|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak já dorazila domů před chvilkou. Bylaq jsem na kontrole s prsama-jezdím každý rok. Vše v pořádku. Teď piju rychlé kafčo. Malá má od 5 tenis a já pojedu do makra.
Není tady
makči díky už jsem ok,naštěstí to bylo taky jen jeden den.
Jo ze školkama už taky stresuju,jedna učitelka mi řekla že Terka není předškolák,protože je prosincova a druha zas že je....tak si pak vyber,u nás totiž předškoláka musí vzít.Zápis máme až v dubnu,ale je jedno kdo tam s ní pujde,duležity je papir co se musi vypsat.Už jsem i uvažovala že bych jim řekla že pujdu do poradny kde určí jestli by mohla dřív do školy,protože už pozná všechny písmenka a jednoduche počítani taky umi,ikdyž bych ji do školy dřív asi nedala,no uvidím po zápise jak to bude s přijetím.
je Piškut,taky bych jela někde na nákup,hodit relax , ale už ted čekám na rodičák než přijde,tak to zatím nehrozí.
Není tady

KATKO u nás by nebyla. Do třídy s D chodí kluk, který je v září a jako předškolák brán není
Není tady
Kato, u nas by taky jako predskolak nebyla 
Ja uz taky cekam na rodicak, letos nejak nemuzem vyjit....ach, joo, blba krize 

Není tady
Katko: To byl rychlý nákup. Musela jsem malou v 6 hodin vyzvednout z tenisu. Takže to fakt byl fofr.
Malá už hajá a jsem jsem si dala zrovna mango a teplý čajíček. Zítra mě čeká dlouhý den v práci a pak jdu hrát tenis. Už se těším. Před týdnem jsem nebyla.
Není tady
dobre ranko, tak ja dneska prvni?
se ani nedivim v noci jsme v pul jedne meli zas budicek, fanda hodku rval ze ho boli ucho, tak nevim jestli s nim mam skocit pro jistotu k doktorce, protoze se blizi patek a kontrola u doktorky a meli by jsme byt zdravi, tak to u nas nebude jen tak...
vcera byla mala poprve sama venku, je fakt ze jsem litala kazdou chvili od okna k oknu, ale zvladly jsme to obe, sice jak se mi ztratila z dohledu, tak jsem brala bundu a letela ji hledat, ale vydrzela jsem byt "klidna":-)
piskut, teda ty se mas, tenis bych si taky dala, jaksi neni na nic cas:-(
Není tady
Bre ranko, tak vcera jsme absolvovali prvni kontrolu po plodovce a miminko to zvladlo na jednicku..mozna ze bylo min ve stresu nez maminka :-)) Jinak me potesila vcera ucitelka, Honza ma ve tride spalovou anginu a u predskolaku je spala..

Není tady
Karal už jsem si říkala, že ses zase dlouho neozvala, měla by ses pravidelně hlásit
Super, že jste v pořádku a držím palce, ať Honzík nic nechytne. Budeš ho do školky posílat dál, nebo si ho necháš doma?
Není tady

Ahojda holky jak se daří 
Makči Vás se to teda drží
tak ať už je lépe to už máte na pár let snad vybráno ne 
Katko to nevím, já být tebou tak jdu s ní k zápisu, předškoláky berou když mají kolem 6roku ne, teda alespoň tady a nevztahuje se to dřív, myslím že musí min jeden rok odchodit aby mohla předčasně, taky mě to nabídli ale nechci jí to krátit a myslím že by šla brzo, jen ať si užije mládí
nic ji určitě neuteče 
Karal no to by mě šlehlo, ale co se dá dělat, ty nemoce si nevybírají, já jako malá měla vše ve školce a pak jsem měla klid
, zato
neměl snad žádnou dětskou nemoc 
Karal těším se na výsledky, až ti potvrdí tu holčičku 

Alexx tak příští týden mám domluvenou konečně tu Zumbu a Bosu tak jsem zvědavá 
Není tady
Souris, asi ho necham ve skolce, uz takhle je pro nej blby,ze ja nic nesmim a nikam se s nim nedostanu, kvuli me je celou zimu zavrenej doma..ve skolce se alespon trochu vylita..a budeme se modlit..

