6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kočky, zdravím vás v novém domečku a přeju ve nej
U nás u se spí, Erik u má sice 8 zoubků, ale asi u se opravdu klubou dalí, nejspí trojky, protoe vůbec nejí, kňourá, slintá, hrye do veho a v noci je vdycky kolem půlnoci dvě hoďky vzhůru - no vím e proti některým nespavcům je to pohodička (Marti ), ale je mi ho líto, asi ho to dost bolí. Dneska měl dopoledne pár liček jogurtu a odpoledne pár liček přesnídávky a jetě asi dva kousky pikotu. Jinak teda 5x kojení. Jsem se těila e bude teď od zoubků chvíli klid a ono nic
A koukám e na Martinu padla dalí pohroma, to u snad není moný, Marti tobě se to fakt u musí nějak otočit a vechno vynahradit , tak moc bych ti to přála
Sylvi doufám e se cítí v rámci moností dobře a e u bude brzo po zdravotích problémech, drím palce
Na prochajdě jsme dnes byli i kdy připadlo zase pár cenáků sněhu, ale po městě to celkem jde. Kačeny zase dostaly starý rohlíky a Erik měl radost
A nenápadně hlásím e Erik přestal vyhrabávat kytky, jsem si na to teď vzpomněla, e u pár dní jsem nemusela zametat ani luxovat vyhrabanou hlínu. Snad mu to vydrí a hned zítra neudělá zase boro
Zatím pa pa a dobrou kdybych u nestihla zajít
Není tady
Ahoj holky,
u nás u e taky spinká. Dneska totálně odpadla.
A taky něco pro zasmání-kadý večer ji uspávám písničkama a hodně ji zpívám Panenku od Křesana, protoe jsem tu písničku měla vdycky straně ráda. A dneska jsem si poprvé uvědomila o čem ta písnička vlastně je a zděsila jsem se, co jí to vlastně zpívám Ale budu zpívat dál, bude mít průpravu do ivota a jestli ji to dojde taky a ve dvaceti tak se vlastně nic neděje
U nás dneska taky celý den sněí. A to zítra máme jet do vedlejího města ke kamarádce na návtěvu. Take opět to jistí átek, s kočárem se v tomhle odmítám trachat. A jetě navíc autobusem
Marti tak na tohle u by asi nepomohla celá flaka Snad jen víra, e jednou bude dobře. A drím palečky aby to bylo co nejdřív
Není tady
Teda tak koukám, e jste se prokecaly do nového chlívečku . Přeju mám o něj ve nej to nej a hlavně v něm u některá dítka oslaví 1. narozeniny .
Jdu dočíst, ale reagovat dneskam u nebudu zítra napravím
Není tady
Ahoj,
tak SAmík dneska nějak patně usínal, ukládali jsme od 19.45 a do 21.00
JAk jste se měly? My si uívaly táty a sněhu, i kdy teda z těch bílých sr... fakt radost nemám, auto u mám zase totálně zapadlý v ledovým krunýři, prostě takový iglú Jako fakt nevím jak zejtra nakoupím. ZAse vemu boby a objedem vechny malý krámky a večerky v okolí, na tesco můu zapomenout. A ono je to dobře, zase bych určitě narazila na nějaký hadříky pro Sama a utrácela bych
Marti vím přesně o čem mluví s tím Vojtou. Já taky za Samem lítám jak blbec sotva hrkne v chůvě, furt uspáváme a co hůř, pomalu a jistě se mi prcek kvartýruje do postele. Doposud to dělal jen v noci a to toleruju, páč je tma a zdají se sny atd. Ale on mi spí přes den sám v postýlce jen chvíli (po urputném uspávání), zatímco kdy leím s ním, tak sladce odfukuje dvě hodiny v kuse! On se třeba probudí, podivá se na mě, spokojeně se zase zavrtá a spinká dál. Já mu tak rozumím, prostě mě miluje (aspoň někdo) a tak mi chce bejt furt nablízku a mít mě vedle sebe a pro sebe, ale vám nemusím vysvětlovat, e kdy on spí, tak to je muj jedinej čas na to, abych se v klidu s prominutím vytento, pověsila prádlo, sklidila nádoí, uvařila a v klidu si vypila teplý kafe!!! Ne, já musím spát s drndou... teda ne e by mi to vadilo, ale práce stojí, vechno stojí a já brzo naberu vechno co jsem zatím shodila, protoe já spaním přes den kynu spolehlivě.
