hrom a to mám jít zítra cvičit do bazénu.
Není tady
Čau holky,
tak volala tchýně a byla u léčitele a ptala se na Vojtu. Podotýkám, že se u léčitele udává pouze datum narození, nic víc , nic míň. Tka í řekl, že prej vůbec nespí, je moc aktivní, málo jí, a má prý alergii na kravský mlíko /bílkovinu/. Něco na tom asi bude pravda, protože teď jsem si na netu přečetla naprosto všechno, co tam o tom je a skoro všechno sedí, tedy mimo toho nespaní, to nikdo neuvádí. Všichni uvádí - atopický ekzém, zahlenění, neklidnost, časté buzení v noci, špatný spánek. Tak zítra schválně koupím HA mlíko a vynecháme dva dny jogurty, a jsem zvědavá jestli to zabere, i když nevím, protože jsem vyzkoušela naprosto všechny mlíka co existujou a Hipp byl nejlepší. Tak a mám zase hlavu jak pátrací balón.
Tak a jdu se kouknout taky na telku, ono tam stejně asi nic není, ale zkusím to.
Není tady
Ahojky kočky!
Sudi hele nezdržuj to jo?
Už ať jsi v porodnici!
Na Sylvinku dnes budu mooooooooooc myslet!
Holky vaše palčáky se snad vyplatili.Myslím,že Nelince je líp!Normálně spinkala od 19 hodin do 2:30,napapala se,dala jsem jí Nurofen a spinkala do 6:30.Takže snad léky zabírají a je líp.
Na tu Vizitu jsem JAni hodně zvědavá,taky mě upoutala ta jejich upoutávka:D.Zase se něco nového může člověk dovědět!
No očkování,taky nemám jasno.Ale na tu klíšťovku se chci zeptat při roční ko.
Není tady
Dobre rano!
Holky, ted jen v rychlosti... Berko, to vis, ze poslu. Jen se vcera letela na vytvarku, tak uz jsem to nestihala poslat, ale jsem rada, ze se libi...
Sylvikovi drzim palce, at uz to ma za sebou a je zase v poradku!!!
Nelince at je zas o neco lip!!! A Zuz, fotku posli, neco spacham 
Cassi, ohledne anesteziu ti pak napisu vic do SZ, ted jdu trosku poklidit a az bude chvilka pisnu. Ale nemej z toho nerv, jde to
A protoze uz v noci nekojis, tak by to melo byt docela snadne
BTW, uz davno jsem se chtela zeptat, zda jste vyuzily tu odsavacku a jak jste byly spokojeny?
Tak paaa, jdy luxovat a vytrit.
A jeste jsem chtela napsat, zitra se jdeme cela rodinka fotit k profikovi
Jsem zvedava...
Není tady
Ahoj holky,
tak se jdu zeptat k dětské na ty krevní testy ohledně té alergie, jsem zvědavá, ale jak to vypadá, asi jí budeme mít, protože od včerejška jsem Vojtínovi dala jen mlíko v noci a ekzém je o hodně lepší, ani jogurt chudák včera neměl. jen jsem zvědavá co bude baštit, když nebude smět jogurty. Ach jo, za nás tohle vůbec nebylo, to jsou samý blbiny a kraviny, člověk aby pořád ležel v nějakej knížkách a netil.
Zuzí - tak to je dobrý znamení, že je Nelče líp, a počkej až bude doma řádit, to je vždycky znamení, že jim už nic není, člověk se zlobí, když zloběj, ale když jsou nemocný, tak se těšíme na to, až zlobit budou.
Silw - taky tě asi využiju, ale fotečky až z 1. roku, jenom doufám, že tam nebude jako mimozemšťan, te´d u focení dělá takový ksichtíky, že se to člověk stydí publikovat, případně tam vypadá jak de.ment.
Tak se jdeme oblíknout a vyrazíme, pak jdu na masáž a ještě musím s dědou na masáže (teda ukázat, kde to je, je v tomhle naprosto neschopnej, ach jo.).
Není tady
ahoj
tak u nás noc ok, malá ted zase spí, tak to tu trochu pofackuju a pokusím se vymyslet oběd, už mi fakt dochází inspirace
Sylvince držím mooooc palce na dnešní operaci a doufám, že to jsou poslední zdravotní trable na hooodně dlouhou dobu 
Kotr, tak to je skvělé, že to je na dobré cestě...ovšem teda zírám, co dokážou udělat příbuzní 
Cassi tobě posílám
a držím palce, at se to co nejdřív zlepší 
Zuzanko, supr, že už je malé lépe,jen tak dál, ted už to bude jen lepší a lepší 
Marti, tak snad jste konečně našli řešení problémů s Vojtíškem, pokud se to potvrdí, tak naštěstí dneska je na výběr hodně HA výživ, i když teda tenhle zdravotní problém není moc příjemný...držím palce at je líp 
Beru vítej zpátky z dovči 
holky teda já asi málo sleduju televizi, upoutávku na Vizitu jsem ještě neviděla...ale zaujalo mě na Primě nový seriál Zázraky života...mělo by to být o asistované reprodukci...taky zajímavé téma 
já jsem nad Prevenarem nebo Synflorixem taky uvažovala, jenže to má cenu asi jen v případě, že ty záněty uší způsobuje pneumokok, pokud to způsobí něco jiného, tak by nám očkování bylo stejně na nic.....tak pořád nevím, malá to měla jen jednou, většinou se dělá z rýmy...ještě se na roční poptám naší dr...jinak určitě u nás proběhne klíštovka, bydlíme u lesů....a v budoucnu malé asi proti rakovině děložního čípku
Není tady
Přeju u nás polojosné poledne
.
Jakpak naše Silvi zda už to má chuděra za sebou 
Tak malá spinká takže si v klidu vypiju kafíčko a uvařím oběd.
Marti teda, že by alergie na bílkovinu
. Kamarádka má holčičku 2,5měsíce tak jí taky zjistili alergii na kravskou bílkovinu byli na krvi a čeká na výsledky zda to bude ta do jednoho roku nebo ta celoživotní, ale ta je prý dost vzácná. Chudák Vojtík
jestli nebude moci jogurky tak asi nebude jíst, že???Tfuj tfuj tfuj přeju ať to ta alergie není
.
Zuzi tak to jsme ráda, že je Nelince lépe 
Silwanko těšíme se na fotečky od profíka a až budu mít fotky z narozenin v PC tak bych tě taky chtěla poprosit o nějaký výtvor
.
Jinak kde je Fi snad zas nejsou nemocní nebo mi unikla nějaká jejich dovolená.
A Sudinka nám prostě toho jejich špuntíka nechce ukázat asi čeká na jaro 

Není tady
Ahoj Luci tak to já zas neviděla upoutávku na ten pořad na Primě
a odkdy to mají vysílat?? Jinak taky chci v budoucnu dát malé to očkování proti rakovině děl.čípku. To mi povídej s těma inspiracema na vaření je to čím dál horší
A taky mě teda pěkně sejří, že budou na Primě dávat Přešlapy v úterý to mi zrovna dávají růžovku tak asi budu muset přesídlit ty budou asi zajímavější růžovka je stále dokola tak asi, když neuvidím pár dílu tak to neva 
Upravil(a) janaT (23. 2. 2010 9:30)
Není tady
Jani, mají to dávat od března, ale nepsali datum, hraje tam Freimanová, T. Vilhelmová, Roman Zach ...vypadá to hezky....s těmi Přešlapy v úterý...já to řeším tak, že na jedno se dívám večer a na druhé druhý den na netu 
Upravil(a) Luciana81 (23. 2. 2010 9:43)
Není tady
Musím dneska odnést mobil na reklamaci , protože mi vzadu pod baterkou vypadl šroubek a nejde zašroubovat takže asi budu muset mít měsíc tu starou šlupku na volání 
Není tady
Holky, klidne fotky z narozenin
Jak je libo 
Není tady
Silwanko ty jsi zlato tolik práce okolo a ještě jsi na nás tak hóóóódná moc děkujeme 
Teda musím vám říct, že by se mi líbilo někdy se nědke sejít, abychom se taky poznaly 
Není tady
Luci a copak malou trápí?
Jani přesně člověk vás zná jako svý boty,ale ještě jsme se nepotkali.
Jo a připadám si tady jako v lazaretu.Malá nemocná,do toho manžu taky bolí ucho a v krku,tak jsem mu v noci a ráno kapala do ucha a do práce mu nabalila půl lékárny.A aby toho nebylo moc,tak se mi na břiše udělala nějaká vyrážka,no spíš se mi celé ohodilo,ale nevím z čeho.
Není tady
jé, holky, hezké ráno - tak koukám, že se tu hezky kecalo!! 
Na Sylvika taky myslím! 
Silw - díky moc! To budeš moc hodná!
Taky se moc těším na vaše fotky od profifoto - jsem zvědavá, jestli malého hezky rozesmějete, nám to moc nešlo 
Marti - ty jo, tak to by mě nenapadlo ta alergie
chudáček malej, taky si to vybírá... Ale jak píše Jani, snad to nebude tak zlý a třeba se to nepotrvrdí vůbec!!! 
tak masáže? taky jsme si je minulej týden užili! TAkže Ti ten relax přeju!
holky, tak budú koukat na ty pořady - seriály i tu Vizitu a ještě na 1 má být něco o těch pošťákách, to by taky mohlo být dobrý. A budou i poslední díly z Pojišťovny štěstí, tam mě taky zajímá, jak to dopadne.
Zuzi - tak ať jste brzo zdraví doma!!
Já nevařim opět, ještě mám z víkendu kačenu se zelím a i šunkafleky v ledničce.
Jani - s tím mobilem, to je blbý
.
Luci - přesně, taky furt nevím s tím očkováním...
jo a přejeme vašemu Tomáškovi všechno Nejlepší k včerejším 5. narozkám! 
Není tady
Taky gratuluju našim oslavenečkům Jara - i když už trošku se zpožděním:
Daníkovi k včerejším 11. měsíčninám!!!
a z minulého týdne Verunce od Cassi, Vojtíkovi od Marti a Terezce od Abby 
hlavně hooooooooooodně zdraví!!!! 
MMCH - Marti - napsalas to krásně, že když jsou nemocní, tak chcem aby už zas zlobili 
jo a ještě se musim pochlubit - před asi 3 týdnama jsem poprvé poslala pár odpovědí na ty soutěže tady na BB a včera nám přišla první výhra domů - Kávovar Rowenta!!! tak jsem čučela jak puk, že jsme vyhráli! 
takže si najděte pár minutek a soutěžte, štěstí se občas i unaví 
Není tady

Beru: Verunka měla teprv 10M
ale i tak děkujem
... to je ale stejně neuvěřitelný, jak to letí co? Tomášek bude mít ve středu rok
chystáte mu nějakou oslavu? jsi říkala ten dort viď ... a co máte za dárky - ještě že Verunka má narozeniny až v dubnu, teď v březnu by to byl masakr ... jo a gratuluju k výhře
v mém případě jsou soutěže naprostá ztráta času, já jsem nikdy nevyhrála ani suchý z nosu
- aspoň teda že mám štěstí v lásce

Silw: nn, v noci nekojím už ... fakt teda je, že jak teď v noci řvala, tak jsem zkoušela uspávat i kojením ... ale nijak to stejnak nezabíralo, sice to považuju za takovou berličku - že kdyby něco, tak furt ještě kojím, ale stejně mi to nevyšlo a neusnula - kojím teď ráno, odpoledne a večer ... blbý je, že UV nechce ani cítit (poslední pokus podání UV v sobotu skončil tím, že si potáhla z hrníčku - na flašku taky nehraje - a málem se pob...) a taky mě strašně děsí to, co by se dělo, kdybych tam musela zůstat a nemohla na revers domů, ono jak teď Verunka v noci nespala, tak táta sice utěšoval, ale bylo to k ničemu, chtěla jen mě)
Upravil(a) Cassiopeia (23. 2. 2010 12:38)
Není tady
Čau holky,
jsem to skleróza, Sylvinka šla na operaci v poledne, všechny vás pozdravuje a máme držet palce. Jsem to nestihla sem napsat, ale psala jsem jí, že máme všechny modrý palce a poplivaný trička.
ráno jsem byla u dětské a zatím mám vysadit všechny mléčné výrobky, a koupit nějakou HA výživu, takže jsem koupila Nutrilon Allergy Care ( je to sice pálka) - no taky nevím, jak mu to bude šmakovat, protože je to prej hořký a zjistila jsem, že na to doplácí pojiš´tovna kolem stovky, tak uvidíme, u nás by připadalo ještě mlíko od Hami , testy by mu udělali až jako poslední (což je mi divný, ale asi na nich budu trvat). Jenom jaksi nevím, co mu mám dávat na svačinu, pořád přesnídávky a banán, jablko totiž nejí a nic jinýho by neměl, taky sýry, musím se zítra kouknout v Kaufu jestli nemají nějaký jogurt - zakysaný ochucený. Já jsem o té alergii přemýšlela už dřív, ale pořád jsem si nějak nebyla jistá až teď, když v noci předvádí takovej cirkus po jídle, což nikdy nedělal a všechny víte, jak jsme zápasili s jídlem, takž eon dobře věděl , že to nechce. Tahle alergie by měla do 18 měsíců zmizet, takže ještě půl roku a bude to, to snad přežijem.
JInak naprosto nevím, co mu mám dávat na sebe ven, v kombinéze celej spocenej, což nesmí, čepici - snad už dám trošku jarní (je teplá , ale ne zimní) a asi dostane bundu a džíny, a co fusak??? Já fakt nevím, potřebuju, aby se mi dostal z toho ekzému a když se spotí, tak je to celý znovu a pořád dokola.
Ohledně těch novej pořadů, těším se na Přešlapy, a ten o tom mimoděložním oplodnění, takže vlastně Prima, Ordinaci vzdávám, prostě jeden díl vynechám. A Pojišťovnu štěstí nejedu, nějak jsem se tratila jako ty Ztracený.
Tak já jdu, Vojtín je mega protivnej, spal opět jen ráno 1/2 hodiny.
Není tady
Beru super výhra gratuluju!
Marti teda tak to máš zase o starost navíc s Vojtíškem!
Nelinka papá Hami mlíčko a dobré.
Teď jsme tu měli odpoledne obě babičky na návštěvě a Nelinka už začíná být hezky protivná.
Doufám,že Sylvinka dopadla dobře a dá o sobě brzo vědět!
Tak se holky opatrujte a opatrujte i prcky!
Není tady
HOlky, tak Nutrilon - katastrofa, letí do koše. Vojta spal přesně 20 min a pak šílenej hodinovej řev, dostal normálně křeče do bříška, a muselo to být po tom Nutrilonu. Normálně jsem nad ním brečela, protože tohle jsem ještě nezažila. Teď snad už dobrý, dala jsem mu normální mlíko na který je zvyklej, protože řval do toho i hlady. Takže zítra jdu kupovat další mlíko, já už opravdu nevím co dál.
Takže dnes večer, v noci budu hlídat Vojtu jestli se mu nepřitíží.
Není tady