Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 1. 2010 12:32

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Skuhrací chlívek IX

sisi21 napsal(a):

Nechi skuhrat ,ale musím.měla jsem velice namožené svaly.Už je to lepší .Dnes jsem zjistila plnou pusu oparů a do toho ječné zrno!!! sem říkala,že se půjdu asi zakopat! To není možný!!!dumbomdumbomdumbom

Sissy já na opary trpím strašně. Zrovna po vánocích jsem jich zase měla asi pět. Vymstí se mi to skoro pokaždé, když do sebe neláduju kvanta ovoce a zeleniny, pořádně nespím, někde trajdám a utahám se atd... takže s tebou soucítím!

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#2 14. 1. 2010 12:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek IX

To je zas nějaká epidemie, či co? Včera jsem se taky vzbudila osypaná... ale u mě je to asi fakt únava a nevyspání. Nezaložíme klub???

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#3 14. 1. 2010 15:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Po včerajšku si hovorím: zlaté dobré opary! wink Nevymení niekto jeden opar za žlčníkový záchvat...? kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 14. 1. 2010 16:08

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Mohu nabídnout ledvinovou koliku lol!!!!!!! Fakt éňo ňůňo.....na opary netrpím,asi se jim u mě nelíbí,ale mám zase jiné "příjemné" choroby co takhle zkusit afty??? Nemáte někdo zájem????? Rychle se hlašte, nebudou......

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#5 14. 1. 2010 16:48

Miluš
♥♥♥♥---

Rejka, aftíky ma milujú od detstva a bojujem s nimi vitamínom B, zaberá. Ľadvinovú koliku som zažila, neprajem ani hadovi, je mi ľúto, že máš bolesti, ale vidím, že si bojovníčka, keď ešte takto komunikuješ.

Není tady

#6 14. 1. 2010 16:52

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Miluš napsal(a):

Rejka, aftíky ma milujú od detstva a bojujem s nimi vitamínom B, zaberá. Ľadvinovú koliku som zažila, neprajem ani hadovi, je mi ľúto, že máš bolesti, ale vidím, že si bojovníčka, keď ešte takto komunikuješ.

Jsem "po" a jenom mě to štrejchlo. Tu parádní i s produkcí zrnka písku jsem zažila před lety,trvala 14 dní,příšerné. Nesmím prochladnout,pak je to au,au,au.....takže lítost není na místě,omlouvám,se,že to tak vyznělo:kapitulation:kapitulationkapitulation

Seneca

Není tady

#7 14. 1. 2010 16:59

Miluš
♥♥♥♥---

smile určite som radšej, že som to zle pochopila, akoby si mala mať bolesti, v pohode

Není tady

#8 14. 1. 2010 17:12

majkafa
Host

Můj syn trpěl na afty a ječná zrna od narození. Od té doby, co mu vyndali krční mandle - po aftech a zrnech se slehla zem. godlike

#9 14. 1. 2010 17:23

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Na afty mám jeden velmi osvědčený přípravek. Herbadent, roztok k ošetření dásní. Neředěný, potírám několikrát denně,je to teda příšerná bolest,ale vypálí je během 2-3 dní......tummenupp
Majko,krční mandle to je schromaždiště mnoha virů i bakterií. Když jsou jimi promořeny tak vlastně "tráví" organismus.

Seneca

Není tady

#10 14. 1. 2010 17:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Sissy já na opary trpím strašně.

Tak já jsem opar ani aft snad v životě neměl... zato moje žena i syn si jich užívají do sytosti... roll
A žlučníkovej záchvat, o kterým píše Selima, mít nemůžu, protože mám vyoperovanej žlučník big_smile
Takže si můžu zaskuhrat akorát proto, že mě dneska nějak bolej nohy, ale to bude asi tím věkem... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#11 14. 1. 2010 17:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mikeš napsal(a):

Ronja napsal(a):

Tak já jsem opar ani aft snad v životě neměl... zato moje žena i syn si jich užívají do sytosti... roll
A žlučníkovej záchvat, o kterým píše Selima, mít nemůžu, protože mám vyoperovanej žlučník big_smile
Takže si můžu zaskuhrat akorát proto, že mě dneska nějak bolej nohy, ale to bude asi tím věkem... lol

Nechci ti brát iluze, ale i vyoperovaný žlučník dokáže potrápit tongue .

Není tady

#12 14. 1. 2010 18:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sad stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 14. 1. 2010 18:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Ronja napsal(a):

Ale asi vieš, o čo ide, keď ti ho vyoperovali... Keby fungoval, ako má, asi by ti ho nechali. vissla

Upravil(a) Selima (14. 1. 2010 18:14)

Brita

Není tady

#14 14. 1. 2010 18:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Mě ne tongue
Ale je to asi svinstvo, na žlučník trpěl můj táta, a když ho to chytlo, byl chudák vždycky bolestí celej zelenej... sad

Není tady

#15 14. 1. 2010 18:17

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

aprill napsal(a):

Mě ne tongue
Ale je to asi svinstvo, na žlučník trpěl můj táta, a když ho to chytlo, byl chudák vždycky bolestí celej zelenej... sad

Dobře vím co to je, ale jsem srab a nenechám si dělat díru do břicha tongue .

Není tady

#16 14. 1. 2010 18:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ale asi vieš, o čo ide, keď ti ho vyoperovali... Keby fungoval, ako má, asi by ti ho nechali. vissla

Právě že nevím, Selimko...
Před pár lety jsem byl na operaci se žaludkem (gastrointestinální reflux, nebo jak se to píše) a primář mi jen tak mimochodem před operací řekl: "A když už vás budeme mít na stole, tak vám rovnou vyndáme i ten žlučník".
"Jakej žlučník???", vyděsil jsem se, protože jsem nikdy se žlučníkem nemarodil.
"Máte tam kamínky, jak odhalilo sono, takže bude lepší, když bude venku."
Já jsem se v duchu už pomalu loučil se životem, ale přežil jsem to, a je mi fajn tummenupp

Není tady

#17 14. 1. 2010 18:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Jakou díru??? Dělali mi to laparoskopicky a za 3 dny po operaci jsem mazal ze špitálu domů....

Není tady

#18 14. 1. 2010 18:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lol Som myslela, že toto sa robí len vo filmoch: "Keď vás tu už máme, tak pojednáme aj ten slepák albert - nejaký je nesympatický. A mandle sú vám tiež len na ozdobu, vyberieme aj tie...." vissla

Upravil(a) Selima (14. 1. 2010 18:23)

Brita

Není tady

#19 14. 1. 2010 18:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

aprill napsal(a):

Jakou díru??? Dělali mi to laparoskopicky a za 3 dny po operaci jsem mazal ze špitálu domů....

laparoskopicky ? tak to jsou díry tři lol

Není tady

#20 14. 1. 2010 18:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Mikeš napsal(a):

laparoskopicky ? tak to jsou díry tři lol

V mém případě čtyři big_smile, ale mohu Tě ujistit, že dnes bys na mě nic nepoznala - žádný jizvy nebo něco podobnýho...

Není tady

#21 14. 1. 2010 21:37

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Ronja napsal(a):

přesně tak ,ty neznáš falešný žlučníkový záchvat.?? Moje mamka ho měla.Nic dobrého yikes

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#22 14. 1. 2010 21:44

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Holky asi je to blbý ,ale jsem ráda ,že v tom nejsem sama lol no o těch aftech ani nemluvím.Na ně jsem měla spešl mastičku a oni i přestaly dělat!!dumbom
ovoce se snažím jíst ,krční ani nosní mandle nemám .ikdyž některé prej dorůstají .teď nevím který....sem to spíš přehnala.Mám se šetřit ,jenže já to neumím....ajak říkám zimní období -není prostě pro mne!!lol Potřebuji  to jaro!

Není tady

#23 14. 1. 2010 21:49

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Nechi skuhrat ,ale musím.měla jsem velice namožené svaly.Už je to lepší .Dnes jsem zjistila plnou pusu oparů a do toho ječné zrno!!! sem říkala,že se půjdu asi zakopat! To není možný!!!dumbomdumbomdumbom

Sissy já na opary trpím strašně. Zrovna po vánocích jsem jich zase měla asi pět. Vymstí se mi to skoro pokaždé, když do sebe neláduju kvanta ovoce a zeleniny, pořádně nespím, někde trajdám a utahám se atd... takže s tebou soucítím!

Já právě nechápu ,že se jich udělá hned tolik. :co:Jeden by stačil..Né.ono se jich vyrojí hned několik!!  dumbomdumbom

Není tady

#24 14. 1. 2010 23:48

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Není tady

#25 15. 1. 2010 13:53

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Asi se osypu nějakou ošklivou vyrážkou usch
Začala mi svítit v autě kontrolka kontroly výfukových plynů. Hned jsem se objednala na diagnostiku a po práci tam frčela.No a odešla prá klapka sacího ventilu- ani nevím jestli to píšu všechno dobře,prd tomu rozumím.V pondělí ráno musím na opravu a bude to stát 8 tisíc.Chjo,teď po vánocích....Takže na to padne má odměna z práce.Fňuky,fňuk gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

Seneca

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí