6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já tipuju holčičku
KatkoD
Adul oni je učí bez hůlek, je pro ně lepí koordinace a zvládaj to super, někteří lyují dost dlouho bez hůlek
Není tady
KATKOD aty jsou krásný, sluí ti. Pak nám jetě musí dát fotku a bude mít nějaký účes, bude kočka
já nevim na co Karal tipuju,nějak nemám tip, dodám časem
Není tady
Katko, aty jsou parádní
Karal tipuju holčičku
Verunce přeju hodně síly...
Není tady
Dobré předpoledne,děkuji teda za pochvalu atu,u se aspon na ten ples těím a nemam trauma e budu jedina,a ikdyby,tak co.
Souris aty právě mám,jen jsem nevěděla,jestli v takovych muu na ples,u nas mi říkali e se v takových u nechodí.jinak Terka jela s dědou na saňky tak mam chvilku klid.
Přeju pěkný víkend vem.
Není tady
KATI i kdybys byla jediná s takovýma atama, tak aspoň nezapadne do davu
Není tady
ití je stejné i letos (teda loni co vím, jinak v módě nejedu) je tam víc krajek, ale určitě to není mimo mísu, to ne Kačko
Není tady
já mám taky spodničku, abych měla velkou sukni není to tady moc vidět, nějak to tam bylo asi začouzené, nebo patný fotograf
Upravil(a) Misha (16. 1. 2010 14:20)
Není tady
ale kati, má obdobné míry, neblázni, na fotce ti to sluí moc.... já aty koupila přes net, za litr, je to sukně a tílko na mě dost zdobené, ale já jsem takový suchar, mám ráda jednoduchost
líbily se mi loni tyhle ... http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=28286381&tab=2
Není tady
Ty jo tak ty jsou krásne,ale je to jenom na tipky jak ty,kdyby byli na mě tak bych je taky brala,i cena je super.
Není tady
ahoj kocky
tak ja mam uz druhy den peknou migrenu, rano jsem mela pocit, ze jsem vcera vyhulila krabicku a vypila dva litry vina, fakt des.-( ted uz to je lepsi, jen jsem myslela ze se po obede s deckama vyspim a jaksi jsme si to blbe nacasovali, kdyz uz jsem konecne usinala, tak se vzbudila Agule.:-( no a navic robert je od rana na baraku, takze cely den s rvajicimi se detmi je fakt super:-(
kati, ty saty ti moc slusi, ja na ruzovou nejsem, ale tobe moooc slusi, a nejak jsi od minula zhubla, ne?
mishi, k tobe zadny komentar ani nemam, proste perfektni jako vzdycky:-)
Verunce prejem rychle uzdraveni at vam hory vyjdou lepe nez loni!
a jak jste zvladli zapis skolaci? Tinus, Petrus??
karal tipuju a hlavne preju holcicku...
piskutkovi gratuluju ze sehnala hulky, ono v dnesni dobe a v zime to musi byt fakt narocne:-)))))
a ted uz nevim na co jsem jeste chtela reagovat...
Není tady
Adule napsal(a):
Souris napsal(a):
piskutek napsal(a):
Hůlky u jsem sehnala. Díky moc
Piskut, ja vim, ze nestihas vsechno cist, ale chtela jsem poradit, zda mam Martika ucit na lyzich s hulkama ci bez nich
aha. Tak to jo. Bez hůlek. Dneska jsem se vrátila z Harrachova a ptala se na to kluků z ly.koly a říkaly,e zatím bez hůlek.
Není tady
Já tipuju Kluka.
Misho: Moooc ti to sluí.
Hůlky máme půjčené od kolegyně z práce. Taky od ní máme helmu a vak na lye. Lye nám půjčil známý z Harrachova. Mamka mi vyila na kuklu iniciály. A můeme jít do ly.količky.
Není tady
Jejda, Káo, vdy ty vypadá jako princezna!!! atky jsou luxusní Mishi to taky seklo!! Já na plesy příli nejsem, byli jsme loni s Martinem, aty jsem od kohosi půjčovala Ale v Anglii měli úúúúasný, si pamatuju, e jsem měla o 10 kg víc ne teď a měli i na mě tenkrát tak luxusní atičky, princeznovský
Jinak já jsem happy, protoe jsme dnes konečně sehnali v Praze boby!! Luxuuus! To je horí, jak za socializmu, jak vykládají furt o frontách na banány, tak letos jsem marně sháněla na Mik. zimní boty, teplé rukavice, oteplováky a boby - lítala jsem jak blbec, ale natěstí oteplovajdy jsem sehnala v Mothercare, měli je slevněný na půlku, take jsem je měla za 3 kila Teploučký, nepromokavý - sice krapet větí (na dítě 5 - 6 let), ale ohrnuli jsme a paráda. Zimní boty přebraný a prý stejně moc nebyli a nebudou Si připadám hůř jak za hluboké totality. Taky jsem jim to těm "soudruhům" v obchodech vytmavila.