No jene na to nemám nervy ho nechat vyřvat a učit disciplíně, fakt nevim jak tohle dopadne, asi budu mít největího spratečka iroko daleko, něco jako sousedovic tříletej Adam, to bude dvojka.
Jinak Marti tebe ta smůla pronásleduje, prosim tě na tobě někdo snad dělá voodoo, ne? A je mi úplně jasný, jak to ovlivňuje vá vztah, ale - nesmíte se nechat semlít! Poádej někoho (mámu, kamarádky) o hlídání a vyspěte se a pak vyrate aspoň dvakrát za sebou ven na večeři, skleničku, do kina, prostě dobijte baterky!!!
No nic, jdu pověsit dvě pračky a poklidit nádobí a pak se asi skácím do pelechu, protoe jak Sama zas berou ty zuby, tak nad ránem ječí ze spaní, vdycky mu musím dát napít, krabat po zádech, zazpívat aspoň jednu sloku mravenčí ukolébavky a pak si můu zase tak půlhoďky a hoďku spát
Sylvii, taky na tebe moc myslím, jestli tě čeká nějakej speciální reim, tak je mi to moc líto, moc ti drím palce a to zvládne. A ty to zvládne! Hodně se rozmazluj, čti něco pěknýho, protoe dobrá kniha je nejúčinnějí útěk i lék na ledacos a odpočívej, zapřáhni rodinu!
Holky, etě dotaz:
1) dáváte u pacholíka?
2) jak a kolik času denně se věnujete hrám s prckama?
Já mám pocit, e Sama trochu idím, e bych se mu mohla věnovat víc Furt se tady něčemu věnuju a on si tady chudák různě leze mezi hračkama, hraje si s kocourem a snaí se mi asistovat a hlavně kramařit (myčka, pračka, suák na prádlo atd.) a já jsem si uvědomila, e je opravdu málo těch chvil přes den, kdy si k němu sednu a posíláme si auto, míček nebo stavíme maják... e prostě při něm furt něco dělám, tak by mě zajímalo jak to děláte vy, a jak spolu trávíte čas... děkuju.
Upravil(a) Fidorka (17. 1. 2010 23:19)
Není tady
Ahoj holky!
Sylvi, at je brzo lepe a naberes silu, ale hlavne, abys byla zdrava!
Fi, u nas je to stejne S tim spanim, ale protoze mam jeste jednoho raracha, tak fakt nemam kdy a hlavne jak ucit Danecka spat v postylce. Vzdy, kdyz jsem to zkusila, tak vlitnul do pokoje Tomasek a bylo vymalovano. Nejspis ho budu muset poslat s tatinkem na vikend a pak se na to vrhnout.
Jinak nas den je vetsinou o hrach, protoze jak necham Tomaska se bezcilne toulat po byte, je konec. Pak je v tahu cely den, jen se okrikujeme, jeste si neumi svuj volny cas korigovat sam. Kdyz ale vidim, ze si vyhraje, tak ho nechavam a neco pri tom delam. Kdyz je opravdu zle, musim nechat vseho a vymyslet nejakou zabavu. Dany je zatim vice mene sobestacny, ale tim, ze se venuji Tomaskovi, tak se venuji i Daneckovi, alespon mu povidam, ukazuji, zpivam...
A nevim, co je pacholik...
Není tady
ahojky
tak Verunka je bez teplot, ve vypadá ok, ale skoro nechce jíst..dokonce ani mlíko...veho sní tři ličky a končí, já to vidím na zítra na dr...raději...dneska v noci zvracel Filip...no doufám, e se jen včera přejedl....ted oba spí jak lazaři....
