6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
karal blahopřeju, tch 7cm ti moc závidím v dobrém
Katko tak to teda nevím, e by neletěly korzetové s dlouhou irokou sukní, já byla loni a kupovala si právě takové a letos nevím zda jít v těch stejných, nebo si uít princeznovské nakupování jako loni
moje tělo se dalo dokupy a mám zase vel. 34-36 a prsa cha cha, zase pidi super
Není tady
Karal gratuluju i tady
Misho super, e u je ti dobře.
Pikůtku nedávno si byla nemocná a u chodí takhle cvičit?
Taky bych si chtěla uít nákup princeznovských atů a jít na ples, ale manel na to není, tak mám smůlu...
Není tady
mishi, super zprava ze je ti dobre, to mooc rada slysim!:-)
piskut taky me to napadlo co souris, at zas nelehnes, o vikendu lyzovacka, ted cviceni, at se ti zas neco nevrati...
katko, ja byla na plese snad jeste za zivota dinosauru, takze ja ti neporadim, muj chlap na to neni a ja vlastne taky moc ne... ale myslim ze korzet je nadcasovy, ne?
Není tady
makči, a co nosí dinosauři? to kdybych věděla, tak si plhnu u synátorů
u mě to letos asi jistí kostým nebo aty a lá edesátá léta - jdeme na ples do města, kde mě v nich jetě nikdo neviděl tak doufám, e zazářím korzet teda nemají, ale byla jsem v listopadu na leči a v korzetech tam enský byly - a ádný mařeny
Karal, super zprávy - u se těím na tipovačku - Adul, vezme si to zase na povel? kdy ti to tak jde
marodi, vy se drte, děti i maminky, my se dríme podezřele dlouho - ale zítra nás čeká očkování a navíc - Jiřík nám jde k zápisu (Peti, kdy jde Domča?) ... to není moný, jak to uteklo... mimčo moje půjde do koly - no, a Máa do kolky, take u taky velkej kluk... a já definitivně do práce (e by taky velká holka? )
jinak valím u týden na novým PC a je to balada, proti té staré křusce
dobrou noc a hezký víkend, kdybych u nedola
Není tady
Karal, mooooooc velikaaaaaanska gratulace a timto vypisuju tipovacku na Karal
Adule- kluk (jako buk)
Misho, super, ze je ti lip ale velikost 34-36, jak to delas??? Nechapu, jis neco ci jen polykas vzduch
Tino, ty uz budes mit skolaka? leti to fakt silene
Ja bych taky sla na ples, ale porad kojim a nechce se mi Davidka nekam davat. Dostala jsem teda nadherny kozich od tchana, ale netusim, kam ho vyuziju a navic, ja na to moc nejsem, bych za tu cenu radsi jela na hory. A tchanojc porad prudi, at ho nosim....asi na boby, ne?
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?
Není tady
adul, to právě nemusí mít boby - bude to klouzat samo
já nějak nevím, tu Karal - ale spí holka podle mě...
a k hůlkám - setkala jsem se spí s názory, e učit lyovat bez hůlek... nevím, nai zatím nelyují...
Není tady
Adule - náhodou, aspoň by Ti nebyla v koichu zima
Katko - já si koupila letos ples. aty taky princeznovské. Korzet to sice není, jen přední díl a vzadu je to svázané, sukni mám hodně nabíranou a irokou. V obchodě mě přesvědčili, e se určitě jetě pár sezón nosit budou. A kdy jsem se koukala po obchodech, tak se pořád takovéto prodávají.
