29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cim si mazete brisko, aby jste predesly sriim? A v kterem mesici jste zacaly?
Není tady
Mazala jsem elastiQ ve 3m a rozpraskala jsem a pak jsem si koupila od hipp olejíčeka a zastavilo se to. Prý jsou olejíčky nejlepší, i obyč aviril. Jinak záleží na genitických dispozicích, někdo rozpráská celý..a někdo vůbec..
Není tady
Jak pise sissi, hodne zalezi na rodinnych indispozicich a taky asi hodne pomuze si vzpomenout na pubertu, kde jsme vetsina "vyrostla" celkem rychle. Ja popraskana byla uz v puberte, takze to ocekavam i ted v tehotenstvi (a i moje mamca ma strie), ale zacala jsem pro klid duse pouzivat obyc detske olejicky (Sebamed ci Hipp) a zacala jsem cca pred tremi tydny.
Není tady
Tak ja musim zase se svou zkusenosti EslastiQ vychvalit, protoze ac na strije trpim - mam jich cely zadek a stehna z puberty, kdy jsem behem necleho roku pribrala najednou asi 10kg, tak jsem prvni tehu brisko poctive mazala ElastiQem a mam brisko nepopraskane, jen mi tesne pred porodem popraskal podbrisek - mam asi 4 kratoucke jizvicky. V te dobe jsem ale uz nemazala, protoze jsem 14 dni prenasela a uz na vsechno kaslala, hlavne aby miminko si uz dalo rict. Ale zase jsem mela hodne male brisko az do porodu, i kdyz syn mel pri porodu 3,6kg, takze mozna je to spis tim malym briskem, nez tim, ze jsem mazala. Ja olejicky nesnasim, nesnasim ten pocit mastnoty, takze i tentokrat mazu tim ElastiQem - krasne se vstreba a pokozka zustane promazana a vlacna. Mazu rano a vecer po sprchovani, 2x denne. Dodneska lituju, ze jsme nemazala i prsa, ktera mam popraskana cela. Mam totiz velmi mala prsa, ktera mi behem prvniho tehu skoro vubec nevyrostla, tak jsem si rikala - to nema cenu ty lentilky pod kobercem vubec mazat. A ouha - po porodu se mi prsa tak nalila mlekem, ze to kuze nevydrzela a cela prsa mi popraskala.
Dneska to uz je vybledle, ale stejne je to trochu videt. Ted v druhem tehu se mi prsa zvetsila trosku uz ted, tak je pro jistotu mazu taky.
Není tady
Já mohu jen potvrdit,že svou roli v tom hraje genetika.Tohle je mé 3 těhotenství a nemám na břiše jedinou strii.Mažu jak si vzpomenu,takže většinou vůbec
Není tady
Ahoj holky, tak já teda mám špatné zkušenosti se striemi, v min.těhu mi už hned zezačátku (do 12tt) popraskaly prsa, ale fakt drsně - a v té době jsem ještě ani žádný kilo nepřibrala, a po porodu se to ještě zhoršilo, no a břicho asi měsíc před porodem. A to jsem se mazala 2x denně krémama od Vichy, Elasti Q, prostě vším co bylo po ruce. Po porodu jsem chodila ke známe na laser, aby se to trochu zatáhlo, ale stejně mám všude stříbrné rýhy. Nejvíc to odnesly ty prsa.
Teď se taky mažu Elasti, zatím další strije nejsou, ale tuším, že pokožka to stejně nevydrží. Je to fakt genetikou, protože kámoška přibrala za cely těhu 30Kg a nemá ani čárku a já u Niki 16 kg a to jsem popraskala hned na začátku.