Jo a holky Praandy, kdybyste byly v centru a potřebovaly něco vyřídit bez dítka, tak v Kotvě ve 3. patře mají super dětský koutek. Děti od tří let tam můou být bez rodičů a děti do tří let s rodiči. Je tam holka, která je hlídá a vybavení pro děti super - takový ty barevný prolízajdy, hodně hraček, vláčky, fakt moc hezký. Ceny nejsou patný, do 59 min. to je za 35,-, 1 - 2 to je za 65. My takhle byli s Martinem koupit ty boby a myslím, e jsme platili 80,- skoro tam byl tři hoďky. A nechtěl domů U toho mají i nekuřáckou kavárnu, tak jsme si tam dali kafe a dítě o nás vůbec nestálo
Pro Karal tipuju kluka
Není tady
makči u nás zápis dobrý,měl u něj učitelku kterou já měla v 2. třídě, kdyby měl ve kole jí, tak jsem naprosto spokojená
Není tady
holky můete mrknout - http://kanatko.rajce.idnes.cz/lyzovani_s_Nelinkou/
a tady dalí - http://kanatko.rajce.idnes.cz/bobovani/
Není tady
Dobré ránko,
poslední týden opět vstáváme kolem esté ..... proč ti prcci tak brzy vstávají????
Kati, aty se mi moc líbí a ta růová ti sluí. Prostě kočka! Pak chceme fotečky přímo z plesu Misho, no tobě nejde nikdy nic vytknout, prostě paráda No my na plese nebyli nikdy - já bych i la, ale na sebe bych asi aty fakt nesehnala!!! Vdy je problém nějaká svatba nebo oslava
Alexx a u bylo bobování???
Jinak Karal tipuju holčičku!
Jo a Mika u je zdravá, antib. jsme dobraly, na kontrole v poho, jen má pořád zvětené krční mandle, take za dva a tři týdny jdeme na výtěr. A ze kolky jsem jí jetě na týden odhlásila.... chudák, u se nemůe dočkat, a zase bude moct do kolky.
Není tady
anet děkuju, ale tak to zase není. Jinak my kdysi chodili na Moravě asi 3x v roce, Jirka netancuje a já jen s tanečníkama, kteří mě umí vést, pak mi to +- autobus jde. Co jsme v Praze (10let u ty brďo) tak jsme nebyli a loni na dvou plesech, vytáhli nás sousedi. Jeden byl v poho, polka a kroje atd. A asi i super parta. Druhý byl na nám. Míru, snobárna. Je fajn provětrat atky jen na ukázku, hráli tam jen valc a já byla straně unavená a nebyla tam parta, tím pádem mě se ten lepí ples líbil vlastně méně. Ale měli v jednom sále sambu a tanečníky a to se mi moc líbilo, prostě mám v sobě takové latinskoamerické cítění
jirka se snaí tančit, ale taneční pro dospělé opoděné si slibuju u od roku 05, protoe my bychom si ani na svatbě nezatrsali sólo
jene není čas
Není tady
mě se líbí vesnické plesy, tak kdyby někdo měl v blízkosti a přál si vidět opilého mého mue, tak nás pozvěte rádi se seznámíme (a já si seenu jetě nějaké ty atky )
Není tady
My jsme docela s manelem plesoví, take letos plánujeme, e vyrazíme tak 3, 4 plesy... ofín, zdejí ples na Praze 7, do Říčan na snobovku a jeden na Moravě u tchánů... Já teda raději ty snobárny, ráda tančím, ale pařit nemusím. Tomá tancuje výborně, take se moc těím Vlastně co máme děti, tak jsme nikde byli...
Není tady
Teda holky, vy jste vechny takhle plesově zaloený, jo? Já jsem asi divná, ale z představy, e bych se měla (ač u dobrovolně nebo nedobrovolně) zúčastnit nějakýho plesu, mi naskakuje husí kůe Jednak jsem teda kopyto na tancování a taky si teda nějak nedokáu sama sebe představit v takových krásných atech Bych si asi připadala jak slon v porcelánu
Jo a Karal tipuju holčičku
Není tady