29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
karal blahopřeju, tch 7cm ti moc závidím v dobrém
Katko tak to teda nevím, že by neletěly korzetové s dlouhou širokou sukní, já byla loni a kupovala si právě takové a letos nevím zda jít v těch stejných, nebo si užít princeznovské nakupování jako loni
moje tělo se dalo dokupy a mám zase vel. 34-36 a prsa cha cha, zase pidi super
Není tady
Karal gratuluju i tady
Misho super, že už je ti dobře.
Piškůtku nedávno si byla nemocná a už chodíš takhle cvičit?
Taky bych si chtěla užít nákup princeznovských šatů a jít na ples, ale manžel na to není, tak mám smůlu...
Není tady
mishi, super zprava ze je ti dobre, to mooc rada slysim!:-)
piskut taky me to napadlo co souris, at zas nelehnes, o vikendu lyzovacka, ted cviceni, at se ti zas neco nevrati...
katko, ja byla na plese snad jeste za zivota dinosauru, takze ja ti neporadim, muj chlap na to neni a ja vlastne taky moc ne... ale myslim ze korzet je nadcasovy, ne?
Není tady
makči, a co nosí dinosauři? to kdybych věděla, tak si šplhnu u synátorů
u mě to letos asi jistí kostým nebo šaty a lá šedesátá léta - jdeme na ples do města, kde mě v nich ještě nikdo neviděl tak doufám, že zazářím
korzet teda nemají, ale byla jsem v listopadu na leči a v korzetech tam ženský byly - a žádný mařeny
Karal, super zprávy - už se těším na tipovačku - Adul, vezmeš si to zase na povel? když ti to tak jde
marodi, vy se držte, děti i maminky, my se držíme podezřele dlouho - ale zítra nás čeká očkování a navíc - Jiřík nám jde k zápisu (Peti, kdy jde Domča?) ... to není možný, jak to uteklo... mimčo moje půjde do školy - no, a Máťa do školky, takže už taky velkej kluk... a já definitivně do práce (že by taky velká holka? )
jinak valím už týden na novým PC a je to balada, proti té staré křusce
dobrou noc a hezký víkend, kdybych už nedošla
Není tady
Karal, mooooooc velikaaaaaanska gratulace a timto vypisuju tipovacku na Karal
Adule- kluk (jako buk)
Misho, super, ze je ti lip ale velikost 34-36, jak to delas??? Nechapu, jis neco ci jen polykas vzduch
Tino, ty uz budes mit skolaka? leti to fakt silene
Ja bych taky sla na ples, ale porad kojim a nechce se mi Davidka nekam davat. Dostala jsem teda nadherny kozich od tchana, ale netusim, kam ho vyuziju a navic, ja na to moc nejsem, bych za tu cenu radsi jela na hory. A tchanojc porad prudi, at ho nosim....asi na boby, ne?
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?
Není tady
adul, to právě nemusíš mít boby - bude to klouzat samo
já nějak nevím, tu Karal - ale spíš holka podle mě...
a k hůlkám - setkala jsem se spíš s názory, že učit lyžovat bez hůlek... nevím, naši zatím nelyžují...
Není tady
Adule - náhodou, aspoň by Ti nebyla v kožichu zima
Katko - já si koupila letos ples. šaty taky princeznovské. Korzet to sice není, jen přední díl a vzadu je to svázané, sukni mám hodně nabíranou a širokou. V obchodě mě přesvědčili, že se určitě ještě pár sezón nosit budou. A když jsem se koukala po obchodech, tak se pořád takovéto prodávají.
