6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Omlouvám se že vás zanedbávám, ale jsem z malé nějaká vycucnutá celou sobotu sami a v neděli nebyla nálada.
Takže jsem dočetla, ale nic si nepamatuju . Už mám uklizeno a cpu se anansem.
Takže jen to co si pamatuju Kotr teda ty nás tady pěkně lekáš a sebe taky . A Erís je teda frajer to naše malá ty kroužky sundá a zahodí co nejdál, aby je nemusela dávat zpět to jí neba sic jste s jídlem někde pozadějc, ale s dovednostma jste oproti nám všem až moc dopředu Užijte si nákupy v ikee.
Marti teda ty fakt přitahuješ nějaké šotky, kteří ti dělají naschváli. Ale to snad musí už brzo přestat vždyť to není možné co se ti děje přeju ať je líp A Vojtínovi vše nej k 10.měsícům a posíláme s Eliškou pusinky
Sylvi teda 11 kilo dole to musíš být chodící kostra né??? Taky posíláme mnoho sil ať už je jen lépe
Jinak jsme předevčírem koupipi bačkůrky a zimmí botky do kočárku, protože malá už mi vyrostla z těch capáků tak než abych dávala 200 za capáky takjsem dala 300 po slevě za kalsický botky a bačkůrky jsou super alespoň se nestaví tolik na špičky
Jo a zahlídla jsme tady taky Terezku taky si ty nemoci užívá se naní vyřádili.
Není tady
Pěkný večer
U nás se už spí heč nebijte mě, včera usnul až v jedenáct, tak mám radost. Nenechala jsem ho spát odpoledne, takže asi najíždíme už na jedno spaní denně.
Gratulace k měsíčninám dnešním i včerejším.
Chtěla jsem se zeptat vaříte nějaký omáčky pro prcky? A jak bez mouky? Z čerstvýho? Nebo třeba rajskou z klasickýho protlaku? Dneska jsem koupila těstoviny tak bych ráda něco uvařila jinýho než stálae to samý dokola + skeničky.
Kotr, Marti držím pěsti
Není tady
Ahojky
Luci díky za přání žasnu jak to máš všechno v merku
Silw: Dany je šikula ... Verunka taky jen ručkuje kolem konferenčního stolu nebo nábytku, ale zatím to jsou takové vratké dva tři krůčky a pak pád - musí pilovat
Kotrmelí: to je teda budu držet palce, aby to nakonec všechno dobře dopadlo ... a Erísek je fakt velká šikulka ... Verunka by ty kroužky leda spolehlivě vysypala a hlavně taky čučím, jak jsi to vůbec mohla natočit - já když vezmu foťák, a chci natočit cokoli, tak okamžitě štajf a úprk k foťáku ... (všechny videa končej tak, že má Verunka obličejík přímo u objektivu a nataženou packu na něj ) vypadá to že z Verunky prostě movie star nebude
Marti: Vojtíškovi vše nej k 10M ... a Tobě pevné nervy k učení - fakt to potřebuješ vrchovatě
Zuzi: tak aspoň že jsi s ukolébavkama kápla do noty tátovi, když už ne Nelince
jsem se vytočila teď, já ty dveře do ložnice jednou spálím a bude, uspím Verunku, odplížím se, pak přeskočí klika, když pečlivě a potichu zavírám a zas se rozbrečela ... bych toho truhláře nejradši přiškrtila ... když ty dveře dodělal, tak mi to vadilo a on řekl, ať to manžel namaže olejem ... manžel tuhle rozmontoval celý zámek a řekl, že je v pořádku a je to zřejmě špatně zadlabané ... dveře jsou staré už 4 roky, takže to stejnak nikoho zajímat nebude, sakra, no, tak jsem si aspoň ulevila, omlouvám se
a jinak zprávy od nás: v noci už nekojím a spíme, je to od soboty (to spala až do rána), Verunka se teda někdy kolem půl 3 vzbudí, postaví se v postýlce, parkrát zabrečí, lehne si a spí dál ... a k tomu jsem zjistila, že přes den líp a víc jí, když se nedoráží v noci ... původně jsem si říkala, že to je skoro trápení, ten hlad dětem nezahnat, ale teď si zas říkám, že jednou se to v noci utnout prostě musí a stejně nevlezu do toho, aby to bylo správně načasované
ještě jsem se chtěla zeptat, čím myjete dětské hrníčky se savičkama a gumičkama, jak jsou takové zašpiněné od čaje? já to každý večer propláchnu vařící vodou a nechám okapat, ale začíná to být dost zanešené - a jar do toho valit nechci ...
