29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak na to je jednoduchá rada: Číslo expřítele si z mobilu vymaž, ty ho kontaktovat nepotřebuješ a když ti bude volat on, bude volat jakési "cizí" číslo, nikoli někdo, kdo je v tvém mobilu uložen pod konkrétním jménem, a tudíž je jasné, že toho konkrétně uloženého člověka znáš.
Jinak mi nepřijde jako dobrý nápad, aby partneři měli přístup vzájemně do svých mobilů a zvedali libovolně telefon toho druhého.
Ale jak si to která dvojice toto nastaví, takové to má. To je každého věc.
Já bych na toto však nikdy nepřistoupila, ačkoli nemám co před nikým skrývat. Mobil je pro mě určité mé soukromí, podobně jako třeba má kabelka, a nebo šuplík v nočním stolku. Do těchto míst mi nemá co lézt partner, děti ani nikdo jiný.
Ale jak říkám, každý ať si to nastaví, jak uzná za vhodné, nikomu svůj systém nevnucuji.
Tak mu povedz, že ak nedá pokoj, požaluješ to jeho stíhačke...
Není tady
Na stihacku nemam cislo.Je zajimave,ze jakmile je stihacka zamestnana jinde nez on tak,uz zase vystrkuje drapky,pritom,kdyz byl s ni na jednom pracovisti tak ze strachu me nebyl schopny me pred ni ani pozdravit.Jeho cislo si radeji vymazu.
Není tady
Erem, nechápu, proč by měl být problém s tvým přítelem. Probůh, volá ti ex, nebo snad voláš ty jemu? Vztah jsi ukončila dávno předtím, než jsi začala být se svým nynějším přítelem. Ty jsi pod pantoflem? Nebo se ho bojíš? Nu, když se prodáš za jeho výplatu, pak je těžké ti radit, abys ho vykopla.
A mít společný mobil s přítelem? Že ti do něj leze? Hm. No comment. A což takhle listovní tajemství? I dopisy na tvé jméno otevírá on?
eremuruss napsal(a):
No o tom jsem taky premyslela,ale mam ho ulozeneho v seznamu na mobilu jeho jmenem a my s pritelem oba mame pristup do mobilu druheho nikdy jsme to neresili,aby jsme nezvedli telefon tomu druhemu.
Tak to je výborné, to si zrejme vemľi dôverujete a v tom prípade mu povieš pravdu a on ju pochopí... Ak to lae robíte kvôli "kontrole" toho druhého, tak to je prúser ... Ale oboch pánov, nie tvoj.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.
...a co si příteli normálně postěžovat? "ach jo, furt mi volá bejvalej, nedá pokoj, já s ním nechci mluvit a děsně mě to otravuje...." apod.
Nabízí se řešení - až bude zase volat, tak telefon vezme tvůj přítel . To by nešlo? Když požádáš přítele o pomoc, tak mu jasně dáš najevo, že se chceš bývalého zbavit a nemá tě za co podezírat, ne? Naopak bych si dala sakra pozor na jakékloi lži a lsti. To pak nevysvětlíš.
Není tady
ahoj muzu tady taky skuhrat ? ajaj ja nestastna co jsem to jen provedla, ex jsem vyhodila, jsem sama na dve hodne male deticky co ja nestastna si pocnu, dyt me nikdo ani nebude chtit, jak k**** pitoma ajajaj ajajaj ja chudera stara blba ajajaj
Není tady
majkafa napsal(a):
Erem, nechápu, proč by měl být problém s tvým přítelem. Probůh, volá ti ex, nebo snad voláš ty jemu? Vztah jsi ukončila dávno předtím, než jsi začala být se svým nynějším přítelem. Ty jsi pod pantoflem? Nebo se ho bojíš? Nu, když se prodáš za jeho výplatu, pak je těžké ti radit, abys ho vykopla.
A mít společný mobil s přítelem? Že ti do něj leze? Hm.No comment. A což takhle listovní tajemství? I dopisy na tvé jméno otevírá on?
Teda majkafo, tohle je už hodně silné kafe....myslím, že urážet přispěvatele je jednak proti pravidlům, ale hlavně - úplně zbytečné přeci....
Proč jsi tak zlá? Protože erem žije jinak, než ty jí radíš??
Majkafo, myslím, že už i na jiné diskuzi jsi byla upozorněna (tuším to byla Andrea), že podobné útoky nijak zvlášť přínosné nejsou. Pokus se, prosím, krotit. V poslední době z málokterého ze Tvých příspěvků neodkapává jed.
