|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To už říkal papá Jung, přece....že když se zamiluješ, nebo vůbec potkáš duši blízkou, že v ní vidíš v první řadě ty úúžasné vlastnosti, které ale máš sama - jen je vidíš u někoho jiného proto, že je nevidíš sama u sebe
Což je přece princip zrcadlení: co u sebe nevidíme, to se o to zřetelněji odrazí ve tvářích okolo.
Třeba si to prostě jen nedovolíš, no... 
Není tady
.......
omluva, zařadila jsem se do nesprávné kolonky 
Upravil(a) Heluška (26. 3. 2010 21:32)
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Lupi,
a když se mi strašně líbí osvícení lidé, jak jsou vyrovnaní a šťastní, tak jsem ve skutečnosti také osvícená?
určitě 
Není tady
Natálie,
když se to tak vezme, tak jsme vlastně osvícení všichni, jen o tom ještě nevíme
.
Měla jsem včera přednášku o štěstí a přišly jen 2 paní. Ale zato byly moc spokojené 
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Natálie,
když se to tak vezme, tak jsme vlastně osvícení všichni, jen o tom ještě nevíme.
Měla jsem včera přednášku o štěstí a přišly jen 2 paní. Ale zato byly moc spokojené
Já včera nemohla, neměla jsem hlídání, určitě to bylo přínosné.
Není tady
Natálie,
to nevadí, obsahem bylo, že štěstí máme hledat ne kolem nás, v lidech či majetku, ale uvnitř nás tak, že vše přijmeme, vyhodnotíme, najdeme řešenía pak to aplikujeme 
Omlouvám se za off topic 
Není tady