29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, za 3 týdny kurzu, - 4 kg :-) Dokonce jsem se dneska narvala do riflí, které jsem už neoblíkla :-)
Uvažuju o koupi svého vlastního rotopedu
Není tady
niwek napsal(a):
Gratuluju!! Jseš dobrá! na mě tady čekají rifle z doby, ještě než jsem otěhu, tak jsem zvědavá
- ale to bude ještě dlooooouhá cesta
Hubneš do svatebních šatů?
Právě jsem si objednala rotoped... tak jsem zvědavá :-)
Není tady
Ahoj holky,
moc vám fandím. Když se podívám na sebe taky bych potřebovala nějaké to kilo schodit.
Jenže tady u nás žádné kurzy nejsou a sama se nedokopu.
Ale po přečtení vašich příspěvků bych šla do toho.
Prosím to máte nějaký určitý jídelníček a nebo jíte vše a malé porce a asi dodržujete časový interval co?.
Moc díky rady.
Není tady
Marti - svatební šaty jsou velká motivace, taky bych ráda v brzké době druhého prcka, tak si říkám, že kdybych otěhotněla teď, tak asi neprojdu dveřma Ale dělám to hlavně pro sebe - kvůli tomu, abych se cítila líp, pač už jsem se nemohla na sebe ani podívat ..
Mana : u nás taky žádné kurzy nejsou - nebo možná i ano, ale já dělám internetový kurz - takže sice mám konzultace, ale jídelníček i cvičení je jen na mě.
Co se jídla týče - tak ideální je jíst 5 - 6x denně. Já jím - snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. Je důležité jíst pravidelně a hlavně snídat. Co se množství příjmané energie týče, tak já mám 5000 Kj/den. S rozložením 1000 - 500 - 2000 - 500 - 1000. Nejím smažené, sladké, cokoli z bílé mouky atd. Je potřeba si hlídat opravdu všechno, co sníš - počítá se každé sousto! Na většině jídel je napsaná enrgetická hodnota výrobku ( pozor, většinou je to psané na 100 g, takže je třeba si to přepočítat )
Je dobré ovoce, příp. sladké věci jíst dopoledne, odpoledne zeleninu, bílkoviny. Samozřejmě hodně pít - voda, neslazený ovocný čaj ( případně trocha medu ). A minimálně 30 min. denně aerobního pohybu.
Tolik asi ve zkratce - holky mě určitě doplní. Snad jsem ti aspoň trochu pomohla
Není tady
Niwek, díky za odpověď. Prosím tě a to máš konzultace přes net? A u Stobu? A to jako probíhá jak?
To ti poslali jídelníček a nebo sis ho vytvořila sama?
Na tyhle Kj strašně zhubnul známý, takže něco na tom je.
Omlouvám se za otázky, ale jsem baba zvědavá.
Adavok díky za přivítání.
Není tady
mana napsal(a):
Niwek, díky za odpověď. Prosím tě a to máš konzultace přes net? A u Stobu? A to jako probíhá jak?
To ti poslali jídelníček a nebo sis ho vytvořila sama?
Na tyhle Kj strašně zhubnul známý, takže něco na tom je.
Omlouvám se za otázky, ale jsem baba zvědavá.
Adavok díky za přivítání.
Jídla si vybírám sama podle sebe - zapisuju si týdenní jídelníček ( poctivě každou lžičku ) a ten posílám k vyhodnocení jednou týdně. Paní vyhodnotí, poradí, co je dobře, co špatně. Jinak, kdykoli se na ni s čímkoli obrátím, okamžitě pomůže a poradí. tTakže spokojenost jak je to u STOBu bohužel nevím - nemám zkušenost.
Není tady
ahoj Niw.,
tak jde to ztuha.... ...projevily se mé prohrešky,takže tento týden jen -0,5kg....tento týden se do toho zase pustím.....jinak celkově za 14dní -2kg......nic moc,ale lepší než nic.....
Není tady
adavok napsal(a):
ahoj Niw.,
tak jde to ztuha.......projevily se mé prohrešky,takže tento týden jen -0,5kg....tento týden se do toho zase pustím.....jinak celkově za 14dní -2kg......nic moc,ale lepší než nic.....
