|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
matouškovi přejeme všechno nejlepšííííí.
Ja chytla nějaky vir,od včerejška zvracím a ještě ted mi neni nejlíp a kryštof mi spal 5 minut dopoledne,tak bych potřebovala asi páratka na víčka.
Není tady

než dočtu, tak nejdřív hlavně přeju Matouškovi vše nejlepší k narozeninám 
Není tady

JITUŠ co děláš?
KATKO ať jsi brzy fit, teď to děsně řádí
Není tady
Matouskovi vse nej k narozeninam 
Nestovice, to je des, Davidek usnul az ted odrana, jinak tady neustale vrestel a chtel jit spat do kocaru, co tady s nim budu delat 3 tydny, fakt netusim...
Dnes jsem byla na dnech otevrenych dveri po skolkach...holky bez protekce mi ho asi zas nevezmou, bych do toho 
Jitus, co delas a jak dlouho? Se ani nepochlubis...

Není tady
Matouškovi přejeme všechno nejlepší! 

Adul - no to mi neříkej, u nás je zápis příští týden a už teď jsem z toho na nervy
Něříkal tu někdo, že je lepší, když jde s dítkem na zápis tatínek?
Není tady
Len, nevim, jak u vas, ale u nas je uplne jedno, zda tam jde tatinek nebo nekdo jinej, novinka letos je, ze musi matka dodat, ze jde do prace (potvrzeni od zamestnavatele) ci kopii, ze pobira materskou ci rodicak ci je na pracaku...takze tim se soupem dle kriterii na konec seznamu, nebot jsem na MD 

Není tady
Adul - tak to je fakt v pr...! 
U nás teda nic takovýho sice nežádají, ale moc šancí si taky nedávám 
Není tady

holky to vám nezávidim se školkama. Budu držet palce, aby vám to vyšlo
Není tady
Taky se přidávám a Matouškovi přeji vše nej nej k narozeninkám!!! Jituš, pochlub se s prací!!!! 
Adul, pevné nervy!!! Jinak u Mišky ve školce se taky objevily neštovice, takže je v nejbližší době očekávám u nás doma. Nejdřív Miška a pak Simča. Za jak dlouho se to asi projeví??? Ty tři týdny???
Se školkama taky držím palečky!!!!
Není tady
ahoj kocky
vsechno nejlepsi Matouskovi!
jitus, tak se pochlub
kati, ty se dej do poradku at to prejde
adul, to je na nerva, drzim palce at to nakonec vyjde, protoze bez skolky to je naprd:-(
Není tady
Dobré ráno,
LEN každopádně je lepší jít k zápisu bez mladšího dítěte, protože to máš hned jasný
Budu vám všem moc držet palce. Já letos s Kačenkou k zápisu asi vůbec nepůjdu, nemá to cenu. I když možná lepší, aby tam ty papíry ležely, když už nic jiného. Budu to muset zjistit.
Jituš tu koukám není, tak na ní prásknu, že pracuje v jednom nejmenovaném obchodě s elektronikou ve službách zákazníkům. 
My jsme zase doma. Jak se nám Filípek minulý týden vyráchal v kalužích, samozřejmě z toho nastydl. Naštěstí je to jenom viróza a snad za pár dní bude o.k.
Taky už bych chtěla mít neštovice za sebou, ale v našem okolí kde nic, tu nic....
Není tady
My jsme dnes taky všichni doma, Adam měl šílenou noc, ráno zvýš. teplotu, ale už je v pořádku. Téměř každý týden si ho nechávám na den, dva doma, protože je nastydlý. Šimon čeká už od listopadu na hexu a ještě ji nedostal, buď je nachlazený Adam, nebo někdo jiný z rodiny. Děsný...
Adule - a nešlo by to třeba nějak přes tchány? Nemá tchán nějaké "vhodné" kontakty? Nebo si sehnat potvrzení od někoho, že u něj pracuješ? Na rodičáku si přece můžeš přivydělávat a to, že "pracuješ z domova" by snad neměl být problém...
Není tady
Gio, pracovala jsem u obou kluků a nepřihlíželi na to - prostě brali, že s tím mladším já (nebo někdo jiný) musí být doma, to bylo rozhodující... teď jsou tady jarní prázdniny a Jiříka mám doma jako všechny maminy na RD s druhým dítětem - ani na to dle mě nemají nárok, ale než dusno celý rok, to si raději ty děti ze školky doma necháme 
a mimochodem, školné se samozřejmě nekrátí... (letos mě to netankuje, jsme předškoláci, kteří školné neplatí, ale minulé dva a následující dva roky...
)
Není tady

taky musím mít Domču na prázdniny doma i když jeotevřená školka
Souris díky žes nám práskla Jituščinu práci,ona než přijde, tak by jsme mohly zešedivět zvědavostí 
Není tady
cau kocky
to mi chcete rict ze mate povinnost si vzit dite behem prazdnin ze skolky domu kdyz jste na RD s druhym ditetem?
no to bych se na to podivala, ja si malou obcas o prazdninach beru, ale jen proto ze tam nejsou jeji kamosky a ona je citlivka na jakekoli zmeny, ale jinak by si ucitelky nedovolily mi ji nevzit...
jinak u nas uz je opet pri starem, tchyne rano odjela tak to zas budou galeje, ale pristi stredu chci jet na 4 dny k nim, mam tam objednane doktory, tak snad deti budou zdrave, uz jsem se domluvila s sefkou v praci na obed, tak doufam ze to vyjde
zany, fotky supr
Není tady

makči u nás to je vždycky tak, že je ve školce papír, kde píšeš jestli bude nebo nebude chodit o prázdninách do školky. Já tam zezačátku psala ANO a pak si mě volala ředitelka, jestli bych si ho nemohla nechat doma. Oni se snaží, aby měli co nejméně dětí a pak je spojují a učitelky se střídají o volno. Předpokládám že kdybych řekal že si ho nevemu, tak nařídit mi to nemůže. Asi to dělám kvůli vzájemným vztahům, nevim
Není tady