|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dneska první!? Teda 
Tak přeju pěkný ráno!
U nás už je to o něco lepší, Včera jsem vykoupila lékárnu tak jsem připravená! Ale vypadá to, že Terka už bude mít za chvilku pokoj od té rýmy. Horší se mnou 
Cassi tak to mě mrzí s tou kýlou 
Marti na Ulici koukám taky! Poctivě každej den
Taky jsem se řezala 
Není tady
Dobré ráno!
Na Ulici jsem se taky dřív koukala pravidelně,ale teď mi to prostě v tuto dobu nevychází.Většinou zrovna koupu malou nebo se točím kolem ní.No a dnes jdu od půl šesté do půl sedmé na spinning,takže než přijdu,tak to stejně neuvidím!
Yvetko to je dobře,že je Terezka lepší!:supr:No snad už i Nelince rýma přejde.
Není tady
Čau ,
dnes až třetí, jsem si myslela, že si tady budu fakt kecat sama.
Yvet - tak to je dobrý znamení, že bude Terce líp, no a my dospěláci se s tím prostě nějak poperem. Nejradši by jsi taky zalezla do kanafasu, ale nemůžeš, viď. Tak to znám. Nebude to trvat dlouho a manžovi bude taky hrozně špatně, ale jestli je to jako u nás, tak ten prostě zaleze do peřin a ještě se nechá obskakovat, já chci bej CHLAP!!!!!
Tak dnes čekám PPL - J. Vojtovi objednal sůl z mrvého moře a rovnou mega balení, takže přijde óbr kýbl, jsem jenom zvědavá, jak ho vytáhnu do 3. patra.
Renďáskovic, Fidorkovic, Kotrmelínovic, co je s váma??? Abby??? Nikdo nic.
Copak Sylvinka, myslíte, že už jí můžu napsat, třeba už je doma.
Jak jsem vám psala, že ta moje kámoška čeká ty dvojčátka, tak je od úterý v nemocnici, měla bílkovinu v moči, a vysokej tlak a prostě prej byla celá jak lochneska. Tak dnes se rozhodne jestli půjdou prckové už ven, nebo jestli ještě počkaj, mají oba asi 3 kg, takže váhově dobrý, ale stejně budou v inkubátoru, termín porodu má až v dubnu. Ale jsou všichni OK. Tak jí musím napsat jestli už nejsem teta.
Mějte se.
Není tady
Ahoj Marti, já poctivě dočítám, ale nějak nezvládám napsat, Erik je jak z divokejch vajec
Šla jsem se teď nasnídat k PC a P. ho zabavuje, protože jinak to nejde, všechno chce, křičí ham ham, ale stejně skoro nic nesní
Od rána už měl mlíko, pak trochu jogurtu, trochu přesnídávky, piškot a sušenku který stejně vyplival a dvě sousta loupáku
No dohromady mu to tu snídani možná i dalo. Včera mi opět vyvrátil palmu, takže jsem ho musela zase dát dolů k našim, abych jí nějak ukotvila, no je to s ním teď na palici, už by potřeboval běhat venku. Včera po procházce jsem ho chvíli vypustila na dvůr, pořád šmajdal, všechno si prohlížel a nechtěl domů, pořád mi utíkal ven. Snažila jsem se při tom vyndat z kočáru nákup, ale prostě to nešlo, musím ještě chodit s ním, aby sebou nesek někde do bláta jak taje, takže jsem ho úprostě šoupla za dveře kde řval a vyndala si ten nákup.
Ach jo, už zase tahá poháry a mlátí s nima o dlažbu - ty podstavce jsou už úplně ulámaný
Navíc jsem zjistila že mi fakt dělá naschvály, jak vidí že se mu podařilo mně rozčílit, tak jde schválně ještě hrabat do kytky nebo prostě ělat něco co ví že nesmí. Holky máte ještě někdo tak zlobivý dítě?
Není tady
Dobré ranko teda u nás moc dobré není
Malá od rána protivná teď jsem jí zkusila dát spát a jen začne zabírat tak si tchýně začně uklízet a se vším mlátí tak jsem na ní vlítla jestli by to nešlo potichu a ona čumí jak blázen fak tjsem od rána akorát nasr... a to P jde po práci na to pivo už toho tady mám tak akorát dost
. Jsme si postěžovala omlouvám se.