Ty kecko, prý že to nejde!!!
Správně se má za týden hubnout těch půl kila, takže je to akorát. Tj. za 14 dní 2 kila - to hubneš 2x tak rychle než máš! :-)
No ale já mám co povídat V úterý jsem dostala DIPLOM za - 5 kg (za 4 týdny) :-)
Takže dobrý.
Rotoped mi dnes dorazil, manžel mi slíbil, že ho v sobotu sestaví, tak už budu moct cvičit doma. Zatím cvičím jenom na kurzu tj. 1x týdně.
Není tady
Ty jo Marti,to jsi šikulka....
jj.ty máš co říkat..... ...to je rychlost....gratuluji k diplomu....
Nám cvičitelka říká,že to ale pořád nepůjde tak dobře a rychle....takže jsi nahnala na začátku co se dá a pak uvidíš jak dál...
Každopádně 5kg je dost....vezmi si kdyby jsi celý den tahala 5kg v igelitce...to se pronese....takže paráda....
Není tady
Tak holky jak to jde? (Tajně nakukuju ) U mě zatím 3 kg za 4 týdny, hlavně úprava jídelníčku, na zvýšení pohybu se zatím pracuje (každodenní procházka se psem je jediné, co se mi daří pravidelně).
Jinak sem tam plavání, běžky a chystám se oprášit rotoped....
Není tady
Ahoj Ronjo,
přidej se ofiko k nám....
No,já nic moc,čekala jsem víc....jo,jde to ztuha,kdyby to šlo tak dobře dolů jako nahoru....
Já mám za 4 týdny -2,5kg.
Tedy Martinko a všichni co počítáte kj ...to je tedy nářez...jsem vzteklá,ale co se dá dělat.....vzdávat to nebudu....
Uvažuji o koupi nutriční váhy...no nevím...pořád váhám....ale je to maso to vše přepočítávát......
Nemáte ji někdo?Jste spokojení?
Jaké máte vy ostatní úspěchy?
Není tady
Ahojte holky,
tak já mám za poslední dva týdny takovej šrumec, že se bojím stoupnout na váhu Cvičit absolutně nestíhám a tabulkově se taky moc nestravuju. Teda, ne že bych se ňák přežírala, to ne, ale pravidelnost a pestrost mi chybí Poslední vážení jsem měla minus dvě kila, teď fakt nevím, ale bojím se, že to bude zpátky
Ale v nejlbižší době musím zase
Co ostatní?
Není tady
niwek tak to držím palce, aby tě při zvážení čekalo milé překvapení
Adi já nutriční váhu nemám a kJ nepočítám. Musím se kvůli zdraví stravovat hodně omezeně, takže kdybych k tomu ještě měla počítat kJ, tak už mě asi vážně šlehne
Jím opravdu dost zdravě, ovoce, zeleninu, sýry, ořechy, jogurt, libové maso, luštěniny Nejím žádné pečivo, ani bezlepkové, žádnou rýži, brambory, těstoviny, nic. Takže mi připadá, že s tímhle by to mělo jít domů jaksi mimochodem, i když jsem doufala, že to půjde rychleji Taky chci zařadit víc pohybu, hlavně kvůli zdraví, pracuju doma u PC takže někdy je to dost tristní. Dnes jsem šla na běžky a pořádně se zapotila, v týdnu zase půjdu plavat...
Já se přiznám, že počítání kJ moc nefandím. Myslím že je hlavně důležitý, abys jedla zdravě. Podle mě je deci bio mlíka prostě lepší než dvě deci nízkotučného mlíka zn. Dr. Halíř. Když člověk vydrží, jí zdravě a přiměřeně se hýbe, tak dosáhne svojí ideální váhy, která je pro každého malinko jiná...ale nemá cenu hladovět a trápit se a cpát se nízkotučnýma jogurtama s nulovou výživovou hodnotu...
