|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Modroočka napsal(a):
Jak jsem si na Silvestra přirazila prst do dveří, tak mi pomalu od lůžka slejzá nehet, pod tím je novej, bolí mě celý nehtový lůžko, navíc to hnusně vypadá, fuj, jo a taky mi zase začal haprovat můj tenisový loket, se na to vybodnu, jestli už jsem nějaká stará nebo co, ale shodila jsem 3 kila, tak aspoň něco, sice teda jde kilo týdně, ale lepší pomalu a jistě, než shodit za týden 5 kilo a pak to zase nabrat zpátky
A prosim tě jak dociluješ takového krásného hubnutí?Je to pro mě velmi aktuální problém...
Není tady

Kuty, jím pravidelně, 5x denně, snažím se dodržovat stejnou dobu, jím malý porce, jím to, po čem se netloustne, ale klidně si dám 2x týdně i kousek sladkýho, no a taky aspoň 3x týdně hopsám 45 minut na orbitreku, chodím 5 pater v práci po schodech pěšky a chodím 2x týdně do fitka a denně vypiju 2-3 litry ovocnýho čaje. Jde to pomalu, ale zase to bude trvalejší, včera jsem měla krůtí stehno se zelím, bez knedlíků. Takže tak, jím, co mi chutná, ale jím míň a fakt pravidelně. Fakt to funguje.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Jak jsem si na Silvestra přirazila prst do dveří, tak mi pomalu od lůžka slejzá nehet, pod tím je novej, bolí mě celý nehtový lůžko, navíc to hnusně vypadá, fuj, jo a taky mi zase začal haprovat můj tenisový loket, se na to vybodnu, jestli už jsem nějaká stará nebo co, ale shodila jsem 3 kila, tak aspoň něco, sice teda jde kilo týdně, ale lepší pomalu a jistě, než shodit za týden 5 kilo a pak to zase nabrat zpátky
tak to neníí dobrý.a´t se brzo zahojí.
týdně.??Já mám problém 1kg měsíčně měsíčně..
Není tady

Modroočka napsal(a):
Kuty, jím pravidelně, 5x denně, snažím se dodržovat stejnou dobu, jím malý porce, jím to, po čem se netloustne, ale klidně si dám 2x týdně i kousek sladkýho, no a taky aspoň 3x týdně hopsám 45 minut na orbitreku, chodím 5 pater v práci po schodech pěšky a chodím 2x týdně do fitka a denně vypiju 2-3 litry ovocnýho čaje. Jde to pomalu, ale zase to bude trvalejší, včera jsem měla krůtí stehno se zelím, bez knedlíků. Takže tak, jím, co mi chutná, ale jím míň a fakt pravidelně. Fakt to funguje.
skoro 5-6x denně jím.sladký skoro vůbec.jen na to slintám!! Hopsám na tančící podložce,běhám 2 patra jak debil, až jsem z toho určo onemocněla:lol:,2-3l se snažím taky vypít.jediný co zatím nedělám nechodím do fitka.tak mě prozraď v čem dělám chybu..Jak jsem psala tak 1kg za měsíc.který se stejnak ze záhadných důvodů nějak vrátí.
:lol:Nechápu ,ale je to tak.Prozraď ty máš určo kouzelný proutek viď??
Není tady
sisi21 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
skoro 5-6x denně jím.sladký skoro vůbec.jen na to slintám!! Hopsám na tančící podložce,běhám 2 patra jak debil, až jsem z toho určo onemocněla:lol:,2-3l se snažím taky vypít.jediný co zatím nedělám nechodím do fitka.tak mě prozraď v čem dělám chybu..Jak jsem psala tak 1kg za měsíc.který se stejnak ze záhadných důvodů nějak vrátí.
Ráno keks a večer sex. A to opakovat.
Úspěch zaručen.
Není tady
Kilo az 2 kila zhubnu,kdyz budu naposledy obedvat sice drasticke,ale ucinne.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kilo az 2 kila zhubnu,kdyz budu naposledy obedvat sice drasticke,ale ucinne.
účinné, ale velmi krátkou dobu
.
Není tady

Asi je účinnejšie častejšie, ale menšie porcie... A Sisi, možno nemáš z čoho chudnúť.
Najviac ma bavia vychrtliny, ktoré ukazujú fantómové špeky na bruchu
a tvrdia, že MUSIA schudnúť, ale akticky sú tabuľkovo podvyživené... Podľa mňa je dobré aj to športovnaie, lebo telo pri chudnutí nezmľandravie a je pevnejšie
, čo je dobré, aj keď sa nechudne na kilá,.
Není tady

Petr100 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Úspěch zaručen.
..
jo tak to jsem čekala kdo napíše.
zdraví mám jen jedno,!
a každý den??? no těprsk!!!

Není tady

Selima napsal(a):
Asi je účinnejšie častejšie, ale menšie porcie... A Sisi, možno nemáš z čoho chudnúť.
Najviac ma bavia vychrtliny, ktoré ukazujú fantómové špeky na bruchu
a tvrdia, že MUSIA schudnúť, ale akticky sú tabuľkovo podvyživené... Podľa mňa je dobré aj to športovnaie, lebo telo pri chudnutí nezmľandravie a je pevnejšie
, čo je dobré, aj keď sa nechudne na kilá,.
Sel,je fakt ,že jsem byla hubeňour.Nikdy jsem nepřibrala ani deko.Mohla jíst co jsem chtěla a kdy! Třeba v noci celou krabici sušenek. 
Kvůli zdraví jsem přestala kouřit ,tak jen čekám ,kdy se to srovná.Snažím se dělat to co píše modroočko a výsledek žádný!.Pokud nebudu už přibírat ,tak zkousnu holt těch skoro 20kg 
Není tady
sisi21 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
skoro 5-6x denně jím.sladký skoro vůbec.jen na to slintám!! Hopsám na tančící podložce,běhám 2 patra jak debil, až jsem z toho určo onemocněla:lol:,2-3l se snažím taky vypít.jediný co zatím nedělám nechodím do fitka.tak mě prozraď v čem dělám chybu..Jak jsem psala tak 1kg za měsíc.který se stejnak ze záhadných důvodů nějak vrátí.:lol:Nechápu ,ale je to tak.Prozraď ty máš určo kouzelný proutek viď??
Úspěch zaručen.
..
zdraví mám jen jedno,!
Můžeš i častěji. 
Není tady
Petr100 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Ráno keks a večer sex. A to opakovat.Úspěch zaručen.
..
zdraví mám jen jedno,!
Můžeš i častěji.
No potěš, vzhledem k tomu, že hubnutí je většinou dlouhodobá záležitost (v mém případě určitě
) - tak toto by mě zabilo 

Není tady
AndreaP. napsal(a):
Petr100 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
..
zdraví mám jen jedno,!
Můžeš i častěji.
No potěš, vzhledem k tomu, že hubnutí je většinou dlouhodobá záležitost (v mém případě určitě
) - tak toto by mě zabilo
No a co tě nezabije,to tě posílí!Taková mladá (alespoň dle fotek dětí) a už takové řeči,hmmmm:co:
Upravil(a) Kuty (27. 1. 2010 7:58)
Není tady

Je mi zimááá! Zatopte už sakra tam nahoře někdo!!!
Není tady

ty lidi už zase nechoděj, já se asi picnu, oni snad v těch barákách zamrzli či co 
Není tady
Ros, znám to, je to blbý pocit, když lidi (do lékárny u tebe, do firemní prodejny u mě) nechoděj.
Ale zrovna dnes mi to ani nepřijde divné - od včerejška hustě sněží, blbě se v těch závějích chodí, ještě hůř jezdí autem, prostě - kdo dnes z baráku nemusí vylézt nutně, tak nevylézá. Ani se těm lidem nedivím.
A jak tahle čína venku skončí, tak oni zas přijdou, uvidíš
.

Rosamunda napsal(a):
ty lidi už zase nechoděj, já se asi picnu, oni snad v těch barákách zamrzli či co
Ja sa tiež po vonku pohybujem len minimálne... Kým by som došla do lekárne, tak už budem potrebovať lieky, hoci momentálne mi nič nie je...

Není tady
Rosamunda napsal(a):
Ros, jak to
já jsem posledních 14 dní v lékárně jako doma 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ros, jak to
já jsem posledních 14 dní v lékárně jako doma
...čau Pavlo, konečně si zpátky, už jsem myslela, že tu zbydou jen fňukalové 
Není tady
ahoj, ale já jsem taky dneska fňukal 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
ahoj, ale já jsem taky dneska fňukal
...nefňukat a oslavovat pátek

Není tady

PPavla je zpatky. To je konec.
Není tady
xko, mě je to něják jedno
fšechno mě bolí, tak je mi i pátek ukradenej 
ale jdi babuško, je mi jasný, že jsem ti chyběla 
Není tady

Zbydou tu jen fňukalové a já budu ten největší, mám výsledky od ekonoma a můžu to jedině zabalit,takže tak 

Holt když je kočka blbá, tak je blbá.
Upravil(a) Rosamunda (29. 1. 2010 16:22)
Není tady

Veci nie sú vždy také, kaé sa zdajú, Ros... a výhra môže byť niekedy prehra (a naopak).
Není tady