Není tady
Ja mazu uz cca od desateho tydne ElastiQ Exclusive brisko a prsa a zatim ani jizvicka. A to mam mega bricho, cekame totiz dvojcatka. Ale je pravda, ze maminka strie nikdy nemela, takze na te dedicnosti neco bude
Není tady
ja mazu asi mesic mlekem od Johnsona a zatím nic, ale je pravda, ze moje mamka taky nikde nic nema ani nemela... s tema prsama jsi me ale Sakuro celkem vystrasila, taky zadna nemam, a to jako fakt zadna, tak si rikam, ze ani neni co mazat, ale radsi taky zacnu staci ze tam nic nemam, a jeste aby to "nic" popraskalo
Není tady
Toso, me se nalily mlikem po porodu, az jsem uplne koukala, takova prsa jsem si vzdycky prala...skoro jak Pamela Anderson. (to trosku prehanim) No ale radost jsem mela jen par dni, pak se objevily fialove prasklinky. Jestli mazani pomaha nebo ne, fakt nemuzu rict, ale radeji budu mazat, at tomu popraskani zabranim jak to pujde.
Není tady
Sakura napsal(a):
Toso, me se nalily mlikem po porodu, az jsem uplne koukala, takova prsa jsem si vzdycky prala...skoro jak Pamela Anderson.
(to trosku prehanim) No ale radost jsem mela jen par dni, pak se objevily fialove prasklinky. Jestli mazani pomaha nebo ne, fakt nemuzu rict, ale radeji budu mazat, at tomu popraskani zabranim jak to pujde.
Hehe, mě se taky zvětšily na Déčka
Manža byl nadšenej...ale já z těch strijí už míň. Sice se taky pro jistotu matlu krémama, a tajně doufám,že zase budu moct chodit k té mé známé na laser. Začala jsem hned po porodu a byla jsem tam zhruba 6x.
Upravil(a) Maharishi (16. 1. 2010 15:51)
Není tady
kurnik aj už musím začať mám taký mastný krém s olivovým olejom, ale akosi som lenivá. v rodine strie nemáme, tak ale aby som náhodou nebola prvá
Není tady
ja se minule tehu poctive mazala ElastiQ a krom dvou carek na bocich nic (prsa mam bohuzel popraskana z puberty, nejak se z niceho nic zvetsily ) ted to mazani dost flakam, tak je mozne, ze se budu divit
Není tady
Tak já se v první těhu mazala asi od 3 měsíce ElastiQ...mazala jsem jen bříško 2x denně a nemám na něm jedinou strii....na prsa jsem kašlala a mám je hodně popraskané. Takže teď budu určitě zase mazat ElastiQ nebo vyzkouším krém Prevenstria od Frezydermu.
Tak jsem vyzkoušela Aviril, ale po večerním namazání jsem se do rána probudila celá osypaná, takže Aviril letěl do koše.
Není tady
Blava napsal(a):
Čau holky, od které firmy je ten ElastiQ o kterém to tu všechny mluvíte
vyrobce Simply You (nejaka CR firma - neznam) http://www.onlinezdravi.cz/elastiq-exclusive-p-715.html
prodava se kdekoliv v lekarne
Není tady
Ahojky,tak já se mazala při dceři už od 8.týdne 2x denně ElastiQ a do termínu porodu krásné bříško,ale 14 dní přenášení udělalo své a podbřišek mi popraskal,ale když vidím svou mamču,tak jsem na tom o 95 % lépe.Teď čekám druhé a také už mažu od 8.týdne,nyní zkouším krém mamastrie a v záloze mám připravený Aviril olejíček .
Není tady
Musim se priklonit k tvrzeni o genetice. Ja jsem nemazala skoro vubec,pribrala jsem 2 kg a ani jedna strie,co bude ted netusim,jen se modlim. Mama na strie nikdy netrpela, tak doufam,ze to mam po ni.
Není tady
Ahojky, já mažu GS Mamastrie, asi od 12 týdne. I já v pubertě popraskala, tak jsem chtěla jakože něco dělat, aby mě to teď nepotkalo znovu. I když s popraskáním radši počítám. Na krému píšou, že i když břicho a spol popraskají, tak při užívání krému rychleji blednou. Zatím to vypadá dobře, na břichu mám tři čárečky, vypadá to, jako kdyby mě poškrábala kočka . Ale do konce těhu a větších rozměrů je ještě daleko
Jinak mažu 2x denně. Ráno bříško a večer po sprše břicho, prsa, stehna a zadek. Tak uvidíme
Není tady