Není tady
Nu, však tu eremuruss sama psala, a ne jednou, že se s ním nemůže rozejít, protože bez jeho výplaty by prý nepřežilil. A že vydrží, než dcera skončí školu... Není to nic jiného, než píše ona, co jsem napsala. A jed? To ne. Jen tvrdé podání. Vždyť si tu co chvíli na něco v souvislosti s partnerem stěžuje. Momentálně má strach, co by se dělo, kdyby zvedl ten telefon bývalého milence on. Tady není třeba mazat med kolem pusy. Pro mě je tady namístě tvrdé podání. A proto to podávám tvrdě. Doufám, že se jí třeba jednou rozsvítí.
A abych nebyla mimo téma, skuhrám, že mě furt musí někdo komentovat. Kdo neunese mé tvrdé podání v případech, kdy jsem přesvědčena, že je na místě. Co jim to zrcadlí? Proč se nezamyslí nad sebou, proč mají potřebu mě komentovat?
Upravil(a) majkafa (11. 8. 2010 17:08)
však tu eremuruss sama psala, a ne jednou, že se s ním nemůže rozejít, protože bez jeho výplaty by prý nepřežili
Otázka zní - co je ti do toho? To skutečně není tvrdé podání, ale využití možnosti zarejt si naprosto mimo téma.
Co jim to zrcadlí? Proč se nezamyslí nad sebou, proč mají potřebu mě komentovat?
Ale běž, děvče... to není zrcadlení, to je pouhá slušnost, řekla bych. Obyčejná lidská reakce na tvoje poněkud... ehm... nestandardní vyjadřování.
Není tady
heleno, neurazila ses onehdá, když tě někdo oslovil nějak podobně jako děvče? Snad děvčico nebo tak něco. Neměla bych se taky urazit? Nu, neurazím. Já nejsem urážlivá. Jen mi nedalo.
Prostě jsem si nemohla pomoct. I kdyby mi Anda ban měla dát.
A co je mi do toho? Nu, to, co ostatním babinetkám, když tady erem skuhrá a ptá se na rady, co má dělat. Tak radím. Stejně, jako např. ty.
Upravil(a) majkafa (11. 8. 2010 17:31)
Tak natvrdo, Majka: rýpeš tu už nejaký čas absolútne do každého, muža či ženy, na akomkoľvek vlákne, nech sa sťažuje, chce poradiť alebo nechce, hľadá právnu radu a nie rozbor osobných informácií, teší sa... Každému napíšeš nejakú "pravdu" natvrdo, len potom by si akosi mala zniesť, keď aj Tebe niekto povie pravdu rovnako tvrdo - možno všetci o Tvoje "pravdy" ani nestoja, hlavne ak si sem chodia fakt len sem-tam poskuhrať a nie "nájsť riešenie". Keď už máš všetko také zvládnuté a máš takú priehršť riešení, tak skús občas zvládnuť aj umenie len si tak vypočuť, prečítať, s empatiou, možno súcitom alebo porozumením a NEREAGOVAŤ. Ja som sa to napr. snažila u Teba, ale priznám sa, že teraz som už nevydržala. Ale uľavilo sa mi (bok mi nevyvalí ) a nejaký čas mi to zasa pôjde, neragovať a ignorovať ťa.
Není tady
helena napsal(a):
však tu eremuruss sama psala, a ne jednou, že se s ním nemůže rozejít, protože bez jeho výplaty by prý nepřežili
Otázka zní - co je ti do toho? To skutečně není tvrdé podání, ale využití možnosti zarejt si naprosto mimo téma.
Co jim to zrcadlí? Proč se nezamyslí nad sebou, proč mají potřebu mě komentovat?
Ale běž, děvče... to není zrcadlení, to je pouhá slušnost, řekla bych. Obyčejná lidská reakce na tvoje poněkud... ehm... nestandardní vyjadřování.
Helí, ehm a co je to "standartní vyjadřování"? Tady se každý vyjadřuje jak umí, nevšimla jsem si, že by tady padaly nějaký úrážky, jen někdo holt říká věci natvrdo a někdo obchází okolo.