Není tady
JUJ..:-) NO, uprimne, ja uz si vsugerovala,ze je to holka, ze bych me fakt zaskocily kdyby rekli kluk :-)) Pristy patek mame v Gennetu velky utz, tak treba uz vysledky budou nebo poprosim mudru at jukne :-)

Není tady

taky myslim že je to holčička,ale to už jsem psala
A držim palce ať Honzík nic ze školky nedonese
makči já už ani nevím co ti napsat, toje neuvěřitelný jak se vás ty nemoci drží 
Není tady
no tak abych nebyla trapna, ze by jsme mohli byt zdravi, tak jsme prijeli z usniho, pichal mu ucho, mel tam zanet, dostal dalsi ATB, si uz fakt pripadam jak trotl:-(
bobek zdrhnul z ordinace, jsem ho musela chytat, rval jak tur:-(
Není tady

chudák malej
No ale už mu bude dobře a nebude ho to bolet
Není tady
Makči -
teda vy si fakt užíváte
Snad už to bude dobrý a s nadcházejícím jarem ty blbý nemoci zmizí 
Karal - držím palce na UTZ a jsem zvědavá, jestli to fakt bude ta holčička 
Není tady
Teda Makci
Chudak malej, co ho nechat naockovat na toho pneumokoka, prej v tom synflorixu je neco na zanety stredniho ucha, prevenar to prej nema...
Karal, to nas chces jako napinat jeste tyden, jo??
A co Sakura, uz se vi, co bude mit???
Davidek ma horsi prubeh nestovic nez Marta, navic i s teplotama
Dneska a vcera nam menili stupacky, fakt parada, Davidek protivnej a uknouranej s teplotou, do toho Marta zavrenej doma
Jinak me dneska potesili, stoupacky vymenili bez ntunosti zborit zdene jadro, jenze nam praskla hlavni odpadni roura v nejakem spoji ci co, takze tentokrat kopat budou
Jsem z toho fakt n.........

Není tady

ADUL to už neni možný, pokaždý když jsem něco píšeš, tak to jsou zprávy na
Já už ti tak přeju abys měla klid... Fakt tě obdivuju že už ti nehráblo
Není tady
Jituš tu koukám není, tak na ní prásknu, že pracuje v jednom nejmenovaném obchodě s elektronikou ve službách zákazníkům.
Děkuju Souris,já než sem vlezu,tak to trvá 
Matoušek moc děkuje za přání až budu mít chvilku hodím fotky na web.
Makči drž se holka ať už jste bez chorob a užíváte jarního počasí až bude. 
Adule co na to říct?Snad jen holka vydrž.
Není tady
holky dik za podporu, souris, ja myslela ze jsme si to vybrali loni, to jsme skoncili ve spitale, no nejak uz to do jara doklepem, v zari nastoupi do skolky a zacne to nanovo:-(
nastesti je maly bez teplot, tak je jakoby mu nic nebylo, jen nesmi ven
adul, vam preju at to co nejdriv prejde, tohle je fakt na palici:-(
Není tady
Adul - ty jo, to je fakt radost
Makči - uf uf, to jsou teda vyhlídky
Snad to nebude tak hrozný. Držte se 
Tak, já si teď dala práci s fotkama a doplnila jsem konečně na web chybějící měsíce i s textama, tak můžete juknout
Chtěla jsem si předělat i metříky, ale ty fotky mě nějak vyflusly, tak až zítra 
Není tady
Makči to je mi moc líto, já jsem teda letos taky strašná, teď jsem se vylízala z chřipky a už jsem dneska byla u doktora s krásnou angínou, příjde mi, že od revize jsem pořád nemocná 
ale Verča niczatím nechytila
naštěstí...
Není tady