Není tady
Pavce jsem chtěla napsat, že neporadím, jede u nás stále skleničkový režim, ale Verunka jí teď fakt krásně, normálně mrkám, kousky (dokonce i telecí, to je div ) , rohlíky, chleba, všechno ... no teda všechno ... puding jsem Verunce zkoušela dávat a nejel jí, a nechce žádnou kaši, ani vidět ...
a Fidorce: my si hrajeme, furt, jakmile dám Verunku do postýlky, tak ječí a furt provokuje, ať už ji dám ven (tzn. nejen u Fidorků budou mít spratečka počítám ) no a když ji vyndám, tak musím pořád hlídat, páč se u všeho staví a nedokáže odhadnout, u čeho jako poletí (spodní dvířka od kuchyně, dvířka od skříněk pod TV), děsně ji baví balón, tuhle se po mém vzoru pokoušela i driblovat ... stavíme komín, přeříkávám zvuky zvířátek, a co jí baví nejvíc, ukazovat, kde co je (co ví) - toho medvěda, sluníčko, počítač, klavír, a různý oblíbený hračky) ... leporela si taky ráda prohlíží, a básničky se jí líbí, můžu opakovat pořád dokola ... a je to fakt záhul, páč přes den stále spí 2x0,5 hod (vůbec nechápu jak to manžel v sobotu zařídil, že spala 1,5 hod) - a se spaním jsem to jednu chvíli taky pozorovala, že když jsem zůstala nahoře ležet vedle, tak se po půl hodině zvedla, koukla na mě a chrupala si spokojeně dál ... ale taky jsem to neprovozovala, mně je vždycky z denního spaní hrozně špatně pak, když mám vstáváat, takže to fakt nesnáším
a Pribiňák budu taky dávat až po roce (spíš teda Lipánka)
a to bílé svinstvo mě taky hněte, a fest, s autem skoro nemožné vyjet, s kočárem nemyslitelné - kdy toto roztaje to by mě teda zajímalo ...
a mám chodit na dalších 10 lekcí plavání nebo ne?
Sylviku: abych nezapomněla, moc držím palce, ať jsi brzy fit a raubíři ať Tě nechají aspoň trochu vydechnout
tak, konečně jsem napsala všechno, na co jsem si vzpomněla, aniž by mi někdo nerval dolů tepláky a zatínal mi ručičky do do stehen
Upravil(a) Cassiopeia (18. 1. 2010 20:30)
Není tady
tak jsem doplnila fotky je tam profi a 11.měsíc a vánoce
Pavko já malé místo mpouky dávám bílí jogurt ale až nakonec když to mám uvařené a malá to jedla v poho
Není tady
Marti-s tím mlíkem je to u nás lepší.Někdy se vzbudí 3krát za noc,někdy teda častěji.
Jinak chci napsat,že největšího spratečka mám já a to už teď!!!!!!
Ten náš kluk vyžaduje,abych s ním celý den seděla na zemi.A já opravdu musím sedět nebo lézt po čtyrech nebo po kolenou.Protože když si stoupnu,okamžitě řev a řev.Už jsem ho zkoušela nechat,ale bohužel má výdrž!!!!přileze ke mě,stoupne si a ječí a ječí.Dnes jsem ho nechala schválně vyřvat,ale jaksi nepřestal,dostal takový záchvat,že jsem měla
strach,že opět přestane dýchat.Takže se jen modlím,že až začne chodit,tak že to bude lepší?!?
Není tady
Teda Rendi by me kleplo celej den si s malou hrat .
Jinak zítra jdu v 10 na gyndu a asi si budu muset vzít maloiu sebou, protože Pavel asi půjde od 10 do práce jak naschvál, když se objednám aby byl doma tak on tohle
Není tady
Ahojky,
my už taky od osmi spinkáme. Dneska byl náročný den, byli jsme na té návštěvě. Jeli jsme autobusem a naštěstí to tak pěkně vyšlo, že malá obě cesty prospala, probudila se vždycky přesně před barákem. Akorát trošku cítím záda, přece jenom na břiše nést 8 kilo, to už se pronese. Ale lepší, než se tahat s kočárem.
Kotr, Erísek je strašně šikovný, opravdu. Terezka to taky jen setřepe dolů a pak už ji to nezajímá. JI vlastně takhle nezajímá skoro nic. Když si k ní sednu, že budem dělat paci paci, nebo jak je veliká, tak mě hned odstrkuje že nechce. Prohlížení knížek ji taky nebaví, hned to všechno odstrkuje pryč. Nejraději by byla, kdybych ji pořád dokola stavěla komín a ona ho bourala Někdy je mi to už líto, jak taky čtu jak máte ty děti šikulky a my neděláme ani pápá
Jinak si s Terezkou teď taky moc nehaju, až si někdy říkám jestli právě proto nic neumí, ale ona mě k hrám moc nevyžaduje. Šmejdí kuchyní, rozhazuje hračky a je spokojená. Jen ji 50x denně odtahuju od kabelů u počítače. Takže já si přes den v pohodě všechno udělám. Jen když už je unavená tak kňourá a věší se mi na nohavici. Ale to už si ani hrát nechce, jen nosit
Jani, krásné fotečky. Eliška má krásná šedomodrá očka. Takhle jsem si vždycky představovala že budou jednou vypadat moje děti: modroocí blonďáčci. No a jak jsem dopadla
Lipánka dávám tak jednou za dva týdny, protože jogurty u nás pořád nejsou žádná sláva, ale už je to lepší. A omáčky z mouky normálně dělám. Říkám si že když jí normálně rohlík, tak proč by nemohla mít v omáčce mouku? A už jsem dělala i rajskou z protlaku, ta Terezce moc chutnala. Ale nejsem si teda 100pro jistá, jestli by už ji opravdu měla jíst
Cassi, s tím uspáváním jsi mi úplně připomněla to naše. Nám zase pro změnu strašně vrže postel a podlaha. Takže vždycky odcházím půl hodiny aby náhodou někde něco nevrzlo. A stejně se občas nepovede
Taky gratuluju všem k měsíčninám, už si všechny ani nepamatuju
Není tady
Ahoj holčiny,
taky dávám normálně omáčky, a Vojta je má moc rád, to by se mohl užrat (aspoň někdo), zahušťuju moukou. V tom problém nemáme, ale jinak toho dohromady moc nesní, od všeho trochu, takže když to sečtu, mele hubou celej den, ale on je moc živej, takže to na něm ani není vidět.
S Vojtou si hraju hodně, ale po ránu nejsem schopná (hned po probuzení), takhle třeba ve 4 ráno, takže ho dám do ohrádky a on si hraje sám, než vykramaří všechny hračky z krabice, tak se aspoň stihnu nasnídat. Ukazování knížek ho neba, to mi mlátí přes hlavu, jedině co prohlížeme jsou noviny, a pak hrací knížka - zvířátka ze statku, ale jsou k tomu i zvuky zvířátek, takže to se mu líbí. Kostky stavět sám nechce, jedině bourat a pak se škodolibě usmívat. Ty kroužky, jak má Erís máme taky a ty ho celkem bavěj, dává je tam taky sám, ale to musí mít náladu, barvy tedy neumí, ale pozná, že tam cpe jinej, nechápu jak. Nás nejvíc baví horolezectví, takhle vylézt na krabici od toho se věšet na záclonu a popíchat se o kaktus, to mu jde, každý den to udělá, a je houby platný mu to pořád opakovat. Kytky už ho taky moc neba, teď spíš to chodítko a vozit na tom věci. NO a naprosto TOP hračka jsou kolíčky v košíčku, ty vysype, nandá, přendá a tak. U toho dokáže sedět hodinu a nechápu, jak takhle malý dítě pozná barvy, protože mám jenom bílý a ty dřevěný a on si je přesně seřadí a pak je tam dává. Dnes jsem se to pokoušela natočit, ale jakmile vidí kameru, tak se zasekne.
Rendí - spratečka máme taky. Jo a to lezení po tvých starých kolenech, tak to znám. Taky jsme museli všichni lézt po 4.
Sylvi - držím palce, ať to všechno dobře dopadne a kluci mají zdravou mamču.
Abby - gratulujeme k měsíčninám.
Mějte se jdu si dočíst o Krylovi a razím do hajan, než se to zvíře zase vzbudí, ale stejně jakmile si lehnu, tak začne.
Není tady
Abby: taky dodatečně gratuluju ...
tak jsem se tady včera chlubila, jak jsem vyzrála na noční kojení atd., a dneska ve 3.14 se Verunka probudila a zabrečela a od té doby se tam mlela a trochu brečela asi tak 50 minut, načež jsem to psychicky nevydržela a tasila jsem
Není tady
Ahojky, tak my jsme taky sami, M. přijde zase až v sedm, a zítra mám tu kontrolu, no v nejhorším to zase jistí špitál, i když potřetí od vánoc už to asi nedám
Ondín v noci nechtěl usnout, takže vejskal do půl jedenácté a Pátín se rovnou přestěhoval ke mně, měl nějaký noční amok, takže jsem teda fakt odpočatá, takže co jsem si včera říkala, že už vypadám líp, tak to není pravda .
Vysavač taky není zprůchodněnej, asi se do toho budu muset dát sama, to bude síla.
Tak zase už ječí v pokoji, jdu nabýt síly abych s nima vydržela do večera.
Není tady
Sylvi,tak ať ko dopadne dobře!
Marti teda ty jsi chytrá ohledně toho soudu!
Dnes noc zase nic moc.Nelinka asi uznala,že když byla 2 noci docela hodná,tak jsme přepaní!
Jinak zase tento týden hlídám ráno sousedku.:dumbom:Kdysi jsem jim nabídla,že jim někdy pohlídám,ale to jsem netušila,že si z toho udělají automat a budu hlídat 2 týdny v měsící!:dumbom:No jo pro dobrotu na žebrotu!
Reny mně se malá vždycky pověsí na nohu jako klíště,když se jí nechce být sama.Takže fakt totální mamiňák!
Není tady
Ahojky,
tak koukám, že tady to zase stojí za to!
Kotr tak to není možný, doufám že soud přihlédne k minulosti, protože tohle je fakt hnus!
Jani fotky jsou moc hezký, sluší vám to tam moc!
Zuzi tak to je pech s tím hlídáním, jak se říká, podáš prst a sežerou ti celou ruku
Holky tak jak jsem tu psala, že mě malá v pátek pokousala, tak se mi to nehojí, mám to nateklý a začíná to hnisat, takže u kojení z toho pravýho prsa docela rostu páč to bolí jak potvora! Tak nevím co s tím!?
Není tady
Yvett, tak si radši zavolej svojí mudře, já nikdy nekojila dlouho, takže děcka mě pokousat nestihly .
Vysavač jsem si nakonec dala dohromady sama, no večer budu zase poslouchat, já bych to udělal a Ondín má osmý zub venku.
Není tady
ahojky,
jen v rychlosti zdravím, že jsme v pořádku, jen nestíhám teď chodit, ale snad už večer bude klid...
do nového domku přeju všechno nej - i když - jak jsem četla, tak se nějak extra vesele nezačalo...
Všem oslavenečkům všechno nejlepší přeju!!!
Yvett - to mě mrzí s tím kousnutím.... těžko říct, co poradit, ale možná by to radši fakt chtělo dr a nějakej Framykoin či co
MArti - u vás je to teda taky jedna katastrofa za druhou... ať je brzo líp!!
Kotr - uff, no, tak to je teda síla s tím soudem -držím pěsti, ať to dopadne ve váš prospěch!!!
a malej je fakt šikula!!!
a už si víc teď nevzpomenu, dočtu večer...
Není tady
Ahoj
tak v Nuslích zranil rampouch nějakýho kojence, ach jo Snad bude v pořádku. Na nás to málem spadlo v pátek, asi 8-10m od nás spadl ze střechy velkej kus sněhu. Včera už tu ze střech jen tekla voda, ale i tak jsem parkovala s kočárkem dva metry od vchodu do krámu.
Jinak holky, Sam mi dneska řekl máma A vím jistě, že to nebyla náhoda, páč natahoval ruce a zvolal na mě. tak už asi tři hodiny čekám, až to zopákne, zatím nic. Zkouším i zajít za roh a tak různě, ale nehledá mě
Yvett, to ti neporadím, ale asi bych to větrala a mazala framykoinem..
Syylvii, gratulace k dalšímu zubáku! My máme furt jen 4
Není tady
Koukám, Samík je taky šikulka.
Fi, neboj zubáky doženete, není o co stát, Ondrovi co to leze, tak už dva dny počítám ne do deseti, ale trénuju minimálně do tisíce, páč má regulerní záchvaty vzteku u všeho, síla.
Není tady
Ahoj holky,
uz jsem taky lazar:) Zanet nosohltanu:dumbom:
Fi, DAny to take tak rika, mamamamaaaaaaaaaaa a natahuje se po me, ale ja to povazovala za nahodu, tak zeby ne?
Yvet, ja bych zkusila bepanthen - kdyz zahoji ragady, mel by zahojit i kousanec.
Jak se Pavka ptala, jak na omacky, tak prckove uz jedi chleba, takze zahustit moukou muzes. Ale ja to hustim tim, co do te omacky davam, tedy pokud to jde, samozrejme
Dany uz tedy chodi, zkousi to porad, osmelil se, ikdyz na Ericka nema. A Kotr, to video s tema krouzkama je , Erik je obr sikula.
Tak paaaaaaaaaaaa, mladata jsou vzhuru...
Není tady
Fí a Silw-tak to vám závidím,že už vám prckové říkají máma.
U nás totiž Tomášek ani neví,že má mámu.Protože jak jsem s ním pořád,tak trénujeme děda,táta bába a Míša.No,takže když se ho zeptám,kde je třeba děda,hned ho očima najde atd.Tuhle se jen tak zeptal R. kde je máma a Tom na něho koukal a nevěděl,co chce,takže u nás tak.U nás vede lustr.Každou chvíli kouká na lustr,jestli svítí a když né,tak natahuje ruku(tuto blbost ho naučil náš děda,takže všude juká na strop a ukazuje,přitom něco ještě hučí.
A musím běžet.Dnes babi s dědou hlídali ty naše rarachy 2hodiny(byla jsem u zubaře) a už toho mají nějak dost.Jeden je uječenej a druhá je ukecaná jak Keliška.
Není tady
Silvinky naše,tak jste marodi obě dvě.
No ten náš mamiňák ví naprosto 100% co to mama znamená.Stačí když odejdu do jiné místnosti a už je mama.
_Tátu máme v práci,sice má volno,ale mají zvěřinové hody,tak musel jít pomáhat.
Kotr snad ten soud dobre dopadne dobře!Nesnáším tyhle situace,člověk se cítí nesvůj i když nic neudělal!
My dnes volali zase tomu chlapovi,jestli by už nechtěl opustit ten náš nový byt.Tak prej dodrží smlouvu a vypadne do konce března!Tak snad jo,už z toho zase začínám mít těžké spaní!
Není tady
Ahoj holky,
já od rána lítám kolem psa. Jeli jsme na veterinu (decela akce), protože jsem musela vzít Nikču ze školy, což jí samozřejmě vůbec nevadilo, a pak se jelo, prtoože nemá kdo hlídat Vojtu a jet sama, tak se asi roztrhnu vejpůl. Tam nás poslali na kliniku do Horoměřic, takže jsem zase jela do LOun, tak mu udělali sono a všechno možný, takže dostal nějaký injekce a zítra znova směr Horoměřice, to už se mnou pojede Jirka, nebo bude hlídat Vojtu, to bude lepší. NOrmálně se těším, až naši zítra v noci přiletěj, jinak hafan už mě stál dva tácy, jen tak , je to horší než s lidma, ale co by pro něj zase člověk neudělal, když se mu věší na gatě už 15 let.
U nás se máma říká pořád dokola, asi takhle mamamamamamamamama, mámámámámám. Jsem si 100% jistá, že jsem to já, protože pak ještě umí táta, baf, ham, a bubu,.
HOlky, on mi normálně vylezl z chodítka, ani nevím, jak sedím si na oné místnůstce a koukám on tam za mnou dolezl po 4, a to předtím byl v chodítku, žádná rána, žádnej řev, prostě vylezl, tak musím vypozorovat jak.
Zdravíme lazary!!!!! Hurá, hurá!!! Ať je brzo líp.
Fi - taky máme jenom 3,5 zubu, a kde nic tu nic, ale kousnutí bolí jak od všech .
Yvet -- asi bych kozenku větrala a zkusila mazat framykoinem nebo tím bepantenem, ale když se ti nebude zdát, asi bych šla k doktorce, přeci jen kojit ještě chceš a třeba by ten lahodný mok přestal chutnat.
Zuzí - já jsem na soudu dělala 10 let, takže přeci jen ve mě něco zůstalo. Jo, a ohledně toho tvýho vedlejšáku (hlídání sousedům), asi bych si za to nechala platit, protože tohle je už obtěžování, jak chápu maminka té malé už chodí do práce, takže prašule si navíc vydělá, tak ať si zaplatí chůvu, nebo tebe, a myslím, že když jí tohle navrhneš, tak už hlídat nebudeš. Mě by tedy J. hnal, maximálně tak jednou do měsíce.
Se musím pochlubit, Vojta spal skoro celou noc, vzbudil se až ve 4 ráno, a to měl šílenej hlad, jinak ze sebe nevydal ani ň, tedy nepočítám tu jeho žížu, ale to bylo tak 2x, tak asi to bylo tím mlíkem s kaší, protože včera měl jenom mlíko na noc a pohoda, zkusíme i dnes, ale co bylo včera, nemusí být dnes, že. Znáte to, člověk pochválí a on pak zlobí, takže píšu Vojta hrozně zlobí.
Mějte se, jdu se podívat jestli nepřelezl i tu ohrádku, má strašnou sílu v rukách.
Není tady
MArti nene.Maminka vodí jejich starší dcerku do školky.Ono se skoro o nic nejedná.Jde každý den o zhruba půl hodinky od půl osmé do 8.Vždycky jeden týden vodí tu starší do školky tchýně a když má ranní,tak já hlídám a vodí ji sousedka sama.Nicméně musím vstát tak v těch 7.umýt se a převlíct a pak přebrat dítě.Většinou se zrovna v tu dobu budí naše malá.Takže mi téměř půlroční dítko haleká v křesílku,protože nevidí svoji maminku.Do toho musím přebalit a převlíct našeho prda,protože ji celou noc nepřebaluju,takže to má totál nasáklé.No a když dám Nelinku na zem,tak leze pořád na sousedku.Pichá jí prstečky do očiček a tak.
Říkám jde o půl hodiny denně,ale kolikrát bych si klidně ještě poležela v teplém pelíšku.Nebo si v klidu dala kafčo.
Sorry asi si zbytečně stěžuju
Není tady
Marti, to budou ty halušky nee?
Zuzi, to jsi dobrá, já bych takhle nehlídala, páč vím, že mě to nikdo neoplatí, proč se nedivím ?
Jsem Míšovi nahlídla do aktovky, a to jsem neměla dělat, málem mě kleplo, no zase už bych nemusela řešit nějaký zdravotní problémy, což?
Pátín už zase nechce uklízet, novinka, Míšu jsem vyhodila si srovnat věci v aktovce a Ondín ožužlává penál, hlavně že je pohoda.
Já vždycky když jsem vodila Míšu do školky, tak jsem brala Pátína s sebou a to byl narozený přesně na začátku školního roku, takže novorozeně, ale když ti to neva, já takhle pravidelně nee, jak píšeš, už ti to pak naruší tvoje plány.
Není tady