Vážně mě teď začalo zajímat proč Vy tu Majkafu tak řešíte? Copak je to Váš problém, nějak se Vás to dotýká nebo co? Podle Bloss je něco silného a podle mě tady nic "silného" není, nic takového v těch slovech necítím Majka se musela něčeho dotknout, jinak mi to mozek nebere odkud jste se tady vzaly
Není tady
Selima napsal(a):
Tak natvrdo, Majka: rýpeš tu už nejaký čas absolútne do každého, muža či ženy, na akomkoľvek vlákne, nech sa sťažuje, chce poradiť alebo nechce, hľadá právnu radu a nie rozbor osobných informácií, teší sa... Každému napíšeš nejakú "pravdu" natvrdo, len potom by si akosi mala zniesť, keď aj Tebe niekto povie pravdu rovnako tvrdo - možno všetci o Tvoje "pravdy" ani nestoja, hlavne ak si sem chodia fakt len sem-tam poskuhrať a nie "nájsť riešenie". Keď už máš všetko také zvládnuté a máš takú priehršť riešení, tak skús občas zvládnuť aj umenie len si tak vypočuť, prečítať, s empatiou, možno súcitom alebo porozumením a NEREAGOVAŤ. Ja som sa to napr. snažila u Teba, ale priznám sa, že teraz som už nevydržala. Ale uľavilo sa mi (bok mi nevyvalí
) a nejaký čas mi to zasa pôjde, neragovať a ignorovať ťa.
Tohle je vážně sranda, Selimo . Že zrovna od Tebe přichází takovéhle vidění věcí. Jsem si nevšimla, že bys někdy vydržela nereagovat, jen přečíst a jít
Když Tě něco zaujme, chceš něco říct a to je podle množství Tvých příspěvků dost často
Není tady
Selima napsal(a):
Tak natvrdo, Majka: rýpeš tu už nejaký čas absolútne do každého, muža či ženy, na akomkoľvek vlákne, nech sa sťažuje, chce poradiť alebo nechce, hľadá právnu radu a nie rozbor osobných informácií, teší sa... Každému napíšeš nejakú "pravdu" natvrdo, len potom by si akosi mala zniesť, keď aj Tebe niekto povie pravdu rovnako tvrdo - možno všetci o Tvoje "pravdy" ani nestoja, hlavne ak si sem chodia fakt len sem-tam poskuhrať a nie "nájsť riešenie". Keď už máš všetko také zvládnuté a máš takú priehršť riešení, tak skús občas zvládnuť aj umenie len si tak vypočuť, prečítať, s empatiou, možno súcitom alebo porozumením a NEREAGOVAŤ. Ja som sa to napr. snažila u Teba, ale priznám sa, že teraz som už nevydržala. Ale uľavilo sa mi (bok mi nevyvalí
Možno si si Selima, nevšimla, že už dosť dlho v pohode znášam pravdu, podanú mi tvrdo. A že nestoja o moje pravdy? Toto je net a tu každý píše, čo uzná za vhodné napísať, nemyslím, že veľa prispievateľov si v rámci autocenzúry preberá, či o ich pravdu niekto stojí.
A s počtom tvojich príspevkov tvoja rada naozaj sedí.
Len ma to rozosmialo, aj keď je tu skuhracie.
heleno, neurazila ses onehdá, když tě někdo oslovil nějak podobně jako děvče?
Ale neurazila, majko... ale on každej cikán hádá podle svý planety, viď Jen jsem oslovení "děvčico" uvedla na pravou míru (dokonce s usměvavým smajlíkem, mám ten dojem) anžto jsem považovala za vhodné upozornit na svůj dávno již nikoli dívčí věk
když tady erem skuhrá a ptá se na rady, co má dělat. Tak radím.
Obávám se, že ta inkriminovaná věta se za radu skutečně považovat nedá.
Majka se musela něčeho dotknout, jinak mi to mozek nebere odkud jste se tady vzaly
No samozřejmě... tobě přijde zcela "standardní" její vyjádření o prodávání se? Nejde o použitou terminologii, ta je velmi slušná (jak ostatně eufemismy bývají) - ale v celkovém kontextu to urážka je... a velmi ošklivá.
Upravil(a) helena (11. 8. 2010 17:54)
Není tady
helena napsal(a):
No samozřejmě... tobě přijde zcela "standardní" její vyjádření o prodávání se? Nejde o použitou terminologii, ta je velmi slušná (jak ostatně eufemismy bývají) - ale v celkovém kontextu to urážka je... a velmi ošklivá.
Ahá. Nedošlo mi, že to lze brát i takhle.
Takže jinak - Nu, když prodáš svou svobodu a duševní pohodu (NE své tělo) za jeho výplatu, pak je těžké ti radit, abys ho vykopla.
Za původní znění se omlouvám.
mariposa napsal(a):
Selima napsal(a):
Tohle je vážně sranda, Selimo
. Že zrovna od Tebe přichází takovéhle vidění věcí. Jsem si nevšimla, že bys někdy vydržela nereagovat, jen přečíst a jít
Když Tě něco zaujme, chceš něco říct a to je podle množství Tvých příspěvků dost často
To, že si si TY nevšimla, nemusí znamenať, že naozaj VIEŠ, koľkokrát som si pokrútila nad Majkafou hlavou a potom som nechala tak. A že zrovna odo mňa? No, je to proste tak, s tým nič nenarobíš.
Počet mojich príspevkov ale myslím nekorešponduje s počtom napomenutí, banov a toho, koľko ľudí si dalo Ignore na moje príspevky, keď už teda vyťahuješ štatistiku. Na Majkafu v tomto zďaleka nemám, tuná opäť raz kvantita nekorešponduje s kvalitou(rozumej: kvalitou rýpania a nas.i.e.r.ania). A mmch - považuješ Majkafu za typ prispievateľky, ktorá potrebuje obhajcu? Ako vidno, zvláda všetko v pohode sama.
Není tady
Já myslela, že tohle je skuhrací...? Co to jako má být ty dohady...
Není tady
No tak ja si práve myslím, že keď si niekto založí vlákno a žobroní o radu, tak prosím. Ale keď si ide len tak zaskuhrať na patričné vlákno, tak je nefér zbierať jeho skuhry, archivovať si ich a príležitostne, keď sa mi nepodarí deň, mu ich omlátiť o hlavu. Ale je fakt, že internet je verejný a pomerne slobodný. Takže kto má potrebu rýpať sa v každom skuhre a komentovať ho (alebo ho..o), tak prosím.
Upravil(a) Selima (11. 8. 2010 18:25)
Není tady
Selimo ja skuhram a skuhram a nikdo me ani neposloucha
Není tady
helena napsal(a):
Majka se musela něčeho dotknout, jinak mi to mozek nebere odkud jste se tady vzaly
No a mě to jako urážka zase vůbec nerezonuje. A to je minimálně zajímavý
Když to rozeberu do mrtě je to věta, která obsahuje souhrn vybraných slov a slovo prodávat se Ti rezonuje a mě osobně nepříjde nijak hanlivý, nechává mě klidnou. A to jen připomínám, že ta slova nebyla určena ani jedné z nás
Není tady
Selima napsal(a):
To, že si si TY nevšimla, nemusí znamenať, že naozaj VIEŠ, koľkokrát som si pokrútila nad Majkafou hlavou a potom som nechala tak. A že zrovna odo mňa? No, je to proste tak, s tým nič nenarobíš.
![]()
Počet mojich príspevkov ale myslím nekorešponduje s počtom napomenutí, banov a toho, koľko ľudí si dalo Ignore na moje príspevky, keď už teda vyťahuješ štatistiku.Na Majkafu v tomto zďaleka nemám, tuná opäť raz kvantita nekorešponduje s kvalitou(rozumej: kvalitou rýpania a nas.i.e.r.ania). A mmch - považuješ Majkafu za typ prispievateľky, ktorá potrebuje obhajcu? Ako vidno, zvláda všetko v pohode sama.
Příjdou Ti moje slova jako obhajoba? Hmmm. Mě to příjde jen zvláštní, jak to na Vás působí a tak jsem chtěla (pro zajímavost, ať je to trošku pestřejší) říct jak to působí zase na mě - NIJAK, nic to se mnou nedělá. Nepatří ta slova mě, patří Eremus.
Chtělo se mi k tomu tohle říct, protože mě to zaujalo, ale z úplně jiného konce než Tebe, Sel
Není tady
Selima napsal(a):
No tak ja si práve myslím, že keď si niekto založí vlákno a žobroní o radu, tak prosím. Ale keď si ide len tak zaskuhrať na patričné vlákno, tak je nefér zbierať jeho skuhry, archivovať si ich a príležitostne, keď sa mi nepodarí deň, mu ich omlátiť o hlavu. Ale je fakt, že internet je verejný a pomerne slobodný.
Takže kto má potrebu rýpať sa v každom skuhre a komentovať ho (alebo ho..o), tak prosím.
Ty mimojiné, zase komentuješ tu co komentovala jinou
Yes, a já to taky komentuju
Není tady