Cass Eliška má taky pupeční kýlu on ají teda měla už když se narodila, ale pak se jí zatáhla a teď jí vylezla znovu tak až půjdeme 2.3. na očkování tak říkala mudr, že to znovu zkoukne a uvidíme co stím.
Marti to je mi líto s tou kamarádkou, ale zas teda čučím kolik mají prckové nato, že tam jsou dvě
to jsou velcí. Tak přeju ať to dopadne dobře 
Na Ulici jsem taky pravidelně koukala teda, když jsem byla těhotná , ale teďka to už moc nejde.
Zuzi fakt máš můj obdiv stím spinningem 
Kotr oni jsou všechny děti v tomhle stejný mi to máme doma taky jak vidí, že něco NE tak just JO
No thcýně se asi nasr... takže je dole klid a v pokojíčku taky tak snad bude chvilku spinkat.
Není tady
Ahojte kecalky 
jenom písnu, odpol snad najuknu víc. Zatím za sebou operaci pořád ještě nemám, opět mi to posunuly o měsíc, takže mi to čeká pár dní před Ondrovo ročkem, jaterky pořád bleee - takže se do toho nikomu nechce. I bych písla dřív, ale do toho všeho se mi povedlo zbořit počítač, no síla, mám asi svůj rok 
Jinak odpoledne vás snad dočtu, pokud mi ti mí prevíti nechají.
Upravil(a) sylviik (19. 2. 2010 9:45)
Není tady
Ahóój Sylvi teda tak mi tady všichni modrý pěsti od držení a ty si klidne sedíš doma, ale neboj budeme je držet i za měsíc
. Nojo testy se asi nedaj nějak ovlivnit.
Není tady
Jéééééé Silvi teda,tak ty jsi doma!?
No Jani jen se vyvztekej tady a vypiš se!Taky dnes od rána jen nadávám.Manža vaří kamarádovi na oslavu 40 porcí guláše,takže bordel po celém bytě.Večer jde zapíjet se spolupracovníky malého Adámka co se narodil 2.2. a zítra jde prý hrát do haly něco...no ale má tam být bečka.Načež jsem ho upozornila,že zítra ve 3 jdu k holičce před tím plesem.tak prý jak to uděláme,tak jsem mu řekla,že si Nelinku vezme do haly.
Zítra večer ples...no jak to vidím,tak tento víkend bude táta nonstop v lihu.
Už toho taky nějak mám dost!
Není tady
Holky, jj na chvíli doma, ale už jsem z toho i já nervní jak. Jakmile se začnu drbat na kůži, tak už se pozoruju jak blázen, jestli to nesvědí někde jinde víc - Zuzi, to asi víš jak je to nepříjemný viď, prášky do sebe rvu už taky od vánoc, takže už budu ráda, až to dopadne konečně.
Jinak Ondín pořád chodit absolutně sám nechce, ale už je teda pořádný sumo, takže když ho někam musím tahat, tak mám dost, barumáček malej 
Téda, a kdo mi dá krátký shrnutí, ať nemusím dočítat 
Není tady
ahoj!
Nemám dočteno.Jen hlásím že žijeme.
Dnes jsem Tomovi objevila 2 prořízlý stoličky nahoře,hlavně že mu pořád hlídám dásně dole.
Snad se máte všichni dobře.Brzy se snad ozvu a napíšu víc.
Není tady
Tak ještě čekám na ppl a pak možná vyrazíme do krámku pro pečivo, jinak se mi nikam daleko nechce.
Zuzi, jj, taky mám za sebou období, kdy jsem se dvě hodiny v kuse drbala.
Jani, na jaterkách mám bohužel co dost spravovat, byla jsem hnusně žlutá, doufám že už nejsem teda, ale fakt už začínám být ze žlutý barvy paranoidní - protože právě bilirubin, který má být max do dvaceti jednotek, jsem měla 314
, takže snad už to všechno dopadne. Ale dost stěžování, jak to že nikdo nenapíše, co je novýho? Halooo.
Rendi, tak stoličky, super, Ondra má pořád svých 8 a jede svým lenivým tempem 
Není tady
Jasně Sudi má času dost
.
