29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blossom napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.
Tak pokud expřítel nedá pokoj a bude otravovat dál, připrav si předem odpověď pro případ, že by ti expřítel volal a současný přítel u toho byl a hrozil by trapas nebo zbytečné napětí. Něco jako:
Nestacim se divit BLOSSOM...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.
Promin, ale na toto vazne nejde nereagovat, i kdyz jsem si rekl, ze radeji si zamknu prsty a kaslu na to.
Pri vsi ucte k Tobe, podle me jsi jinak fajn holcina, ale za prve, zacala jsi si se zenatym muzem, coz je zvrhlost nad zvrhlost a Tvoje vladstni ostuda, nakonec zda se ze jsi se to snazila ukoncit = kopnout ho do zadku, bo to nemelo pravdepodobne budoucnost, ale predtim jsi mu pomotala pekne hlavinku, a za druhe, nestydis se dokonce zneuzit chudaka sveho nynejsiho pritele k tomu, aby jsi se "doterneho" byvaleho z ad1 zdavila...Suma sumarum = nezodpúovednost a neuprimnost.
Není tady
mariposa napsal(a):
Selima napsal(a):
To, že si si TY nevšimla, nemusí znamenať, že naozaj VIEŠ, koľkokrát som si pokrútila nad Majkafou hlavou a potom som nechala tak. A že zrovna odo mňa? No, je to proste tak, s tým nič nenarobíš.
![]()
Počet mojich príspevkov ale myslím nekorešponduje s počtom napomenutí, banov a toho, koľko ľudí si dalo Ignore na moje príspevky, keď už teda vyťahuješ štatistiku.Na Majkafu v tomto zďaleka nemám, tuná opäť raz kvantita nekorešponduje s kvalitou(rozumej: kvalitou rýpania a nas.i.e.r.ania). A mmch - považuješ Majkafu za typ prispievateľky, ktorá potrebuje obhajcu? Ako vidno, zvláda všetko v pohode sama.
Příjdou Ti moje slova jako obhajoba? Hmmm. Mě to příjde jen zvláštní, jak to na Vás působí a tak jsem chtěla (pro zajímavost, ať je to trošku pestřejší) říct jak to působí zase na mě - NIJAK, nic to se mnou nedělá. Nepatří ta slova mě, patří Eremus.
Chtělo se mi k tomu tohle říct, protože mě to zaujalo, ale z úplně jiného konce než Tebe, Sel
Nemusíš mi vykať, keď mi v predošlej vete tykáš. A ak si mala na mysli nejakú množinu Nás, tak pochybujem, že sa tu nájdeme hoci dve, na ktoré eremuruss, Majkafa alebo ty pôsobíte úplne rovnako. A keď s tebou nič nerobia príspevky eremuruss (ale podľa mňa išlo skôr o Majkafine príspevky), ale zjavne s tebou niečo robí minimálne jeden môj(keď si reagovala, citovala ho, skúmala počet mojich príspevkov...). A zasa tu je X ľudí, s ktorými moje príspevky nerobia nič... Čo z toho podľa teba vyplýva?
Není tady
11angelika napsal(a):
Selimo ja skuhram a skuhram a nikdo me ani neposloucha
No tak to si tu ale správne... len si možno málo kontroverzná, málo skuhreš, podávaš málo informácií, alebo si ešte nepadla do oka tým správnym ľuďom . Vyber si.
Není tady
Skuhrem, ksuhrem, že sa tu už nedá ani slobodne zaskuhrať, aby to človek nemusel obhajovať a písať dizertačku...
Není tady
Selima napsal(a):
A zasa tu je X ľudí, s ktorými moje príspevky nerobia nič... Čo z toho podľa teba vyplýva?
Ano Sel, se mnou to nedela nic Teda abych upresnil, i pres Tvoji ostrejsi vytku Te beru jako super zenskou se kterou kdykoli kamkoli na kavu, protoze si s Tebou popovidam o cemkoli. Tvoje prispevky maji jistou hloubku, dobre se ctou ( me osobne, nevim jak jinym )
Není tady
Selima napsal(a):
Skuhrem, ksuhrem, že sa tu už nedá ani slobodne zaskuhrať, aby to človek nemusel obhajovať a písať dizertačku...
Jen úhel pohledu
Není tady