6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jejda adul, migrenu nezavidim, ja jsem bohuzel migrenovy typ, jedine tehotenstvi me ji zbavilo, mi zabiraji lupnout dva bruface 600 najednou, ale jestli jeste kojis, tak je to naprd.-( mishi, taky obcas zvracivam u migreny, to si pak nadavam, ze jsem se rasi den predtim poradne neozrala, at je k tomu duvod:-)
uzijte si hory, potrebujes se odreagovat a hlavne at uz je ti lepe!
jo a u nas se obcas stava, kdyz si dovolim jit na zachod, ze se mi do toho naseho pidimidi vlezou i obe deti a nekdy i tatinek, kdyz je ve sprse, mame ho v koupelne:-)
Není tady
Makci, mne by brufen zabral taky, ale ten nemuzu, v porodnici mi predepsali algifen, sice je tam napsano, ze ho tehotne a kojici nesmi, ale prej kdyz ho neberu casto, to prej muzu...
Mne kdyz se to prave rozjede, tak mi to taky drzi 3 dny a nepomuze pak uz vubec nic, takze ja to musim zahnat hned v zacatcich, jinak bleju jak alik
U nas pokracuje lazaret, Marta mel pred chvili 39,2 a to ma jet pristi sobotu do toho Egypta
Mishi, lyze ci snowboard si uzij, kde to lyzujete v Rude, tam snad nejsou ani kopce, ne?? Leda tak Belvik, ale ten je desne kratkej...
Kde vsechny vezite???
Není tady
to ani nevím, ale jezdíme na pičák a mě teda stačí krátký kopec a hodně pokusů SNB u mám, tak prý mi to s ním půjde samo to bude modřin
Není tady
a cos nakonec koupila za SNB? Spicak je celkem dlouhej, ne? veris tomu, ze jsem tam jeste nebyla, co je ta nova sedackovka
Není tady
věřím, ono kdybych ji měla takhle u zadku, taky bych tam nela
já nebyla třeba nikdy v katedrále sv. Víta Jsem ráda, e jsem párkrát omylem zabloudila na karlův most
SNB mám http://www.gravity-snowboards.cz/snowbo … ty-empatic
ale rozumím tomu prd, co mi nakukají, tomu věřím jsem dobrý zákazník
Není tady
ADUL do přítí soboty bude určiě Martík fit Kdyby ne, dej vědět, já jim místoněj dam Dominika, ten mi dneska tak leze na nervy, e by mi to vůbec nevadilo
Není tady
piskutek napsal(a):
Taky jsem v pátek byla na tom vyetření v Praze. Tak jsem se bála úplně zbytečně. Bylo to prostě v pohodě. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál
no vidí
Není tady
Karal, ty vis, jak to udelat napinavy, co???
Není tady
Karal - no táááák, nenapínej!
Jinak my máme po zápisu do kolky, v jedné kolce letos berou 15 dětí v druhé 17 dětí, take máme opravdu velikou anci Já se z toho fakt asi picnu! Sice teda kdy jsme tam byli, tak tam chodily maminy s mnohem meními dětmi, ale pokud jsou zaměstnané, tak máme beztak smůlu
Není tady
Karal, ty nás natahuje jako raky To je to klučík, e jo??? Jak jsem hádala
Tak jsme se bavili s Martinem o víkendu o a on mi řekl, e bychom do měsíce mohli na to hupsnout Teď má na 14 dní nějaké léky a 14 dní, aby se dočistil a prý bychom měli co nejdřív Tak vám nevím, jestli se mi do toho chce. Jsem se a lekla té rychlosti a jsouce zvyklá na svůj klid, no uvidíme a hlavně jestli do té doby zase neotočí
Není tady
ALEX to je teda obrat
určitě je to holka. A koukala jsem e sakura má v metříku na 90% holčička
Není tady
jako ta Karal tu písne jen tak a nic? pak si prostě odpluje jinam?
e já ji naplácám.....
Není tady