29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, jsem asi natvrdlá ale to je na mě asi velká matematika, prosím mohl by mi někdo poradit?
Manžel pracuje má hrubý příjem asi 18000kč měsíčně super hruba asi 25000kč já jsem na na rodičáku a máme 1 dítě a na úrokách ze stavebka jsme zaplatily asi 60000kč mohl by mi někdo přiblížit přibližný výpočet?Děkuji
Není tady
Najdi si stránky idnes ze včerejška, tam máš všechno vč. tabulky a pokynů k jednotlivým řádkům daňového přiznání..
Není tady
expertů je více:
Drahám se loni ztratilo osm miliard Kč od státu, tvrdí odborář p.Dušek.
Není tady
Ještě si může z daní odečíst příspěvek na tebe a na dítě.... pokud tomu ani jeden nerozumíte, budete se holt muset poradit s nějakou mzdovou účetní.
Není tady
Pokud nebudeš mít papír od manžela z práce " potvrzení o zdanitelných příjmech" tak ti žádná kalkulačka nepomůže.
Potřebuješ vědět i to, kolik mu bylo sraženo na zálohách daně z příjmů. Je docela možné že slevu na dítě si už uplatňuje. Předpokládám, že paní mzdová účetní mu nebude dělat roční zúčtování a vy si máte podat přiznání sami.
Není tady