Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1026 11. 8. 2010 19:33

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Skuhrací chlívek IX

Blossom napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.grater

Tak pokud expřítel nedá pokoj a bude otravovat dál, připrav si předem odpověď pro případ, že by ti expřítel volal a současný přítel u toho byl a hrozil by trapas nebo zbytečné napětí. Něco jako:

Nestacim se divit BLOSSOM...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1027 11. 8. 2010 19:45

morpheus
Babinet Klub
Web

eremuruss napsal(a):

Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.grater

Promin, ale na toto vazne nejde nereagovat, i kdyz jsem si rekl, ze radeji si zamknu prsty a kaslu na to.
Pri vsi ucte k Tobe, podle me jsi jinak fajn holcina, ale za prve, zacala jsi si se zenatym muzem, coz je zvrhlost nad zvrhlost a Tvoje vladstni ostuda, nakonec zda se ze jsi se to snazila ukoncit = kopnout ho do zadku, bo to nemelo pravdepodobne budoucnost, ale predtim jsi mu pomotala pekne hlavinku, a za druhe, nestydis se dokonce zneuzit chudaka sveho nynejsiho pritele k tomu, aby jsi se "doterneho" byvaleho z ad1 zdavila...Suma sumarum = nezodpúovednost a neuprimnost.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1028 11. 8. 2010 22:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

mariposa napsal(a):

Selima napsal(a):

To, že si si TY nevšimla, nemusí znamenať, že naozaj VIEŠ, koľkokrát som si pokrútila nad Majkafou hlavou a potom som nechala tak. A že zrovna odo mňa? No, je to proste tak, s tým nič nenarobíš. smile
Počet mojich príspevkov ale myslím nekorešponduje s počtom napomenutí, banov a toho, koľko ľudí si dalo Ignore na moje príspevky, keď už teda vyťahuješ štatistiku. wink Na Majkafu v tomto zďaleka nemám, tuná opäť raz kvantita nekorešponduje s kvalitou(rozumej: kvalitou rýpania a nas.i.e.r.ania). A mmch - považuješ Majkafu za typ prispievateľky, ktorá potrebuje obhajcu? Ako vidno, zvláda všetko v pohode sama. stolt

Příjdou Ti moje slova jako obhajoba? Hmmm. Mě to příjde jen zvláštní, jak to na Vás působí a tak jsem chtěla (pro zajímavost, ať je to trošku pestřejší) říct jak to působí zase na mě - NIJAK, nic to se mnou nedělá. Nepatří ta slova mě, patří Eremus.
Chtělo se mi k tomu tohle říct, protože mě to zaujalo, ale z úplně jiného konce než Tebe, Sel smile

Nemusíš mi vykať, keď mi v predošlej vete tykáš. A ak si mala na mysli nejakú množinu Nás, tak pochybujem, že sa tu nájdeme hoci dve, na ktoré eremuruss, Majkafa alebo ty pôsobíte úplne rovnako. A keď s tebou nič nerobia príspevky eremuruss (ale podľa mňa išlo skôr o Majkafine príspevky), ale zjavne s tebou niečo robí minimálne jeden môj(keď si reagovala, citovala ho, skúmala počet mojich príspevkov...). A zasa tu je X ľudí,  s ktorými moje príspevky nerobia nič... Čo z toho podľa teba vyplýva? smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1029 11. 8. 2010 22:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

11angelika napsal(a):

Selimo ja skuhram a skuhram a nikdo me ani neposloucha

No tak to si tu ale správne... len si možno málo kontroverzná, málo skuhreš, podávaš málo informácií, alebo si ešte nepadla do oka tým správnym ľuďom stolt . Vyber si.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1030 11. 8. 2010 22:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Skuhrem, ksuhrem, že sa tu už nedá ani slobodne zaskuhrať, aby to človek nemusel obhajovať a písať dizertačku... kapitulation

Brita

Není tady

#1031 11. 8. 2010 22:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

A zasa tu je X ľudí,  s ktorými moje príspevky nerobia nič... Čo z toho podľa teba vyplýva? smile

Ano Sel, se mnou to nedela nic smile Teda abych upresnil, i pres Tvoji ostrejsi vytku Te beru jako super zenskou se kterou kdykoli kamkoli na kavu, protoze si s Tebou popovidam o cemkoli. Tvoje prispevky maji jistou hloubku, dobre se ctou ( me osobne, nevim jak jinym )

Není tady

#1032 11. 8. 2010 22:20

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Skuhrem, ksuhrem, že sa tu už nedá ani slobodne zaskuhrať, aby to človek nemusel obhajovať a písať dizertačku... kapitulation

Jen úhel pohledu wink big_smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí