29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tercila napsal(a):
Morfí, díky
![]()
.
Jak se tak můžeš ptát?Jsem ženská - takže jsem toho našla daleko víc, než jsem původně zamýšlela
![]()
![]()
No jasne ! To me melo napadnout Stejne to nepochopim, marnost nad marnost
Ale nic nerikam, neodsuzuju, sperky k zene patri
ja jen si myslim, ze mit moji povahu v zenskem tele, tak chodim jak ... no, radeji ani nebudu pokracovat
Není tady
Morpheus: sperky k zene patri ..... no proto!!!
Není tady
Vladena napsal(a):
Vladena napsal(a):
Vilemíno, je zajímavé, že skoro všichni mají přilepený nos k televizní obrazovce a prožívají neštěstí druhých při záplavách a ty zde na dalším vlákně ,,zveřejňuješ" své úmysly o sebevraždě. Nehledě k tomu, že řada lidí bojuje v té vodě o svůj život, majetek... Není Ti to trochu trapný ???!
Hlavní myšlenkou mého příspěvku bylo, že má Vilemína stále otevřené své vlákno s XXXXL příspěvky. Trapnost vidím, že zaplavuje další vlákno se stejným svým problémem. V době záplav fňukat na veřejným fóru, že nemám partnera a spáchám sebevraždu, je jako dát pěstí do oka. Tak to cítím, nesnáším sobeckost. Něco jiného zafňukat, že se mi stalo toto a ono, něco jiného je sdělovat, že chci skoncovat se životem.
VŽDY sú niekde záplavy, tsunami, hladomor, občianska vojna, vždy niekde ZBYTOČNE zomierajú ľudia, malé deti, chránené zvieratá, pralesy... Zato že to nie je v susednej dedine, to nemusí znamenať, že je to menšia tragédia. A čakať, až bude na svete 100% dobre a ebz katastrof? To by si človek nemohol zaskuhrať nikdy...
Není tady
Vilemína napsal(a):
Zase jsem na sebe naštvaná. Jsem tak nemožná. Z mé neschopnosti se mi chce zvracet. Opět řeším to, že nemám partnera.
Já chci zemřít. Život nestojí za nic.
Selimo, ono je zaskuhrat a psát,že chci zemřít - diametrálně něco jiného. Vilemína jasně chtěla na sebe strhnout pozornost, ačkoliv na vedlejším jejím vlákně dostala pomoci přehršle. To se mi nelíbilo ! Pokud se někdo takto vyjadřuje 1) volá o pomoc 2) chce strhnout na sebe pozornost.
Upravil(a) Vladena (9. 8. 2010 18:41)
Není tady
No a? Ak ti to vadí, tak Ty jej pozornosť nevenuj, a je vybavené. Kľudne venuj pozornosť povodniam a bude... A kto chce, tak jej torchu pozornosti povenuje. Jej to síce pomôže asi len na chvíľu, ale "keď neprší, aspoň kvapká". A ak volá o pomoc, tak by si mohla rpečítať ostatné príspevky... a potom by sa videlo. (V tom prípade ale plače na nesprávnom hrobe, cez internet jej fakticky a fyzicky sotvakto zvládne pomôcť...)
Není tady
Jenom jsem chtěla napsat, že pokud bude opravdu někdo vysílat mezi nás s.o.s, může se stát, že to přehlídnem, a to by mi vážně mrzelo, tak proto.
Není tady
No to nepochybne, ale fakt je, že z písmeniek sa to pozná ťažšie ako v reálnom živote. Ale myslím, že trochu sa to odhadnúť dá, aj keď nie na 100%:
Není tady
Vladena napsal(a):
Jenom jsem chtěla napsat, že pokud bude opravdu někdo vysílat mezi nás s.o.s, může se stát, že to přehlídnem, a to by mi vážně mrzelo, tak proto.
Vladeno, pri vsi ucte k Tobe : Opravdu si myslis, ze Babinet zachrani sebevraha pred sebevrazdou, pokud se k ni skutecne odhodla ? Pokud diskutuje, nevi 100% jiste ze se CHCE zabit, spis chce okoli postrasit a byt povezme zajimavym a o tom to je. Kdo muze zabranit sebevrahovi ve spachani cinu, je rodina, nebo lekar. Kdyz to rodina neuhlida, neni potreba volat lekare a Babinet to nezachrani uz vubec. Nijak to nezlehcuji, jen si myslim, ze Vilemina to prehani, ma si najit praci s postizenymi detmi a pochopila by o cem je ZIVOT.
A mmch...jakto ne nediskutujete na novem Babinetu ? To tam mam kur** skuhrat sam ???
Není tady
celej dnešní den stál za ho :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
celej dnešní den stál za ho :-)
Co se Ti prihodilo ?
Není tady
všechno
Není tady
Můžu skuhrat trochu míň vážně? Já jsem se totiž tááááák přežrala, že asi prasknu. A to se mi nelíbí...
Není tady
Dnes v podvečer jsem sekala zahradu, tahle práce mě normálně baví...
Ale když jsem vysypávala koš s trávou na kompost, zjistila jsem, že mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků...
Blossom napsal(a):
Dnes v podvečer jsem sekala zahradu, tahle práce mě normálně baví...
Ale když jsem vysypávala koš s trávou na kompost, zjistila jsem, že mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků...![]()
Škoda, že nemáš kachny, pro ně by to byla bašta....
Není tady
Ták jdu skuhrat.
V sobotu při parádním dešti nám praskla izolace a koupelnu jsem měla plnou vody, natékalo to zdí. Ve sklepě půl metru vody, odčerpávali jsme, kolem domu jsme kopali strouhy a já tak promokla, že mám rýmu jak trám.
Když jsme po povodních 02 hledali nový dům, chtěli jsme ho na kopci. Máme ho na kopci a stejně jsme tomu neutekli. Bych se z toho picla.
Do toho mi králíci začali chcípat na mixomatozu.
Když se to .... tak se to ....
Upravil(a) Eri (10. 8. 2010 15:36)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
všechno
Šmarjápano, snad to nebude tak zlé,to už bys nepsala a to by bylo škoda, kdyby se Ti přihodilo všechno.
Není tady
morpheus napsal(a):
Stejne to nepochopim, marnost nad marnost
Ale nic nerikam, neodsuzuju, sperky k zene patri
ja jen si myslim, ze mit moji povahu v zenskem tele, tak chodim jak ... no, radeji ani nebudu pokracovat
??? Lesní víly? ???
Není tady
Tercila napsal(a):
Morpheus: sperky k zene patri
..... no proto!!!
![]()
Ch-jo, ahoj Terc, to mas tezky... kdyz my NEKTERY ZENY jsme na to prisly jaksi p o z d e ... ac "znaly" toho, jak se fintily egyptske sfingy (prej az osm, slovy VOSUM hodin denne...)
Není tady
Vladena napsal(a):
Mi to připomíná nějakou pohádku z mládí (dětství?) o ... snad "zbytečné poplašné zprávě"...
Není tady
Blossom napsal(a):
mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků...
![]()
Je Ti jich lito? ... Představ si, že Ti sežerou salátek... Ještě pořád Ti je jich líto? Představ si dále, že Ti vlezou do koupelny /kuchyně, ložnice, lednice, garáže... podle Tvého žebříčku hodnot /mně by teda nejvíc vadili v mých květináčcích s "miminkovskýma" květinkama/... ev. do postýlky... SLIZOUNI, PFUJ!!!
Není tady
dcera2 napsal(a):
Blossom napsal(a):
mezi mokrou posekanou trávou je i fůra rozmišmašlovaných slimáků...
![]()
Je Ti jich lito? ... Představ si, že Ti sežerou salátek... Ještě pořád Ti je jich líto? Představ si dále, že Ti vlezou do koupelny /kuchyně, ložnice, lednice, garáže... podle Tvého žebříčku hodnot /mně by teda nejvíc vadili v mých květináčcích s "miminkovskýma" květinkama/... ev. do postýlky... SLIZOUNI, PFUJ!!!
Za prvé -ano, je mi jich líto - i ti slizcí slizouni (které taky moc nemusím) jsou živí tvorové a jistě cítí i bolest...
A za druhé, z toho mixu v koši sekačky se mi zvedá pak kufr...
PPavlaa napsal(a):
všechno
No to jsem se teda toho dozvedel Doufam, ze uz je lepe
Není tady
Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.
Upravil(a) eremuruss (11. 8. 2010 9:33)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Skuhram muj byvali zenaty pritel me neustale telefonuje i,kdyz jsem mu,uz rekla,aby to nedelal,ze jsem zadana.Mam strach,ze jednou zavola a bude pritel doma.Tezko bych mu to vysvetlovala.
Tak pokud expřítel nedá pokoj a bude otravovat dál, připrav si předem odpověď pro případ, že by ti expřítel volal a současný přítel u toho byl a hrozil by trapas nebo zbytečné napětí. Něco jako:
Bohužel, tohle je omyl, máte špatné číslo, žádná paní Nováková tady nebydlí.
nebo:
Ne. děkuji, o žádné půjčky, investice a podobné nabídky nemám zájem.
A zavěsit.
Toto snad nevzbudí v tvém soušasném příteli zbytečné podezření a tvému expříteli snad dojde, že volá nevhod, a že ti má dát už konečně pokoj.
Upravil(a) Blossom (11. 8. 2010 9:47)
No o tom jsem taky premyslela,ale mam ho ulozeneho v seznamu na mobilu jeho jmenem a my s pritelem oba mame pristup do mobilu druheho nikdy jsme to neresili,aby jsme nezvedli telefon tomu druhemu.
Není tady