|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojda holky 
tak já mám pohodu, včera jsme jeli ke kámošce aby si holky pohráli když maj ty prázdniny, a naš tam zůstala do pátka
tak jsme večer poseděli se sousedama
u vínečka
, dnes jdeme na oslavu, tak jsem upekla řezy a ještě mě čeká taková super buchta z bebe-pudinku-krupičky 
teď se zkulturním a jdeme courat do města to bude pohoda, třeba na něco narazím a udělám si radost 
Adul to musí být mazec, obdivuju tě, naše teda občas pozlobí ale to je proti některým story úplná pohoda 
Piškut neboj vše bude OK s klapne to 
Holky byly jste některá v těch Čestlicích v agua, kámoška mě tam tahá ať jedeme s dětma, mě by stačil Kolín, tam 3hodiny řádíme taky 
Holky my máme asi kocoura co byl v minulým životě pec, furt aportuje, poslouchá, no mazec, vždy se u toho nasmějem 

Není tady
ahoj holky
adul, teda ty si uzivas, no jeste ze to dobre dopadlo ,teda predpokladam ze uz je Marta ze zachodu venku:-)
a ten monokl je fakt spickovy:-)
ja byla dneska s malou na usnim, rvala jak pominuta, pritom ji nic nedelal, no a pak jsem si skocila na tetanovku, tak mam ted zas par let klid...
fanda porad teplotuje, je zachrblany, ten kasel se mi vubec nelibi, no uvidim do zitra a pripadne pred vikendem s nim skocim k doktorce, mam pocit, ze jsme tam peceni vareni, jeste ze tech decek nemam vic, to by jsme se tam mohli rovnou nastehovat:-(
dneska ma mala v hudebce ukazkovou hodinu i s matkama, a chce at tam jde misto me tchyne, to uz si fakt pripadam uplne k nicemu...
Není tady

ahoj holky,
KLARIS teda to je pohodička 
MAKČI snad to nebude mít malej na průduškách
u nás pohodička, před chvílí mi tady Kuba vystřihl scénu že nejde spát, úplně jsem čuměla co dělal, viděla jsem to u něj poprvé. Né že by se poprvé vztekal,ale thole byla síla jak vřískal. Už i jednu dostal na pr.... Poprvé. Ale teď je zticha, tak snad už ho to přešlo
Není tady
Tak vam sem jdu jen pisnout, ze vysledky z plodovky jsou v poradku!! Zbytek bude za 2 tydny, ale to uz by melo byt ok..uf...
Marodi, brzke uzdraveni!!
Adul, pridavam se k ostatnim, na tvem miste bych uz byla v Dobranech..

Není tady
karal, super zprava, gratuluju a snad uz budes mit klid a doklepes to v pohode:-)
Není tady
Není tady
Karal: Tak to je moc super. Moc gratuluju 
Holky děkuju za podporu.
Na víkend frčíme ke tchánovcům. mají zabíjačku. Já to vůbec nemusím. Budu zalezlá doma abych to neviděla.
Není tady
Karal - gratulace!!!
Piškůtku - úplně chápu, ale čerstvou pr.d.elačku, jůůů, to bych si dala 
Upravil(a) Gia (25. 2. 2010 21:35)
Není tady
Jitus, zapomnela bych ti odpovedet - pokud by ta nohata priserka byla zenskeho pohlavi, bude to Barborka..:-)) Pokud to bude treti chlap do baraku, tak potes :-)) Jmeno ale jeste neni :-) Segra ma Krystufka, u nas frci medvidek Pu hooodne, tak ze my bychom treba Robina 

Není tady
Karal, gratulace 

Columbus je pekne jmeno a s duvodem, jak jste dospeli k Robinovi, jsi me fakt pobavila 

U nas ted frci: jen pockej zajici:lol: tak ani nechci domyslet pripadne jmeno 

Není tady

ježiš to by mě zajímalo jaký pěkný by Marťa vymyslel 
Upravil(a) Petruša (25. 2. 2010 23:08)
Není tady
Petruš - já nad tím taky přemýšlím a nic mě nenapadá
Tam snad žádný jména nemají, nebo jo? 
Není tady

no právě že ne. o to víc by mě to zajímalo
Že by se další prcek jmenoval Zajíc, zajíc 
Není tady
ahoj vespolek
petrus tak jsi to privolala, maly ma zanet prudusek, takze dostal ATB, se uz z toho fakt poser... mala dobrala ve stredu v noci a maly zacina dneska, opet se vyspim.-( ale hlavni je ze zas budem sedet doma... no at uz je hezky, a taky za to urco muze to hnusne prostredi, venku se kvuli inverze poradne neda dychat a pak se mame divit, ze decka jsou porad nachrblane, hajzlove znecistovatele:-(
Není tady

makči to mě mrzí
No hlavně žes tam šla dneska, že nemusí trpět ještě přes víkend, po víkendu mu bude líp
Není tady
Co to? Tady už vážně skoro nikdo nechodí 
Makči - u vás je to hrozné s těmi nemoci. Se z toho horko těžko vyhrabaváte co? Tak přeji brzké uzdravení, a jak píše Petruš, určitě po víkendu bude už lépe.
Jinak jsem tento týden měla Mišku doma, byli jarní prázdniny, ale už se moooc těší do školky.
Není tady
Karal napsal(a):
Adule, to znas, jak se ptaji chlapecka, jak se jmenuje a on rika: Honemhomen :-))

Makci, drzte se a at je vam brzy lepe 
Zanet, to vis, roztristily se sily, pise se na vic frontach, tak je to znat 

Není tady
Karal napsal(a):
Adule, to znas, jak se ptaji chlapecka, jak se jmenuje a on rika: Honemhomen :-))
Karal díky, jsem se tu smála až musím očistit monitor.
Já sem chodím fak číst pravidelně,ale začínám pracovat a nejsem superžena jako Misha,Petano a jiné co zvládají vše a ještě jsou pořád milé a krásné.Takže u mne tak.Taky jsme měli v sobotu oslavu a tchánovi jeho jediný vnuk nestojí ani za zavolání natož aby přijel. 
Makči přeju rychlé uzdravení a Adule tobě pevné nervy.Ale zase už je budou mít kluci za sebou.My máme jet v sobotu na hory a jelikož to budöu přesně 3 týdny co byl Matoušek v kontaktu s neštovicema vidím to naprosto jasně.Prostě by byl zázrak,kdyby je nechytil když má zaplacené hory

Upravil(a) jituš (1. 3. 2010 7:39)
Není tady