Cassi opoděně gratuluji k včerejím měsíčninám Verunky a Martince k dnením měsíčninám Vojtíka
Marti, teda fakt, to u ani není moné....doufám, e je Nikča aspon v rámci moností ok...a vůbec se ti nedivím s tou depkou, klidně si tady postěuj, my tě vyslechneme...ké bychom ti mohli trochu pomoct
Sylviku, moc na tebe myslíme at jsi co nejdřív v pořádku
Fidorko, já si poslední dobou hraju s malou docela dost, je protivka při těch zubech, tak nevydrí si sama lézt a hrát si....není to pravidelné, ale kdy ji přestanou bavit hračky, tak si ji vezmu a děláme paci, paci, papa, vařila myička kaičku, tak jedou páni....anebo na zemi s kostkama nebo balonkem....ale taky mi dost pomáhají kluci, e ji zabaví a já si udělám co potřebuju
a taky nevím co je pacholík
Není tady
Ahoj holky,
pacholíka dáváme a nejen tento druh, u jsme najeli i na tvaroháčka, jogurty jakýkoliv, přesnídávky. Včera jsem mu pracně v odavňovači udělala ávy, aby měl nějaký vitamíny, kdy nechce normální jabka a nic, tak si makoval, jen se mi po tom trochu osypal. Tak nevím dávat, nedávat????
Fi - ty jsi to napsala tak krásně, normálně se naprosto vidím, jak tady lítám v noci a stejně skončí u nás v posteli. Přesně takhle to u nás chodí. JO, o tom malým spratkovi - taky to tak vidím, u teď se mnou tak cvičí, e kdybych to viděla u někoho jiného, tak si řikám, zadělává si na průser, ale bohuel je to tak, take dnes jsem tu večer sama, tak jdu do toho. Zjistila jsem, e dokáu usnout i kdy vedle mě v postýlce Vojta ječí jak kravina. U mě to nevadí.
Ke včerejí drastiocké metodě - musela jsem ustoupit , protoe jsem s Nikčou přijela a v 9 z pohotovosti, m,á nateklej bubínek a měla teplotu a zastydlou rýmu (take si uila drátek do nosu ), ale byla statečná, bylo tam plno mamin s miminky , take to bylo na dlouho. Hlídal J. - take ten na to neměl nervy, kdy jsem dorazila domů, tak spolu čučeli na tellku.
NO, já ven musím, musím jít vyvenčit psa a dát mu narat, protoe od NIkči neere, pouze ode mne, je to taky rozmazlenec.
HOlky, já taky doufám, e se ta nae smůla musí u jednou obrátit, protoe takhle fakt nejde ít, pořád se člověk strachuje, co se zase kde pose..., komu se co stane a tak. NO, včera jsem viděla tchýni po týdnu a je hubená jak lunt (chápu po tom pohřbu a tak), ale ona mi nahlásila, e prostě u nemá sílu jíst a nic jí neba, take jsme jí donutili, aby začala brát ty antidepresiva, ale je otázka jestli si je vezme. Normálně bych se potřebovala naklonovat a kadej den být někde jinde. Kdy ono to bude asi tím, e jsem takovej ten dobrej blbec, kterej vechny vyslechne, poradí, pomůe, ale kdy potřebuju já a říkám si o pomoc, tak nikdo neslyí (tedy kromě J. a Nikči). To budu asi taky muset změnit.
Mějte se.
Není tady
jo tak jestli je pacholík něco jak pribináček...tak to dávám tak jednou týdně, ted si malá docela oblíbila Svačinku od Kostíků....ale spí jsme pořád na těch jogurtech
Marti tak at je Nikči brzo líp a tobě posílám hodně síly:pussa:
Není tady
Marti, drzim palce a myslim na vas. Taky me to ceka, ach jo. Ja spim s danym, to mi nevadi, ale kdyby nechtel v noci porad pit To me uz fakt nebavi. Ale na dvakrat ho ucit spat take nemam silu, takze ty dva mesice to uz vydrzim a pak odbouram nocni kojeni. Jak jsem psala, poslu manzela s Tomaskem ke svagrovi a budeme mit volny vikend, tak jdu na to. Tomasek to zvladl dobre, taky jsem do toho prastila v roce a kojeni nam vydrzelo jeste dva mesice. Pres den di nevzpomel a v noci jsem mu nedala, jen rano, na prodlouzeni spani. Pak uz to nefungovalo, mleka rapidne ubyvalo, takze misto MM dostal UV a bylo. Jsem zvedava, jak to pujde s Daneckem.
A Nikca at je brzo fit!!!
A pribinacka a pod. tvarohovo ametanove pochoutky jeste nedavam. Tomasek po nem blinkal, dlouho ho travil, a to jsem mu ho zacala davt az po roce... Takze nejdu pokouset. Jeste mam v ocich, jak Tomi prvne blindil, snedl pribinacka ke svacine, a pred spanim v poledne pak dostal svoje mlicko (svych 120ml) a chtel jeste, tak jsem mu udelala druhou lahev (to se nestavalo) a tak to vypil. Jak stal v postylce, najednou oci v sloup a uz to jelo ven, citit byl jen ten natravenej tvaroh...
Není tady
Ahojky, holky zatím toliko, písnu víc po středě, to mě zase čeká kontrola s odběrama bleeee, ale snad u se to pohne.
Jinak mám naordinovanou docela přísnou dietku, ale teda nee, e by mě to neprospělo , něco dolů jsem potřebovala, akorát doufám, e jojo efekt nebude, páč u mám dole 11 kg, take přeírací vánoce nebyly a u si tak nějak zvykám i na jiný reim jídla apod.
M. u je dneska v práci, tak u vidím, jak večer padnu za vlast - přijde a před sedmou, take mi to tu čeká celý den, vlastně a do pátku do rána, ale vydríme, akorát se nenervit , to bude dílo.
Ondín dneska spal taky na ... víte co, Pátín taky pochodoval, take jsem spala tak čtyři hodinky, večer asi moc z telky neuvidím.
Pribináčka dávám občas, jinak hodně ovoce, to u nás kupuju na kila, z jídel tak nějak Ondínovi skoro od veho kousek.
A u se plazivec zase doplácal a sem, chvilku klid byl.
Není tady
Ahoj holky,
hlásí se katastrofka. NOrmálně u jsem na Bohnice. Vyrazila jsem s Vojtínem vyvenčit toho naeho hafana, take cestu ani nebudu popisovat, mám nazvedáno asi tunu. A v tom hrozným bordelu se mi povedlo píchnout kolečko u kočárku. Tak to u snad bylo to poslední, co mi chybělo. Take odpo musím vzít Vojtu do klokanky (snad se tam jetě vejde) a vyrazit do autoservisu, samozřejmě, e pěky, protoe pán tvorstva si vzal zase moje auto, a do toho tady není ani chleba, take na nějaký jídlo prdím, a si kadej urve, co zbylo v ledničce. Přiznávám, e jsem venku brečela, jindy by mě nějaký píchlý kolečko nerozhodilo, ale teď mě prostě dostalo. Nemám já fakt smůlu????? Jsem se měla jmenovat Smolnička. Tak, jsem vám to popsala, aby jste se taky zasmály, jak jeden člověk můe přitahovat naprosto vechny katastrofy , se divím, e v novinách nepíou, e i za Haity můu já.
Jdeme na obídek, sice bude jen polívka, ale aspoň něco.
Není tady
martina33 napsal(a):
Ahoj holky,
hlásí se katastrofka. NOrmálně u jsem na Bohnice. Vyrazila jsem s Vojtínem vyvenčit toho naeho hafana, take cestu ani nebudu popisovat, mám nazvedáno asi tunu. A v tom hrozným bordelu se mi povedlo píchnout kolečko u kočárku. Tak to u snad bylo to poslední, co mi chybělo. Take odpo musím vzít Vojtu do klokanky (snad se tam jetě vejde) a vyrazit do autoservisu, samozřejmě, e pěky, protoe pán tvorstva si vzal zase moje auto, a do toho tady není ani chleba, take na nějaký jídlo prdím, a si kadej urve, co zbylo v ledničce. Přiznávám, e jsem venku brečela, jindy by mě nějaký píchlý kolečko nerozhodilo, ale teď mě prostě dostalo. Nemám já fakt smůlu????? Jsem se měla jmenovat Smolnička. Tak, jsem vám to popsala, aby jste se taky zasmály, jak jeden člověk můe přitahovat naprosto vechny katastrofy , se divím, e v novinách nepíou, e i za Haity můu já.
Jdeme na obídek, sice bude jen polívka, ale aspoň něco.