V padesáti si už takové dovolit nebudem moct, tak ať to stojí za to
Karal - moc gratuluju
Není tady
Dobré ráno
tak učí se lyžovat bez hůlek, mě to teda taky někdy vyhovuje a lítám bez hůlek abych si zablbla už se nám to blíží za 14dní frčíme na týden
, já jsem si včera byla okouknout lyže a boty a zamilovala jsem se, tak asi už radši nikam nepolezu
Katko užijte si ples, my jsme absolutně neplesový , já jsem starší diskofilka
Není tady
Tak jsem si tu včera přečetla Katky dilema se šatama a ještě jsem si říkala, ještě že se mě to netýká, protože já vždycky v obchodě dostanu depku, že na vorvaně (v téhle diskuzi by bylo lepší napsat na dinosaury ) nic nešijou a včera večer mi manžel řekne, že naši kamarádi jdou na ples a co bych na to jako řekla... tak jsem řekla, že nemám nic na sebe.... tak mi řekl, že bych si něco mohla třeba dojít koupit... tak jsem oznámila, že mám v obchodech s hadrama depku... tak mi řekl, že bych to třeba mohla jít zkusit... tak jsem nakonec řekla, že to zkusit můžu a došlo mi, že ani nevím, v jakém obchodě bych si něco takového měla koupit.... hadry jsem si nikdy moc nekupovala ráda vyjma věcí v outdoorovejch obchodech
... tak asi o víkendu zkusím OP Prostějov a další takové obchody ani nevím, kde tady v Kladně máme
Není tady
Claire - tak ať dobře nakoupíš PS: v OP Prostějov asi plesovky nekoupíš...
Není tady
je tak dik že jste mě uklidnili.Claire,ja taky nejsem žádna štipka,mám velikost 40,ale kvuli velkym prsum musim kupovat šaty 42,,abych je dopla.jinak ja je koupila ve velkem obchode s hadrama a nakonec jsem zjistila,že to je od Vietnamcu,ale jsem spokojena,nemusim mit za nějakou zavratnou sumu,zkusim se vyfotit a pošlu fotku jake mam.
Není tady
Adule napsal(a):
Karal, mooooooc velikaaaaaanska gratulace
a timto vypisuju tipovacku na Karal
Adule- kluk (jako buk)
Misho, super, ze je ti lipale velikost 34-36, jak to delas??? Nechapu, jis neco ci jen polykas vzduch
Ja bych taky sla na ples, ale porad kojim a nechce se mi Davidka nekam davat. Dostala jsem teda nadherny kozich od tchana, ale netusim, kam ho vyuziju a navic, ja na to moc nejsem, bych za tu cenu radsi jela na hory. A tchanojc porad prudi, at ho nosim....asi na boby, ne?
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?
Hůlky už jsem sehnala. Díky moc
Není tady
piskutek napsal(a):
Adule napsal(a):
Adule- kluk (jako buk)
Misho, super, ze je ti lipale velikost 34-36, jak to delas??? Nechapu, jis neco ci jen polykas vzduch
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?Hůlky už jsem sehnala. Díky moc
Není tady
prý je na hůrce nějaký dobrý a levný obchod, kdybych měla čas, skočila bych tam, ale já se tu topím v práci, abych mohla př. týden na hory. Vera má horečku a doufám že to vyleží, měla ji před rokem a taky na hory má lesklé očka a já ji nemůžu pomoct. Spí pomalu už od včerejší 17. hod.
a malýma přestávkama na pití a čůrání
Není tady
neumím vkládat fotky,tak se mrkněte tady http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2598378
Není tady
Souris napsal(a):
piskutek napsal(a):
Adule napsal(a):
Adule- kluk (jako buk)
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?Hůlky už jsem sehnala. Díky moc
![]()
![]()
Piskut, ja vim, ze nestihas vsechno cist, ale chtela jsem poradit, zda mam Martika ucit na lyzich s hulkama ci bez nich
Není tady
Misho, at je Veru brzy fit. Kam vlastne jedete na ty hory, do tech Alp? A bud rada, ze se topis v praci, co bys ty jako workoholik delala, kdybys praci nemela...
Taky bych mela prestat brouzdat po netu a zacit neco delat...
Claire, v OP Prostejov nesezenes fakt nic, u nas jsou taky specialozovane obchody na saty, tak dobre porid
V kozichu mi zima nebude, ale nemam co k tomu, leda treba sportovni boty a cepici A muzu rovnou jak strasidlo na pole
To mam z toho, ze jsem se nechala
prekecat,abych do toho obchodu vubec sla...tchanata mi nechteji dat penize, minule mi rekli, ze si mam koupit neco na sebe, tak jsem si koupila preskace
Ale jsou super
Holky, flakate tu tipovacku na Karal !!!
Upravil(a) Adule (15. 1. 2010 15:32)
Není tady
tipuju kluka
jedem teď do Orlických, kam jezdíme každý rok, pak možná zahraničí, ale není kdo k nám a sami bychom se nudili (teda Vera)
Není tady