Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 8. 8. 2010 19:33

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Skuhrací chlívek IX

Tercila napsal(a):

Morfí, díky gloria smile.
Jak se tak můžeš ptát? big_smile Jsem ženská - takže jsem toho našla daleko víc, než jsem původně zamýšlela wink wink tummenupp

No jasne ! To me melo napadnout smile Stejne to nepochopim, marnost nad marnost smile Ale nic nerikam, neodsuzuju, sperky k zene patri smile ja jen si myslim, ze mit moji povahu v zenskem tele, tak chodim jak ... no, radeji ani nebudu pokracovat big_smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#977 8. 8. 2010 20:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morpheus:  sperky k zene patri 

big_smile ..... no proto!!! tummenupp wink

Není tady

#978 9. 8. 2010 18:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vladena napsal(a):

Vladena napsal(a):

Vilemíno, je zajímavé, že skoro všichni mají přilepený nos k televizní obrazovce a prožívají neštěstí druhých při záplavách a ty zde na dalším vlákně ,,zveřejňuješ" své úmysly o sebevraždě. Nehledě k tomu, že řada lidí bojuje v té vodě o svůj život, majetek... Není Ti to trochu trapný  ???!

Hlavní myšlenkou mého příspěvku bylo, že má Vilemína stále otevřené své vlákno s XXXXL příspěvky. Trapnost vidím, že zaplavuje další vlákno se stejným svým problémem. V době záplav fňukat na veřejným fóru, že nemám partnera a spáchám sebevraždu, je jako dát pěstí do oka. Tak to cítím, nesnáším sobeckost.  Něco jiného zafňukat, že se mi stalo toto a ono, něco jiného je sdělovat, že chci skoncovat se životem.

VŽDY sú niekde záplavy, tsunami, hladomor, občianska vojna, vždy niekde ZBYTOČNE zomierajú ľudia, malé deti, chránené zvieratá, pralesy... Zato že to nie je v susednej dedine, to nemusí znamenať, že je to menšia tragédia. A čakať, až bude na svete 100% dobre a ebz katastrof? To by si človek nemohol zaskuhrať nikdy...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#979 9. 8. 2010 18:40

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Vilemína napsal(a):

Zase jsem na sebe naštvaná. Jsem tak nemožná. Z mé neschopnosti se mi chce zvracet. Opět řeším to, že nemám partnera.
Já chci zemřít. Život nestojí za nic.

Selimo, ono je zaskuhrat a psát,že chci zemřít - diametrálně něco jiného. Vilemína jasně chtěla na sebe strhnout pozornost, ačkoliv na vedlejším jejím vlákně dostala pomoci přehršle.  To se mi nelíbilo ! Pokud se někdo takto vyjadřuje 1) volá o pomoc 2) chce strhnout na sebe pozornost.

Upravil(a) Vladena (9. 8. 2010 18:41)

Není tady

#980 9. 8. 2010 18:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No a? Ak ti to vadí, tak Ty jej pozornosť nevenuj, a je vybavené. Kľudne venuj pozornosť povodniam a bude... wink A kto chce, tak jej torchu pozornosti povenuje. Jej to síce pomôže asi len na chvíľu, ale "keď neprší, aspoň kvapká". A ak volá o pomoc, tak by si mohla rpečítať ostatné príspevky... a potom by sa videlo. (V tom prípade ale plače na nesprávnom hrobe, cez internet jej fakticky a fyzicky sotvakto zvládne pomôcť...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#981 9. 8. 2010 18:47

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Jenom jsem chtěla napsat, že pokud bude opravdu někdo vysílat mezi nás s.o.s, může se stát, že to přehlídnem, a to by mi vážně mrzelo, tak proto.

Není tady

#982 9. 8. 2010 18:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No to nepochybne, ale fakt je, že z písmeniek sa to pozná ťažšie ako v reálnom živote. Ale myslím, že trochu sa to odhadnúť dá, aj keď nie na 100%:

Brita

Není tady

#983 9. 8. 2010 19:16

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladena napsal(a):

Jenom jsem chtěla napsat, že pokud bude opravdu někdo vysílat mezi nás s.o.s, může se stát, že to přehlídnem, a to by mi vážně mrzelo, tak proto.

Vladeno, pri vsi ucte k Tobe : Opravdu si myslis, ze Babinet zachrani sebevraha pred sebevrazdou, pokud se k ni skutecne odhodla ? Pokud diskutuje, nevi 100% jiste ze se CHCE zabit, spis chce okoli postrasit a byt povezme zajimavym a o tom to je. Kdo muze zabranit sebevrahovi ve spachani cinu, je rodina, nebo lekar. Kdyz to rodina neuhlida, neni potreba volat lekare a Babinet to nezachrani uz vubec. Nijak to nezlehcuji, jen si myslim, ze Vilemina to prehani, ma si najit praci s postizenymi detmi a pochopila by o cem je ZIVOT.

A mmch...jakto ne nediskutujete na novem Babinetu ? To tam mam kur** skuhrat sam ??? sad

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#984 9. 8. 2010 19:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

celej dnešní den stál za ho :-) madmadskurt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#985 9. 8. 2010 19:49

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

celej dnešní den stál za ho :-) madmadskurt

Co se Ti prihodilo ? vavava

Není tady

#986 9. 8. 2010 19:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

všechno roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#987 9. 8. 2010 20:02

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Můžu skuhrat trochu míň vážně? Já jsem se totiž tááááák přežrala, že asi prasknu. A to se mi nelíbí... dumbom

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#988 9. 8. 2010 21:42

Blossom
Host

Dnes v podvečer jsem sekala zahradu, tahle práce mě normálně baví...
Ale když jsem vysypávala koš s  trávou na kompost, zjistila jsem, že mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků... usch sad

#989 10. 8. 2010 5:42

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Dnes v podvečer jsem sekala zahradu, tahle práce mě normálně baví...
Ale když jsem vysypávala koš s  trávou na kompost, zjistila jsem, že mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků... usch sad

Škoda, že nemáš kachny, pro ně by to byla bašta....big_smile

Není tady

#990 10. 8. 2010 15:36

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Ták jdu skuhrat. sad
V sobotu při parádním dešti nám praskla izolace a koupelnu jsem měla plnou vody, natékalo to zdí. Ve sklepě půl metru vody, odčerpávali jsme, kolem domu jsme kopali strouhy a já tak promokla, že mám rýmu jak trám.
Když jsme po povodních 02 hledali nový dům, chtěli jsme ho na kopci. Máme ho na kopci a stejně jsme tomu neutekli. Bych se z toho picla. roll
Do toho mi králíci začali chcípat na mixomatozu. grater
Když se to .... tak se to ....  mad

Upravil(a) Eri (10. 8. 2010 15:36)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#991 10. 8. 2010 15:37

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

všechno roll

Šmarjápano, snad to nebude tak zlé,to už bys nepsala a to by bylo škoda, kdyby se Ti přihodilo všechno.

Out from the dark into the light !

Není tady

#992 10. 8. 2010 17:06

dcera2
♥♥-----

morpheus napsal(a):

Stejne to nepochopim, marnost nad marnost smile Ale nic nerikam, neodsuzuju, sperky k zene patri smile ja jen si myslim, ze mit moji povahu v zenskem tele, tak chodim jak ... no, radeji ani nebudu pokracovat big_smile

??? Lesní víly? ???

Není tady

#993 10. 8. 2010 17:12

dcera2
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Morpheus:  sperky k zene patri 

big_smile ..... no proto!!! tummenupp wink

Ch-jo, ahoj Terc, to mas tezky... kdyz my NEKTERY ZENY jsme na to prisly jaksi   p o z d e  ... ac "znaly" toho, jak se fintily egyptske sfingy (prej az osm, slovy VOSUM hodin denne...)

Není tady

#994 10. 8. 2010 17:17

dcera2
♥♥-----

Vladena napsal(a):

Mi to připomíná nějakou pohádku z mládí (dětství?) o ... snad "zbytečné poplašné zprávě"... va

Není tady

#995 10. 8. 2010 17:26

dcera2
♥♥-----

Blossom napsal(a):

mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků... usch sad

Je Ti jich lito?   ...   Představ si, že Ti sežerou salátek... Ještě pořád Ti je jich líto? Představ si dále, že Ti vlezou do koupelny /kuchyně, ložnice, lednice, garáže... podle Tvého žebříčku hodnot /mně by teda nejvíc vadili v mých květináčcích s "miminkovskýma" květinkama/... ev. do postýlky... SLIZOUNI, PFUJ!!! skurt

Není tady

#996 10. 8. 2010 21:35

Blossom
Host

dcera2 napsal(a):

Blossom napsal(a):

mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků... usch sad

Je Ti jich lito?   ...   Představ si, že Ti sežerou salátek... Ještě pořád Ti je jich líto? Představ si dále, že Ti vlezou do koupelny /kuchyně, ložnice, lednice, garáže... podle Tvého žebříčku hodnot /mně by teda nejvíc vadili v mých květináčcích s "miminkovskýma" květinkama/... ev. do postýlky... SLIZOUNI, PFUJ!!! skurt

Za prvé -ano, je mi jich líto  - i ti slizcí slizouni (které taky moc nemusím) jsou živí tvorové a jistě cítí i bolest...

A za druhé, z toho mixu v koši sekačky se mi zvedá pak kufr... usch

#997 11. 8. 2010 7:03

morpheus
Babinet Klub
Web

PPavlaa napsal(a):

všechno roll

No to jsem se teda toho dozvedel roll Doufam, ze uz je lepe pussa par

Není tady

#998 11. 8. 2010 9:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.grater

Upravil(a) eremuruss (11. 8. 2010 9:33)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#999 11. 8. 2010 9:46

Blossom
Host

eremuruss napsal(a):

Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.grater

Tak pokud expřítel nedá pokoj a bude otravovat dál, připrav si předem odpověď pro případ, že by ti expřítel volal a současný přítel u toho byl a hrozil by trapas nebo zbytečné napětí. Něco jako:

Bohužel, tohle je omyl, máte špatné číslo, žádná paní Nováková tady nebydlí.

nebo:

Ne. děkuji, o žádné půjčky, investice a podobné nabídky nemám zájem.

A zavěsit.

Toto snad nevzbudí v tvém soušasném příteli zbytečné podezření a tvému expříteli snad dojde, že volá nevhod, a že ti má dát už konečně pokoj.

Upravil(a) Blossom (11. 8. 2010 9:47)

#1000 11. 8. 2010 9:58

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

No o tom jsem taky premyslela,ale mam ho ulozeneho v seznamu na mobilu jeho jmenem a my s pritelem oba mame pristup do mobilu druheho nikdy jsme to neresili,aby jsme nezvedli telefon tomu druhemu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí