29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sisi21 napsal(a):
Nechi skuhrat ,ale musím.měla jsem velice namožené svaly.Už je to lepší .Dnes jsem zjistila plnou pusu oparů a do toho ječné zrno!!! sem říkala,že se půjdu asi zakopat! To není možný!!!
Sissy já na opary trpím strašně. Zrovna po vánocích jsem jich zase měla asi pět. Vymstí se mi to skoro pokaždé, když do sebe neláduju kvanta ovoce a zeleniny, pořádně nespím, někde trajdám a utahám se atd... takže s tebou soucítím!
Není tady
To je zas nějaká epidemie, či co? Včera jsem se taky vzbudila osypaná... ale u mě je to asi fakt únava a nevyspání. Nezaložíme klub???
Není tady
Po včerajšku si hovorím: zlaté dobré opary! Nevymení niekto jeden opar za žlčníkový záchvat...?
Není tady
Mohu nabídnout ledvinovou koliku !!!!!!! Fakt éňo ňůňo.....na opary netrpím,asi se jim u mě nelíbí,ale mám zase jiné "příjemné" choroby co takhle zkusit afty??? Nemáte někdo zájem????? Rychle se hlašte, nebudou......
Není tady
Rejka, aftíky ma milujú od detstva a bojujem s nimi vitamínom B, zaberá. Ľadvinovú koliku som zažila, neprajem ani hadovi, je mi ľúto, že máš bolesti, ale vidím, že si bojovníčka, keď ešte takto komunikuješ.
Není tady
Miluš napsal(a):
Rejka, aftíky ma milujú od detstva a bojujem s nimi vitamínom B, zaberá. Ľadvinovú koliku som zažila, neprajem ani hadovi, je mi ľúto, že máš bolesti, ale vidím, že si bojovníčka, keď ešte takto komunikuješ.
Jsem "po" a jenom mě to štrejchlo. Tu parádní i s produkcí zrnka písku jsem zažila před lety,trvala 14 dní,příšerné. Nesmím prochladnout,pak je to au,au,au.....takže lítost není na místě,omlouvám,se,že to tak vyznělo:kapitulation:
Není tady
určite som radšej, že som to zle pochopila, akoby si mala mať bolesti, v pohode
Není tady
Můj syn trpěl na afty a ječná zrna od narození. Od té doby, co mu vyndali krční mandle - po aftech a zrnech se slehla zem.
Na afty mám jeden velmi osvědčený přípravek. Herbadent, roztok k ošetření dásní. Neředěný, potírám několikrát denně,je to teda příšerná bolest,ale vypálí je během 2-3 dní......
Majko,krční mandle to je schromaždiště mnoha virů i bakterií. Když jsou jimi promořeny tak vlastně "tráví" organismus.
Není tady
Ronja napsal(a):
Sissy já na opary trpím strašně.
Tak já jsem opar ani aft snad v životě neměl... zato moje žena i syn si jich užívají do sytosti...
A žlučníkovej záchvat, o kterým píše Selima, mít nemůžu, protože mám vyoperovanej žlučník
Takže si můžu zaskuhrat akorát proto, že mě dneska nějak bolej nohy, ale to bude asi tím věkem...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ronja napsal(a):
Tak já jsem opar ani aft snad v životě neměl... zato moje žena i syn si jich užívají do sytosti...
A žlučníkovej záchvat, o kterým píše Selima, mít nemůžu, protože mám vyoperovanej žlučník
Takže si můžu zaskuhrat akorát proto, že mě dneska nějak bolej nohy, ale to bude asi tím věkem...
Nechci ti brát iluze, ale i vyoperovaný žlučník dokáže potrápit .
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ronja napsal(a):
Ale asi vieš, o čo ide, keď ti ho vyoperovali... Keby fungoval, ako má, asi by ti ho nechali.
Upravil(a) Selima (14. 1. 2010 18:14)
Není tady
aprill napsal(a):
Nechci ti brát iluze, ale i vyoperovaný žlučník dokáže potrápit
.
Mě ne
Ale je to asi svinstvo, na žlučník trpěl můj táta, a když ho to chytlo, byl chudák vždycky bolestí celej zelenej...
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Nechci ti brát iluze, ale i vyoperovaný žlučník dokáže potrápit
.
Mě ne
Ale je to asi svinstvo, na žlučník trpěl můj táta, a když ho to chytlo, byl chudák vždycky bolestí celej zelenej...
Dobře vím co to je, ale jsem srab a nenechám si dělat díru do břicha .
Není tady
Selima napsal(a):
Ale asi vieš, o čo ide, keď ti ho vyoperovali... Keby fungoval, ako má, asi by ti ho nechali.
Právě že nevím, Selimko...
Před pár lety jsem byl na operaci se žaludkem (gastrointestinální reflux, nebo jak se to píše) a primář mi jen tak mimochodem před operací řekl: "A když už vás budeme mít na stole, tak vám rovnou vyndáme i ten žlučník".
"Jakej žlučník???", vyděsil jsem se, protože jsem nikdy se žlučníkem nemarodil.
"Máte tam kamínky, jak odhalilo sono, takže bude lepší, když bude venku."
Já jsem se v duchu už pomalu loučil se životem, ale přežil jsem to, a je mi fajn
Není tady
aprill napsal(a):
Dobře vím co to je, ale jsem srab a nenechám si dělat díru do břicha
.
Jakou díru??? Dělali mi to laparoskopicky a za 3 dny po operaci jsem mazal ze špitálu domů....
Není tady
Som myslela, že toto sa robí len vo filmoch: "Keď vás tu už máme, tak pojednáme aj ten slepák
- nejaký je nesympatický. A mandle sú vám tiež len na ozdobu, vyberieme aj tie...."
Upravil(a) Selima (14. 1. 2010 18:23)
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Dobře vím co to je, ale jsem srab a nenechám si dělat díru do břicha
.
Jakou díru??? Dělali mi to laparoskopicky a za 3 dny po operaci jsem mazal ze špitálu domů....
laparoskopicky ? tak to jsou díry tři
Není tady
aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
laparoskopicky ? tak to jsou díry tři
V mém případě čtyři , ale mohu Tě ujistit, že dnes bys na mě nic nepoznala - žádný jizvy nebo něco podobnýho...
Není tady
aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Ronja napsal(a):
Takže si můžu zaskuhrat akorát proto, že mě dneska nějak bolej nohy, ale to bude asi tím věkem...Nechci ti brát iluze, ale i vyoperovaný žlučník dokáže potrápit
.
přesně tak ,ty neznáš falešný žlučníkový záchvat.?? Moje mamka ho měla.Nic dobrého
Není tady
Holky asi je to blbý ,ale jsem ráda ,že v tom nejsem sama no o těch aftech ani nemluvím.Na ně jsem měla spešl mastičku a oni i přestaly dělat!!
ovoce se snažím jíst ,krční ani nosní mandle nemám .ikdyž některé prej dorůstají .teď nevím který....sem to spíš přehnala.Mám se šetřit ,jenže já to neumím....ajak říkám zimní období -není prostě pro mne!! Potřebuji to jaro!
Není tady
Ronja napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Nechi skuhrat ,ale musím.měla jsem velice namožené svaly.Už je to lepší .Dnes jsem zjistila plnou pusu oparů a do toho ječné zrno!!! sem říkala,že se půjdu asi zakopat! To není možný!!!
Sissy já na opary trpím strašně. Zrovna po vánocích jsem jich zase měla asi pět. Vymstí se mi to skoro pokaždé, když do sebe neláduju kvanta ovoce a zeleniny, pořádně nespím, někde trajdám a utahám se atd... takže s tebou soucítím!
Já právě nechápu ,že se jich udělá hned tolik. :co:Jeden by stačil..Né.ono se jich vyrojí hned několik!!
Není tady
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=658027
to je fakt děsný
Není tady
Asi se osypu nějakou ošklivou vyrážkou
Začala mi svítit v autě kontrolka kontroly výfukových plynů. Hned jsem se objednala na diagnostiku a po práci tam frčela.No a odešla prá klapka sacího ventilu- ani nevím jestli to píšu všechno dobře,prd tomu rozumím.V pondělí ráno musím na opravu a bude to stát 8 tisíc.Chjo,teď po vánocích....Takže na to padne má odměna z práce.Fňuky,fňuk
Není tady