Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 1. 2010 15:47

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek IX

rejka napsal(a):

Asi se osypu nějakou ošklivou vyrážkou usch
Začala mi svítit v autě kontrolka kontroly výfukových plynů. Hned jsem se objednala na diagnostiku a po práci tam frčela.No a odešla prá klapka sacího ventilu- ani nevím jestli to píšu všechno dobře,prd tomu rozumím.V pondělí ráno musím na opravu a bude to stát 8 tisíc.Chjo,teď po vánocích....Takže na to padne má odměna z práce.Fňuky,fňuk gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

ahojky tak to jsme měli o dovolené .je to pech.Nám to uznali jako výrobní vadu!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#27 15. 1. 2010 20:29

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

sisi21 napsal(a):

rejka napsal(a):

Začala mi svítit v autě kontrolka kontroly výfukových plynů. Hned jsem se objednala na diagnostiku a po práci tam frčela.No a odešla prá klapka sacího ventilu- ani nevím jestli to píšu všechno dobře,prd tomu rozumím.V pondělí ráno musím na opravu a bude to stát 8 tisíc.Chjo,teď po vánocích....Takže na to padne má odměna z práce.Fňuky,fňuk gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

ahojky tak to jsme měli o dovolené .je to pech.Nám to uznali jako výrobní vadu!!

Mám smůlu. Už jsem po záruce 2 roky.......gratergratergratergrater fňuk

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#28 15. 1. 2010 20:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

sisi21 napsal(a):

rejka napsal(a):

Mám smůlu. Už jsem po záruce 2 roky.......gratergratergratergrater fňuk

máš tam SZ

Není tady

#29 19. 1. 2010 18:47

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Zaskuhrám si zpětně.V neděli mi odvezli syna záchrankou na dětskou traumatologii. Včera jsem vyplázla 7.600kč za tu opravu klapky na autě. Dnes mám smutné výročí úmrtí mého taťky.Ale zárověň i šťastný den,jak jsem psala na vlákně co mi dnes udělalo radost. Tak si připadám trochu jako schizofrenik.Pocity smíšenédumbom

Seneca

Není tady

#30 19. 1. 2010 19:13

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

Zaskuhrám si zpětně.V neděli mi odvezli syna záchrankou na dětskou traumatologii. Včera jsem vyplázla 7.600kč za tu opravu klapky na autě. Dnes mám smutné výročí úmrtí mého taťky.Ale zárověň i šťastný den,jak jsem psala na vlákně co mi dnes udělalo radost. Tak si připadám trochu jako schizofrenik.Pocity smíšenédumbom

Ať ti to dobře dopadne se synem-co se mu přihodilo?Tohle jsou nejhorší věci.Ale neboj,není to schizofrenie u tebe,ale  takový pud sebezáchovy,něco jako jednou dole a jednou nahoře,co nás drží ještě nad vodou,abychom se fakt nezbláznili.coolcool

Není tady

#31 19. 1. 2010 20:04

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Kuty napsal(a):

rejka napsal(a):

Ať ti to dobře dopadne se synem-co se mu přihodilo?Tohle jsou nejhorší věci.Ale neboj,není to schizofrenie u tebe,ale  takový pud sebezáchovy,něco jako jednou dole a jednou nahoře,co nás drží ještě nad vodou,abychom se fakt nezbláznili.coolcool

Jak se říká: sportem k trvalé invaliditě. Srazil ho protihráč na hřišti. Měl poruchu koordinace pohybů a špatně artikuloval a muselo se vyloučit,že je to vážným poraněním hlavy. Je to otřes mozku. Já,která tak pečlivě dbá na bezpečnost všeho: v autě,při jízdě na kole,lyžích,bruslí i při sexu dumbom. Všude používáme ochrany stolt

Seneca

Není tady

#32 24. 1. 2010 2:35

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jsem fčéra nebo kdy narazila na ňákou "paní chytrou", jistou Taaru. Jen by mě zajimalo,kolik ona toho má za sebou, kolik postižených, zklamaných, závislých atd. lidí zachránila, že všechno tak dobře ví. Mně je teda pouhých skoro 43, pouze jsem dochovala maminku  - tchýni  a tatínka - tchána do hrobu, mám pouze 17i letá dvojčata a staršího 25i letého skorosyna (z mužova 1. manželství) a muže přeléčeného závisláka s maniodepresivním syndromem, ale Taraa je holt asi lepší. Takovéhle bláboly bych si teda já nedovolila, ale co už, každý jsme nějaký.

Out from the dark into the light !

Není tady

#33 24. 1. 2010 8:40

majkafa
Host

Tara je Rozmarila. heh

#34 24. 1. 2010 15:16

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Jsem fčéra nebo kdy narazila na ňákou "paní chytrou", jistou Taaru. Jen by mě zajimalo,kolik ona toho má za sebou, kolik postižených, zklamaných, závislých atd. lidí zachránila, že všechno tak dobře ví..

přesně taky si myslím ,že je to rozmařila.už zas prudila na více vláknech!!
já je nechápu.aŤ klidně poradí,ale proč začne napadat,kdo jaký je!! každý má nějaké chyby, apakj se nedivím ,že ty děvčata to vzdaj ?Mě by jen zajímalo jestli by byla tak chytrá a říkala to někomu z očí do očí .To už umí málokdo""
takže Ros bu´d v klidu .wink nemá cenu se rozčilovat .Ona je prostě už taková.