Marti, normálně se vy.er na servis, a to zařídí J.
Vem Vojtu na boby, teda jestli je má. Jestli ne, jedny ti polu, sely se mi dvoje...
Není tady
Ahojky, tak jdu taky se patnou zprávou , jestli si pamatujete na ten můj problém s prodaným autem přítelovu strýci, tak dneska mi přilo předvolání k soudu jako obalované Původně přiel v létě platební rozkaz, proti tomu jsme se odvolali a podali vysvětlení a teď přilo předvolání. Vůbec nevím jak to u soudu funguje, určitě se mi tam rozklepou kolena a budu koktat jako blázen. V tom má strýc výhodu, ten u je zběhlej . Myslíte e soudy třeba i posuzujou minulost jednotlivých účastníků? e třeba můj trestní rejstřík je čistej narozdíl od jeho, e jeho syn u podruhý sedí za vykrádačky a za drogy apod? No jsem z toho troku vykolejená, snad to dobře dopadne, i kdy vzhledem k naim zákonům se obávám e dostanu zpátky naprosto nepouitelný auto a zaplatím jednou tolik co jsem za auto dostala, kdy se připočtou soudní výlohy a vechno okolo.... ach jo
Marti , a Sylvi tobě taky
Fidor u nás je to tak, e Erik si docela dlouho vydrí hrát sám - krámuje a tuduje hračky, rozhazuje kostky, chodí se dívat z okna na balkón jestli tam není kočička, jezdí si autama, kope do míče nebo krámuje zásuvky který má dovolený. Pak kdy u se nudí tak si jdeme hrát spolu, nebo jdeme dolů mrknout na babičku a na dědu. Větinu času se ale zabaví sám, ty hry mně poněkud unavujou, je to prostě pořád dokola, ale snaím se mu věnovat - hlavně prohlííme kníky, to ho straně baví a učíme se různé dovednosti (teď zrovna ho učím kde má bříko, ouka, nos atd....) U se hrozně těím na jaro a ho vypustím na zahradu - počítám e dědovi rozryje vechny záhonky a orve vechny kytky
Pacholíka jetě nedávám, to začnu a po roce, ale u nás je to s jídlem celkově opoděný, to víte
To tak a jdu na oběd, pa pa
Není tady
Teda samý jobovky , Kotr a Marti, drím palčáky.
Marti, já vím, e se to na tebe sype, ale vydr holka nae. Já u taky kolikrát řvu, kdy se na sebe podívám, take pohled do zrcadla vynechávám. Jestli tě to uklidní, den blbec je i u nás, vydrbali jsme vysavač, take vysychá a jako na potvoru mi prcek vysypal kytku, rozlapal křupky a zahodil ovladač od telky za naí velkou rohovou sedačku, take dneska je to tu taky síla. Co lo jsem zametla smetáčkem, akorát mi teda čeká praní koberce, ta hlína nechala stopy a dost velký a teď jsem zrovna dooupala sedačku zpátky na místo, pak se řekne klidový reim, copak to jde?
Není tady
Ahojte kočky!
Tak jsme byli nakoupit a tak různě.
Koupila jsem Nelince Cd ukolébavky a teď u toho chrápe manel v obýváku.
Jinak zase nestíhám dočítat.Malá se mi pořád plhá na Pc!
Fi s tím hraním.Taky mám někdy výčitky svědomí.Pořád člověk něco dělá a snaí se dítko různě zaměstnat.Některý den si hraju víc a někdy to fakt flákám.Ale je to asi vude stejné!
S tím PAcholíčkem a podobnými krémy-dávala jsem Nelince,ovem jsem zjistila,e po tom straně blindí.Je to pro ni asi těké ty smetanové krémy.Take jsem teď vysadila!
Kotr na tu minulost určitě soud přihlíí!Neboj nemá se čeho bát!
Tý jo Sylvi to je blbé hubnutí co?!:offtopic:No já jsem na - 10 a u se to nějak nehýbe!Ale i tak jsem spokojená!
MArtinko na tebe moc a moc myslím a drím palečky a u má se vím pokoj!
Není tady
Sylvi, prosim te, 11kg za mesic, to jses pruhledna ne?
Kotr, ja jeste pred soudem nestala a pevne verim, ze soudce uvidi, ktera bije!