Není tady
Ronja, tak ještě pořád jsem nesebrala odvahu stoupnout na váhu nechám to ještě uležet - dva, tři dny
Co se počítání KJ týče, tak já zase naopak za sebe musím napsat, že na mě to funguje. Rozhodně se netrápím pojídáním nízkotučných jogurtů nebo mléka - to je vážně . Když jsem začala počítat Kj, zjistila, jsem, kolik toho sním vlastně jen tak " mimochodem " . Tam zobnu kousek, tam kousek, dojím po malém a pak jsem se nestačila divit
Je fakt, že každému vyhovuje a funguje něco úplně jiného - ale určitě se shodneme na tom, že zdravé jídlo a pohyb je základ.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
adavok napsal(a):
Martinko,taky od úterý začínám ve STOBU...už se moc těším.
Kamarádka už má jeden kurz hotový a jde se mnou do dalšího,sice to vše vyslechne jěště jednou,ale jí vyhovuje,že bude mít nad sebou kontrolu.Jinak za ten kurz zhubla asi 6kg a v pase má o 10cm míň(obvod stehen a rukou si nepamatuji),takže úspěch veliký.
K tématu Malaiky:bohužel nejsem pražská,takže společné hubnutí(výšlapy,cvíčo) neklapne....My jsme zatím měli 2 lekce... a právě to tam říkali, že průměrně za ten kurz (3 měsíce) člověk zhubne právě těch 6 kilo :-) Tak jsem zvědavá, jak to bude fungovat! :-)
No nevím... těch prvních pár kilo právě jde nejlíp, to musí mít úspěch každý. Pak už je to horší, a platit si STOB třeba celý rok, když potřebuju shodit 20 kilo, tak na to nemám
Upravil(a) opportunity (13. 3. 2010 22:29)
Není tady
AHOJ VŠICI SHÁNÍM PORADNU NA HÁČKOVÁNÍ A DOSTALA JSEM SE AŽ K VÁM SUPER ALE DLOUHO TU NIKDO NEPSAL TAK JSTE UŽ ASI VŠICI HUBENÍ, JÁ SE ROZHODLA PO VÁNOCÍCH HUBNOUT VÁHA MI PO 4 TĚHOTENSTVÍ UKÁZALA 110 KG NO HRŮZA TAKŽE HURÁ DO TOHO DNES MÁM 103KG A JEŠTĚ BYCH 10 KG CHTĚLA ALE TED SE TO ZASTAVILO ČUBA JEDNA JE PRAVDA ŽE JSEM POLEVILA ,NEJHORŠÍ JE ZE DENĚ VAŘÍM A OBDEN PEČU A JÁ RÁDA PAPÁM ZA 14 DNÍ MÁME ZABIJAČKU NEJHEZČÍ JE JAK MĚ POTKÁVAJÍ LIDI A NEMOHOU MĚ POZNAT,KAŽDE KYLČO JE ZNÁT.MOJE METODA JE HLAVNĚ V PITÍ TAK JEN OTEVŘU OČI SKLENKA VODY SNÍDANĚ CELOZRN.CHLÉB OVOCE,ČAJ, ZA HODINU PO SNÍDANI SKLENKA VODY ZA DALŠÍ HODKU NĚCO MALÉHO ,ZA DALŠÍ HODKU VODA OBED MASO BEZ PŘÍLOH HLAVNĚ HODNĚ ZELENINY TAKŽE TO SHRNU JEDNU HODKU PIJU DALŠÍ JÍM, ALE JENOM NĚCO MÁLO ,SLADKÉ SI TAKY DÁM ALE KOUSÍČEK,KDYŽ TO NEJDE VYDRŽET JDU SI VYPUCOVAT ZUBY.A JAK VYDÍTE FUNGUJE MI TO.RÁDA SE STANU VAŠÍ KAMARÁDKOU PA PA DÁŠA
Není tady
Dasik22, prosím o dodržení pravidla
1.10. Styl textu. Text pište standardně malým písmem, ne kapitálkami (typicky zapnutý Caps Lock), ne tučně (bold) či kurzívou. Uvedené speciální typy písma používejte pouze v případě nutnosti zvýraznění v delším textu.
Díky.
Není tady