Upravil(a) sisi21 (24. 1. 2010 15:19)

Není tady

#35 24. 1. 2010 16:42

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Nazdarek bazarek vazeni skuhrajici :-) Uz dlouho jsem se neukazal, ale proc taky ? Ke skuhrani stale nic nemam, trosku me obcas na.siraji v praci, ale koho ne, ze ? Nicmene, nemuzu si stezovat, pac prace me jeste stale bavi :-) Takze preji hodne pohody a co nejmene skuhrani kvuli blbostem :-)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#36 24. 1. 2010 20:58

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Vykradli mi byt. Vzhledem k mé vrozené šetrnosti mě to dost nakrklo, takže dotyčnému přeji aby mu ty pazoury upadly sad

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#37 24. 1. 2010 22:53

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Eri, pussapussa, je mi to líto, správně jsi napsala ať jim ty pazoury upadnou. Držím pěsti.

Není tady

#38 24. 1. 2010 23:53

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Taraa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Jsem fčéra nebo kdy narazila na ňákou "paní chytrou", jistou Taaru. Jen by mě zajimalo,kolik ona toho má za sebou, kolik postižených, zklamaných, závislých atd. lidí zachránila, že všechno tak dobře ví..

přesně taky si myslím ,že je to rozmařila.už zas prudila na více vláknech!!
já je nechápu.aŤ klidně poradí,ale proč začne napadat,kdo jaký je!! každý má nějaké chyby, apakj se nedivím ,že ty děvčata to vzdaj ?Mě by jen zajímalo jestli by byla tak chytrá a říkala to někomu z očí do očí .To už umí málokdo""
takže Ros bu´d v klidu .wink nemá cenu se rozčilovat .Ona je prostě už taková.

ANO, UMÍM ŘÍKAT PRAVDU DO OČÍ. NEJHORŠÍ LIDI JSOU TAKOVÍ, CO  POŘÁD NAŘÍKAJÍ A KŇUČÍ JAK MALÉ DĚCKA!
CO TO MÁTE TADY ZA SPOLEK, ŽE SE NESMÍ PSÁT PRAVDA?
ZVLÁDLA JSME TOHO V ŽIVOTĚ DOST I BEZ SKUHRÁNÍ, VLŮASTNÍ SILOU!
TAKŽE SE DÁMY NAD SEBOU ZAMYSLETE!
VYŽADUJETE POCHOPENÍ , ALE JEN PRO NĚKOHO. TAK PĚKNĚ SPRAVEDLIVĚ!

Dámo pravdu si klidně říkej ,ale tady ji rozhodně do očí nikomu neříkáš.lol

Není tady

#39 24. 1. 2010 23:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Eri napsal(a):

Vykradli mi byt. Vzhledem k mé vrozené šetrnosti mě to dost nakrklo, takže dotyčnému přeji aby mu ty pazoury upadly sad

To je mi líto,Vím jaký to je!!   fuj,jen když si na to pomyslím!!!

Není tady

#40 25. 1. 2010 6:00

Judi
♥♥-----

Taraa napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Taraa napsal(a):

ANO, UMÍM ŘÍKAT PRAVDU DO OČÍ. NEJHORŠÍ LIDI JSOU TAKOVÍ, CO  POŘÁD NAŘÍKAJÍ A KŇUČÍ JAK MALÉ DĚCKA!
CO TO MÁTE TADY ZA SPOLEK, ŽE SE NESMÍ PSÁT PRAVDA?
ZVLÁDLA JSME TOHO V ŽIVOTĚ DOST I BEZ SKUHRÁNÍ, VLŮASTNÍ SILOU!
TAKŽE SE DÁMY NAD SEBOU ZAMYSLETE!
VYŽADUJETE POCHOPENÍ , ALE JEN PRO NĚKOHO. TAK PĚKNĚ SPRAVEDLIVĚ!

Dámo pravdu si klidně říkej ,ale tady ji rozhodně do očí nikomu neříkáš.lol

Protože kdyby to šlo říct ti to do očí, letěla bys jak splašený zajíc se schovat. Tak by si byla zbabělá, tomu věř!
Tady děláš hrdinku a v reále? Jak sem řekla zamindrákovaná! fuckyou

Víte, co by mne docela zajímalo, vážená Taroo? Kde berete tu stoprocentní jistotu, že všechny uživatelky babinetu jsou ukňourané a zamindrákované a zbabělé, jenom Vy máte ve všem pravdu, neboť jste toho hodně dokázala vlastní vůlí.
Navíc je pro mne celkem nepochopitelná jedna věc, že máte potřebu svoji pravdu vykřikovat o půl druhé ráno několikrát za sebou.....toho přece nemáte zapotřebí, nebo snad ano?
Mohla byste se laskavě vyjádřit ještě ke svému tvrzení: VYŽADUJETE POCHOPENÍ, ALE JEN PRO NĚKOHO,TAK PĚKNĚ SPRAVEDLIVĚ.       ?
Víte, obvykle si sem chodím jenom číst, a to ještě nepravidelně, a proto nejsem zcela v obraze. Chtěla bych proto vědět od Vás, pro koho nemají babinetky pochopení, a tudíž se k němu staví nespravedlivě. Děkuji Vám dopředu za odpověď.smile