Hlasim, ze ze 4 krucku v patek je dnes asi 5m samostatne chuze
Není tady
Silvi, tak to je Daník ikulka, Ondrá je opatrnej, sem tam krůček, ale jetě není jistý, take obchází a ručkuje.
S tou průhledností bych to tak neviděla , do toho mám daleko, teď jsem si dala půlku housky a mám fakt dost.
Budu muset jít vyndat a nandat myčku a uhnat kluky v pokoji k úklidu, to bude největí kámen úrazu. A taky u dobrou, páč já jak to bude moný tak padám do pelechu, jsem íleně vyavená.
Není tady
Čau holky,
tak první potěující zpráva v letoním roce. Reklamovala jsem MP3 a vracejí mi peníze,tedy nejdřív musím projít ty papíry, co mi poslali, abych vyplnila, čert aby se v tom vyznal.
Kotr - jde k civilnímu soudu, nebo trestnímu, protoe jak píe, e jsi obalovaná - tak je to trestní, ale pak tady čtu, e jsi podávala odpor proti platebnímu rozkazu, take je to civilní soud. Chápu, e má obavy, ale nikoho tam nestřílej ani nevěej do průvanu za ui. Hlavně to chce si připravit řeč, kdy jsi auto prodala, jak , smlouvu o prodeji a jak ti předal peníze, a hlavně, kdy vy jste to auto koupili a od koho. Nejlepí je si to napsat na papír, a soudce se tě bude případně ptát, sluné oblečení taky dělá hodně. A můu tě ujistit, e u civilního soudu se na nějakou trestní minulost nehledí, bohuel. Ale podotknout to tam samozřejmě můe. Pokud bude něco chtít vědět přesně, písni SZ.
Tak a já jdu na toho naeho raracha.
Silw - gratuluju Daníkovi, Vojta je sralbotka, bojí se, pořád vude plhá, dnes mi převrátil cestovní postýlku, kterou mám nahoře, natěstí jsem byla u něj, take musí spát dole, a se děje , co se děje. Jo, a první úspěch se dostavil, v poledne jsem ho nechala v postýlce , e jako bude spát a usnul, sice s 3/4 hodinovým ječením, ale usnul sám.
KOlečko u mám OK, take zítra opět razím do terénu a můu říct, e necítím záda, přeci jen 9,5 kg masa se pronese.
Není tady
Ahoj,
Marti díky za info, musím si to nějak sepsat, i kdy větinu u mám kdy jsem to dávala dohromady pro právníka který nám ten odpor sepsal. Tak jsem na to předvolání koukla znova a jsem tam jako alovaná a ne obalovaná co je asi rozdíl e? Já kdy tak potom polu SZ kdybych něco potřebovala, moc dík
Silwanko gratulujeme k Danečkovým pokrokům, je to ikula
A musím se pochlubit jak mi Eriček dnes vylepil náladu, zase u umí něco nového, je to malý ikulka http://www.youtube.com/watch?v=9vYK55TMLsU
Zatím pa pa, jdeme koupat a pak s takou razíme do Ikey
Není tady
Rendí - děkujeme, abych přiznala, tak ani u nevím kolikátýho je, orientuju se pouze podle večerního programu, to zjistím co je vůbec za den. Třeba včera jsem si celej den myslela, e je sobota, fakt mateřská demence. JO, jak spíte??? Co to nový mlíko, zabírá???
HOlky, já mám hroznej strach o toho naeho psa, pořád nechce rát, jedině z ruky, a to , co seere, tak vyble.... nebo vyse...., take zítra s ním jdu zase na veterinu, tedy ráno očíhnu, jak bude vypadat. Nohy u ho nebolej, ale zase má tohle. Nai maj koberec v obýváku naprosto na odpis, ale člověk se na toho psa zlobit nemůe, jenom si řikám, aby vydrel jetě do středy do půlnoci, to nai u budou doma. Normálně se na ně těím, a nechci je vidět aspoň týden.
KOtr - alovaná a obalovaná to je sakramentskej rozdíl. V tom druhým případě by ti uloili nějakej trestík. Co asi nechce, viď????
Tak jdu netit a pak razím na telku.
Není tady