|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den,
mám problém s reklamací kuchyně, kterou už mám doma. Kuchyňské studio garantovalo dodávku do 14 dní, jako zálohu jsem složila 2/3 ceny. Po dodání kuchynské linky jsem se nestačila divit, ani jedna skříňka nebyla v pořádku (chyběla dvířka, úchytky, panty, sokl, deska), Měla jsem tedy doma několik skříněk a desek, ale kuchyňská linka byla v nepoužitelném stavu. Výrobce slíbil, že do 10 dní bude vše v pořádku. Když po měsíci přijela firma, která provádí montáže a opět nepřivezla všechny reklamované věci, požádala jsem o vrácení zálohy a o odvoz kuchyňské linky. Dodavatel se vymlouval na nemoc, slíbil nápravu v co nejkratším termínu a slevu. Dnes, 2 měsíce po reklamaci není stále nic dořešeno, dodavatel se s námi nekomunikuje ani telefonicky. Jelikož mně stále ještě zbývá 1/3 peněz, které jsem neuhradila, domluvila jsem se s jiným kuchyňkým studiem, že závady opraví a tato částka by měla opravu pokrýt. Hrozí mně nějaký postih, pokud se dodavatel dejme tomu po půl roce rozmyslí, že linku přece jen dodělá?
Děkuji za odpověď
Kamila Procházková
nejspíš si dodavatel nerozmyslí, že by vám chtěl linku dodělat, ale může chtít zaplacení zbytku ceny. Měla byste jim poslat kopii dokladu o zaplacení za dohotovení kuchyně jiné firmě s tím, že vám původní dodavatel odmítl linku zhotovit i v dalším termínu, tudíž jste si musela sjednat dokončení u jiné firmy a zbytek kupní ceny započítáváte do svých nákladů na dokončení kuchyňské linky. Pokud byly vaše náklady na dokončení kuchyňské sestavy ještě vyšší, než činí doplatek ceny, vyzvěte původního dodavatele k úhradě rozdílu.
Není tady