Jinak hlásím, že jsem slaměnka P je v té hospodě od 15:00 takže to zas bude veselo až dorazí 
Zuzi nojo chlapi jsou někdy na zabití 
Teda Sylvi takové mega hodnoty
to snad není ani možný tak tfuj tfuj tfuj ať je už brzo líp a máš to co nejdřív za sebou 
Není tady
Tak kluci uložení.
Martinko, zapoměla jsem, díky za zprávičku, příště dám vědět, až bude po, juuu? 
Tak a tobě jsem Jani chtěla vynadat
, kde máte fotečky z 1 roku? Jsem dneska jukla celá natěšená a nic nikde téééda.
Michal ještě nedorazil, že si jde z práce ještě zacvičit, tak počítám že dorazí až po osmé, ještě tři dny denní, budu zase od rána do večera sama s tou mojí zvěří divokou.
Joo Sudi, díky, koukám, ty jsi jako já, třikrát jsem rodila 41+3, taky jsem měla vždycky času dost. 
Tak slaměnky kde jste kdo?
Není tady
Sylvi to víš fotky jsou ve foťáku, ale nejsou lidi co by to zmenšili já ani nevím kde je ten program nato to musí P jenže ten je zaneprázdněnej něčím jiným tak snad ho k tomu dokopu tento týden se móóóóc omlouvám 

Není tady
čau holky,
Sylvi - teda ty mi dáváš, já horkotěžko vymejšlím nějakou slušnou SMS a ona už tu prudí u počítače, potvoro jedna. Tobě se v tý nemocnici moc líbí, viď, že tam chceš znovu. Máš recht, o nic se nemusíš starat, jídlo až do postele, uklízet, prát nemusíš...... Držím palčáky, ať to už dopadne dobře.
KOtr - Vojta taky zlobí, dnes dostal asi 100x přes ruce , a stejně tu kytku vyhrabal , a zlomil vejpůl, takže nevím jestli někdy palma bude ready, a to jsem jí měla od svých 15 let vlastnoručně vypěstovanou, jsou to malý příšerky, co viděj, to zdemolujou.
Dnes tu byla kámoška s Ájou, a Vojtín odpadl jak hruška, nevídáno - neslýcháno, už spí od 7 hodin a ani se nevzbudil.
Jinak už jsem teta, kámoška má ty dvojčátka Kristýnku a Lukáška, mají teda jenom 2,20 a 2,10 kg, ale jinak je všechno dobrý, jenom jsou v inkubátoru, páč jsou maličký ( o 1,5 měsíce), takže je "dopečou" a pak vyrazí domů.
Sudí nás tu bude strašit s pupíkem až do vánoc!!!!
Zuzí - říkám to pořád, chci bejt chlap, celej víkend v lihu, ježíš takový štěstí, nic si nepřipouštět, nic nedělat, jenom to do sebe lejt, ale mě by zabil už ten první večer a blbě by mi bylo tak tejden. Jen mě tak napadlo, aby Nelču nezapomněl v tý hale, znáš chlapy, když jde o pitivo, fotbal a tak, zapomínaj hrozně rádi. Já mu tak závidím!!!!
Není tady
Marti tak to přijmi velikánskou gratulaci k tetičkování a přeju ať jsou všichni v pořádku a zdraví
A Vojta spí a ještě se nevzbudil tak tomu se nedá věřit 
no já jdu hodit vanu na záda a relaxovat
Není tady
Marti, máš recht, proto já rodím jenom ty chlapy, fakt to mají jednodušší. Samo, že Michal ještě není doma, bude potom držková
, prej na chvilku.
Naštěstí kluci krom Míši spí, tak snad bude klid, já jsem si šla honem zobnout prášky, já něco pravidelně brát, to je malér, ještě že to není antikoncepce 
Náhodou na dvojčátka má porodní váhu super, sestřenka měla jedno a 700 g
, rodila hrozně moc brzo.
Marti, neboj, příště písnu, hned jak se proberu ze spánku
, to jest 4. pokud už to konečně bude, fakt už mi to séře jak nevím co.
Jani, a co to hodit na rajče? Tam zmenšovat nemusíš.
Není tady