V padesáti si u takové dovolit nebudem moct, tak a to stojí za to
Karal - moc gratuluju
Není tady
Dobré ráno
tak učí se lyovat bez hůlek, mě to teda taky někdy vyhovuje a lítám bez hůlek abych si zablbla u se nám to blíí za 14dní frčíme na týden , já jsem si včera byla okouknout lye a boty a zamilovala jsem se, tak asi u radi nikam nepolezu
Katko uijte si ples, my jsme absolutně neplesový , já jsem starí diskofilka
Není tady
Tak jsem si tu včera přečetla Katky dilema se atama a jetě jsem si říkala, jetě e se mě to netýká, protoe já vdycky v obchodě dostanu depku, e na vorvaně (v téhle diskuzi by bylo lepí napsat na dinosaury ) nic neijou a včera večer mi manel řekne, e nai kamarádi jdou na ples a co bych na to jako řekla... tak jsem řekla, e nemám nic na sebe.... tak mi řekl, e bych si něco mohla třeba dojít koupit... tak jsem oznámila, e mám v obchodech s hadrama depku... tak mi řekl, e bych to třeba mohla jít zkusit... tak jsem nakonec řekla, e to zkusit můu a dolo mi, e ani nevím, v jakém obchodě bych si něco takového měla koupit.... hadry jsem si nikdy moc nekupovala ráda vyjma věcí v outdoorovejch obchodech ... tak asi o víkendu zkusím OP Prostějov a dalí takové obchody ani nevím, kde tady v Kladně máme
Není tady
Claire - tak a dobře nakoupí PS: v OP Prostějov asi plesovky nekoupí...
Není tady
je tak dik e jste mě uklidnili.Claire,ja taky nejsem ádna tipka,mám velikost 40,ale kvuli velkym prsum musim kupovat aty 42,,abych je dopla.jinak ja je koupila ve velkem obchode s hadrama a nakonec jsem zjistila,e to je od Vietnamcu,ale jsem spokojena,nemusim mit za nějakou zavratnou sumu,zkusim se vyfotit a polu fotku jake mam.
Není tady
Adule napsal(a):
Adule- kluk (jako buk)
Misho, super, ze je ti lip ale velikost 34-36, jak to delas??? Nechapu, jis neco ci jen polykas vzduch
Ja bych taky sla na ples, ale porad kojim a nechce se mi Davidka nekam davat. Dostala jsem teda nadherny kozich od tchana, ale netusim, kam ho vyuziju a navic, ja na to moc nejsem, bych za tu cenu radsi jela na hory. A tchanojc porad prudi, at ho nosim....asi na boby, ne?
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?
Hůlky u jsem sehnala. Díky moc
Není tady
piskutek napsal(a):
Adule napsal(a):
Adule- kluk (jako buk)
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?Hůlky u jsem sehnala. Díky moc
Není tady
prý je na hůrce nějaký dobrý a levný obchod, kdybych měla čas, skočila bych tam, ale já se tu topím v práci, abych mohla př. týden na hory. Vera má horečku a doufám e to vyleí, měla ji před rokem a taky na hory má lesklé očka a já ji nemůu pomoct. Spí pomalu u od včerejí 17. hod. a malýma přestávkama na pití a čůrání
Není tady
neumím vkládat fotky,tak se mrkněte tady http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2598378
Není tady
Souris napsal(a):
piskutek napsal(a):
Adule napsal(a):
Adule- kluk (jako buk)
Piskutku, tak jak s tema hulkama u Martika??? Jo ci ne?Hůlky u jsem sehnala. Díky moc
Piskut, ja vim, ze nestihas vsechno cist, ale chtela jsem poradit, zda mam Martika ucit na lyzich s hulkama ci bez nich
Není tady
Misho, at je Veru brzy fit. Kam vlastne jedete na ty hory, do tech Alp? A bud rada, ze se topis v praci, co bys ty jako workoholik delala, kdybys praci nemela...
Taky bych mela prestat brouzdat po netu a zacit neco delat...
Claire, v OP Prostejov nesezenes fakt nic, u nas jsou taky specialozovane obchody na saty, tak dobre porid
V kozichu mi zima nebude, ale nemam co k tomu, leda treba sportovni boty a cepici A muzu rovnou jak strasidlo na pole To mam z toho, ze jsem se nechala prekecat,abych do toho obchodu vubec sla...tchanata mi nechteji dat penize, minule mi rekli, ze si mam koupit neco na sebe, tak jsem si koupila preskace Ale jsou super
Holky, flakate tu tipovacku na Karal !!!
Upravil(a) Adule (15. 1. 2010 15:32)
Není tady
tipuju kluka
jedem teď do Orlických, kam jezdíme kadý rok, pak moná zahraničí, ale není kdo k nám a sami bychom se nudili (teda Vera)
Není tady