Není tady

#41 25. 1. 2010 7:24

javena
♥♥♥♥♥♥-

Judi, třeba měla Taraa v tech půl druhý náhlý nutkání vyříkat si to s někým z očí do očí... a sežeň takhle pozdě oči. Tak to buší sem... wink
Ona teda měla tohle nutkání už od půl devátý od večera, ale nikdo nereagoval, tak si půlhoďku pokecala sama se sebou... lol
Jsme sice na skuhracím, ale mě to včera spíš pobavilo... big_smile

Není tady

#42 25. 1. 2010 8:34

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Taraa napsal(a):

Protože kdyby to šlo říct ti to do očí, letěla bys jak splašený zajíc se schovat. Tak by si byla zbabělá, tomu věř!
Tady děláš hrdinku a v reále? Jak sem řekla zamindrákovaná! fuckyou

godlikegodlikegodlike.já a zamindrákovaná.hm,:lol:kdo je zamindrákovanej jseš pouze ty!!.
...a splašený zajíc...lollol:lol:Je vidět ,že mě neznáš..
.

Není tady

#43 25. 1. 2010 8:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Judi, třeba měla Taraa v tech půl druhý náhlý nutkání vyříkat si to s někým z očí do očí... a sežeň takhle pozdě oči. Tak to buší sem... wink
Ona teda měla tohle nutkání už od půl devátý od večera, ale nikdo nereagoval, tak si půlhoďku pokecala sama se sebou... lol

holky to je člověk ,kterej okolo sebe kope.Jednou do něj někdo taky kopne.lol
jinak přeji krásný den

Není tady

#44 25. 1. 2010 11:56

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Co takhle IGNORE? Ono ji topak asi přestane bavit nebo si založí vlastní vlákno a bude sitampoivídat sama se sebou jako Krasavice=Rozmařilá.

Není tady

#45 25. 1. 2010 14:12

Judi
♥♥-----

sisi21 napsal(a):

javena napsal(a):

holky to je člověk ,kterej okolo sebe kope.Jednou do něj někdo taky kopne.lol
jinak přeji krásný den

Nějak intuitivně cítím, děvčata, že máte pravdu.smilePřesto bych byla ráda, kdyby mi taraa svá slova vysvětlila,já mám dlouhé vedení, ale její vysvětlení určitě pochopím.:)Takže,Taroo, předem děkuji za Vaši odpověď,které se, doufám, dočkám.

Není tady

#46 25. 1. 2010 14:12

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Tak nevím jestli zaskuhrat,nebo mít z toho radost.Od obojího něco cítím.Ale dnes mi kamarádka sama od sebe vyprávěla o tragédii v rodině.Zemřel jí prvňáček,je to už nějaká doba,nikomu to neřekla(myslím u nás v práci).Až dnes mě.Těší mě její důvěra,ale ještě teď mě mrazí a slzy se mi derou do očí.Myslím,že se jí trochu ulevilo,když se o svou bolest podělila.

Seneca

Není tady

#47 25. 1. 2010 14:21

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Judi,jsem tu vlastně jen chvíli a také mi není zcela jasné,že nově zaregistrovaný jsou blokovaný,přitom jsem neměla pocit,že psali nějak nevhodně.Ale je pravda,že jsem nečetla všechna vlákna....takže třeba právě jinde porušili pravidla. Jsem z toho trochu zmatená,ale mám dojem,že se nejspíš jednalo o jednoho a téhož člověka pod různými přezdívkami,který se snažil diskuze kazit,vyvolávat hádky apod. Nevím. Myslela jsem si,že diskuze jsou i od toho,aby tam člověk našel nejenom nějakou radu,ale i to pochopení a porozumění. A je jasné,že při takovém počtu lidí různých povah může dojít i ke slovním přestřelkám.

Seneca

Není tady

#48 25. 1. 2010 14:32

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Rejko, důvod udělení banu a jeho délku v případě potřeby najdeš vždy v tomto vlákně  http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37376. Ban se uděluje za hrubé či opakované porušení pravidel daných na tomto serveru.

Není tady

#49 25. 1. 2010 15:09

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Vlákno promazáno, díky za pochopení.

Není tady

#50 25. 1. 2010 15:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jak jsem si na Silvestra přirazila prst do dveří, tak mi pomalu od lůžka slejzá nehet, pod tím je novej, bolí mě celý nehtový lůžko, navíc to hnusně vypadá, fuj, jo a taky mi zase začal haprovat můj tenisový loket, se na to vybodnu, jestli už jsem nějaká stará nebo co, ale shodila jsem 3 kila, tak aspoň něco, sice teda jde kilo týdně, ale lepší pomalu a jistě, než shodit za týden 5 kilo a pak to zase nabrat zpátky

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí